Hol lehet focimezt venni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Válasz 'Grenzjager' üzenetére (#145)

hogy-hogy kinek???

ezt most kinek írta??

kabbe a faszom tudod nincs gazdag mama+papa akik megveszik, 1ébként az arzenal üzletben 4-5ezerért adnak nemis rosszat... csak nincs psv-s, nemis hoznak hiaba irtam nekik emilt

3e ft veszel magyart a kálvinon, a nemtommilyenneüüzletház I. emeletén. annyit is ér

az eredeti mezek mind ilyen áron vannak sajna... a 15E még az olcsóbb kategóriába tartozik 😞

nekem szerencsére van a kedvenc csapatomtól ingyen eredeti mez, mert elmentem gyõrbe P

senki?

de hol majd megnezem milyen, láttam 15K ért, az 1ik kedvenc klubbom de ennyit 1ik mezért sem adok...

gercse
ennyiér csak gagyi van,de amugysem felkapott ez a mez

Hi all!
nemtuggya valaki honnan tok venni(olcson olyan 5000Ft körül) PSV Eindhoven-es mezt?
Fontos lenne! Elöre is thx

Scholes18
Ha nem lett volna:
www.kitbag.com

Most voltam olaszban, szereztem C.Ronaldo , Rio Ferdinand mezt! Mjad linkelek képet róluk!

Glory Glory Man United!!

fogalmam sincs, kerestem róla képet de nem találtam :/

"egyrészes, testhez simuló mez"

ez az ujjnélküli?

A Puma 2 millió eurót követel a FIFA-tól

A Puma sportszergyártó cég kétmillió euró kártérítést követel a FIFA, amiért a kameruni válogatott játékosainak megtiltották, hogy a speciális fejlesztésû, egyrészes, testhez simuló mezben lépjenek pályára.

A FIFA 200 ezer svájci frankos büntetést rótt ki az afrikai ország szövetségére, mivel az említett dresszben játszottak az Afrikai Nemzetek Kupáján, emellett 6 pont levonását rendelte el a következõ világbajnoki selejtezõsorozatra. Ezt a döntést a nemzetközi szövetség késõbb törölte, továbbra sem engedélyezi azonban a ruha viselését. A "Szelídíthetetlen Oroszlánoknak" becézett kameruni válogatott és a Puma azonban azt állítja, hogy korábban már megegyeztek az Afrikai Labdarúgó Szövetséggel (CAF) az egyrészes futballöltözék viselésérõl, így az ügybe a FIFA-nak nincs beleszólása.

Garcia
rávasalnák a logót ottmaradna a vasalónyom...😄D
milyen dizájnoks lenne😄

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
A logo-t nem merték rárakni :-)
fogadjunk mûszál
Garcia
külföldön....

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Matthewpamer
pécsen az árkádban van minden fajta.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
olyat hol lehet venni ami eredeti es szamos meg neves?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gercse

Az angol egész jó, de ez a francia....??

Kaplan
Nekem a portugál van meg.
Nem baj , hogy nem eredeti . a Nike 15000ft s még a kör sincs rajta. Azért azt rá rakhatták volna szám nélkül.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse

Vannak még ilyenek(nem eredeti,de ezt látjátok ti is)

Garcia
ez jobb...

gercse
Vagy egy ilyen jobb lenne

gercse
én sem értem miért csinálnak ilyet

robotnyk
érdekes kapusmez 😄DD
Garcia
van az alján és a tetején is az oldalnak...
Fórum >> Sport fórum >> Hol lehet focimezt venni?->>>>>>>>oldalak: 1

gercse
de nem tudok,nem látom sehol a lapozót

Garcia
lapozz, következõ oldalra

Garcia
inkább a Ballackost vedd meg..
amugy az eredeti az olyan 18.000 Ft körül van

gercse
hol van az elsö 26 hozzászólás?

gercse
van Kahnos is de az hogy néz ki,:

Garcia
jah akkor megveheted

gercse
Garcia
szerintem meg csak akkor vedd meg ha 4000Ft alatt van

gercse
3790

Matthewpamer
ugyse veszik észre,megveheted 😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Garcia
mennyiért árilják?

gercse
Így nézki az eredeti

gercse
az eredeti

gercse
A szám jó de nem így néz ki

Matthewpamer
ballack 13-as a német válogatottban

gercse
Tudom hogy rossz a számozás, de ha nem lenne rajta akkor érdemes lenne megvenni?

BADE
Ha szakboltban veszed jobban jársz!(Nike bolt,Adidas bolt)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Arra készülj fel,hogy legalább 3-4000-el drágábban😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Lionsport Rákoczi uton ott mindent megtalálsz
gercse
nem tudjátok , orcin lehet mezt kapni?

zaki
bótba

ricsi1
interneten(ha még jársz ide...9

Lteebee
A litván szvsz jelzõ.
(nem vagyok bizti benne)

Mindenesetre ha neked lenne igazad, akkor is kisbetû.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Buddy
nem inkább Lett?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni