Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez elfogadhatatlan <#wow3>#wow3>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
[burkoltan világuralomra próbál törni<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>]
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
most.
htx.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Jajj, pedig én is akartam kérni egy hsz számot :|
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Visit www.meedzsi.uw.hu phakas! :)
mér egy éve ezért könyörgök xDDD
::AS?D::AS?D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]