801
Bezárt a bazár. Továbbiakban tessék máshol hirdetni (aláírásodban, médiaajánlat ...), vásárlóknak meg google.hu.
-
panel82 #238 Szezonvégi AKCIÓ !!! -> Tavalyi Portugál válogatott mez 2 db - 6000 ft/ db, Real Madrid fehér Beckham felírattal 2 db - 8000 ft/ db, Barcelona neonzöld - 8000 ft/ db, Barcelona hazai Ronaldinho felírattal - 8000 ft/ db, Brazilia - 8000 ft/ db, Ajax fekete - 6000 ft/ db, Angol fehér Beckham felírattal - 8000 ft/ db, Angol tavalyi Beckham felírattal 5000 ft/ db, 2 olasz kék - 8000 ft/ db, 1 holland - 8000 ft/ db !!! Képeket emailben tudok küldeni ! -
panel82 #237 hali, kisebb lenne még el is cserélném, de sajnos nagy az xxl rám, de azért sok sikert hozzá
üdv -
#236 hello!
nem kell valakinek olimpique marseille mez?
legújabb 2006-2007-es eredeti adidas. fehér színben.
szívesen elcserélném egy juve mezre.
vadi új, véletlen hozták.
ja és xxl-es -
panel82 #235 hali
amint lesznek új fajta mezek, beírom ide is természetesen
addig is www.kep.tar.hu/focimez
üdv -
#234 ha lesz beírnád ide?? -
panel82 #233 hali
azért nem láttad, mert még nincsen nekem :)
üdv -
#232 www.kep.tar.hu/focimez
itt nem láttam. -
#231 igen -
#230 06/07es Barca mezek vannak már? -
#229 lehet nyugodtan azért van :] -
panel82 #228 Eladó Focimezek !!! Tavalyi Portugál válogatott mez 2 db - 6000 ft/db, Real Madrid fehér Beckham felírattal 2 db - 9.500 ft/db, Barcelona neonzöld 2 db - 9.000 ft/db, Barcelona hazaiRonaldinho felírattal - 9.500 ft/db, Brazilia - 9000 ft/db, Ajax fekete - 9.000 ft/db, Angol fehér Beckham felírattal - 9.500 ft/db, 2 olasz kék - 9.000 ft/db, 1 holland - 9.000 ft/db, Személyes átvétel Miskolc, Eger, Budapest !!! Posta megoldható az egész országba, banki előreutalással nincs postaköltség !!! -
panel82 #227 ja itt nem lehet, ezt nem tudtam, akkor sorry, csak azt hittem h lehet, biztos a fórumcíméből következtettem erre, bocsi akkor
üdv -
#226 te ezért még nem kaptál büntit,h reklámozol? :P -
panel82 #225 Hol lehet focimezt venni ? Nálam lehet :) -> Eladó márkás focimezek, válogatott és klubcsapatok mezei !!! XL-es méretekben vannak a mezek, de van egy pár ami L-esben is található ! 9000 ft/darab. Posta megoldható bárhova, banki előreutalással nincs postaköltség, de lehet utánvétellel is. Bővebb infó és képek a www.kep.tar.hu/focimez honlapon ! :) -
panel82 #224 hali all
amint kapok új mezeket azok fent lesznek a honlapon, egyenlőre ezek vannak még
meg van még pár raktáron azok olcsóbbak, listát emailben tudok küldeni
üdv -
#223 tényleg,ahogy mcfrost mondta,új real mez mikorra várható? -
#222 -
#221 vmit megértek, de azért a kéziszótár mindig jól jön :P -
#220 kösz, nem tudok (még) olaszul, majd megtanulok vmikor -
#219 Két szó, mindig és soha: "Milán mindig, de Juve és Inter soha . -
#218 mit jelent az aláírásod? -
#217 Milános, ott írta, hogy 9000 ft/darab -.- -
#216 ez mennyit kóstál? :P -
#215 Új fajta Inter mez mikor lesz? -
#214 Figyu!
Tervben van új Real Manndrill mez?
[kollégájának] -
panel82 #213 Hol lehet focimezt venni ? Nálam lehet :) -> Eladó márkás focimezek, válogatott és klubcsapatok mezei !!! XL-es méretekben vannak a mezek, de van egy pár ami L-esben is található ! 9000 ft/darab. Posta megoldható bárhova, banki előreutalással nincs postaköltség, de lehet utánvétellel is. Bővebb infó és képek a www.kep.tar.hu/focimez honlapon ! :) -
#212 A Blahán le kell szállni, gyalog a bal oldalon sétálni pár száz métert a Keleti pu felé és ott lesz egy sportbolt, sok-sok mezzel. -
#211 érdekes én csak egy fan-ról tudok o: -
#210 hát azért az a "sok" szócska kicsit erős,nemde? :) -
panel82 #209 hali
csak ezek vannak jelenleg amit a honlapon megtalálsz -> kep.tar.hu/focimez
üdv -
#208 pedig jó csapat és sok fanja van itt az esgén -
panel82 #207 hali
jelenleg ezek vannak, nem hinném h lesz Chievo
üdv -
#206 lol 900 ftnak néztem :D már akartam írni -
#205 Chievo mez nem lesz-e esetleg Panel? -
panel82 #204 Eladó márkás focimezek, válogatott és klubcsapatok mezei !!! XL-es méretekben vannak a mezek, de van egy pár ami L-esben is található ! 9000 ft/db. Posta megoldható bárhova, banki előreutalással nincs postaköltség, de lehet utánvétellel is. Bővebb infó és képek a kep.tar.hu/focimez honlapon ! -
Girondins #203 a piacon.... -
#202 aki mezt akar vásárolni, az ERRE tessék
(oldal alján a lista, ha kicsit visszalapoztok még képeket is láttok a mezekről)
9000Ft minden mez, természetesen újak, eredetiek, fel vannak címkézve
lehet rendenli postai utánvéttel, ahhoz ugye hozzá jön a postaköltség vagy intézhetitek banki átutalással, úgy nincs postaköltség!
a srác amúgy megbízható
üdv -
#201 www.teszvesz.hu
regisztrálsz és házhoz küldik féláron! -
Elzo #200 Ac milan mezt keresek. Tolna megyében -
DigitalPunk #199 Emberek, egyszerű: Focimez Webáruház