1975
Crashday-.png I
  • Richard90
    BAKKER!!!
    Nekem sem működik!!
    emulator detected...
    pedig anti securomot használok...
    úgylátom az új peccs nem csak a hibát orvosolja, hanem új védelmet is jelent...
    remélem a reloded hamar feltöri
  • mucsácsó
    húhha...geccc, nem megy a patchel...emulator detected...
  • mucsácsó
    CRASHDAY v1.1 PATCH:
    CHANGELOG
    (rengeteg, de rengeteg hibát orvosol, be sem copyztam ezért...)
    LETÖLTÉS
    Méret: ~13,5MB

15 perce van patch kb :)
  • steweee
    próbáltam de nem. valszleg sérült, volt már egyszer iylen. amúgy a blindwriteos verzióját mindkettő beolvassa és fel is telepíti, de memóriakezelési gondjai vannak, és arra irányult a kérdésem
  • ngcsnet
    nincs:\
  • Barney Tech
    van esetleg valami örök nitro trainer?
  • Xvitamin
    A tipusnál válaszd az "all files"-t! Ott lesz az.
  • steweee
    valószínűleg hibás volt. daemonnal és alcohollal is próbáltam az mdf/mds verzióját és meg sem jelent a mappájában mint látható fájl, nemhogy rákattintás után nem tudta volna beolvasni.

amúgy 6600 gt-m van, azzal megint nincs hiba
  • Xvitamin
    Minden formátumot be lehet olvastatni DT4-el,csak "láttatni" kell vele!(Ha csak nem hibás a fájl.) A hozzászólásokból ítélve erősen videókártya függő a játék.Többektől hallottam,h pl.a 9700pro-val sokat tölt,de nálam a 9600pro-val tökéletesen fut.Talán ha kijön végre az az áhított pecs...
  • steweee
    nektek nem volt memóriakezelési problémája a gémnek? mert többen is írták hogy nagyon lassan töltődik be. nálam is ez a helyzet, sőt a konkrét játék kiválasztása után a pálya betöltése még több időt vesz igénybe, és a játék alatt is folyamatosan swappel. van rá gyógymód ? nálam csak a blindwriteos verziója működik,a másikat nem lehetett semmivel beolvastatni
  • ngcsnet
    van még 1, eagle mk1, nézd az official fórumban.
  • ngcsnet
    de ez nem a legnagyobb kombód. ezt 20x meg tudjuk dönteni, a legnagyobb kombó az csak a pálya neve.
  • Barney Tech
    autokat honnan lehet letölteni?eddig csak ketőt találtam egy porschet és a de loreant van másik is vagy csak ez a 2?
  • reaper4
    hehe :D a nagyképűség átka :)
  • Richard90
    Megdöntve :P:P:P
  • Richard90
    bizonyíték itt :D
  • newc22
    rekordom :)
  • ngcsnet
    a hivatalos fórumban
  • newc22
    Okés fiúk! A bizonyíték!!!!! Lehet megdönteni de csak képpel mivel nem hiszem el!!!!! :)))))

• Barney Tech
    esetleg tudtok valamilyen rajongoi oldalt?ahhonan cucokat tudsz letölteni?
  • SZilaJMaGGoT
    Amúgy is elég lényegre törő dolgok vannak benne.. :D
  • KapuBen
    szevasz Brone!:D
  • ngcsnet
    minek az? tanulj meg angolul.
  • KisPaksi
    Emberek tom hogy elírtam véletlenül de nem igaz hogy nem tud vki válaszolni!!! Van magyarítás a game-hez????
  • KisPaksi
    Magyarítés van hozzá??? És ha van akkor vki adjon linket PLZ!
  • ngcsnet
    "valaki igazán csinálhatna egy patch-et"
    szarul van megcsinálva, összecsapott munka, és b*sznak peccset csinálni.
  • Brone
    Szevasztok! Először is Respect minden JÓ játékosnak! deeee valaki igazán csinálhatna egy patch-et mert qrvára irritál h zsinórba 5x kilép...
    AKINEK VAN SAJÁT JÓ PÁLYÁJA AZ JÖJJÖN BE A SZERVEREMBE ÉÉS JELENTKEZZEN, már az enyéim unalmasak. jah! éés nem lrtem h egy ilyen kis játéknál miért vannak cheaterek???? pedig ez olyan könnyű.. nem hiszem h csak úgy van benne sikere.. meeeg sztem nem is igazán játszik az aki cheatel...

Respect WRITERS!!!!!!! Street Art is not Crime!
  • Balumann
    De a rakéta kilövés és a gépfegyver is nagyon jó már
  • Balumann
    Emberek ennek a Crashday-nek olyan király 5.1 -es vagy sorround vezérlése van hogy beszarás
    jött velem szembe egy kocsi, erre rálöttem egy rakétát és felrobbant de úgy hogy közbe mellettem ment el. Komolyan mondom hogy pontosan hallottam hogy merre robbant fel meg mikor ment el, ezzel már csukott szemmel is lehet játszani
  • none
    Sajnos most melóban vagyok úgyhogy nem tudom, de hamarosan beírom.
  • ngcsnet
    talán leírhatnád mit ír...
  • none
    Sziasztok!

Feltelepítettem a Crashday-t, de sajnos indításkor hibát ír ki. Mi lehet a baj?? Előre is köszi a segítséget!
  • ngcsnet
    akkor bizonyísd képpel;)
  • Richard90
    nekem is így volt
    csak nálam másfélmillió valahényszáznál állt meg :D
  • kemszi2
    én a final8 vagy 6 oson össze hoztam egy 360-390ezrest:Vmiért utánna nem pörgött tovább a számláló
  • Richard90
    nekem másfélmillió volt
    a legnagyobb kombó pályán
    lehet megdönteni :D
  • ngcsnet
    igen, ott volt 150000
  • newc22
    Amikor a missziókat kellett csinálni és 70000 pontos ugrást kellett valahogy összezúzni!
  • ngcsnet
    de hol? meik mapon? mennyi időn belül? combóban? az szép:)
    nekem 150000 volt a rekord kombóban
  • newc22
    Stunt rekord 210 000 !!!!! Úgyhogy fiúk lehet megdönteni a rekordot!!!! :)))))