1975
-
Richard90 #1614 BAKKER!!!
Nekem sem működik!!
emulator detected...
pedig anti securomot használok...
úgylátom az új peccs nem csak a hibát orvosolja, hanem új védelmet is jelent...
remélem a reloded hamar feltöri -
#1613 húhha...geccc, nem megy a patchel...emulator detected... -
#1612 CRASHDAY v1.1 PATCH:
CHANGELOG
(rengeteg, de rengeteg hibát orvosol, be sem copyztam ezért...)
LETÖLTÉS
Méret: ~13,5MB
15 perce van patch kb :) -
steweee #1611 próbáltam de nem. valszleg sérült, volt már egyszer iylen. amúgy a blindwriteos verzióját mindkettő beolvassa és fel is telepíti, de memóriakezelési gondjai vannak, és arra irányult a kérdésem -
#1610 nincs:\ -
#1609 van esetleg valami örök nitro trainer? -
Xvitamin #1608 A tipusnál válaszd az "all files"-t! Ott lesz az. -
steweee #1607 valószínűleg hibás volt. daemonnal és alcohollal is próbáltam az mdf/mds verzióját és meg sem jelent a mappájában mint látható fájl, nemhogy rákattintás után nem tudta volna beolvasni.
amúgy 6600 gt-m van, azzal megint nincs hiba -
Xvitamin #1606 Minden formátumot be lehet olvastatni DT4-el,csak "láttatni" kell vele!(Ha csak nem hibás a fájl.) A hozzászólásokból ítélve erősen videókártya függő a játék.Többektől hallottam,h pl.a 9700pro-val sokat tölt,de nálam a 9600pro-val tökéletesen fut.Talán ha kijön végre az az áhított pecs... -
steweee #1605 nektek nem volt memóriakezelési problémája a gémnek? mert többen is írták hogy nagyon lassan töltődik be. nálam is ez a helyzet, sőt a konkrét játék kiválasztása után a pálya betöltése még több időt vesz igénybe, és a játék alatt is folyamatosan swappel. van rá gyógymód ? nálam csak a blindwriteos verziója működik,a másikat nem lehetett semmivel beolvastatni -
#1604 van még 1, eagle mk1, nézd az official fórumban. -
#1603 de ez nem a legnagyobb kombód. ezt 20x meg tudjuk dönteni, a legnagyobb kombó az csak a pálya neve. -
#1602 autokat honnan lehet letölteni?eddig csak ketőt találtam egy porschet és a de loreant van másik is vagy csak ez a 2? -
#1601 hehe :D a nagyképűség átka :) -
Richard90 #1600 Megdöntve :P:P:P -
Richard90 #1599 bizonyíték itt :D -
newc22 #1598 rekordom :) -
#1597 a hivatalos fórumban -
newc22 #1596 Okés fiúk! A bizonyíték!!!!! Lehet megdönteni de csak képpel mivel nem hiszem el!!!!! :)))))
-
#1595 esetleg tudtok valamilyen rajongoi oldalt?ahhonan cucokat tudsz letölteni? -
#1594 Amúgy is elég lényegre törő dolgok vannak benne.. :D -
#1593 szevasz Brone!:D -
#1592 minek az? tanulj meg angolul. -
#1591 Emberek tom hogy elírtam véletlenül de nem igaz hogy nem tud vki válaszolni!!! Van magyarítás a game-hez????
-
#1590 Magyarítés van hozzá??? És ha van akkor vki adjon linket PLZ!
-
#1589 "valaki igazán csinálhatna egy patch-et"
szarul van megcsinálva, összecsapott munka, és b*sznak peccset csinálni. -
Brone #1588 Szevasztok! Először is Respect minden JÓ játékosnak! deeee valaki igazán csinálhatna egy patch-et mert qrvára irritál h zsinórba 5x kilép...
AKINEK VAN SAJÁT JÓ PÁLYÁJA AZ JÖJJÖN BE A SZERVEREMBE ÉÉS JELENTKEZZEN, már az enyéim unalmasak. jah! éés nem lrtem h egy ilyen kis játéknál miért vannak cheaterek???? pedig ez olyan könnyű.. nem hiszem h csak úgy van benne sikere.. meeeg sztem nem is igazán játszik az aki cheatel...
Respect WRITERS!!!!!!! Street Art is not Crime! -
#1587 De a rakéta kilövés és a gépfegyver is nagyon jó már -
#1586 Emberek ennek a Crashday-nek olyan király 5.1 -es vagy sorround vezérlése van hogy beszarás
jött velem szembe egy kocsi, erre rálöttem egy rakétát és felrobbant de úgy hogy közbe mellettem ment el. Komolyan mondom hogy pontosan hallottam hogy merre robbant fel meg mikor ment el, ezzel már csukott szemmel is lehet játszani -
none #1585 Sajnos most melóban vagyok úgyhogy nem tudom, de hamarosan beírom. -
#1584 talán leírhatnád mit ír... -
none #1583 Sziasztok!
Feltelepítettem a Crashday-t, de sajnos indításkor hibát ír ki. Mi lehet a baj?? Előre is köszi a segítséget! -
#1582 akkor bizonyísd képpel;) -
Richard90 #1581 nekem is így volt
csak nálam másfélmillió valahényszáznál állt meg :D -
#1580 én a final8 vagy 6 oson össze hoztam egy 360-390ezrest:Vmiért utánna nem pörgött tovább a számláló -
Richard90 #1579 nekem másfélmillió volt
a legnagyobb kombó pályán
lehet megdönteni :D -
#1578 igen, ott volt 150000 -
newc22 #1577 Amikor a missziókat kellett csinálni és 70000 pontos ugrást kellett valahogy összezúzni! -
#1576 de hol? meik mapon? mennyi időn belül? combóban? az szép:)
nekem 150000 volt a rekord kombóban -
newc22 #1575 Stunt rekord 210 000 !!!!! Úgyhogy fiúk lehet megdönteni a rekordot!!!! :)))))