Asheron\'s Call 2 PUBLIC Beta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most láttam a hivatalos oldalon hogy még 11 nap és vége az ingyen mókának😞
szal valami más után kell most néznem😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
\"Life is around you and in you.\"
Na talán még hallani fogok valami magyart is a serveren.
xboxman:nemtom honnan szedted hogy 30an lézengenek a serveren 1000en minimum vannak mindig, bár lehet te a test serverre léptél fel😊 azért nem volt senki.
Ha esetleg valakinek lenne kedve jáccani engem /tell Ayden, szöveg-el lehet elérni. Ha fennvagyok akkor ugyis röpülni fogok azonnal😊

És melyik korban játszódik a játék?
Köszi: Taranov.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"THE PUBLIC ONLINE BETA TEST SESSION HAS ENDED. THANK YOU FOR YOUR PARTICIPATION..." vagy valami ilyesmi 😊
Na mind egy majd talán egyszer összefutunk még valahol😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Na mint "nagy" MMORPG szakerto (nemi EQ, 2 honap AO meg sok DAoC): ez a game egy fos.
Akit egy kicsit is kepes lekotni az rogton vegye meg a DAoCot, ossze se lehet hasonlitani a kettot.
Szvsz az MS nagyon pofara fog esni ha ezzel kijon.
Egyedul a grafika az ami tetszett (tenyleg szep, foleg a viz) de a tobbi??? Az egesz jatek elnagyolt, kiforratlan, a fejlodes rendszer egyenesen rohejes. MMORPG 6 eveseknek. Ehhez kepes a Diablo a szerepjatekok csucsa 😊
Raadasul 256MB rammal annyit swappol hogy az mar felhaborito. Meg se birtak irni rendesen 😞
Raadasul tobb mint 1 evvel a DAoC utan kijonni egy olyan jatekkal amiben egy kuldetes igy nez ki: teleportba be, 3 perc toltes, teleportbol ki, fel perc jatek, teleportba be, 5 perc toltes ...
Na aki jatszott a DAoCal az tudja mire gondolok. Aki meg nem ... sajnalhatja 😞
ui: csak nehogy a World of Warcraft is egy ilyen vegletekig leegyszerusitett szemet legyen, mert a grafikaja szvsz nem lesz ennel sokkal szebb, es akkor mi marad neki? Meg a szepseg se 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
De az igazat megvallva, elég nagyot csalódtam. Korábban a Dark AGe of Camelottal nomulta, de az még béta verzióban is sokkal jobb vol. Itt a táj kihalt, a chatelés komlikált, meg az egész olyan érdekes (kiforratlan). Ennek valahogy nincs olyan hangulata, mint amilyennek lenni kell. Ráadásul olyan gépigénye van, hogy csak lesek. Kicsit tápoltam lvl 7-ig, de mára elég is volt belõle, a DAOC-ot meg egész nap is tudtam nyomni.
Szóval szvsz ne nagyon bánkódjon akinek nem indul, csak a rápazort idõért kár. /Mennyi normálisabb progit tölthettem volna le az elmúlt 2 nap alatt..../
Ma éjjelre bekapcsolva hagytam a gépet a bazi peccs szedése közben, mondván, legeslegutolsó utánis esély.
Ma reggel felkelek: 52% (11 óra töltés után), a gép lefagyva, semmire nem reagál.
Újraindítás, Ac2client indítása: semmi. Gép újraindít, újra próbál: semmi.
Uninstall, delete. Ámen... sok (több sikert)
(Ilyen még _SOHA_ nem volt, pedig 15 éve vagyok gamer. BRAVO, Microfost !)
DB
Akik meg már nyomulnak azoknak további jó hentelés.
Megyek én is talán ma már mûködik a dungeon ahova tegnap hig fél óráig futottam majd ott mondják az arcok hogy most le van zárva😊
A Redmond serverre nehogy megpróbáljatok csatlakozni, mert az egy dolog, hogy nincs ott egy mûködõ szerver se, de leszed egy 1.9 megás patchet, ami úgy szertegyakja az egész programot hogy kezdheted ádámévától installálni az egészet.
Remélem segítettem.
DB
Amúgy meg ne örülj, ha sikerül belépnem akkor is vár rád még jópár óra peccselés....
DB
"Thanks for downloading the Asheron's Call 2 beta. Hope you enjoy it! Make sure to keep an eye on http://www.fileplanet.com for future beta programs.
To log in, you will need the following unique information:
Username/e-mail: File18729
Password: *************
DO NOT SHARE this information with others or you may not be able to log in to the beta!
Enjoy!
-The FilePlanet Staff"
ha a fenti ket dolgot adom meg, akkor nem akar beengedni. lehet, hogy valamit elneztem?
yafyaf
bazz pedig annyira jonak nezett ki annyira beleltem magam ebbe a vilagba😞
Okos ember más kárából tanul...
bocs a stílusért, én pl. még soha nem verekedtem, de ha most elõttem lenne aki olyan faszságot megenged, hogy egy ennyire szarul megoldott patchelés után _hagyja_, hogy az update kliens rátöltsön az egész tetejére egy _régebbi_ patchet, ezzel tönkreb***va helyrehozhatatlanul az egész 1,3 gigányi programot, azt úgy vágnám orrba hogy a tarkóján jönne ki....
Fhhhhh.
Ezek után újraindítanám a játékot: .....
hibaüzenettel minden esetben elszáll az AC2client.exe
Na itt következett az uninstall.
DB
DB
Meséljek még ? Ma éjjelre bekapcsolva hagytam a gépet, hogy 8 óra alatt nagy nehezen leküzdje azt a majdnem 60 mega rettenetes mennyiségû adatot (2 full CD lejön annyi idõ alatt _bárhonnan_)
Reggel mi fogad ? "Connection to authorization server lost". Jó, újraindítom, klasszikus hibaüzi (ac2client.exe caused an error in "unknown". Barvó, Bill.
Gép újraindít, játék újraindít: ugyanez. Akárhányszor.
Hallgassatok rám és töröljétek a P-be.
Ez a világ szara.
DB