5774
Opera
-
nyecsi #5254 Én már azt kikapcsoltam, mivel nem tudtam használni youtubeot. Én marhára nem értek ezekhez, legszivesebben már a régebbi verziót vissza tettem volna, csak ahhoz sem merek nyúlni. Egy barátom meg mondta, a sok restart nyomogatástól még a gépem is tönkre mehet. Elég dühös vagyok erre :S
-
#5253 Magyar Opera blogon a bejegyzés alatt van sok ötlet, hogy mivel lehet a stabilitást növelni (pl. Youtube-on kikapcsolni a html5-ös videót), ajánlom átolvasásra. -
nyecsi #5252 Van hogy összeomlik?? Olyan dühös vagyok rá, hogy elmondani nem tudom! Most a hétvége alatt végig itthon voltam, ha 15-ször nem kellett restartot nyomni,akkor egyszer se! Semmire nem reagál, ctrl alt del-se sem.fél óráig dolgozik valamin, utána megunom és újra inditom.Nagyon szeretném vissza a régebbi verziót,de gőzöm nincs hogy csináljam :( utálom ezt a 12-öt -
janihunk #5251 Érdekes a 11.64 nek semmi baja nem volt. A 12.00 végleges meg van hogy összeomlik. -
kamionosjoe #5250 Na most frissítette magától! -
nyecsi #5249 Most vettem észre hogy a youtube se müködik :( nem tud senki segiteni? lassult, szakadozott a kép meg a hang is. Egy java frissités megoldja a problémát? mert azt már régóta feldobja nekem hogy frissitsek. -
kamionosjoe #5248 Az lehet hogy a 12 Béta nem frissítette magát automatikusan a kész verzióra és ezt nekem kell megtennem manuálisan? -
nyecsi #5247 Hát, valami nagyon nem stimmel ezzel a böngészővel. Tegnap is, és ma is az egész gépet befagyasztotta. Restart után már müködik a gmail, de nagyon nem tetszik hogy kiakasztja a gépet. -
#5246 Üdv!
Így néz ki a Opera frissítés után
-
nyecsi #5245 Jah igen,és hozzá kell tegyem,még müködött reggel.egyszercsak megszakadt a csevegő kapcsolat,bezártam a gmailt,és utána irta ezt ki.IE-be megnéztem hogy be van e lépve,de azt irja ki máshol nem vagyok bejelentkezve. -
nyecsi #5244 sziasztok.Nálam nem müködik a gmail "hiba a biztonsági kapcsolat során" IE megy.Ma reggel frissitette magát opera 12.00-ra.mi lehet a gond,és mi a megoldás?tudna valaki segiteni? -
#5243 Ez az alapbeállítás, úgyhogy biztosan be lehet. :D -
#5242 Lehet régebben már kérdeztem, de be lehet állítani, hogy amikor Vissza gombot nyomok, akkor az oldal oda ugorjon, ahova kattintottam? :) -
f3lhasznaloinev #5241 Opera 12.00 magyar -
#5240 A gyorshívóban jobb felül a beállításoknál ki tudod kapcsolni a plusz jeles gyorshívót. -
Reg5 #5239 Azt be lehet állítani valahol, hogy a gyorshívó mennyi bejegyzésből álljon? Jelenleg 12 miniatűr van beállítva, viszont alattuk van egy üres amivel nem tudom mit kezdeni. -
#5238 Reggelt :)
Opera Mobile android alatt miket tud szinkronizálni? (opera link)
Mert bekapcsoltam de 3-4perc után is csak annyit írt, hogy szinkronizálás (oké van vagy 2000könvjelzőm de akkor is sok) ... adatok letöltése vagy valami hasonló majd újraindítás után az előzményeket sikerült neki leszinkronizálni. Könyvjelzők,jelszavak,gyors hívó sehol :S
Visszafelé is érdekes a dolog mert a mobilon felvett könyvjelzőket ömlesztve teszi bele PC-n tehát nem csinál neki mappát mint pl. Mini alatt. -
#5237 Ja már amikor válaszoltam neked akkor utána nekem is bejött, de "szerencsére" nem lehet szerkeszteni a hozzászólást.
Nem használok, csak kipróbálom bizonyos időközönként hátha megtetszik. :D -
#5236 Elvileg a facebookos hírek miatt. Azt hiszik az unatkozó tizenévesek, hogy evvel bármit elérnek. No nem mintha bármi konkrét lenne a felvásárlással kapcsolatban, egy pletykán kívül persze.
De nálam perpill most azonnal bejött a főoldal. Amúgy te mióta használsz Operát?:D -
#5235 LOL aztán mire fel? -
#5234 ddosolja a sok fogyatékos -
#5233 Nektek se elérhető a my opera oldal? -
#5232 Egy meg nem erősített pletykával kapcsolatban maximum találgatni érdemes, sírni vagy nevetni nem nagyon :) -
commissioner #5231 Lehet, hogy a Facebook felvásárolja az Opera Software-t
nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek... -
#5230 Kikapcsolni nem hiszem, hogy lehet (biztonsági okokból), viszont ha felrakod a tanúsítványkezelőtől a megfelelő böngészőoldali elemeket, akkor nem fog ilyen üzeneteket feleslegesen dobálni.
Magyar oldalakon ez segíthet: http://magyaropera.blog.hu/2011/02/08/netlock_tanusitvanyok_importalasa_operaba
Egyébként meg kell nézni, hogy milyen főtanúsítvány hibádzik, és az annak megfelelő oldalról be kell gyűjteni a hasonlókat. -
Janes76 #5229 Azt hol lehet kikapcsolni hogy a tanusítvány hiányos meg ilyesmi ablakok jöjjenek fel? -
#5228 Istenem, de hülye vagyok.. nem is gondoltam volna hogy adblocker szivat. már csak meg kell találnom, hogy engedélyezem :/ -
#5227 Jó éjjel fáradtan elnéztem a hozzászólásod. Szóval a reklámszűröd, js tiltód környékén nézegess, mert tökéletesen működik. :)
Azt hittem az a probléma, hogy a háttér nem marad interkatív, miközben feljön az ablak, de ez a többi böngészőnél is így van. -
#5226 Érdekes, ff-ben, chrome-ban és explorerben is tökéletesen működik. -
#5225 Ez nem hiba, így működik az SG (a többi böngészőben is). Szerintem ezt nem tudod megkerülni, mondanám, hogy tiltsd le a js-t az oldalon, de, akkor valószínűleg az egész gomb nem működne. -
#5224 Azt a hibát meg lehet szűntetni, hogy pl itt sg-n is ha a makrók-ra megyek rá akkor nem jön be az a kis felugró ablak, viszont a "háttér" már nem lesz interaktív. -
#5223 ok azér köszi :) -
#5222 Nem találtam én sem, de ha másképp nem megy megfogod a forráskódból az swf-et, és megnyitod egy új fülön, amit akkorára méretezel, amekkorára szeretnél... nem elegáns megoldás, de akár működhet is. -
#5221 gondolom ezt nem kell illusztrálni :) -
#5220 kerestem de nem találom, ennyi eszem azér van :)
Csak gondoltam ti hátha tudtok :( Maxthonék kezték ugye bele van építve a másik kettő csinált hozzá kieget, ezért gondoltam hátha itt is van. -
#5219 Keresgélj az addonok között, én soha nem foglalkoztam ilyesmivel - amúgy nyugodtan írd le, hogy Maxthon, ez nem az a fórum, ahol emiatt bárki rádpirítana :) -
#5218 És kérdeznék mégegyet, olyat tudtok ami pl a java játékot, vagy a fészbukosat leválasztja és kitehetem nagy képernyőre ? a képernyő növelés nem jó mert sok oldalon növekszik a reklám stb, míg a mö betűs fogja és leválasztja csak a játékot és go full screen. chromehez is meg FF-hez is van már ilyen, ezér gondolom hátha van operához is.... -
#5217 köszi megnézem :)
mielőtt báki megkérdezné akkor miért nem a mö betűset használom, mert az opera gyorsabb sokkal, de amit írtam vitathatatlanul kényelmes funkcio a böngésző több fórumán is azt éljenzik :) -
#5216 például -
#5215 A játékokra sokan panaszkodnak sok fórumon :)))
tudom ti nem játszotok ilyenekkel nektek nincs is gond :)
a kiemelés: rakok képet
kiemelés nélkül
kiemelés után
a fekete hátteret én tettem be alapon fehéren emeli ki