Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többlapos böngészést szeretnék beállítani az Operában (hasonlóan, mint az IE böngészõben). Lehetséges?
Milyen opciókat kell választanom a beállításokban?
Üdvözlettel: gy?jt?
http://goo.gl/gd6Zi5
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Manapság mindenhol jellemzõ ez a "When it's done" hozzáállás :)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
létezik olyan kiterjesztés, vagy beállítási lehetõség, hogy az opera ugyanúgy kezelje az elõzményeket mint a firefox?
Úgyértem, ha elkezdek írni valami a címsorba, akkor realtime kidobja azokat az oldalakat amikben szerepel az éppen gépelt szöveg, és látogatás gyakorisága szerint rendezi sorba (felül a legtöbbször nézettel)
Az edzesonline.hu nevû oldalon az opera már pár napja állandóan feldob egy hibaüzenetet, és pár dolgot nem is nyit meg.
Java script. Load jquery first. Felajánlja hogy a scripteket leállítja az oldalon de akkor meg egyáltalán nem frissít semmit. Kérdem én nálam van a hiba vagy azon az oldalon fejlesztettek valamit ami az Operának nem tetszik? Firefoxszal minden ok.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
De turbó nélkül jó a chat a facebookon turbóval meg nem jeleniti meg.
lokálisan, csak egy lapra érvényes: alaphelyzetben a jobb alsó kis háromszög gombra elõjövõ menüben lehet beállítani
Mert korlátos nethez használnám a turbó moddal,de valahol bekapcoltam hogy csak a cachelt képeket jelenitse meg és igy a friss képek nem látszanak.
esetleg még milyen beállitást vagy plugint ajánlanátok, hogy az adatforgalom csökkenjen, viszont az oldal kinézete megmaradjon a teljes értékü oldaléval.
videokat nem akarok nézegetni,de a tumbnail képét lássam a youtubon vagy ahol linkelik FB-n stb...
Azt csinálja, hogy mondjuk kijelölök egy szöveget vagy "ráfogok" egy képre és ha különbözõ irányba húzom az egeret akkor ezekhez különbözõ parancsokat tudok adni. Mondjuk kijelölök egy szöveget és azt elhúzom jobbra és rákeres a google-lal. Vagy ha egy képet elhúzok fölfelé akkor automatikusan menti.
Létezik ilyen? Elõre is köszönöm.
Rendet rakni nem tudok, pont ez a lényege hogy sok ezer kép legyen ott.
Értem. Tegnap rászántam az idõt és elvégeztem manuálisan. Most már majdnem végleg ejtettem a firefoxot. :)
Azért köszönöm a segítõ szándékot!
Esetleg rakj rendet a letöltés mappában, hogy ne legyen ott 2000 file, vagy rakd dátum szerinti sorrendbe, és a legfrissebbek között ott lesz. :)
A könyvjelzõ importnál pedig a sorrend áthozása szerintem kizárt, felejtõs. Sima könyvjelzõ import van, ha Firefoxban html típusú mentést készítesz - de ebben biztosan nincs sorrend eltárolva.
Letöltök egy képet amolyan mentés másként módszerrel azonban nem jelenik meg a letöltések panelon. Pedig szeretném egy kattintással elérni mivel egy mappában van 2000 file és nem akarom kimazsolázni, hogy melyik az.
Hogyan tudom FF-ból úgy importálni az összes könyvjelzõmet, hogy a könyvjelzõ eszköztárban ugyanabban a sorrendben jelenjen meg mint ahogy a FF-ban tette?
-próbálnám menteni FF-ból de valami json kiterjesztésû file-t sikerül amivel az Opera nem tud mit kezdeni.
Vagy amit beállítasz a billentyûzetbeállításnál szerkesztéssel - Cycle to next / previous page a parancs neve.
Volt egy Win újratelepítésem, utána visszaraktam ugyanazt az Operát ami volt, meg az Appdatából a mappáját is, hogy maradjon minden beállítás a régi . Mindig így szoktam .
Most viszont olyan bajom van vele, hogy ha több Tab nyitva van és valamelyikkel történik a háttérben valami, nem "highlight"-olja, azaz nem villog a Tab . Ez mitõl lehet, hol lehet ezt állítani ?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Esetleg az IP címed nem változik meg valami miatt? Vagy nem jelentkezel be máshonnan (mobilról) is?
http://goo.gl/gd6Zi5
Írok valamit keresõ mezõjébe vagy címsorba vagy kommentet valahova és olyan mintha mellé kattintanék mert egybõl kimegy a fókuszból és újra vissza kell kattintani a szövegdobozba. És nem kavar be a touchpad mert ez pc.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Próbálkozom..
Plugin on demand: valóban, az u.n. "turbo mód" bekapcsolása okozta.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nekem is szenved mindennel minden böngészõvel. most ettõl a sopás tiltakozástól lassul be a net vagy nemtudom. más baj nincs
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Tud valaki segíteni?
Kb. egy hete teljesen behülyült az operám, valószínûleg a 11.60 frissítés miatt, de visszatérve a 11.57-hez is rossz.
Alábbiak a gondjaim:
- A beágyazott videók helyén üres hely és egy nagy szürke play gomb, rákattintva nagy nehezen elõjön a video.
- YT-on ugyanez feketében.
- lassan tölt be oldalakat (IMDB, SG egyes topicjai) szenved a képekkel
- oldalbetöltéskor egér görgõre érzéketlen, csak a görgetõsáv használható
- egyes html elemek (vagy nem?) nem jelennek meg rendesen:
eredeti (chrome)
operában:
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.