Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
<#vigyor2>sok munkám volt ezzel, míg normálisan meg tudtam csinálni. 😊
Esetleg majd ha ráérek kicserélem. 😊

Chaos Anno Domini

logót is kéne cserélned,jobban mut az O mint a róka <#vigyor2><#vigyor2>

zvaragabor
Nah az Opera megtanult magyarul 😊 Akkor valszeg az volt a gondja, Help > Check for updates-szel szedtem. Köszi! 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Help > Check for updates-szel töltöttem le, és automatikusan elkezdte telepíteni. No sebaj, leszedem azt amit küldtél és reinstall...

Chaos Anno Domini

lck
http://mirror.switch.ch/ftp/mirror/opera/win/920/int/Opera_9.20_International_Setup.exe

Ebben fix hogy bent van a magyar nyelv - ezt szedted le ?
zvaragabor
Üdv. Azt hiszem átállok az Operára(9.2), mert kezdtem unni a róka rakoncátlankodásait. Már fe volt telepítve az opera eddig is, de nem nagyon használtam, inkább ilyen fox alternatíva volt. Bejön ez a speed dial, hamarabb elérem vele a leggyakrabban látogatott könyvjelzõs oldalaim. Annyi gondom volna, hogy elvileg magyar, de mégsem. 😊 Szóval magyar nyelvûre van beállítv a beállításokban, de mégis angol az egész.
Ilyenkor mi van? Köszi!

Chaos Anno Domini

Nyisd meg az opera:config-ot.
JavaScript Errors mellõl vedd ki a pipát
Itt kezdtem nincs pipa.Popup Consol On Error és Console Filter mezõtket pedig nem találom 9.1-ben .
Eszközök/Beállítások/Haladó/Tartalom/JavaScript beállítások...
Vedd ki a pipát a Konzol megnyitás hiba esetén elõl
A 9.10 operám van W-lan- internetezek talán ezért talán másért de állandóan felugrik az Opera Hibakonzulja, szerintem tök feleslegesen kerestem, de nem találtam a letiltására valamilyen lehetõséget. Szerintetek meglehet oldani?Kérlek szájbarágósan írd le mit csináljak,hova mit írjak,vagy milyen pipát vegyek ki stb...
köszi!
full rerpekt 😊)

Igen, néha elõfordul ez a bug.
Eszközök/Beállítások/Haladó/Letöltések
Keresd meg az swf-et (lehet h ki kell venni az Operához rendelt fájltípusok elrejtése elõl a pipát) -> Szerkesztés és válaszd ki a Beépülõ használata/Shockwave Flash-t
Sil78
Hû, most nézem, hogy én meg sikeresen jelszavaknak olvastam... Bocs...

These are my friends, see how they glisten...

sziasztok
ujraraktam az operát és azóta az swf fájlokat le akarja tölteni...
hol tudom neállítani hogy ne letöltse hanem megjelenítse?
segítséget elõre is köszi

1. Konkrétan? (Egy péld kellene)
2. Bittorrent kikapcs
pipa kivesz, Mentés

opera6.adr

Sil78
wand.dat

These are my friends, see how they glisten...

opera pontosan melyik fileban tárolja a könyvjelzõket?
A Firefox-al is mûködik csak az Operával nem. Senki...<#help>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Üdv, ha van itt valaki.

Következõ a problémám.
Ha iwiw-be ismerõst jelölök meg az Operá-ba, a következõ hibaüzenetet kapom:

Explorer-el próbáltam és azzal mûködik.
Ha tudja valaki mi a hiba, segítsen, mit kell beállítani?

Opera input suggestion userjs
Vagy ha név/jelszó mezõkre szeretnéd használni akkor ott a Wand.
nem lehet valahol beállítani, hogy meg jegyezze a beírt szövegeket a böngészõ mint az ie? néha nagyon jol jönne mikor keresek a Google-n.
Magyar Opera 9.10-et használokde nemtaláltamsehola beállítások között

1. A Vissza gomb néha tényleg nem mûködik, én ilyenkor a Backspace gombot használom.
2. Olvass vissza, #257, kevesebb mint 10 hozzászólással ezelõtt volt kérdés.
A 9-es Operában nekem két dolog nem tetszik:

1. A "Vissza" parancs bizonyos lapoknál furcsán (idegesítõen) mûködik

2. A torrent fájlokhoz a saját torrentmodulja nyílik meg

Meg lehetne változtatni ezeket úgy, ahogy a 8-as verzióban mûködnek?

Átnéztem a beállításokat, de nem találtam a megoldást. Ezért visszatértem a 8.5-re.

Köszönöm sikerült.

Qwerty4
aha, akkor tuti vmit félreértettem...

Qwerty4

Az elsõ linket megnézted? A profilodban van egy images könyvtár, csak onnan töröld ki a hibásakat és ha minden OK, akkor írásvédetté teheted ezeket a képeket, ekkor valószínûleg nem fogja õket felülírni. Persze az Opera ne fusson eközben.
Qwerty4
akkor inkább asszem most frissítek...<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
köszi...ok, de ezek nem éppen megfelelõek...nem szeretném törölni a cache-t meg a többi adatot

Qwerty4

Nem tudom miért van ez nálatok, de a könyvjelzõ ikonok keveredése nálam csak 9.02-nél volt. A 9.1-óta tökéletesen mûködik.

infidel

Sziasztok.
A kérdésem,hogy a 9.10-es operába a torrentet hogy lehet kikapcsolni.
Nem azt szeretném használni-

Ez nálam is így van (Verzió 9.10)

Qwerty4
Üdv...
Azt veszem észre, hogy a Könyvjelzõk ikonjai mindig keverednek, az sg-nek pl. most citromail ikonja van, a youtubenak pedig sg, stb. stb.
Szóval ezt hogy lehetne helyrehozni azon kívül, hogy kiveszem a Könyvjelzõk közül és újrateszem?

Qwerty4

oO VinyuS Oo
Hello!
Ismét kis problémám akadt ezzel a jó kis programmal!
Egyszerre két e-mail fiókról szeretnék leveleket fogadni az egyik citromaiolos a másik gpinet-es(ez a netszolgáltatónk) Mikor elõször felveszem az e-mail fiókokat szépen leszedi a leveleket de ha kilépek az operából és újra vissza akkkor kidob egy hiba ablakot hogy lehet hogy megváltozott a citromailos jelszavam beírom neki a jó jelszót de utána is folyamatosan ezzel a hiba ablakkal bombáz!
Nem tudja valaki hogy hogy lehetne orvosolni ezt a hibát?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

scs17
gondoltam 😊

Jaffa 2843
persze nem az Internet Explorer...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
hmm volt már a probléma felmerülése ota egy win reinstall is..
és elnéztem nem az opera eszi a 100%ot hanem az Explorer :S probálok egy win frissitést hátha jobb lesz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

scs17
Neem a proci 5%-t szokta enni és Intel P4 3.01Ghz-es procim van. Nem szabadna 100%-t ennie :S. Futtas le egy registry cleant, hátha úgy jobb.

Jaffa 2843
most néztem és asszem rájöttem..
a baj az hogy megeszi a proci 100%át :S ami vicces mivel egy 3000+ athlon 64em van

Lol, természetesen: probléma
Nálam csak akkor fordul elõ ilyen, ha sokáig fut az Opera (nem 1-2 órákra kell gondolni, hanem 15-20 óráig, akár napokig). Naponta egyszer azért újra kell indítani.
Ennyibõl szinte lehetetlen megmondani, hogy mi a probláma oka.
Olvass vissza itt: #164
Jaffa 2843
hi all!

miért van az nekem hogy ha tölt az Opera egy honlapot vagy egy fájlt töltök vele akkor ugy belassul a rendszer mint állat szinte alig tudok valamit csinálni. 9.02essel és 9.1essel is ugyanaz a helyzet..
plz help nagyon idegesitö

Nah végre kijött a 9.1 😊
Az anti-phishing védelemen kívül sok látványos újdonságot nem tapasztalok. Remélhetõleg még bugmentesebb és stabilabb lett mint a 9.02 volt(nekem azzal sem volt sok gondom).

Tolja mindenki... ^^

infidel

scs17
Nagyon köszi! Sikerült beállítanom <#worship>

Sziasztok!

Lehet, hogy pokoli egyszerû, de nem tudok rájönni, hogy hogyan kell egy widgetet felrakni. Le tudná vki írni hogyan kell. A zip file-t beraktam a widgets mappába.
Gondolom az a probléma, hogy a következõ indításnál az elõzõ böngészési folymatot folytatja, ugyanazokkal a megnyitott lapokkal indul. Az Eszközök/Beállítások/Általános/Indulás legördülõ menüben nézz körül.
scs17
Hi! Opera 9.10-em van.Hogy kell beállítani azt hogy amikor kilépek az operól akkor a weblapokat is zárja be?

Kösz