5774
Opera
-
#1573 Inkább megvárom a véglegest hátha kenterbe veri majd az összes böngészőt sebességebn mert most nálam a Chome vezet elég nagy előnnyel:) -
#1572 Jah, blokkolva lett. :D Kicsit túlbozgó, na. :) Köszi! -
#1571 Nekem látszik, valószínűleg a reklámszűrőd szűr mindent amiben benne van hogy banner. :) -
#1570 Nekem látszik :) -
#1569 Én már rég Operát használok. Mindent tud amit kell, kiegek nélkül, fele akkora mint az FF. :D -
#1568 Nem. Avirám van.De néha nagyon idegesítő.3 böngészőt használok mert egyik se tudja azt amit kellene:D -
#1567 Microsoft Security Essentials, vírusírtó (egyébként nem rossz, bár avast 5-t használok). -
#1566 30 másodpercre gondoltam.
MSSE.....hmmm.......az mi?:DD -
#1565 30 milisec az sok?
Az a másodperc 30/1000-ed része. Ha pedig másodpercre gondolsz akkor az valami egyéni dolog lehet. Nem MSSE-t használsz? Mert az scenneli az exéket és lassít mindent. -
#1564 Szeretnék váltani Operára de egyszerűen nem értem,hogy néha mi a feneért kell várni egy darab fájl letöltésére majdnem 30 ms-t?:( -
#1563 Itt Nektek se látszik a banner? -
msstz #1562 közben megnéztem, a régebbi operával megy, csak az újjal nem. így jártam. :) -
#1561 meg egere is válogatja (illetve drivere) -
#1560 mivel a horizontális görgetés nem teljesen alapfunkció, így böngészője válogatja - nekem 10.50 alatt is megy :) -
msstz #1559 Csak a legújabb pre alphákban nem működik a horizontális görgetés a görgő döntésével vagy amúgy sem? -
#1558 Hehehehe :D -
perko #1557 -
#1556 Szerintem meg nem. -
perko #1555 Jó az. -
#1554 Szemre látszólag a Chrome sebességét szerintem a FF 3.6 RC is hozza.
egyébként nem jó a linked -
perko #1553 Opera 10.5 a Chrome sebességét hozza!
Kis info a 10.5-ről. -
#1552 azt hittem eltüntethető mindegy akkor FF 3.6RC :) -
#1551 nekem pl. nincs olyan alkalom, hogy ne legyen legalább 3-4 tab nyitva, így nem tudom (és nem érdekel) melyik diszkrét és melyik nem :)
(amúgy valami vagy nincs ott, vagy ott van - ebben mit hogy lehet másképp csinálni? ) -
#1550 De pl a FF sokkal diszkrétebben oldja meg a Chrome :) -
#1549 hiszen ha két fül van, akkor már szükség van a fülsávra, hogy válthass köztük... (?) -
#1548 én kitettem de mikor megnyomtam és már két ablakot myitott kijött az a ronda fekete sáv. -
#1547 új fül nyitására meg rengeteg módszer van - középső klikk egy linkre, jobbgomb-egérlefele-jobbgomb elenged, ctrl+t, ki lehet rakni új fül gombot bárhova... -
#1546 Szerintem elég egyértelmű, akkor mutatja mikor, egynél több fül van nyitva. -
#1545 ha a megjelenítési beállításoknál bejelölöm hogy a fül sávot csak akkor mutassa ha szükség van rá akkor mikor fogja mutatni?
úgy értem hogy mondhatom meg az operának hogy most nekem szükségem van rá hogy mutassa a fülsávot ? -
msstz #1544 sikerült, köszi! -
#1543 egy tipp: attól lehet, hogy a parancsikonban az asztalra van állítva a működési mappa - a parancsikon beállításainál van egy ilyen, hogy 'Start in' (magyarul nem tudom mi a neve, Vista alatt a billentyűzetkód feletti mező) - ezt állítsd át a profilmappára, és akkor oda fogja ezeket gyártani. -
msstz #1542 erre senkinek semmi tippje? -
#1541 Megoldódott a dolog leszedtem az operát kitöröltem a registryből a mappáját + reg pucolás. és beengedett a gnailbe.
úgy döntöttem nem rakom rá vissza a reklám szűrőt majd kézzel blokkolom ami nem tetszik. -
ba32107 #1540 Akkor nálam rossz valami. Mindegy, pár nap és új gép, új rendszer :) -
#1539 Kinyitottam most vagy 15 lenovo fület és semmi baja nem lett, pedig direkt X-el zártam egy részét. -
ba32107 #1538 Ez a laptop.hu-s bug csak nálam van? -
#1537 Nem használok eset t cuccot comodo meg avast van meg ez Verzió
10.10 -
#1536 Esetleg nem használsz Eset termékeket ?
link
Remélem , hogy nem a 10.5-ös prealfát használod , mert az mindennapi használatra alkalmatlan ! 10.10 -es a hivatalos verzió . -
#1535 igen ! ezt állítottam be elősször mert amúgy csak a látogatottaktól fogad. most ott tartok amit lent írtam. -
#1534 megtettem amit mondtál kivettem a pipát. Sikerült elérnem hogy bejelentkezésnél vissza dob de ha befrissítem az oldalt beenged,. ..