5774
Opera
-
#1533 Nézd meg , hogy a sütik engedélyezve vannak -e !
Beállítások - Haladó - Sütik - Elfogad minden sütit . -
#1532 mért mindig nálam szórakozik..... más a hotmail-ra is simán bejut vele én persze nem -
#1531 Jobb klikk->Oldalbeállítások->Tartalom fül->Tartalom letiltásának engedélyezése->pipa ki, többi fülön is nézz körül nincs e valami letiltva.
Vagy az urlfilter.ini-t helyezd át valahova ideiglenesen és indítsd újra az Operát. -
#1530 Akinek van ötlete az bátran ossza meg velem :)
Mert operát jobban szeretem mert arra rá merem bízni a jelszóimat. -
#1529 Az lehet. Azt hogy tudom ideinglenesen kivenni ?
Vagy a mail-t kivételre rakni. -
#1528 Nálad a hiba. Még sosem volt vele gond.
Se régen, se most bár mostanában már IMAPon használom, ritkán lépek be weben de működik.
Szerk.: Kipróbáltam most is beenged.
Nem a reklámszűrőd szűr valamit, amit nem kéne? -
#1527 -
#1526 Hát pedig négyszer próbáltam beírom a jelszót és visszadob .
FF elsőre beengedett. -
#1525 +1
Mert a gmail nálam is tökéletes. Sose volt még vele baj és most sincs -
#1524 tehát máris 1 oldal. -
#1523 Jelentem, nálad van a hiba. :) -
#1522 Kormányzati, banki, oktatási, stb oldalak szoktak csak ilyen hibáktól szenvedni. Nem rosszabb az Opera, mint a többi böngésző, csak komplexebb rendszereknél szarnak a támogatására. -
#1521 Jelentem nem jutok be a gmail-ba -
#1520 Jóvanna :)
Sokan csak állandó jól bejáratott oldalakra járnak.
ezért kérdeztem. -
#1519 Nem, nem használjuk, csak fizetjük -
#1518 És hasznáéljátok is a netet ? úgy értem nem csak abból áll a netezés mint sokaknak hogy max kb napi 20 állandó oldalra fölmegy azt kész ?
Mert én használom megyek ide oda ahol olyat látok ami érdekel (nem fél rérteni... :) ) -
#1517 Nekem ilyet talán eddig 1x, ha kiírt. -
#1516 Nekem ilyet évente 2x ha kiír. -
#1515 ti hogy bírjátok hogy elég sok oldalt nem bír futtatni az opera ?
Engem az őrületbe kergetett mikor 1 nap 10 szer írta ki hogy nem támogatott böngésző. -
msstz #1514 rakja+m -
msstz #1513 Jaa, akkor oké, köszi. :(
Amúgy: tegnap újraraktam, mert a könyjelzőimet összegányolta, és azóta az asztalra pakol olyan dlgokat, mint
activity.opr (egy fájl)
g_000A
g_000B
g_000D
...
(mappák)
Eddig ezek a saját mappájában voltak, program filesban: hogy lehetne újra arra ösztönözni, hogy oda tegye? Rakja még egyszer újra? -
#1512 Jaaa 10.5, nem figyeltem bocsánat. Én 10.1-et használok. :) -
#1511 nem tudsz, 10.50 alatt jelenleg így működik. a magyaropera blogon kint van a két prealfa bejegyzése, ott fel van sorolva az összes, eddig felfedezett probléma. -
#1510 Már amennyiben Windowsról beszélünk. :D -
msstz #1509 -
#1508 Gyorsgörgetés nekem alapból működik. -
msstz #1507 Hogyan tudnék a görgőklikkre gyorsgörgetést (tudjátok, más lesz az ikon és aztán le vagy fel mozgatom az egeret) és a bookmarks panelben oldalt "megnyitás a háttérben" funkciót varázsolni a 10.50-ben? -
#1506 Felraktam én is most ezt a 10.5-öt bugok végetek van.:D -
msstz #1505 én nagyon szeretnék nyárra már egy jó bétát :) -
ba32107 #1504 De jó, ezt a görgőklikkes bezárást nem is ismertem :) 10.10 amúgy, és rájöttem, hogy miért van. Illetve csak akkor jelentezik, ha a laptop.hu-n böngészgetek. Próbáljátok ki ti is, lehet hogy az oldal nem szereti az operát? Ha a Lenovo laptopoknál böngészek, nyitok tabokat, stb, akkor jelentkezik a hiba, és nem csak a bezárás nem jó, hanem félig-meddig meghal az egész böngésző. Ha nem csak nálam rossz, akkor beküldhetjük a szégyenfalra. -
#1503 ha 10.5 prealfa, akkor előfordulhat bőven ilyesmi - küldd be bugreportnak
ha a 10.10-es, akkor igencsak meglepő, ha tudod bármikor reprodukálni akkor főleg küldd be bugreportnak :) -
#1502 Nem tudom, mert görgőklikkel zárom a tabokat. -
ba32107 #1501 Újabban olyan bug jelentezik, hogy böngészgetek, és egyszer csak nem tudom bezárni a füleket. Tipikusan akkor van ez, ha sok fül van megnyitva egyszerre. Se az X-el, se ctrl+f4, se ctrw+w, semmivel nem zárja be. Nálatok nem fordult elő? -
#1500 Prealfa léttére meglepően stabil. -
#1499 A 10.5 egyelőre prealfa stádiumban van, én leghamarabb nyár végére, őszre tenném a bétákat, és valamikor év végére a véglegest (aztán majd kiderül mekkorát tévedek :) )
Előzmények: CTRL+F12 - Advanced - History - legfelső érték. -
#1498 ja meg kellenne egy olyan segítség h sehogy sem tudom kikapcsolni azt hogy törölje az előzményeket az még jobb lenne ha meg se jegyezné (asszem előzményeknek hivjuk a cimeket amiket url sorába irunk :D )
légyszi valaki segitsen ebben
köszönöm -
#1497 sziasztok
valaki nem tudja kb mikor jelenik meg a 10.5? -
lally #1496 Kösz Dzsini ! -sejtettem, hogy profi vagy benne.
UHU_2.1-nél így már megoldódott. A többinél majd holnap futom le a kört.
A nyelvi fájlok bekeverései miatt kell egy kissé bolondbiztosabbá tenni ezt
az Opera_10.5 programozóinak.
Kicsit még szokni kell, de egyébként tetszik. -
#1495 kapcsold át a skint a beépítettre, a régi skinek nem (vagy alig) kompatibilisek az új megjelenítéssel. -
lally #1494
Ez egy másik kép róla.