Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~
Nem lennék meglepve, ha csak egy pár napig mûködõ multi móddal rendelkezne. Akinek szintén a Guru-s van meg, légyszi értesítsen már, hogy nála mûködik-e még a multi. Köszi elõre is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Please deactivate virtual drive and emulation software. Ha tudtok segítsetek please
de tovvábbra is tartom, érdeklõdjetek a pcgurunál, hogyan lehetnétek ti is 1.1-esek, azaz kompatibilisek a világgal (multiban)
Forza.
utána ezt pecselgetik ... crashday esetén 1.1 jött ki csak sajnos(elsõ és egyetlen patch), ez a multihoz kell fõleg...
Forza.
ui.: ti mikor multiztok vele?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Patch nélkül is el lehet vele boldogulni mert én a PC GURU-s verzióban egy hibát sem láttam.Meg kül.úgy hírdetik magukat hogy a teljes játékuk a patcheket tartalmazzák 😊
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Meg minden...de milyen furcsa....elinditod és akkor 1.0-s jön ki a sima verzióban(warezolt),mert állt. az eredeti game-k 1.2-sek
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Forza.
roberto: tedd fel az 1.1-es patchet, és csomagodl ki rá az 1.1 nocd cracket
Forza.
Please deactivate virtual drive and emulation software.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Van egy kis problemám a játékkal.Feltelepítem,felmegy a magyarítás,az 1.1 patch,aztán a crack.Elindítom,és be is jön a fõképernyõ,viszont minden új képernyõ elõtt 10 perceket tölt (komolyan),és az elsõ pályáig már el sem jutottam,mivel már így is kb fél órát vártam....Ez mitõl lehet? (már próbáltam magyarítás nélkül,patch nélkül,stb....)
Kösz a választ
arty féle mentésem van, ha ez számít vmit.
nekem játszhatobbnak tunik a crashday Fizikaja mint a crc jé, de a CRC az abban sokkal komolyabb hogy nem arcade fizika hanem korrect minden ugy torténik ahogy kell...Biztos vagyok benne ha Invictusos lett volna a fizika akkor nagyobbat Durrant volna a Crashday is.
Forza.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)