Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DupiDani
ja nekem nem gurus verzió van mondjuk...

~

DupiDani
nekem is kiirje néha de nekem 4-5 !!!becsatlakozás!!! megoldja. NEM FRISSITÉS hanem a menübõl próbálj meg többször belépni az internetes játékhoz. Ez hülyén hangzik de nekem bejön

~

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Hát ez a PC Gurus verzió nem tudom, hogy mi, de egy pár napja mikor játszani akarok multiban, csak ezt az üzenetet dobja ki a játék:
Nem lennék meglepve, ha csak egy pár napig mûködõ multi móddal rendelkezne. Akinek szintén a Guru-s van meg, légyszi értesítsen már, hogy nála mûködik-e még a multi. Köszi elõre is.

fery02
Jaj, kicsikét hülye vagyok mostanában, bocsi 😊

[HUN]FaTaL
😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
hányszor irjam még le, h lehet?

lehet
lehet
lehet
lehet
lehet
lehet
lehet
lehet

;-)

Forza.

fery02
De várjunk már, ugye a másolt verziót be kell crack-elni. Az nem zavarja a szervereket? Ugyanúgy lehet multizni, mintha eredeti játékkal tolnánk?

Vannak rajongói oldalak, ahol pályákat is lehet letölteni?
fery02
Hopp, bocsi a link így nem jó, de egyszerûen megtalálja akinek kell, ha beírja a www.gamecopyworld.com keresõjébe.

fery02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=crashday11!rar - találtam cracket az 1.1-es verzióhoz. Tesztelje le valaki, hogy ezzel megy-e a tört verzió multiban

fery02
A tört verzióval nem mûködik az 1.1-es patch?

[HUN]FaTaL
Kicsit lemaradtam bocsi van már crack az 1.1es verzhoz?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

hellosztok!!ha feltezem a játékot (daemon-nal)és amikor elinditom a játékot akkor ki ír valamit:Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software. Ha tudtok segítsetek please
arty
igen

de tovvábbra is tartom, érdeklõdjetek a pcgurunál, hogyan lehetnétek ti is 1.1-esek, azaz kompatibilisek a világgal (multiban)

Forza.

fery02
Hát nekem pont a multi miatt kéne a játk 😛, erre akkor nem lesz jó a patch a Guru-s verzióhoz. A warez verzióval amúgy lehet multizni? :$

arty
nem. általában egy kész program utcai verzioja 1.0

utána ezt pecselgetik ... crashday esetén 1.1 jött ki csak sajnos(elsõ és egyetlen patch), ez a multihoz kell fõleg...

Forza.

Bence94
akkor nem lehet?ha angolul telepítem fel ugyse jo és ez csak 1.0-ás de annyira nem gond.

ui.: ti mikor multiztok vele?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Attila56
Egyébként marha jó játék 😊
Patch nélkül is el lehet vele boldogulni mert én a PC GURU-s verzióban egy hibát sem láttam.Meg kül.úgy hírdetik magukat hogy a teljes játékuk a patcheket tartalmazzák 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Bénák...nekem felmegy rá 😄
Meg minden...de milyen furcsa....elinditod és akkor 1.0-s jön ki a sima verzióban(warezolt),mert állt. az eredeti game-k 1.2-sek

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

arty
érdekes az a gurus verzio akkor 😞 érdeklõdjetek a kiadonál sztem ... vagy a pcguru forumat nezzetek at!

Forza.

fery02
Aha, igen, nekem is ez a baj, PC Guru-s és nem megy fel a patch. Lehet, hogy azért,m ert magyar a játék nyleve? De azt nem értem, hogy a PC Guruba is miért írják, hogy a játékhoz nem szükséges patch, mert ez a végleges verzió vagy valami ilyesmi, miközben ez csak a v1.0-ás. Amúgy nem maradt a listában, mindíg frissítem a listát. Lehet hogy azokat jelzi úgy, hogy rejtetek? Bár annak értelmét nem sokat látom, mert arra akkor más se tud nagyon rácsatlakozni 😊

Bence94
mármint a bolti is ilyen szrintem.mert magyar

Bence94
helo megvan a játék de nem megy fel a patch .pedig eredeti pcguruban volt teljes de a bolban is ez van.

arty
fery02: lehet a szerver már nem létezik, de a listában bennemaradt ...

roberto: tedd fel az 1.1-es patchet, és csomagodl ki rá az 1.1 nocd cracket

Forza.

roberto
hi all.amikor feltezem a játékot (daemon-nal)és amikor elinditom a játékot akkor ezt irja ki:Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

fery02
Az miért van, ha hálózati játékra megyek, akor egyes szervereknél a ping helyén csak ezt látom "????" ? Ezekre rá sem enged lépni.

gio1969
Háááát...ez az asszony gépe,az enyém ennél egy picivel jobb :-),csak még nincs meg az enyémbe a proci,aztán addig ezt bõvitgetem (hülye fejemmel)

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

arty
ajaj 😞

akkor csere... de én inkább vennék használtan vmi jobbat 😊

Forza.

gio1969
Nem is emiatt...csak igen zsenge az a 64 megás memvezérlõ...pont egy se-t fogtam ki anno.

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

arty
sztem ezért a játékért kár lenne cserélni 😊

Forza.

csáo kéne nekem a crashday-hez egy crack akinek van az küldje át msn-en pls cimem:[email protected]
gio1969
de bizony,hogy ati9550.Viszont elvileg az 1.1-es patch ezt az inkompabilitást szûnteti meg....no mindegy,beszerzek egy 9600-ast.

arty
nem ati9500asod van? asszem azokon jött elõ a bug ...

virusirto, tuzfal kikapcs proba?

Forza.

gio1969
Üdv.
Van egy kis problemám a játékkal.Feltelepítem,felmegy a magyarítás,az 1.1 patch,aztán a crack.Elindítom,és be is jön a fõképernyõ,viszont minden új képernyõ elõtt 10 perceket tölt (komolyan),és az elsõ pályáig már el sem jutottam,mivel már így is kb fél órát vártam....Ez mitõl lehet? (már próbáltam magyarítás nélkül,patch nélkül,stb....)
Kösz a választ

12346
némi addon próbálgatással egybekötött játék után szvsz ez nem játszható "fizika". az a játszható, amiben minden úgy történik, ahogy KELL, ahogy várná az ember. mint említetted te is^^

arty
😊

multi szerver megy még? vannak game-k? (multkor nemment a master...)

Forza.

12346
vaze. rájöttem..:C igen, sokat játszottam vele anno..😄

12346
most beraktam a trabit, az sincs:| hogy kell ebben egyáltalán autót venni?? vagy a full mentésnél alapból megjelenne minden + cucc?

arty
én ugy emlékszem a trabantot csak betettem és máris választható volt 😊

Forza.

12346
elõkaptam megint meglesni^^ hogy kell ebben az addon autókat megvenni? az addig ok, hogy karrierben, de én ehhez paraszt vagyok. sehol sem látom, hogy fölajánlaná. a meglévõket áthegeszthetem, aztán heló.
arty féle mentésem van, ha ez számít vmit.

kemszi2
jó ez a hasonlat😄
12346
nah akkor megvenném. ez a falevél stílusú röpködés nem jön be.

köszi...
a Redline-é. meg CRC2005 sfx,menuzene, trailerek, particle(fust,por)

nekem játszhatobbnak tunik a crashday Fizikaja mint a crc jé, de a CRC az abban sokkal komolyabb hogy nem arcade fizika hanem korrect minden ugy torténik ahogy kell...Biztos vagyok benne ha Invictusos lett volna a fizika akkor nagyobbat Durrant volna a Crashday is.
arty
kár h a fizikát nem a szintén magyar, crc-s srácokkal programoztatták 😊 vszeg senki nem sajnálná rá az ötezret ...

Forza.

kemszi2
az SL1 zenéjenem hozzátok kapcsolódik?
12346
spec nekem nem lenne nehéz válogatni. max két kezemen meg tudnám számolni, hogy az elmúlt 10 évben melyek azok a játékok, amik számomra megérnék az árukat. a crashday sajna tényleg pont nem az. pedig az elsõ bétás képek/videók óta topon volt a "várólistámon"😊 aztán olyan lett, amilyen lett:/

SZilaJMaGGoT
Hát nem ez a baj... 1. Crashday elég béna lett sajna, ezért nem ér annyit... A másik meg az, hogyha minden nagyon jó játék is csak 5000 lenne akkor is sok lenne a kedvenceket összevásárolni... Ilyenkor kell dönteni, vagy-vagy...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)