801
Bezárt a bazár. Továbbiakban tessék máshol hirdetni (aláírásodban, médiaajánlat ...), vásárlóknak meg google.hu.
  • 9csöves9
    van olyan aki már rendelt innen?

subsidesports
  • Veriga
    Sziasztok!! A Blahán gyönyörű mezeket árulnak a cigók!!/Hivatalosan engedik nekik, aki tehetinézze meg, de nehogy vegyetek!!!!!!!!!!!!!
  • panel82
    hali all
    DECEMBER 18-én kapok ez idénybeli mezeket. Szóval akinek kell mez karácsonyra az érdeklődjön a [email protected]. Emailben tudok mezlistát is küldeni hogy miket tudok beszerezni addigra.
    üdv
  • Zsolti9014
    oké, köszi
  • panel82
    hali
    szintén www.lionsport.hu, ott vannak képek, hát L-es nem nagyon szokott lenni, főleg XL-esek jönnek inkább, majd írok ide méreteket holnap
    üdv
  • panel82
    hali
    képek a www.lionsport.hu oldalon, még saját képeim nekem sincsenek, majd ha megjönnek akkor tudom őket lefotozni
    üdv
  • Kaplan
    Szia a Juve mezről és az Arsenal mezekről kéne kép. De az XL-s méret nekem nagyon nagy. Esetlegesen L-s méretet ezekből tudsz-e szerezni?
  • Zsolti9014
    A Juve mezekről 1-1 képet ha lehet, ugyanarra a mailre. Köszi
  • Zsolti9014
    thx
  • panel82
    listák mentek akik kértek :)
  • Kaplan
    Jöhet ide is egy lista : [email protected]
  • báttyó02
    vagy feyenoord-bol van hooijdonk mez :D de azt erősen kétlem h van :S
  • báttyó02
    szia,battyo@citromail címre küldj légyszi listát
    de igazából engem csak marseille mez érdekelne,abból is cissé-s :) ha az van akkor szolj már plz
  • LasCar16
    nekem pedig [email protected] mail címre küldd, thx előre is
  • Zsolti9014
    mezlistát a [email protected] címre kaphatnék?
  • panel82
    hali all
    DECEMBER 18-én kapok ez idénybeli mezeket. Szóval akinek kell mez karácsonyra az érdeklődjön a [email protected]. Emailben tudok mezlistát is küldeni hogy miket tudok beszerezni addigra.
    üdv
  • LasCar16
    sziasztok 06/07es AC Milan 3.számú fekete mez vkinél, vagy aki betudna szerezni?:) írjatok ha van L/XL mérteben thx!
  • panel82
    hali all
    Utolsó árak: Argentina válogatott mez xl-es 7500 ft, Portugál válogatott mez bordó xl-es 7000 ft, Portugál válogatott mez piros xl-es 6000 ft/db, Blackburn Rovers idegenbeli piros mez 6000 ft/db, Angol umbro póló L-es 5000 ft/db. Érdeklődni a [email protected] lehet vagy priviben. Képeket tudok küldeni róluk !
  • d jani
    Hali !
    Newcastle United Eredeti mezt nem tudsz véletlenül ?
  • báttyó02
    hali

nem tud valaki lehetőleg olcsón marseille-s cissé mezt,vagy arsenalos henry mezt?
  • panel82
    Holland , Ajax mez elkelt. Ami még maradt: argentina mez 8000 ft, portugál mez 7000 ft, angol mez 7000 ft, blackburn mez 6000 ft, barcelona mez ronaldinho 8000 ft. Érdeklődni a [email protected] -n lehet !
  • david33
    Nekem is van egy eladó holland mezem, ezt viselték a vb-selejtezőkön. (szám középen, nem galléros). Akit érdekel írjon a [email protected].
  • Gunnersboy
    Hol lehetne venni Palermo, Fiorentina mezt eredetit olcson?
    edzőmeznek használnám őket és gondoltam h ien mezeket olcsóbban tudnék szerezni mint arsenalosat...
  • panel82
    Lazio mez, francia mez eladva, a többi még meg van.
    üdv
  • Scholes18
    nekem Paul Scholes mez kéne ha one valakinek eladó!!
  • Scholes18
    nekem Paul Scholes mez kéne ha one valakinek eladó!!
  • gercse
    megnéztem az nem ez sajna, aszem az 2003 as lehet
    mindegy egyelőre ugy sincs pénzem, majd ha lesz akkor még keresgélek, ha nem találok, akkkor marad a tiéd...
  • panel82
    hali
    sztem nekem van olyanom, emailben tudok képet küldeni róla
    üdv
  • gercse
    majd ha egyszer valaki birtokába jut egy 2004/05-ös Lazio meznek, akkor szóljon, mert megvenném :)
  • panel82
    hali
    még nincs, de lesz, még várni kell rá egy kicsit
    üdv
  • panel82
    hali
    ment kép emailben
    üdv
  • hunbasser
    új real mezed nincs? :\
  • gercse
    lazio mezről van kép? az érdekelne
  • panel82
    Eladó focimezek: Holland mez 7000 ft, brazil mez 7000 ft, argentina mez 8000 ft, portugál mez 7000 ft, angol mez 7000 ft, blackburn mez 6500 ft, lazio mez 5000 ft, német mez 8000 ft, ajax mez 6000 ft, barcelona mez ronaldinho 8000 ft, francia mez 8000 ft. Személyes átvétel Budapest, Eger, Miskolc ! Posta megoldható ! Érdeklődni a [email protected] -n lehet !
  • manettino
    affene, rossz linket szurtam be. ez a jo
  • manettino
    üdv. nem tudja esetleg valaki, hogy fc st paulis polot lehet-e magyarországon valahol kapni? hasonlokra gondolok mint a linken: st pauli polo
  • tgabesz
    ELADÓ egy Juventus 2004/05-ös, Ibrahimovic-os, hazai, XL-es, új Nike mez, eredeti Lega Calcio emblémával az ujján. Torinóból, a Juve Store-ból való, új ára 90 euró volt. Tuti eredeti, nem a Mo.-on javarészt előforduló távolkeletei, feliratozott hamisítványok!
    Ezen kívül egy szintén 04/05-ös, de idegenbeli (kék) Juve mez is új gazdáját keresi. XL-es, új, név és számozás nélkül, új ára 70 euró volt.
    Kérésre képet küldök bármelyikről! Mindkettő kb. az új árának feléért eladó!
    [email protected]
  • panel82
    Eladó focimezek: Angol fehér Beckham-es meg sima, olasz kék 2 db, holland mez, brazil mez, francia fehér mez, portugál 2 db tavalyi, 1 db idei portugál mez, real madrid beckham-es mez, ajax fekete mez, blackburn rovers piros mez, paris-sg mez, argentina mez, német mez, barcelona ronaldinhos mez. Mindegyik meg XL-es és 8000 ft/db. Személyes átvétel Budapest, Eger, Miskolc. Posta megoldható, banki előreutalással nincs postaköltség de lehet utánvéttel is!
  • panel82
    Szezonvégi AKCIÓ !!! -> Tavalyi Portugál válogatott mez 2 db - 6000 ft/ db, Real Madrid fehér Beckham felírattal 2 db - 8000 ft/ db, Barcelona hazai Ronaldinho felírattal - 8000 ft/ db, Brazilia - 8000 ft/ db, Ajax fekete - 6000 ft/ db, Angol fehér Beckham felírattal - 8000 ft/ db, Angol tavalyi Beckham felírattal 5000 ft/ db, Olasz kék - 8000 ft/ db, Holland - 8000 ft/ db, Francia fehér mez - 8000 ft/db, Portugál bordó idei - 8000 ft/db, 2 Blackburn piros mez - 8000 ft/db, Angol piros mez - 8000 ft/db !!! Képeket emailben tudok küldeni !
  • Barni
    na igen, rám is... :)
    azért köszi