Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szal ha most nagyon kell 600mega hely, akkor töröld le, amúgy meg maradhat.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Jelenleg azonban csak a Safari és a Chrome támogatja ezeket natívan. Operába szerintem ne is várj támogatást, eddig is szartak rá, tele van csomó hibával. Windows alatt nem rossz, OSX és Linux alatt mindig is voltak bajai. Firefox ugyan ez, ott legalább figyelnek az OS X port minõségére, de ezek a multitouch gesture-ök már nagyon régóta vannak és azóta sem támogatja.
http://goo.gl/gd6Zi5
Vagy mint most kiderült lehet, hogy valamelyik verziófrissítés okozta. :D
Üdvözlettel: gy?jt?
IEhez az activex verzió van, a többi böngészõhöz pedig egy másik.
Windows XP SP3 op. rendszert használok.A böngészõm Opera 11.52.
Kérdésem: Milyen verziószámú Adobe Flash Player-t lehet vele társítani?
Honnan tudom letölteni? Az IE 8 böngészõhöz a FlashPlayer 11.102.55 verziót töltöttem le.Itt mûködik, de az Operával nem sikerült összehozni
Üdvözlettel: gy?jt?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mind az Appleblog (appleblog.blog.hu), mind a Véleményvezér (velemenyvezer.blog.hu) az Operában (11.52 b1000) majdnem 100%-ra terheli a Cori i5-öst Mac OS X alatt.
Ez miért lehetséges? A blog.hu a hibás? Vagy vmilyen betöltõdõ tartalom?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha egyszer egy oldalnál bejelöltem, hogy ne mentsen jelszót, akkor miképpen tudom beállítani, hogy mégis mentse el?
www.smart-bus.hu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Jobbgomb a helyére - testreszabás - eszköztár visszaállítása (ez akkor egyszerû, ha nem változtattál rajta semmit)
Vagy a jobbgomb - testreszabás - gombok - állapot - állapotmezõ sort húzd be oda, ahova szeretnéd.
Opera saját tartalomszûrõje kavart be, volt benne egy olyan elem amit az új design "nem csipázott" .
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
kep1 || kep2
Ez a szokásos google <#mf1>#mf1> féle opera kirekesztés vagy valami nálam nem oké ? (11.52 -es verzió)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Másikat nem tudom, Safarit használok.
Amúgy még egy Maces dolog: ha bezárom az utolsó tabot az Operában, hogyan kapom vissza a Speed Dialt? Mert most olyan, mint a Chrome, ha bezárom az utolsó tabot, akkor az Asztalra dob vissza.
Szóval ha azt írja hogy valami használja, akkor lehet hogy véletlen a DMG-bõl futtatod. Vagy Lion-t használsz, ott már találkoztam ilyennel. Ez a Lion nem sikerült a legjobbra, ilyen hibák nem szoktak elõfordulni, ezért is váltottam Windowsról OSX-re. Majd idõvel kinövi magát, bár én visszasírom a Snow Leo-s idõket, nem tetszik a Lion annyira. Jut eszembe, egyik problémaforrás lehet, hogy a DMG-ket felcsatolja a rendszer mint egy virtuális meghajtó, lehet elõtte le kellene választani és csak utána tudod törölni. De mondom újra: ilyen nem szokott elõfordulni, a Lion faszsága. Idõvel biztos javítják, annyira nem zavaró, sokat nem fog találkozni vele. Ez nem Windows ahol minden második állománynál felkiált hogy valami használja. :D