Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszaraktam a v9.27-es Operát és azzal jó.<#conf>#conf>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
a gyorshívó feletti keresõt hol lehet átállítani hogy hol keressen?
Idõnkén letöltök az avsim.com-ról msfs-hez freeware dolgokat.
A v9.5 telepítése óta nem megy a letöltés. Az oldal rendben bejön, böngészni tudok, de nem tudok letölteni. Próbáltam IE-vel, meg Firefox-al is de azokkal se megy. Az oldal jó mert kérdezõsködtem és másoknál jó. Más oldalaknál még nem találkoztam ezzel a problémával.
Nézegettem a beállításokban de nem tudtam megoldani.
Az AVSIM letöltési oldalán ez van kiírva pirossal:
"Using Internet Explorer? Click Save at the download dialog, not Open."
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Az enyémnél azaktív is fehér. Az elõzõ verzióknál nálam se volt probléma. Ha nálad jó akkor biztos egyéni a probléma.
Kicsit zavar, hogy a megnyitott füleknél az aktív fület nem jelzi a kis piros négyzetben lévõ kereszt.
Most mindegyik egyforma fehér és nem lehet rápillantással megállapítani, hogy melyik fül aktív, mint a korábbi verzióknál. Csak akkor vált pirosra, ha fölé viszem a kurzort, de az is piros lesz amelyik nem aktív.
A használatot nem zavarja, csak a korábbi verzióknál már megszoktam, hogy ha be akarom zárni az aktív fület csak rápillantok és látom melyik az, ennél meg olvasni kell.
Remélem elég érthetõen írtam le a problémám?
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
nincs vmi Vista compatibilis verzio?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ezután a Bittorent Enable elõl kiveszem a pipát és rákkattintok a mentés gombra.
Keressé rá a "torrent" szóra, aztán katt a Szerkesztés gombra
application/x-bittorrent - torrent
legvégül kiválasztod a "Megnyitás alapértelmezett alkalmazás"-al lehetõséged, Ok és már kész is 😊
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A letöltés megtörténik de, nem indul el. Ha újraindítom az Operát, minden gond nélkül azonnal lejátsza. Korábban, régebbi verziókkal nem tapasztaltam ilyet, más böngészõ sem csinálja.
Van valakinek ötlete, mi lehet a probléma?
Kuss!-magyarázta.
és még egy észrevétel: a 8.5ös Operával ha rámegyek a Youtube-ra, nagyon belassul az egész, olyan mintha szaggatós, akadós játékkal próbálnék játszani. Eddig ilyen sose volt, pár napja vettem észre. A 9-es Operával nem csinálja ezt. Ezt lehet orvosolni?
Kuss!-magyarázta.
Azonkívül, hogy a validator.w3.org címen nem lehet *validálni*, szerencsére ilyet is régen láttam, vagy szimplán Error vagy Fatal Error-al elszálnak a validátorok. Pl. Validome, W3 Validator.
Kuss!-magyarázta.
Az a bajom, hogy mikor rákattintok hogy kéép mentése..., vagy mikor le kéne töltõdnie vminek akkor nem csináll semmit. Mit kell csinálni vele?
üdv:
Lainor
Elkezdtem használni az operát és tetszik. Csak van vele néhány problémám. Például van olyan fórum, ahova nem tudok írni, mert mindig lefagy (más operásoknak mûködik), de az érdekes, hogy amikor feltelepítettem, akkor jó volt és az összes többi fórumon tudok írni.
A 9.26-t használom.
Mit csináljak?
Elõre is köszönöm!
Hozzáteszem, hogy egy jó nagy csoport rendelkezik ugyanazzal a *külsõ* IP címmel, úgy, hogy ahogy mondtam példának a rapidshare-t, színte lehetetlen elcsípni azt az idõpontott, hogy valamit letölthess onnan.
Ez természetessen csak egy vízcsepp a tengerben, mindegyikben van valami jó és rosz. Hogy még egy példát mondjak, "minden kattintás után változott az IP címem *egy ideig*, egyáltalán NEM LEHETETT használni az internetet, és ez szó szerint az internetet.
Csak nekem az sg azt mondta, hogy az operában van a hiba #577. Ezekszerint mégsem.
These are my friends, see how they glisten...
Ide: [email protected]
Az is mondták, hogy Opera-ra nem fejlesztenek, csak Explorer-re meg Firefox-ra.
Csak közben kipróbáltam ezeket is és nekem ott sem volt jó.
Írtam nekik és azt válaszolták, hogy csak én panaszkodtam eddig és az operában lehet a hiba.
Konkrétan, az csak az sg-n van ez a probléma, máshol nem tapasztaltam.
Több éve használom az operát (lelenleg v9.26)és eddig nem volt ilyen problémám.(Bejelentkezve marad: kikpipálva)
Pár napja csináltam karbantartást, valószínû akkor állítódott el valami, de miért csak az sg-n?
Az Eszközök/Beállítások/Mágus/Jelszavak/sg könyvtárban ott van a bejelentkezés.