Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
infidel
köszi
A szemem kímélése miatt fehér-fekete módban(Nézet-Stílus-Nagy kontrasztú (fehér/fekete)) használom az Operát, de jó lenne, ha a karakterek nem tök fehérek lennének, hanem világos szürkék. Be lehet ezt állítani?
Be lehet állítani, hogy amikor tölt egy oldalt lássam azt, hogy tölti? IE-ben forgó kék kör, FF-ban is valami hasonló.
Elõre is köszönöm.
FF-ban ha megnéztem és visszalépek, leveszi róla a kiemelést. Mindezt automatikusan és gördülékenyen.
Operában ott hagyja pirosan. Ha meg ráteszem az általad javasolt beállítást, akkor meg, idegesítõ módon újrarajzolja az egész oldalt.
De ugyanez van egyébként a bittorrent oldalaknál is.
Brolly szívesen. ^^
infidel
am nekem 1000x gyorsabb az opera mint az FF
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Amúgy sokaknak igaza van opera annyiból nagyon jó hogy egy csomó minden már benne van.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Egyébként a kis keresõ ablakba nem engeed felvenni semmit felveszi de nem keres.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Brolly nálad meg már nem a böngészõkkel van a gond.Gyanítom, hogy a tûzfaladon nincs kiengedve és az is blokkolhatja, ha nem ez a gond akkor másik tuti megoldás: Lemerném fogadni hogy egy friss windows telepítés után ha felraknád az Operát tökéletesen menne minden. <#vigyor3>#vigyor3>
infidel
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ha ezek alapján szerinted jobb az FF akkor használd azt. Én nem találkoztam még problémás oldallal ami fontos lenne nekem és ne ment volna és a többi érv is az Opera mellett szól. Fõleg a stabilítás és a gépigény tekintetében....(láttam már másfél giga memórián csücsülõ FF-ot) 😊
infidel
Firefox alapból nagyon fapad, lassabb(!!!), zabálja a memóriát, jól tele lehet vágni hasznos kiegészítõkkel és így már teljesen korrekt udású böngészõ lehet belõle de ezek további instabilításhoz vezethetnek és persze még lassabb lesz tõle.
Én FF-rõl váltottam Operara anno... nem bántam meg.
infidel
Érvekkel
azt szeretném kérdezni hogy operához van e olyan kiegészítés, mint ff-hez a fetch the url?(csak sima szövegként megjelent linkeket kijelölve gyorsan meg lehet nyitni egy új fülön)
opera 9.24
Olyan gondom van, hogy amikor freemail-ben egy levélre válaszolni akarok(tehát válasz gomb) olyan mintha új levelet akarnék írni. Nem jelenik meg a címzett stb...
Ha valaki találkozott hasonlóval és megoldotta jelezze légyszi.
Köszönöm
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Felraktam az új CHIP DVD-rõl az Ashampoo WinOptimizer 2008-at, meg frissítettem a Spybot - Search & Destroy-t. Magam is arra gondolok, hogy valami ilyesmi okozhatja hibát, csakhát nem tudom hogy hárítsam el.
Nem telepítettél valamit, amit nem kellett volna, mióta ez a probléma fennáll?
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Ujratelepítettem, de nem használt.
Nem tudom miért csinálja, eddig csak nagyon ritkán fordult elõ, de most egyre sûrübben.
Tudna-e valaki segíteni?
Tudtok valami módszert, hogy linux alatt le tudjam játszani a stream videókat operával? pl. a frei dosszié oldalán (www.frei.hu) lévõ windows media playert igénylõ videókat (youtube, meg ilyesmi flash playerrel megy.) Kaffeine pl beépül a firefoxba, de ott sem mûködik, operát pedig nem tudom, hogyan lehetne áállítani.
De ha a mailszolgáltatódnak van IMAP hozzáférése, akkor egyszerûen megoldható, már ha nem minden levélben alkalmazol formázást, csak néha.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Kösz beeex
Freemail használatakor, ha egy levélre szeretnék válaszolni, csak egy "szûz" felületet indít (mintha új levelet írnék). A hibakonzolra nem ír ekkor semmi javascriptes üzenetet. Ha valamit kattintok kiírja, hogy javascript: felfüggeszt? (Opera 9.23)
Alapértelmezett böngészõ ellenõrzése indításkor elé pipa és utána katt a részletekre, hogy bejelöld, mikhez legyen alapértelmezett.
Elõre is köszi a választ ;-)
Csak nem tudom hogy 😄
"Írd be a címsorba: opera:config#BitTorrent|Enable, üss egy entert és töröld a pipát az Enable mellõl, ne felejts el a Mentésre kattintani a BitTorrent szakasz alján.
Vagy: Eszközök/Beállítások/Haladó/Letöltések, vedd ki a pipát az Operához rendelt fájltípusok elrejtése elõl, keresd meg a torrentet és módosítsd a hozzá rendelt feladatot.
Amúgy ha értesz angolul, akkor ez az Opera tudásbázisában is benne van (ahogy a felmerülõ problémák kb 90%-a). A címsorba írd be, hogy: o bittorrent (mint a google keresésnél: g kulcsszó) és nyomj entert vagy a Google keresõmezõben a legördülõ menübõl válaszd ki az Opera támogatást és ott keress rá."
Tényleg, a legjobb az Opera! 😊
Qwerty4
1ébként ez legjobb böngészõ 😉
Válaszokat elõre is köszönöm 😉