5774
Opera
-
#1653 mondja ezt az operablog... még jó hogy nem az ellenkezőjét.
1 ébként nekem 3 oldal is sok Chrome eddig mindent nyitott tehát nem tűröm hogy az Opera fanyalogjon meg maszkolást és egyebeket kérjen. (sok ismerősömnek tetszett az opera de pont a fent írtak miatt szabadultak meg ők is az operától pedig 1-2 imádta ) -
#1652 megyek is épp most akartam írni hogy 1enlőre nálam eddig tartott az opera kb 15 perc Chrome sokkal jobb. És mindenrt visz :) jöhettek itt az elfogultr operablogos 5 tévhittel az meg a felhasználók mondják hogy rengeteg oldallal szarakszik. Nem hiába 1-2%-as :)
egyébként jobb vélemébnyt akartam írni de te felbosszantottál.
Ja a Chrome pillanatok alatt lenyomta az Operát.... bíztos ez a többség színvonala -
#1651 (én 1 bank oldalára használtam a Chrome-ot, de most már az is működik gond nélkül) -
#1650 Akkor menjél szépen a chrome totyikba . Az a te szinvolad . Ez meg itt más minőség . -
#1649 5 tévhit az Operáról: 5. tévhit: az Opera sok oldallal inkompatibilis -
#1648 most tettem fel . Egyenlőre a Chrome 5 béta felé dőlök :)
hogy miért ? Mert gyanítom itt is meg lesz az hogy nem minden olalt nyit meg..... -
#1647 egészen stabil, ezt már a nagyközönség részére is kidobták, mint béta.
Ami azt is jelenti, hogy funkcionálisan kész, mostantól pofozgatni fogják csak a véglegesig, és a böngészőválasztó képernyőre már a 10.5-öt tudják tenni. -
#1646 Az előfordul néha más böngészőben is, SG Bug. -
janihunk #1645 Heló oszt ez most jobb mint ami eddig kijött build? -
#1644 Hát most már igen de akkor is FF valamiért gyorsabb.Lehet,hogy azt használtam többet azért.:)
Érdekesség:Az üzenetemet is új üzenetnek nézi Opera. -
#1643 Azt ugye tudod, hogy a letöltési sebesség nem böngészőfüggő? -
#1642 Na hát ez FAIL.
És tényleg gyorsabb bár nagy képeket lasabban tölti be mint FF de már így is gyors:) -
#1641 :) és tényleg, rosszul volt lent leírva - azért jó volt rájönni...
mindenesetre van egy szép új Operád :D -
#1640 Így e:
-
#1639 Megvolt.És most se.Mindig ott vannak,hogy 1 új üzenet.:S
Azt csináltam amit mondtál,töröltem is mert olyan sok adat nem volt benne.Átírtam 1/0-ra őket de akkor se hajlandó rá!
Szerk:0/1 re rakva működik. -
#1638 Először az opera:about -nál nézd meg mit hova ment:
Nálam (Vista alatt):
C:\Users\***\AppData\Roaming\Opera\Opera\
C:\Users\***\AppData\Local\Opera\Opera\
- ezt a két mappát tedd el magadnak (minden beállítás, a jelszavak, stb. benne van, ha esetleg elfelejtenéd, vagy vissza szeretnéd állítani)
utána Uninstall, és töröld a két mappát az eredeti helyről.
Akkor mehet a 10.5 beta telepítés, és próbáld ki.
Ha minden működik, elkezdhetsz rá visszaköltözködni :)
Sok munkát megspórol, ha használod az Opera Link-et. -
#1637 Most már az lesz.Unintall--CCleaner meg még ezt a kettőt? -
#1636 a hiba az ön készülékében van, nálam működik... 1/0-val
teljes friss install? (localból és roamingból is elmozgatva az előző adatokat) -
#1635 Hát én beszarok ebbe se jó.:( -
#1634 Az első hivatalos 10.5 beta -
#1633 El nem tudom képzelni miért nem működik.Legelső pre-alphába működtt.A többibe nem. -
#1632 Igen.De alapra is ez volt már beállítva és nem.:(
Fatal írta,hogy ő 1-1 re állította mindekettőt de akkor se megy.Egéren szoktam nyomogatni az előre vissza gombot. -
#1631 Valamit rosszul csinálhatsz mert műkösik a #1609 szerint. Működött is végig.
Mentés gombra rányomsz beírás után ? -
#1630 RC Bétába se működik a check exupery load és history módosítása!:( -
Inquisitor #1629 Én is leszedtem a 10.50 verziót, csak elég érdekes volt, hogy a link alfára mutat, az adatlapon meg béta van ... baromi jól néz ki W7 alatt a Glass skinnel, de valamiért csak x64-en működik. :) -
#1628 Nekem eddig csak F1-live.hu-nál omlik össze állandóan:)
Meg az ilyenhezt én segg vagyok!:D -
#1627 Érdemes néha egy teljesen üres telepítést csinálni (nem csak frissíteni, hanem uninstall, törölni az appdatából mindent (persze a fontos dolgokat lementve), és úgy megnézni - csomó mindent állítottak a belső kezelésén, amit nem ír át, ha te már régebben átállítottad - pl. memóriakezelés, cache-ek, stb. - és ez okozhat belassulást. Nálam egy napi működés után (most már bír ennyit omlás nélkül a 10.5) megeszik egy vödörnyi ramot, de nem lassul be. -
#1626 Nekem az kellene,hogy tartsa a sebességet 10.50.Mert nálam nagyon néha gyorsabb.Utána egyszerűen belassul:) -
#1625 a 10.50 egy szinten van (néha picit gyorsabb) a Safarinál és a Chrome-nál is. A többit jelenleg vastagon legyorsulja ez a három. -
#1624 Csak legyen gyorsabb mint a többi böngésző met akkor váltanék szívesen.:) -
#1623 úgynézki bétába fordul a 10.50, nagyon sietnek, hogy március közepére már ezt tudják kitenni a Windows böngészőválasztó képernyőjére. -
janihunk #1622 Sziasztok. Nálam tök jól működik az a bizonyos legnépszerűbb videó oldal a 10.5 ön lehet fen is nagyon van egy teljesen Aero skin hozzá nagyon zsír így. Csak még azt kéne megoldaniuk hogy bizonyos oldalakon (torrent) hozzászólást tudjak írni. De ezt leszámítva bejövős. -
#1621 én 10.10 alatt se láttam ilyet... -
Inquisitor #1620 Mitől lehet az, hogy 10.10 alatt (végelege verzió) amikor elsőre tölt be egy oldalt összekeveri az oldalon látható képeket (gombok, avatarok, stb.), de frissítés után oké? Soha semmi ilyet nem láttam 9.x és alfa/béta 10-es alatt. A 10.5x meg még csak valami pre-Alfa ... :( -
#1619 külső pluginekkel majd akkor foglalkoznak szerintem, ha már belül működik a dolog... a flasht nem ők írják :) -
#1618 Én jobban örültem volna , ha a flashes bugokat javítják ki . Mégse állja , hogy a világ legnépszerűbb videóoldala nem szuperál .
Amúgy ez és az előző build is stabilnak mondható , nálam egyszer sem omlott össze . Gmailben a szkriptek másnak is hol előjönnek hol nem ? -
#1617 Az új build (3222) ismeri a Geolocation API-t: kipróbálható pl. itt -
#1616 Mindegy.Visszaraktam 3186-ot. -
#1615 Így se jó:( -
#1614 Köszönöm!