5774
Opera
-
#5214 Semmi baj a facebookkal opera alatt.
Nem tudom mire gondolsz, de nézz körül az addonok között a szövegkiemelésre.
Kereséskor kiemeli a találatokat az Opera is. -
#5213 nem tettem be képet mer a konkurens fórumon pont az opera topikba már azér is lehordtak 1-2 embert mert más böngésző neve le lett írva, nem akartam senki lelki világát 1 másik böngésző képével bolygatni. Sajna a fészbuuuk kezelése az operának még mindig ratyi,,,,, nem értem így hogy akar elismert böngésző lenni... -
#5212 Hali, a maxthon 1ik legnépszerűbb funkciója hogy kiemeli a weboldalbol a szöveget ezáltal könnyebben olvasható. Az operához nem lehet ilyen kiegészítést találni? Ha nem értitek mit írok teszek fel képet :) köszi -
Reg5 #5211 Üdv,
Lenne egy problémám az Opera böngészővel. Nagyon sokáig rendesen működött, viszont utóbbi 2-3 napban elkezdte azt csinálni, hogy egy restart után a bal oldali panelt rendszeresen kiteszi holott ezt mindig kikapcsolom. Találkozott már valaki hasonlóval? -
kamionosjoe #5210 Nagyon jó ez a 12-es Opera! -
kamionosjoe #5209 Köszi! Pont azért raktam fel, hogy tesztelgessem. :)
Úgy néz ki, hogy egy flash frissítés segített rajta. -
#5208 Flash a legfrissebb?
Egy preview oprendszer alatt amúgy előfordulhatnak cifrább dolgok is, a régebbi verziók (és a 12 béta sem) nincs még felkészítve a Win8 esetlegesen másképp működő lelki világára, tehát lehet, hogy pont nálad, pont azzal a videokártyával, pont azzal a flash változattal problémás, és más nem is nagyon tudja reprodukálni a dolgot. -
kamionosjoe #5207 Windows 8 CP* -
kamionosjoe #5206 Mostanában azt csinálja az Opera(11.62), hogy ha nézek egy videót youtubeon és véget ért újra akarom indítani és meghal az egész. Viszont ha ugyanazt a videót a facebookon keresztül nézem és ugyanígy újraindítom akkor minden rendeben működik.
Windows 8 CE (32 bit) -
#5205 Minél több az alap memóriamennyiséged, annál bátrabban harap bele az Opera, hiszen minek álljon üresen - 4 gigánál az 1 giga, ha aktívan használod simán összejön, ezzel biztosítja a gyors reakciót, fülváltást, ilyesmiket.
Viszont a flash tartalmak is bennszorulhatnak, tehát nem mindig "jó" a memóriafoglalás. -
janihunk #5204 Hát nekem semmi új kiegem nincs, nem is lett frissítve már régóta (mert nem is lehet). Am az normális hogy kb 1gb ramot eszik az opera? -
#5203 Nekem Ghostery kieg okozta. -
janihunk #5202 Na ezt mié csinálja: Kép Egyszerűen nem hajlandó kitenni teljes nézetbe normálisan. Néha bekattan neki valami és ezt csinálja, és semmivel nem tudom visszaállítani csak ha a Local és Roaming "menéseket" felülírom egy párnapja lementettel. Akkor megint megjavul pár napra. 12.00 1383build de már az előzőek is ezt csinálták. -
#5201 https oldalakon az Opera szerverei nem vesznek részt az adatforgalomban, tehát közvetlenül az oldalhoz kapcsolódsz, nem a Turbo szerverekhez. -
#5200 És ilyenkor be sem tölti az oldalt, vagy csak az eredetit küldi tovább? -
#5199 Védettek az adatok, de https: (tehát secure) oldalakon amúgy sem működik, még ha be is van kapcsolva.
"Privacy in Opera Turbo
When Opera Turbo is enabled, the service will compress network traffic, thereby increasing download speed and reducing data volume. The service requests normal Web content through an Opera Software proxy server. Opera Turbo will exclude Web pages located on an intranet or by using secure connections (HTTPS). Opera collects IP addresses, usage patterns, and the point in time at which the service is used for the purpose debugging, maintenance, optimization of the service, or maintaining the customer relationship. Analysis of service usage is conducted by aggregating data, anonymizing individual identities." -
#5198 Nyílván titkosít mivel bankolni is lehet rajta. Igen vicces lenne, ha mindenféle sütik, jelszavak csak úgy plain textben száguldoznának a szervereken. -
#5197 Az opea turbó tényleg rommá titkosított kapcsolaton keresztül megy? 1 fórumon olvastam ezt a megnevezést. -
#5196 Ha rákeresel az oldal nevére és az Opera szóra, akkor találni pár fórumbejegyzést róla - ahogy belenéztem (nem igazán érdekel a téma) az alapján egy klikkből nem, mókolással többször igen. -
#5195 AMelyiknel van CSS vagy userJS azokat megeshet. -
janihunk #5194 Ezeket tudom valahogy az operában használni?: http://userstyles.org/styles/browse?page=1 -
#5193 Nincs mesterjelszó mobilon, link bejelentkezést meg ugye egyszer kell megcsinálni. Kutya nem használná, ha minden indításkor jelszavakat kéne beírogatni. Egyébként meg kézzel simán átmásolható a wand.dat, persze rootolt teló kell hozzá, legalábbis androidon. -
#5192 Egy mesterjelszóval / Link bejelentkezéssel ez nem okozna gondot, ezért is vettem természetesnek a dolgot... -
#5191 Mobilon nem szinkronizál jelszavakat, biztonsági okokból (ugye lényegesen könnyebb elhagyni, nagyobb az esélye is, hogy ellopják, mint egy pc-t). -
#5190 Valóban - bocsánat, rosszul emlékeztem :( (amúgy ugyanaz az oldal, amit már mutattam a Linkkel kapcsolatban) -
#5189 mobilon nem adja be a mentett jelszókat pedig a nagy opcsit nyomom... -
#5188 A nagy opera van a mobilon is ahogy ajánlottátok, és be is jött. A link jelszava sztem erős amit még megtudok jegyezni. köszi. -
#5187 Az Opera Mobile biztosan tudja szinkronizálni a jelszavakat, a Mininél nem tudom, abból annyiféle van.
Állíts be egy mesterjelszót az Operában, és az "megvédi" a jelszavaidat az illetéktelen használattól, emellett az Opera Link jelszava legyen elég erős.
-
#5186 köszi, akkor a telefonon is elérem a jelszókat ugye? Magát az operát érdemes levédenem: csak én használom a gépet, meg ha esetleg valaki megnéz a neten valamit, de nem turkálnak a fórumaimba stb. -
#5185 Passzolom a dolgot.
#5184: amennyire bármelyik online jelszótárolónál biztonságban van, annyira náluk is. Le van titkosítva, a myoperás jelszavad nélkül visszafejthetetlen, talán annyival még jobb is a helyzet, hogy jóval kevesebben használják, így kevésbé célpontja egy támadásnak, szemben mondjuk egy Lastpassal. -
#5184 Hali, felszinkronizálktam a jelszavaimat is, operáéknál biztonságba van? -
kamionosjoe #5183 Facebookon egy bingo játékkal játszom és közben folyamatosan felugrál egy ablak amibe ez van írva:
Security Alert
Information from this secure page will be submitted to a page that is not secure on bingo-www.buffalo-ggn.net.
Submitting sensitive information is strongly discouraged.
Valahogy el lehet ezt tüntetni? -
#5182 Crashception :D -
#5181 Semmi tragédia nem történt, fel vagyok készülve az ilyesmikre, tudom, hogy a snapshotok így működnek néha :) (főleg, hogy 64 bitest használok, a 64 bites plugin wrapperrel)
A lényeg az, hogy ezt a "lefagytam aközben, hogy elmondtam volna neked, hogy lefagytam" üzenetet még nem láttam, és elolvasva igen jól szórakoztam rajta. Kíváncsi lennék valahogy meg tudják-e oldani, hogy két mondatban értelmesen még többször használják a "crash" szót :) -
#5180 Sajnos az ilyeneket el kell viselni, ha snapshotokat használ az ember. Én most inkább a stabilt használom, a Next most még nagyon bugos. -
#5179 Nemnem, akkor omlott össze, amikor el akarta mesélni, hogy előzőleg összeomlott:
De elküldtem nekik a text fájlt, miután egy teljes friss telepítést kellett végrehajtani, mert nem sikerült a lenti üzenetnél továbbjutni sehogysem.
Ezek a kényelmetlenebb pillanatai az Opera Next használatának. -
#5178 Crash közben crashelni...
-
#5177 Pedig isten bizony próbálkozik :)
-
commissioner #5176
ez jó, megoldotta mindkét problémámat: az egyik a gyakori crash, a másik pedig, hogy néha felkúszott az Opcsi memóriahasználata másfél gigáig -
#5175 Opera 12 RC