Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg majd ha ráérek kicserélem. 😊
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Ebben fix hogy bent van a magyar nyelv - ezt szedted le ?
Ilyenkor mi van? Köszi!
Chaos Anno Domini
JavaScript Errors mellõl vedd ki a pipát
Vedd ki a pipát a Konzol megnyitás hiba esetén elõl
full rerpekt 😊)
Eszközök/Beállítások/Haladó/Letöltések
Keresd meg az swf-et (lehet h ki kell venni az Operához rendelt fájltípusok elrejtése elõl a pipát) -> Szerkesztés és válaszd ki a Beépülõ használata/Shockwave Flash-t
These are my friends, see how they glisten...
ujraraktam az operát és azóta az swf fájlokat le akarja tölteni...
hol tudom neállítani hogy ne letöltse hanem megjelenítse?
segítséget elõre is köszi
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Következõ a problémám.
Ha iwiw-be ismerõst jelölök meg az Operá-ba, a következõ hibaüzenetet kapom:
Explorer-el próbáltam és azzal mûködik.
Ha tudja valaki mi a hiba, segítsen, mit kell beállítani?
Vagy ha név/jelszó mezõkre szeretnéd használni akkor ott a Wand.
Magyar Opera 9.10-et használokde nemtaláltamsehola beállítások között
2. Olvass vissza, #257, kevesebb mint 10 hozzászólással ezelõtt volt kérdés.
1. A "Vissza" parancs bizonyos lapoknál furcsán (idegesítõen) mûködik
2. A torrent fájlokhoz a saját torrentmodulja nyílik meg
Meg lehetne változtatni ezeket úgy, ahogy a 8-as verzióban mûködnek?
Átnéztem a beállításokat, de nem találtam a megoldást. Ezért visszatértem a 8.5-re.
Qwerty4
infidel
A kérdésem,hogy a 9.10-es operába a torrentet hogy lehet kikapcsolni.
Nem azt szeretném használni-
Azt veszem észre, hogy a Könyvjelzõk ikonjai mindig keverednek, az sg-nek pl. most citromail ikonja van, a youtubenak pedig sg, stb. stb.
Szóval ezt hogy lehetne helyrehozni azon kívül, hogy kiveszem a Könyvjelzõk közül és újrateszem?
Qwerty4
Ismét kis problémám akadt ezzel a jó kis programmal!
Egyszerre két e-mail fiókról szeretnék leveleket fogadni az egyik citromaiolos a másik gpinet-es(ez a netszolgáltatónk) Mikor elõször felveszem az e-mail fiókokat szépen leszedi a leveleket de ha kilépek az operából és újra vissza akkkor kidob egy hiba ablakot hogy lehet hogy megváltozott a citromailos jelszavam beírom neki a jó jelszót de utána is folyamatosan ezzel a hiba ablakkal bombáz!
Nem tudja valaki hogy hogy lehetne orvosolni ezt a hibát?
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
és elnéztem nem az opera eszi a 100%ot hanem az Explorer :S probálok egy win frissitést hátha jobb lesz
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
a baj az hogy megeszi a proci 100%át :S ami vicces mivel egy 3000+ athlon 64em van
Nálam csak akkor fordul elõ ilyen, ha sokáig fut az Opera (nem 1-2 órákra kell gondolni, hanem 15-20 óráig, akár napokig). Naponta egyszer azért újra kell indítani.
Olvass vissza itt: #164
miért van az nekem hogy ha tölt az Opera egy honlapot vagy egy fájlt töltök vele akkor ugy belassul a rendszer mint állat szinte alig tudok valamit csinálni. 9.02essel és 9.1essel is ugyanaz a helyzet..
plz help nagyon idegesitö
Az anti-phishing védelemen kívül sok látványos újdonságot nem tapasztalok. Remélhetõleg még bugmentesebb és stabilabb lett mint a 9.02 volt(nekem azzal sem volt sok gondom).
Tolja mindenki... ^^
infidel
Lehet, hogy pokoli egyszerû, de nem tudok rájönni, hogy hogyan kell egy widgetet felrakni. Le tudná vki írni hogyan kell. A zip file-t beraktam a widgets mappába.