Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nektek mennyi a stunt rekordotok??
tudnátok adni egy helyet ahova fektölthetem a képet (ne a kepfeltoltest mert zat nem engedi)
tudnátok adni egy helyet ahova fektölthetem a képet (ne a kepfeltoltest mert zat nem engedi)
Egyik havernak meg ezt dobja ki: "Assertion Failed - Diffuse Shader" Mi lehet a gond? Nem támogatja a videókártyája a gamet?
hehe reklámot csináltam az MZ klánnak egy gyerek(BRONE) érdeklõdött a klán után és mondtam hogy jöjjön sg-re😄
LAMBORGHINI THE BEST CAR
gyertek netre!!!
most indítom a szervert!!!
Név:Magyar Zúzók Klán
Jelszó:SG
nagybetûvel!!!
most indítom a szervert!!!
Név:Magyar Zúzók Klán
Jelszó:SG
nagybetûvel!!!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Online láttam vkit 1.1-es verzióval nyomulni.Ezexerint kiadták.Én még nem találtam rá,aki tud róla bármit avagy a fellelhetõségét,szóljon!Én is rajta vagyok az ügyön,ha rátalálok,írok.Remélhetõleg orvosolja a problémákat a pecs! <#whatever>#whatever>
Have a nice day! <#vigyor2>#vigyor2>
Have a nice day! <#vigyor2>#vigyor2>
Helló
Azt egyik haveromnak valami okból nem indul el pedig vagy 5X erõsebb gépe van mint nekem.Mikor elindulna nem hoz fel 1 ablakot sem😞
Nekem pedig simán elindul.
Mi lehet az oka?
PLs HELP!
Azt egyik haveromnak valami okból nem indul el pedig vagy 5X erõsebb gépe van mint nekem.Mikor elindulna nem hoz fel 1 ablakot sem😞
Nekem pedig simán elindul.
Mi lehet az oka?
PLs HELP!
Please help! Nekem miután elkezdek jáccani bejön egy hibaüzi melyben valami ilyen van:Illegal memory detected.
és kilép!!!
MOST Mi csináljak???
és kilép!!!
MOST Mi csináljak???
Sziasztok
Valaki tudja mikor jelenik meg a játékhoz patch?
Valaki tudja mikor jelenik meg a játékhoz patch?
áh úgyis biztos bugos, hisz mind az😄 amúgy meg, tessék gyakorolni mindenkinek az angolt<#smile>#smile>
van már rendes crack hozzá
és müxik a játék vele rendesen
és müxik a játék vele rendesen
hummer=civil, humvee=katonai. a h1 és h2 meg adja magát mit jelentenek, nem kell külön odabiggyeszteni a hummer szó mögé.
sry, csak néha nem tom visszafogni a kijavítgatási kényszeremet😄
sry, csak néha nem tom visszafogni a kijavítgatási kényszeremet😄
bocs hogy nem olvasok vissza, de hátha másnak is jól jön majd az info. van már hozzá peccs vagy vmi ami orvosolja a memóriakezelési problémákat? mert ugye kijelenthetjük hogy nem normális dolog egy játéknál hogy 10perc mire bejön és újabb 10 mire egy futamig eljut az ember. ami ráadásul másodpercenként ugrik swappolás miatt. ja, és nem is indult el virtuális memória bekapcsolása nélkül,pedig 1,5 giga ramom van.
ja, csak a blindwrite-os verziója indult, az img/iso bin-es nem, bár szerencsére a blindwritot már tudja az alcohol is
szóval mivel úgy látom hgoy egyeseknek jól mûködõ verziója van, várom a tippeket. köszi elõre is
ja, csak a blindwrite-os verziója indult, az img/iso bin-es nem, bár szerencsére a blindwritot már tudja az alcohol is
szóval mivel úgy látom hgoy egyeseknek jól mûködõ verziója van, várom a tippeket. köszi elõre is
...
Bazz nem megy... 😞 Másolás lesz a vége... Most csak azér nem mek multizni mer zenét töltök.. 😄 Amúgy tökre mintha anyám mondta volna... :S 😄 LOL
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
😛P
😄 ( Látszik még nem látott Katonai H1-es hummert 😛)
Mé ne hasonlítana?? Lemerem fogadni te akkor csak a H2-õt láttam még...
...
aha
( a régi Humerrel 😄 )
( a régi Humerrel 😄 )
teszem vissza a régit ...<#vigyor4>#vigyor4>
Akkor sry , nem tudtam róla <#wow2>#wow2>
szabi, az új hummert láttam énis, és mivel nem addon <#levele>#levele> ezért ez már csalás, mert a régit kell felülírni, fõleg hogy 3x olyan erõs mint a sima hummer
ngcs , szilajmaggot , kapuben , és tõbbiek , kéne csinálni egy szervert , és ki kéne probálni a pályákat amit csináltatok 😄
MZ KLÁN 4 EVER <#hawaii>#hawaii>
MZ KLÁN 4 EVER <#hawaii>#hawaii>
JAJ A LINK: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=image&file=rekord.bmp HAJRÁ CRASHDAY FUNOK EZT DÖNTSÉTEK MEG!!!! HAHAHAHA
Ok fiúk látom mindenki aki lelkes Crashday rajongó valami rekordot csinált már hát akkor én is képpel mellékelve!!! Lehet megdönteni! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> Egy ugratással 210475 pont%! LOL!!! ÉS A KÉP:
Ja és várom az észrevételeket, hogy kinek hogyan tetszett.
Jó játékot mindenkinek!
Jó játékot mindenkinek!
Helló sziasztok.
Megszereztem én is a játékot egész jókat lehet vele játszani.
Csináltam egy pályát is szerintem jó lett.
Akit érdekel innen letöltheti.
Megszereztem én is a játékot egész jókat lehet vele játszani.
Csináltam egy pályát is szerintem jó lett.
Akit érdekel innen letöltheti.
Azon a pályán ahol 70000 es mega kombót kellett csinálni mennyi a rekordotok????
😄
Ezeket a multi összejöveteleket máskor jobban megkell szervezni... 😄