Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
párnappal ezelödt nem mondtátok meg szal lécci
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
/run
/say_madafaka
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
VAGY MINEK VAN EZ A POMPA???!!!44
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Emberek!!!!!!!!!!!
Kérnék egy: SZÁMT44444444!!!4444444
Lehetõleg: Jánostól vagy SEDtõl
Natyonszeben: kozonom
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
<#wow3>#wow3>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
köszi :-<#puszis>#puszis>