1975
-
#1975 multy-t csapatja valaki ?
kb. 200-an vagyunk most, de elég nehéz versenybe kerülni :D
workshop-ba szépen töltögetik fel a módokat
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.08.13. 15:01:37 -
#1974 :D -
#1973 jól tették, imádom ezt a játékot
-
JonasSandor #1972 Újra kiadták a játékot. -
mucska #1971 hy nekem nem jó a játék mer valami black jön be és nincs kép csak hang
és ha a black et bezárom a játék is bezárul -
#1970 Hy, amugy az 1.1-es patch szerintem semmit sem ér, Vista alatt továbbra is fagy egy két helyen (pl multis szerverek megjelenitése, pályaszerkesztőben kép létrehozása)
amúgy régen megtaláltam, de azóta eljfelejtettem: Melyik az a fájl, ahol át lehet nevezni az ellenfeleket? -
#1969 ÜDv! Van akinek 64 bites 7 alatt megy a játék? -
#1968 Link -
Schania14 #1967 Csá honnan lehet a játékot leszedni adjatok linket pls -
#1966 kéne lanon játszani :D -
#1965 Hát ez a játék nagyon nagy... Elismerésem a készítőknek, még ilyen szép, realisztikus törésekkel ellátott játékkal nem találkoztam... Nagyon jó... Élvezetes... A hangok is csúcsak, tetszik a tuning... :) -
#1964 -
#1963 Feltettem a játékot, de nem indul. +jelent 1 crashwin.txt, abban ez van:
Crashday - LogFile
Mon Sep 8 18:02:17 2008
-- Menu test logfile --
Create CrashdayDirectory object...
Read game directory from 'crshpath.txt'...
Crashday directory: C:\PROGRAM FILES\ATARI\CRASHDAY
BB: Skipping license check stuff... (OpenFileForSignatureCheck)
Initialising localization engine (in-game mode)...
Currently used language is 'eng', default language is 'eng'
-
Szabi020 #1962 Sziasztók tud valaki az Euro Truck Simulatorhoz 100%-os mentést , és el is tudná küldeni ? -
#1961 ha leirod ugy, h megértsem, megprobálok válaszolni -
styler32 #1960 Hali all az imént feltett kérdésren em otk válaszolni viszont nekem is lenne 1: sajnos nem screeneltem le de engem sztem 2 hibáal is kidob az 1ik 1 ilyne replayescucc nem otm pontosan a hibakódot de azti gne h .rpl el végződik meg replays el kezdődik aztán pedig vmi dx 9 es hülyeséget hoz ki ... 1.2 t felrakhatnám cska sajnos multiba mindenki 1.0 val nyomul szal azzal kényelmesebb segítséget előre is köszi :) -
gabesz1114 #1959 Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni!
1 napja olvasgatom ezt a fórumot, de nem nagyon találtam megoldást. Az lenne a gond, hogy a játékban nem lehet rendesen irányítani az autót, olyan mintha egy időre beragadnának a billentyűk, megy mindenfelé az autó csak arra nem amerre szeretném. A menü rendesen működik. A billentyűzet más játéknál hibátlan. Próbáltam az 1.1-es patch-et, de rossz verzióra hivatkozva kilépett a telepítésből. A játék gyári. -
#1958 A patchet nekem se ismeri fel!! -
#1957 C:\Program Files\Crashday\savegame normális esetben,és én is ide raktam be.Vagy az a mappa ahova beraktad,és ott is a savegame.
Milyen portot használjak multiban?
-
#1956 hali!a 100%-os mentést hova kell másolni?köszi -
#1955 hm, gondolkozok ezen...
köszi a tanácsokat :) -
#1954 nem, vszeg a maiak nem, ahoz jobb kellene sajna
legutobbi AGP-s kártya, amik még elmennek a lapodban: ATI 2600XT/PRO (ddr3 ramos legyen!), de ezesetben 20k amivel számolnod kell ... és minimum +512mb ddr sem ártana, nameg egy rendes P4, ha a lapod birná... vagy mindent cserélni, ha több belefér (40-50k már elég jo gépet adna, minusz eladnád a régi belét (lap+proc+ram+vga)) -
#1953 sejtettem... :)
nem, arra azért van pénzem, csak nemtom, h úgy a mai játékok mennének e ezeken a kártyákon. nemnagyon értek ehhez ugyanis.
Intel Celeron 4, 1800 MHz (4.5 x 400)
512 MB (PC3200 DDR SDRAM) -
#1952 akkor ez a gond :)
shader model 1.x tudásu kártya kell neki, a te kártyád ezt nem tudja sajnos
hiperolcsón geforce4ti4200 vagy ati8500/9000 szériát javaslom, ezeken már egy flatout is szépen elfutna (bár nemtom milyen gép van alatta)
2-4ezerből megusznád a cserét, nemtom ennyi sem fér-e bele esetleg ... -
#1951 hátizé... azaz igazság hogy nagyon gyenge vga-m van :(
újítanék csak nincs rá pénzem.
geforce MX 400 -
#1950 frissitések: directx, driverek, 1.1 patch
milyen vga-d van? ati9500? azokon gond volt, de nemtom ez volt-e a jelenség -
#1949 biztos sokan feltették már ezt a kérdést, de most énis feltszem:
ezellen mit lehet tenni? :
köszönöm, előre is. -
#1948 sztem nem rossz :) de mihez képest? sajnos a fizika 0, de maga a stints retro érzés végülis játszhatová teszi.
1 ora alatt végigtolod, utána marad a multi, ha tetszik. -
#1947 hellótok! nem rég töltöttem le a játékot, de mégis jó a játék megérte leszedni? -
MihBen #1946 Köszi. Műxik. -
#1945 probáltad combined/separatedre allitani a kormany control paneljén ? hátha ... -
MihBen #1944 Hi. Az lenne a problémám, hogy van egy Logitech MOMO Racing kormány+pedálom, de a játék a pedált nem érzékeli. Ez miért van és hogy lehgetne megcsinálni?
-
Bigking29 #1943 hogyan lehet színes nevet csinálni??? -
#1942 :D hadjuk... Van jobb játék is... (számomra) -
#1941 ok, akkor ne patcheld ... -
#1940 megint nemjo -
#1939 már jolet, nem kelet patch! startmenóből inditva jo csak XD!! -
#1938 patch feltéve? -
#1937 hello! egy olyan bajom lenne, hogy crackelem a gamét, rákatintok, hogy inditsa, de semmi! Valaki tud ebben segiteni? -
Maan #1936 Ja bocsi, elfelejtettem beletenni, hogy magyar (leírás)!