1975
-
Maan #1935 Nem tudja véletlenül valaki, hogy van e valahol valami (még ha nem annyira részletes is, mint az angol) leírás a crasday sdk használatához?
Vagy legalább valami oldalt, ahonnan lehet új kocsikat/pályaelemeket letölteni? -
Visszaolvashattál volna. A PC Gurus verziót nem lehet patchelni. Senkinek sem engedi. Ez van. Valamit valamiért. -
Helló mindenkinek! Lenne egy kis gondom az 1.1-es patch telepítésével. Én megkaptam eredetiben a PC Guruhoz a játékot és azt nem tom patch-elni mert nem ismeri ezt a verziót vagy mi. Pontosan ezt írja ki : "The setup has detected that no version of Crashday is installed. This update requires that a previus version of the application be installed "
na szóval ezt írja ki. Ha tud valaki segíteni azt nagyon megköszönném! Elöre is köszönöm a válaszokat. -
OK, köszi szépen, már írom is :) -
Robicsek #1931 írjatok a [email protected] ra és vagy e-mailban kaptok választ,vagy beteszik az újságba,vagy nem kaptok választ
-
:(
kedves a GURU-tól :( -
PC Guru fórumám is rinyáltam már, azután elkezdtem nézni az eddig beírt hozzászólásokat, és azokon is láttam, hogy sokan nem tudják még rajtunk kívül feltenni a patchet, ötlet meg nem érkezett még a Guru-soktól azóta sem, szóval érdekes ez az egész. -
pcguru forumában probáld meg, hátha tudnak vmit... ide még nem jutott róla info, senkinek nem megy.
-
Mrrk #1927 Nekem a gurus van meg minden műxik csak nem tom a patchet rárakni! mért?
Azt irja:nem találja az 1.0ás verziót kérjük telepítse! plz
me!!!!!!!
-
Hmmm, újabb fejlemények:
7:35 - rávettem magam, hogy szórakozok most kicsit a Crashday-el, kipróbálom DupiDani módszerét. Most érdekességként csatlakozott ugyan, de csak egy szervert talált, valami Crashday nevűt csupa színes betűkkel. Mondtam ez nekem nem elég, rámentem a frissítésre, de nem talált semmit sem :) Többszöri játékindítás sem segített :) Mondtam a gépnek hogy fák jú, de az se segített. Most akkor vagy normális minden, csak éppen nem játszik senki sem, vagy pedig találnia kéne szervereket, de valami midíg bibis még. -
ja nekem nem gurus verzió van mondjuk... -
nekem is kiirje néha de nekem 4-5 !!!becsatlakozás!!! megoldja. NEM FRISSITÉS hanem a menüből próbálj meg többször belépni az internetes játékhoz. Ez hülyén hangzik de nekem bejön -
-
Hát ez a PC Gurus verzió nem tudom, hogy mi, de egy pár napja mikor játszani akarok multiban, csak ezt az üzenetet dobja ki a játék:
Nem lennék meglepve, ha csak egy pár napig működő multi móddal rendelkezne. Akinek szintén a Guru-s van meg, légyszi értesítsen már, hogy nála működik-e még a multi. Köszi előre is. -
Jaj, kicsikét hülye vagyok mostanában, bocsi :) -
:DDDD -
hányszor irjam még le, h lehet?
lehet
lehet
lehet
lehet
lehet
lehet
lehet
lehet
;-) -
De várjunk már, ugye a másolt verziót be kell crack-elni. Az nem zavarja a szervereket? Ugyanúgy lehet multizni, mintha eredeti játékkal tolnánk? -
Mike27 #1917 Vannak rajongói oldalak, ahol pályákat is lehet letölteni? -
Hopp, bocsi a link így nem jó, de egyszerűen megtalálja akinek kell, ha beírja a www.gamecopyworld.com keresőjébe. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=crashday11!rar - találtam cracket az 1.1-es verzióhoz. Tesztelje le valaki, hogy ezzel megy-e a tört verzió multiban -
A tört verzióval nem működik az 1.1-es patch? -
Kicsit lemaradtam bocsi van már crack az 1.1es verzhoz?:D -
mici8 #1912 hellosztok!!ha feltezem a játékot (daemon-nal)és amikor elinditom a játékot akkor ki ír valamit:Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software. Ha tudtok segítsetek please -
igen
de tovvábbra is tartom, érdeklődjetek a pcgurunál, hogyan lehetnétek ti is 1.1-esek, azaz kompatibilisek a világgal (multiban) -
Hát nekem pont a multi miatt kéne a játk :P, erre akkor nem lesz jó a patch a Guru-s verzióhoz. A warez verzióval amúgy lehet multizni? :$
-
nem. általában egy kész program utcai verzioja 1.0
utána ezt pecselgetik ... crashday esetén 1.1 jött ki csak sajnos(első és egyetlen patch), ez a multihoz kell főleg... -
akkor nem lehet?ha angolul telepítem fel ugyse jo és ez csak 1.0-ás de annyira nem gond.
ui.: ti mikor multiztok vele? -
Egyébként marha jó játék :)
Patch nélkül is el lehet vele boldogulni mert én a PC GURU-s verzióban egy hibát sem láttam.Meg kül.úgy hírdetik magukat hogy a teljes játékuk a patcheket tartalmazzák :) -
Bénák...nekem felmegy rá :D
Meg minden...de milyen furcsa....elinditod és akkor 1.0-s jön ki a sima verzióban(warezolt),mert állt. az eredeti game-k 1.2-sek -
érdekes az a gurus verzio akkor :( érdeklődjetek a kiadonál sztem ... vagy a pcguru forumat nezzetek at! -
Aha, igen, nekem is ez a baj, PC Guru-s és nem megy fel a patch. Lehet, hogy azért,m ert magyar a játék nyleve? De azt nem értem, hogy a PC Guruba is miért írják, hogy a játékhoz nem szükséges patch, mert ez a végleges verzió vagy valami ilyesmi, miközben ez csak a v1.0-ás. Amúgy nem maradt a listában, mindíg frissítem a listát. Lehet hogy azokat jelzi úgy, hogy rejtetek? Bár annak értelmét nem sokat látom, mert arra akkor más se tud nagyon rácsatlakozni :) -
mármint a bolti is ilyen szrintem.mert magyar -
helo megvan a játék de nem megy fel a patch .pedig eredeti pcguruban volt teljes de a bolban is ez van. -
fery02: lehet a szerver már nem létezik, de a listában bennemaradt ...
roberto: tedd fel az 1.1-es patchet, és csomagodl ki rá az 1.1 nocd cracket -
hi all.amikor feltezem a játékot (daemon-nal)és amikor elinditom a játékot akkor ezt irja ki:Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software. -
Az miért van, ha hálózati játékra megyek, akor egyes szervereknél a ping helyén csak ezt látom "????" ? Ezekre rá sem enged lépni. -
Háááát...ez az asszony gépe,az enyém ennél egy picivel jobb :-),csak még nincs meg az enyémbe a proci,aztán addig ezt bővitgetem (hülye fejemmel) -
ajaj :(
akkor csere... de én inkább vennék használtan vmi jobbat :) -
Nem is emiatt...csak igen zsenge az a 64 megás memvezérlő...pont egy se-t fogtam ki anno.