1975
Crashday-.png I
  • ngcsnet
    sg.hu saját galéria
  • Richard90
    nektek mennyi a stunt rekordotok??
    tudnátok adni egy helyet ahova fektölthetem a képet (ne a kepfeltoltest mert zat nem engedi)
  • newc22
    Egyik havernak meg ezt dobja ki: "Assertion Failed - Diffuse Shader" Mi lehet a gond? Nem támogatja a videókártyája a gamet?
  • KapuBen
    hehe reklámot csináltam az MZ klánnak egy gyerek(BRONE) érdeklődött a klán után és mondtam hogy jöjjön sg-re:D
  • KapuBen
    na jöjjön már valaki!!!
  • KapuBen
    gyertek netre!!!
    most indítom a szervert!!!
    Név:Magyar Zúzók Klán
    Jelszó:SG
    nagybetűvel!!!
  • Xvitamin
    Online láttam vkit 1.1-es verzióval nyomulni.Ezexerint kiadták.Én még nem találtam rá,aki tud róla bármit avagy a fellelhetőségét,szóljon!Én is rajta vagyok az ügyön,ha rátalálok,írok.Remélhetőleg orvosolja a problémákat a pecs!
    Have a nice day!
  • DeathJr
    Helló

Azt egyik haveromnak valami okból nem indul el pedig vagy 5X erősebb gépe van mint nekem.Mikor elindulna nem hoz fel 1 ablakot sem:(
    Nekem pedig simán elindul.
    Mi lehet az oka?
    PLs HELP!
  • Gyocsika
    Mi a játék gépigénye?
  • gamerman01
    Please help! Nekem miután elkezdek jáccani bejön egy hibaüzi melyben valami ilyen van:Illegal memory detected.

és kilép!!!

MOST Mi csináljak???
  • SZilaJMaGGoT
    Na szerinted??... :P :D
  • matehoki
    Sziasztok

Valaki tudja mikor jelenik meg a játékhoz patch?
  • KapuBen
    routerem van:
  • arty
    rossz a kérdés ... szerver nevet ird ;)
  • KapuBen
    jöttök multizni?
  • ngcsnet
    áh úgyis biztos bugos, hisz mind az:D amúgy meg, tessék gyakorolni mindenkinek az angolt
  • arty
    magyarítás is jött ki: www.magyaritasok.hu
  • Humi
    van már rendes crack hozzá
    és müxik a játék vele rendesen
  • 12346
    hummer=civil, humvee=katonai. a h1 és h2 meg adja magát mit jelentenek, nem kell külön odabiggyeszteni a hummer szó mögé.
    sry, csak néha nem tom visszafogni a kijavítgatási kényszeremet:D
  • steweee
    bocs hogy nem olvasok vissza, de hátha másnak is jól jön majd az info. van már hozzá peccs vagy vmi ami orvosolja a memóriakezelési problémákat? mert ugye kijelenthetjük hogy nem normális dolog egy játéknál hogy 10perc mire bejön és újabb 10 mire egy futamig eljut az ember. ami ráadásul másodpercenként ugrik swappolás miatt. ja, és nem is indult el virtuális memória bekapcsolása nélkül,pedig 1,5 giga ramom van.

ja, csak a blindwrite-os verziója indult, az img/iso bin-es nem, bár szerencsére a blindwritot már tudja az alcohol is

szóval mivel úgy látom hgoy egyeseknek jól működő verziója van, várom a tippeket. köszi előre is
  • Szabi1991
    ...
  • SZilaJMaGGoT
    Bazz nem megy... :( Másolás lesz a vége... Most csak azér nem mek multizni mer zenét töltök.. :D Amúgy tökre mintha anyám mondta volna... :S :D LOL
  • ngcsnet
    te csak csináld a matekot
  • SZilaJMaGGoT
    Gondoltam... :)
  • Szabi1991
    Military Hummer H1
  • Szabi1991
    :PP
  • Szabi1991
    :D ( Látszik még nem látott Katonai H1-es hummert :P)
  • KapuBen
    tényleg csaak azt láttam:P
  • SZilaJMaGGoT
    Mé ne hasonlítana?? Lemerem fogadni te akkor csak a H2-őt láttam még...
  • Szabi1991
    ...
  • KapuBen
    és nem hasonlít hummerre
  • ngcsnet
    Wrecker a normális játékbeli neve:p
  • Szabi1991
    aha
    ( a régi Humerrel :D )
  • KapuBen
    jöttök neten game-elni?
  • Szabi1991
    teszem vissza a régit ...
  • Szabi1991
    Akkor sry , nem tudtam róla
  • ngcsnet
    szabi, az új hummert láttam énis, és mivel nem addon ezért ez már csalás, mert a régit kell felülírni, főleg hogy 3x olyan erős mint a sima hummer
  • KapuBen
    melyik az enyém?
  • Szabi1991
    ngcs , szilajmaggot , kapuben , és tőbbiek , kéne csinálni egy szervert , és ki kéne probálni a pályákat amit csináltatok :D

MZ KLÁN 4 EVER
  • newc22
    JAJ A LINK: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=image&file=rekord.bmp HAJRÁ CRASHDAY FUNOK EZT DÖNTSÉTEK MEG!!!! HAHAHAHA