Hol lehet focimezt venni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Engem litván mez érdekelne.

😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Nagyon fontos!!
aki tudja hol lehet kapni Brazíl melegítõ felsõt az árúlj ael nekem mert nagyon rég vágyom egy ilyenre és most jött el az idõ!!

So cry me a fuckin river, bitch!

Buddy
inkább Sevillába mennék, de kösz az invitálást 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
hát ha már a sajátját elhagyja akkor nincs másik.......saját ügye, honnan pótolja......takarékoskodni kell

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
és apádnak nincs annyi esze, hogy másikat vegyen? 😊) a nevét csak fölismeri a mezen.....nem?

Buddy
ki az a bekem?

Buddy
mert ilyen reálmezekre szórtad 😊

írtam mailt a lion -osoknak, azt mondták, hogy van ugyan régebbi mezük 12E-ért, de csak S-es méretben 😞(

zaki
nyald +, csak így lazán? különben kiba jól néz ki a Celtic mez, majdnem vettem én is 1et, csak elfogyott a della

Buddy
jelenleg most egy Celtic-mezt szeretnék

mivel az mtk - ha túljut a Helsinkin - a Kaunas-Celtic párharc gyõztesével játszik, ami nagy valószínûséggel a Celtic lesz, akkor kiugrom Glasgowba, és beszerzek egyet....és legalább látom 2. nemzetközi kedvenc csapatomat 😊

Buddy
vicces gyerek lehetsz 😊)

Münchenben lett véve, az FCB-boltban, asszem 70 vagy 80 márkáért

zaki
és mennyiért vetted, 1500 ft-ért?

Buddy
nekem pont 99-es van 😊))

zaki
nekem nem kell, most vettem 2 gyönyörûséges mezecskét (Juve, REAL)

jó, de azért nem ennyire régiekre gondoltam
nem hiszem, hogy mondjuk egy '99-es bayern mez ugyanannyiba kerül, mint a 03/04-es legújabb. Csak azt nem tudom, hogy hol kaphatnék '99-est 😞

Athletiksport bolt. A fogarasi útón van. A bejárata az egyik kis utcáról van de a hírdetés már messzirõl látszik. Még a fogarasi elején van a Tescotól egy saroknyira. Pontos címet az oldalukon találsz.

zaki
Hol lehet focimezt venni? bótba

a.carkey
Az oldie mezek pl. angol csapatok esetében kb. 19-20 font körül mozognak. (70-es, 80-as évek mezei ... 😊 Az friss EREDETIEK a nagy csapatoknál annyiba kerülnek, mint itthon, de azok TUTI eredetiek, a kisebb csapatoknál olcsobb a merch. ... 😊

A medve nem játék.

de nekem nem kell vadiúj mez, 1-2 éves is elmegy

most nézem, hogy 48 euró egy Bayern mez a Bayern honlapján. És ha ahoz még hozzátesszük a postaköltséget, akkor lehet, hogy ugyanott vagyunk, mint ha itthon venném meg? 😊 vagy mennyi lehet kb a postaköltség?

a.carkey
28200 ft alatt/áru - elvileg - ajándéknak feladva: nincs ...

A medve nem játék.

nincs vám? hmm, errõl még nem hallottam

a.carkey
Miért nem rendeltek a focicsapatok hivatalos oldalán mezeket, a csapat netes ajándékshopjából. Az ára a kinti, ajándékként adják fel, így vámot sem kell rá fizetni + gyorsan ideér, kártyával is tudsz fizetni és a legújabb mezt kapod, sõt, te választod ki ... 😞 ???

A medve nem játék.

zaki
na jó, akkor talán... 😄

zaki
nem is kéne, még ha fizetnél érte akkor sem

Buddy
nekem van Bayern, de nem adom oda ingyér se

zaki
olyan volt, hogy nézegettem a mezeket, mutogattak csomó Barca mezt, meg pulcsit meg mittomén, aztán mondom nekik, hogy inkább Real cuccokat mutogasson, mert õk a kedvenceim, és a Barcelonát utálom. A ciki az volt, hogy akkor kapcsoltam, hogy 70 km-re vagyunk csak Barcelonától, azért néztek rám enyhén morcos fejjel a kijelentésem után ki is kerültem kilóméterekre az üzletet a következõ 1 héten 😊

zaki
bayern? ha ingyér kapnék 1et akkor se venném fel, a Celtic mez az jöhet, az asszem 30 euró volt

akciókról valahol nem tudtok?

Buddy
ahelyett, ohgy vettél volna egy Bayern mezt meg egy Celticet 😊

zaki
ilyen nép vagyunk 😞

de hogyhogy itthon 5 rugóval drágábbak a mezek? 😞

zaki
hát én spanyolba vettem egy sima fehér Real mezt 50 euróért, meg egy Kappa Juventus mezt (asszem 2 évvel ezelõtti kollekció, faxom tudja) 30 euróért, de majdnem vettem egy Man Utd mezt is, csak elfogyott a zseton...

az a problémám az eredeti mezekkel, hogy 15-16-17 alatt szinte sehol sem lehet kapni ilyeneket
Copy-t meg nem akarok (mer hát hogy néz az ki?! 😊
el kéne csípni valami akciót, szokott olyan lenni hivatalos boltokban is hogy 4-5e-ért adnak egy 1-2 éves eredeti mezt. Ilyen üzleteket nem tudtok?

Két cím még ahol mezeket lehet kapni és neten rendelni:
www.athletiksport.hu
www.holdfenyteam.hu

Én inkább az elsõt ajánlanám a figyelmetekbe.

Buddy
jó hülye lehetsz, ha ilyeneket még meg is rendelsz 😊).....jobban jártál volna egy rekesz becks-szel 😊

a.carkey
Football Is Coming Home volt a hivatalos dal, de volt egy másik, amiben ez is benne volt ... Már nem emlékszem, sajnos.
Való igaz, hogy nem az MTK, a BVSC, és más "magas" nézõszámot produlkáló csapatok szurkolói fogják énekelni ... 😊

A medve nem játék.

Buddy
egyebkent nagyon jo kis dal, en is tudom kivulrol, es megvan vagy 5 felekeppen

magyar palyakon ilyeneket nem hallhatsz, mert egyreszt viszonylag kevesen vannak a palyakon /bar a fradinal meg talan menne/, a masik okot mar osszefogva emlitetted....😊
a stuttgartnak is magyarul uvoltoztek 😊

Buddy
en ugy tudom ugy alakult ki, hogy pont liverpoolban minden heten asszem adtak koncertet vmilyen egyuttes /a szerzo egyebkent Gerry Marson asszem/, de egy ido utan nem mentek, vagy kimaradt, es ottaniak elkezdtek futyoreszni, es aztan kesobb a liverpool teljesen atvette es hagyomannya valt, hogy bomboljek 😊)

Buddy
a 96-os eb-re nem a football is coming home?

Még a Toten Hosen is énekli a számot és Õk is a Liverpoolnak adják az eredetit. Legalábbis koncerteken így vezetik fel a számot. Ez nem jelenti azt, hogy onnan való az eredeti.

a.carkey

Mert volt egy együttes - passz melyik -, aki írt egy számot, amiben ez benne van, sõt azt hiszem a címe is ez volt. (96-os EB-re) Azért énekli ma már sok foci szurkoló is, és a "láz" csak terjed ... (A zsidózás, cigányozás, anyázás helyett nálunk is elterjedhetne ...)

A "jogdíj" egyébként egy 45-ös musicalé, de a foci-eredet az FC Liverpool szurkolóié. Való igaz, a Celticesek is éneklik, mint sok más klub rajongói is ...

Liverpool

Celtic

Feyenord

AC Milan

Freiburg

stb.

A medve nem játék.

Buddy
jogdij 😊))

egyebkent sem ok talaltak ki

a.carkey
Ez mind oké, de a "jogdíj" a rózsaszín madarasoké ...

A medve nem játék.

Buddy
tudom, a liverpool cimereben meg alapbol benne van 😊

Buddy
akkor figyeld csak jobban meg 😊) mindig eneklik, akarcsak az irek.....pl. eurosport vegig leadta, amikor a Celtic-Liverpool meccset jatszottak, 69000-en enekeltek, mind vendeg es hazai szurkolo, fel is vettem

a.carkey
Az nem a Celtic ... 😊

A medve nem játék.

PResident Evil
kössz szépen az infot... 😄
Ganxtát csípem én, a mezrõl csaka nnyit: VIDÉK POWA ;PPP

Buddy
remelem a Celtic megnyeri az uefa kupat es behozza a bajnoksagot is.....you'll never walk alone

Buddy
egyebkent itt a lionsportban a matav-sopron-tol kezdve roman valogatott mezig mindent megvehetsz..salakat is, kituzoket, mezeket, labdat, mindent.....argentin mez is van, azt is lattam