Hol lehet focimezt venni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
lionsport amire gondolsz, en is celtic-mezt fogok venni.....16000 ft, szam nincs rajta, de eredeti

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

a.carkey
Elvileg az MLSZ foglalkozik a szurkolók ilyenfajta problémáival is. Sponzoráltak vmi boltot, ahol válogatott mezeket, klub mezeket sportcuccokat - stopli, edzõcipõk, stb. - lehetett beszerezni, de ez 2-3 éve volt. Nem tudom, hogy van-e még, de annak idején valahol a Váci utcában - vagy arról nyílt egy utca és ott - volt az a bolt. Mindent be tudtak szerezni, EREDETIBEN, nem bóvlit, csak az árát is megkérték.

(Argentin mez beszerzéséhez a legegyszerûbb, ha Gangsta Zolee emilcímét megszerzed és írsz neki - vagy elmész egy bulijába. Ha nem küld el a picsába, bizti segíteni fog! :) )

Celtic mez - ha a Glasgow Celticre gondolsz, meg a Rákóczi úton, ha a Keleti PU felé menet a Blahától mész felfelé egy baloldalon lévõ üzletben szinte mindig szokott lenni, mert Umbro mez és abból ált. sokfajta van nekik. Persze nem tudom milyen friss mez, van-e rajta szám, stb., de próbáld meg!

A medve nem játék.

PResident Evil
bazze én meg Argentín mezt sehol sem tudok venni...
meg persze Celticek se... :(((

Faki
Újpesti piacon Fradimezt kértem és megkergettek... höhö

BADE
Én a Juve mezemet 19000Ft-ért vettem a Lionban.A Juve kabátomat 32000-ért.De a Pólusban a Juve szurkolói mezt 12000-ért vettem,míg a Lionban 15000.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

seAke
A bolt neve: Lion's Sport
UMBRO márkabolt (Ajax rulez!)

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Vagy probáljátok piacon, ott vannak bóvlik 2000 Ft-ért, vagy Rákóczi út a keletitõl a Blaha felé a jobb oldalon, egy frankó mez, sál, táska üzlet, mindenféle és fajta klubboktól.
Lteebee
És ráadásul tök vicces is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
Még egy agysebész.

Lteebee
Esetleg egy Emotion Nr.13 mez S.T. felirattal bejönne.

Ramore
Sajnos itthon még mindíg nem lehet megkapni mindent. De majd 15-20 év múlva talán. :)) Egy-két jó cuccra én is beneveznék. Ausztriában is lehet egyébként kapni minden NHL, NBA, NFL, MLB cuccot venni, de nem olcsóak, viszont szezonvégi leárazásoknál tényleg korrekt áron meg lehet venni õket. Amúgy látnád pl a Nike kinti és itthoni kínálatát minden téren. Ég és föld. Ha itthon 20 fajta cipõt árulnak, akkor kint vagy 60 fajtát.
Lteebee
És tényleg egy focicsapat mezében mászkálnak emberek, akik számítógépet tudnak kezelni?

Lteebee
Csak török gyártmány...

Ramore
Úgy tudom nincs ilyen bolt, illetve volt, de megszünt. Tudni kell, hogy mondjuk egy eredeti NBA mez ára 25000Ft volt és egy replika NBA mez pedig 12000Ft volt.

NHL kabátért ugorj ki a Csehekhez, ott minden van, amit csak kívánsz.
Ramore
Õsrégi mezeket árulnak csak, legújabbra ne számíts.
Ramore
Csak Magyarországra nem szállítanak.
Focimez Boltban

danesz
15 ezer egy pólóért??? pfff... amúgy piacon 4-5 ezer forintér lopottan meg lehet venni...
egész jó az a topsport, csak az a baj, hogy 15 rugó a bayern mez és nincs kép róla :(

a 12 ezer még belefér :)
de nem tod, hogy régi (OPELes) vagy új (T-MOBILEos) a Bayern mez?

Gery1980
Nékem egy portugál mezecske kéne, ha tud valaki esetleg lelõhelyet írja ide.Thx!

Van eseteg olyan netes bolt, ahol lehet eredeti focimezeket rendelni (pl. MU, Real, Bayern)?

Vagy tudtok valami jó boltot ahol olcsón lehetne venni?

thnx