5774
Opera
-
#5294 Hú, de rég volt már ez a kérdés :) (aztán megtaláltam rá a választ)
"Címsorba opera:config
Check expiry history-t és a check expiry loadot tedd 0-ra.
Indítsd újra a böngészőt." -
Tomy Lee #5293 Win8 bug,nálam csak win8 alatt csinálta ezt de ott mindegyik böngészővel -
Blum #5292 Ujabb kerdes:
Amikor itt SG-n rakattintok egy,a kedvenceim kozott levo topikra mert jelzi,hogy van uj HSZ es en rakattintok,hogy megnezzem,akkor amikor visszalepek,ugyanugy jelzi,hogy van uj HSZ. De ha frissitek,akkor eltunik ofkorz. FF-nel,Chrome-nal ilyen nem volt. Erre is van valamilyen beallitas? -
Tomy Lee #5291 Már az első megoldás is jó nekem be is állítottam de megnézem azért ezt a bővítmény részét is,köszi!! -
#5290 Beállítások - weblapok részen lehet alap nagyítást állítani, de ez az összes oldalra vonatkozik.
Oldalanként beállíthatót csak egy külső bővítményt találtam, ezt nem ismerem, és nem tudom miért nincs bent az Opera bővítménytárában, nem tudom hogy működik - azt írja, hogy a régi UserJS alapján készült, az működőképes volt. -
Tomy Lee #5289 Hello.Be lehet állítani,hogy tartsa meg a nagyított oldalakat(ctrl+görgővel nagyítom)? -
#5288 Ez jelentkezik kétmagos gépeken ill. a peacekeeperen is egyértelműen lassabb az új kiadás . Valamit azért csiszoltak a 12.00 óta , de még mindig nem az igazi ... -
lally #5287 Az Egymagos-CPU (P4-es) masinákon, főképp az 1-2 Mbit/sec sebességű INet esetében, az XP, de Linux kiadásban is,
( az általam meglátogatott oldalak cirka 60-70%-ánál, így pl.: még a "HUP.hu"; és az "SG.hu"-n is),
az Opera_11.64, egy nagyságrenddel gyorsabban hozza be a nyitási, "indító látképet", mint az Opera-12 !
-eléggé zavaró, amikor: 10-15-20 másodpercig csakis egy töküres hátteret látok,
ahol a Link-számláló pörgése utal ott csak egyedül a működésre
(és, pillanatnyilag még a "12.5-Next" esetében sem jobb a helyzet). -
#5286 Ó bazz, pedig egy csomót visszatöröltem, sorry :D Ha erre jár egy modi, akkor törölje :D -
#5285 Látom ki is próbáltad :D -
#5284 Akkor az SG+ okozta, azt hittem Operában van. A rendes átméretezéshez valóban kieg. kell, azt tudtam. :)
-
#5283 3: nem automata, van hozzá kiegészítő: ez vagy ez (ki kell próbálni melyik a kényelmesebb)
Plusz ajánlott az SG-hez a bővítmény letöltése, az az itteni begépelős szövegdobozt automatán növekedővé teszi (sok egyéb mellett). -
Blum #5282 Fasza,koszi szepen! -
#5281 1. Benne van gyárilag.
2. Ctrl+Enter vagy felül a címsor mellett kulcs ikon
3. Operában nincs szövegdoboz méretezés azt hiszem, automata (nagyobbodik, ha több szöveget gépelsz be) -
Blum #5280 Udv!
Ugy dontottem kiprobalom az Operat,fel is raktam,hasznalom is de lenne par kerdesem.
1. Flashblock kiegeszito letezik ehhez a bongeszohoz? Valami olyasmi,mint ami van FF-hez es Chrome-hoz is.
2. Amikor bejelentkezek valahova,akkor a felhasznalonevemet es a jelszot ujra be kell potyognom mindig,noha elozoleg mar eltarolta. Hol lehet azt beallitani,hogy ezt a ket mezot automatikusan kitoltse?
3. Itt SG-n vettem eszre,hogy magat a szovegdobozt nem tudom meretezni. Ez valami SG bug,vagy valamit allitani kell?
Koszi elore is! [Nem nagyon el a topik,azert remelem valaki epp erre maszkal :D] -
#5279 Azt a beugro biztonsági figyelmeztetést, hogy lehet kikapcsolni? van 1 játék ahol nagyon zavaró. köszi -
#5278 Helló megint itt vagyok :D , ujra raktam az operát és beindította a játékot még délelőtt, most szerettem volna játszani és megin nem,. Valami ősoperás tudornak van ötlete ? nem babráltam az operát.... és ismétlem ujra rakás után szépen elindította. -
#5277 Snapshot csak, abból is a legelső.
Stabilból előbb 12.01 lesz. -
New Boy #5276 Sziasztok!
Véletlenül töröltem egy levelet az Opera Mail-ből. A freemail-es kiszolgálón még megvan szerencsére, csak nem tudom, hogyan lehetne újra letölteni a klienssel a kérdéses levelet. Valakinek ötlet? -
kamionosjoe #5275 Már ki is jött a 12.50 frissítés. -
Reg5 #5274 Olyan oldalakon amin eddig semmi baja nem volt, pl ez is. De másrészt elég gyakan a gametrailers oldalát egérrel be sem tudom zárni csak Ctrl+W-vel... Ez utóbbit viszont már régóta. -
commissioner #5273 Milyen oldalakon omlik?
Nálam a 11-es volt olyan omlósz, a 12-es meglepően omlósztalan. -
Reg5 #5272 Mi van az Operával? Az elmúlt 3 napban legalább 9-szer omlott össze. Ilyen azért eddig nem nagyon volt. -
#5271 Köszönöm, közben sikerült. -
Reg5 #5270 Tippre: Junk-files sweep->privacy sweep, és az Opera alatt ne legyen mind kipipálva. -
#5269 Advanced System Care van fent. Hol lehet benne ezt kikapcsolni? -
#5268 köszi, akkor legalább az újra rakással nem bíbelődök. Maga a játék jó, minden más beindítja de akárhogy cicomázom az operát ő nem. (más játék jol megy az opera alatt) -
kamionosjoe #5267 Nekem se megy ez a játék. -
Reg5 #5266 Véletlenül nem használsz Ccleanert? -
#5265 Hali facen ezzel a játékkal szeretnék játszani, de az opera nem indítja el azt írja a játék nem támogatott böngésző. link
Segítenétek, hogy rá lehet e venni az operát, hogy indítsa el? köszi -
lotsopa #5264 8443 or 8080. Ezeken a portokon kommunikáljon a kliens böngésző a szerverrel. -
#5263 Sziasztok!
Az eszköztárba tárolok jópár könyvjelző amikhez a kis piros ikonokat lecseréli az oldalra jellemző ikonokra. Azonban minden újraindításnál az alapértelmezett piros alapon fehér csillagok vannak.
Hogy tudom ezt megszüntetni? -
sanyicks #5262 valszeg mert a gugli opera user agendnél tiltja, mint a képkeresőnél. Ott működik ha firefoxra maszkolod. Lehet gmailben is fog. -
#5261 Miért nem működik a Drag&Drop a Gmailben? Tudjátok, mikor csatolt fájlt akarok behúzni. -
gombabácsi #5260 már megint szarabb lett :( -
#5259 Nem tudok róla. -
TARTYOM #5258 Kössz!
És a kényszerített https megoldható? -
#5257 Két helyen érheted el ezt a funkciót, az egyik az általános viselkedést befolyásolja, a másik egy-egy oldal egyéni lehetőségeit.
Beállítások (ctrl + f12) - haladó - tartalom - bővítmények engedélyezése csak szükség esetén - ez az általános;
Weboldalon jobbgomb - webhely beállításainak szerkesztése - tartalom - bővítmények engedélyezése csak szükség esetén - ez az oldalfüggő. -
TARTYOM #5256 Érdekelne, hogy az operában meg lehet-e oldani plugin nélkül azt, hogy minden weboldalt alap esetben https-en keresztül próbáljon elérni, illetve hogy hogyan lehet előcsalogatni a beépített flashblock -ot (nem akarok minden oldalon blokkolni, csak bizonyosokon a tetves flash hírdetéseket)
12.00 64 bit -
kamionosjoe #5255 Végre megvan a megoldás akkor az én problémámra is! :D (#5206)
Kikapcsoltam a html5-öt és azóta tökéletesen működik a youtube, szóval nem a flash volt a probléma itt.