Hol lehet focimezt venni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy Olasz mezem kappa Xl-es 3000ft-ért eladó,ha valakit érdekel !
[email protected]
Van egy Olasz mezem kappa Xl-es 3000ft-ért eladó,ha valakit érdekel írjon rám!
[email protected]
az egy dolog, hogy thaiföldön meg malajziában vannak az adidas, nike stb gyárak, de vannak bizonyos minõségi szabványok, gyáthatják az eszkimók is felõlem, de nem az a lényeg, hogy ki csinálja, hanem, hogy milyen minõgsében gyártja le...
Eredeti,nem eredeti,a válasz inkább az,hogyha valakinek van 12000 forintja egy új mezre annak van 18000 is,én inkább a használt eredetire szavazok jóval olcsóbban,különben meg az angolok is többnyire Marokkóban meg Thaiföldön csináltatják a poloikat,de többnyire a Franciák és a Portugálok is,Németeknél ugyanúgy elõfordul és a Hollandoknál is,azt kellene inkább tudni pontosan helyileg hol van gyára az Adidas-nak a Reebok-nak a Nike-nak stb és egyszerre kiderül-hogy az eredeti sem eredeti...Aki 10000-ekért vesz mezt magára vessen az nem tudja merre van a Háda..
Van egy eladó Kappa Olasz válogatott kék színû eredeti XL-es mezem 3000 ft-ért ha valakit érdekel írjon rám a [email protected] netcímen!
van egy juve pavel nedved-es mezem 1200 ft-ért akir édekel az irjon privátba.
az ebay az aukciós oldal?
van interes,juventusos,barcelonás,real madridos,németes,spanyolos,chelseaas szurkolói karszalagom,karkötõm,
500 Ft/db.
érdeklödni: [email protected] vagy privátba.
Én azt mondom ha valaki hordja is a mezt akkor vegyen eredetit,de csazért hogy a falón logjon vagy a szobába csak ugy legyen azért nem érdemes eredetit vennni.
ForzaInter
Érdekelne, csak most nincs rá pénzem..

Am én nem láttam hogy vaterán írnak hogy hamisítvány a mez.:D

Yo, Bitch!

BADE
10ezer alatt kizárt,hogy veszel mezt
Én is "nagykerbõl" hozatom és bõven 10ezer fölött jön be+rakok rá kis hasznot,másképp nem érné meg behozni
Nemhiába adják a boltokban is 17-18ezerért
Ebay-en 10dolcsiért+postaköltségért hírdetik a mezt+nadrágot,kicsit komolytalan
Én árulok ilyen hamisítványokat is,de a vaterás hírdetésben az szerepel is,hogy hamisítvány!!!
Ráadásul jót mosolyogtam,mert az egyik hírdetõ az ebay-es képet rakta fel vaterára is és még bizonygatta,hogy eredeti...
Amúgy tudok hozatni Eredeti Nike 09-10 Inter mezt(hazait és vendéget is) ha érdekel.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ForzaInter
És amik a vaterán vannak, az is hamisítványok? Ott is vannak fetn 8-10 ezerért.

Yo, Bitch!

BADE
1cm széles és kb.26cm hosszú

BADE
pont ezt bizonygatom én is a vaterán,ebay-rõl rendelt hamisítványok

Én 15,5ezerért hírdettem(illetve hírderem is) vaterán(amúgy 14,5ezer)és tudok róla számlát mutatni,hogy angol sportshopból való.
Inkább a hamis mezek mennek,de az eladó még oda is írja,hogy eredeti,bazz nekem nem lenne pofám

van eredetim is, annak semmi baja, havernak is van eredeti meze, annak sincs semmi baja...
de ha úgy van kimosva akkor az eredetirõl is lejön a felirat meg elkopik
van egy eladó juventusos pavel nedved mezem,meg egy juvetusos karkötõm.akit érdekel az irjon,privátba vagy [email protected] email címen.
ez a baj, hogy csak kinézetre... :D engem egyel átkúrtak
ForzaInter
biztos, én még nem vettem olyat, de kinézetre ugyanugy néz ki mint az eredeti, szal elég jó kis másolat, mert nem mondanád meg hogy copy:D

Yo, Bitch!

dehogynem, felválik a szponzor felirat, sokszor hibás a varrás, lekopik a márkajelzés, gagyi módon van hímezve a címer stb...
ForzaInter
Azok egy az egyben olyanok mint az eredetiek, különbséget sem lehet észrevenni.

Yo, Bitch!

valaki mondja meg hogy mivel jobb egy eredeti mez mint egy nem eredeti?azért jobb mert drágább vagy miért?vagy azért vesznek azt hogy elmondhassák hogy eredeti mezem van XD.
nem mondtam hogy újj kel,nekem jó a használt is csak ne legyen kifakulva meg szakadva se legyen.
honnét veszitek hogy másolatok?
Kaplan
A Vateran arult mezek azok mind nagyon szep es igenyes masolatok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ForzaInter
kik?

Yo, Bitch!

Látom, itt vannak félreértések....

és általában ebayrõl rendelt kínai hamisítványt árulnak drupla áron...
ForzaInter
lol, eredeti mezt újat annál nem kapsz olcsóbban, egy boltban 15-20 ezer közt van egy eredeti mez, de vannak akik 8-10 ezerért is adják, de persze az nem bolt, ha nem neten hirdetik oldalukat..

Yo, Bitch!

van interes,juventusos,barcelonás,real madridos,németes,spanyolos,chelseaas szurkolói karszalagom,karkötõm
érdeklödni: [email protected] vagy privátba
a karszalag milyen széles?
Eredeti,de nem 8000 ért.
BADE
Mondjuk Barca-s egyedi hímzett karszalagok?(850ft/db)

bubu13
Eredeti kell neked?

EEE 1899

tudom,csak nekem nem 8e ért kell
bubu13
Elötted írták 2-vel hogy van egy eladó barca meze

EEE 1899

valakinek van barcelonás cucca?pl.mez,sál,toll,kulcstartó,sapka vagy valami?
Yulcsa
2 eladó - nem eredeti - mezem van;
egy fehér színû angol válogatott mez, a vállán piros keresztel. Beckham (7) felirattal.
illetve egy 2003/2004-es Real Madrid hazai fehér mez, szintén Beckham (23) felirattal.
érdeklõdni privátban vagy mail címen: [email protected] lehet.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

van 1 elado barca mezem!
BADE
Eladó 2 darab 08-10 Eredeti vadiúj Umbro Angol válogatott mez L-es méretben 4999Ft/db

Idei Eredeti Nike brazíl kék training mez 8000Ft XL-es méretben(nyakán a sárga rész is kék)

Eredeti Puma 08-09 Olaszország esõkabát L-es méret 16000Ft

Eredeti Puma Konfederációs Kupa nadrág L-es 7999Ft

Hivatalos Manchester United ágynemû(párna ás paplanhuzat) 7000Ft

Eredeti Nike 08-09 Holland válogatott melegítõ alsó-felsõ szett L-es 22000Ft

Eredeti Adidas Real Madrid zokni 2pár/1csomagban 2500Ft
http://img5.tar.hu/lonsdaleshop/size2/37815143.jpg

Hímzett és PVC karkötõk,karszalagok
(Chelsea,ManU,Arsenal,Spanyolo.,Argentína,Brazília,Real Madrid,Barcelona,Olaszo.,Juve,Inter,Palermo,Milan,Portugália,Németo.,New England Patriots)
karkötõk,karszalagok

karkötõk,karszalagok 1

Érdeklõdni itt priviben vagy a [email protected] címen lehet.
Mindegyik korlátozott számban,amíg a készlet tart.

van 3 db Bayern München mezem az eggyik eredeti Adidas érdeklõdni privátban vagy [email protected]
Vannak eladó sáljaim (nike dortmund,Eredeti PSG,Eredeti Manchester United,2 db Arsenal,2 db DVTK Diosgyõr,ZTE Zalaegerszeg,Sk turm Graz érdeklödni privátban vagy [email protected]
amugy asszem lotto márkáju az meg nem gagyi annyira
küldtem képet privátba
9csöves9
gagyi vagy márkás?egy képet lökj

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

a mez nem tudom mikori,M-es méretû,1500 ért,juventusos mez,pavel nedvedes.
am m,ezre gondolsz csöves:)?
Van még barcelonás autószászlóm,barcelonás karkötõ,real madridos karkötõ,interes,spanyolos,németes,arsenalos,brasilos,juventusos,chelseas.
9csöves9
milyen,mikori,mennyi,mekkora?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

van egy eladó juventusos pavel nedved mezem,meg egy juvetusos karkötõm.akit érdekel az irjon.