Hol lehet focimezt venni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy-hogy kinek???

nekem szerencsére van a kedvenc csapatomtól ingyen eredeti mez, mert elmentem gyõrbe P
nemtuggya valaki honnan tok venni(olcson olyan 5000Ft körül) PSV Eindhoven-es mezt?
Fontos lenne! Elöre is thx
www.kitbag.com
Most voltam olaszban, szereztem C.Ronaldo , Rio Ferdinand mezt! Mjad linkelek képet róluk!
Glory Glory Man United!!
ez az ujjnélküli?
A Puma sportszergyártó cég kétmillió euró kártérítést követel a FIFA, amiért a kameruni válogatott játékosainak megtiltották, hogy a speciális fejlesztésû, egyrészes, testhez simuló mezben lépjenek pályára.
A FIFA 200 ezer svájci frankos büntetést rótt ki az afrikai ország szövetségére, mivel az említett dresszben játszottak az Afrikai Nemzetek Kupáján, emellett 6 pont levonását rendelte el a következõ világbajnoki selejtezõsorozatra. Ezt a döntést a nemzetközi szövetség késõbb törölte, továbbra sem engedélyezi azonban a ruha viselését. A "Szelídíthetetlen Oroszlánoknak" becézett kameruni válogatott és a Puma azonban azt állítja, hogy korábban már megegyeztek az Afrikai Labdarúgó Szövetséggel (CAF) az egyrészes futballöltözék viselésérõl, így az ügybe a FIFA-nak nincs beleszólása.
milyen dizájnoks lenne😄
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nem baj , hogy nem eredeti . a Nike 15000ft s még a kör sincs rajta. Azért azt rá rakhatták volna szám nélkül.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Fórum >> Sport fórum >> Hol lehet focimezt venni?->>>>>>>>oldalak: 1
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

amugy az eredeti az olyan 18.000 Ft körül van
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
(nem vagyok bizti benne)
Mindenesetre ha neked lenne igazad, akkor is kisbetû.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.