Hol lehet focimezt venni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sûrgõs lenne még karácsony elõtt akcio van+!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
http://londonshop.gportal.hu
Én elsõsorban eredeti játékostól való Fradi mezeket gyûjtök, illetve érdekel még néhány Fradi szurkolói mez is. Ha valakinek van ilyen és korrekt áron eladó a gyûjteményem gyarapítása céljából akkor egy e-mailt írjon légyszíves a [email protected] címre. köszönöm!

http://lh6.ggpht.com/_-Nt0GTwG_Po/SfNMtzgrdvI/AAAAAAAAABY/9auhDoXLS2Q/....%20005%20%28Small%29.jpg
Kérésre képet is küldök:
mail: [email protected]
[email protected]
Ajax Xl-es világoskék ABN Amro Adidas-Manchester Xl-es fehér Sharp Umbro-Holland Válogatott Xl-es narancs Nike,West Ham United Reebok fekete nadrággal L-es méretben!
Ha valakit érdekel írjon a [email protected] mailcímre és küldök képet!
Köszönöm!
ha valakit érdekelné valamelyik szóljon.
Érdeklõdnék , hogy Fehér Német mez L-es méretben tud-e valaki ,vagy Stuttgarti Fehér mez L-est?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
REAL MADRID
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
(ugyanitt hamis puli kutya tanyára, ingyen elvihetõ, érd. privátban)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lehetõleg Real Madrid-os kéne...
Köszi elõre is
van egy juve pavel nedved-es mezem 1200 ft-ért akir édekel az irjon privátba. vagy [email protected]