3838
-
#729 Pont ez a laényeg, hogy mire hazaérek, teljesen át legyek szellemülve már a játékra, szóval írjatok róla minnél többet.
-
#727 Akkor ha megkérhetlek írjál róla első tapasztalatokat. Csak Csacsi ne olvassa el ezeket, mert szívrohamot fog kapni. -
#726 SMSweb-en még nincs fenn?????? -
#725 Privát ftp-ről.
Nekem gyorsan lejött. -
Xboxman #723 No én most keltem föl.Megyek is gamelni:P -
#722 Pont ettől félek Én is, hogy holnap olyan leszek itt bent melóhelyen, mint az élőhalott.
De az a délután 4 óra még akkor is messze van -
#721 Mélységesen át tudom érezni a helyzetedet. Én is hasonló helyzetben vagyok. Hajnalra lejött a game, de nekem is jönni kellet dolgozni.
De legalább már megvan. Szerintem ezt a pár órácskát már igazán kibírom.
Aztán este meg mehet a játék.
Szerintem nem sokat fogok aludni. -
#720 A második beírásom állítólag a 3. CD CloneCD-vel behúzva... -
#719 Most mongya meg valaki, hogy ezek mi?
az első splinter Cell, de a második???
2003-02-19 Tom Clancy's Splinter Cell (C) Ubi Soft 117x15 MB FAIRLIGHT
És itt jön a fura:
2003-02-20 Tom Clancy's Splinter Cell (c) UbiSoft *CLONECD* 47x15 MB CALISO -
netuddki #718 hoppsza !
ezt nem ide írtam volna bocsesz -
netuddki #717 nem hiszem 48x 15 mb -ből gyön ki a bin -
#712 Miért neked nem rossz érzés az mondjuk, hogy ott van egy csaj, akire régen vágytál, és nagyon szeretnéd tudni, hoy tényleg olyan jó-e, mint amiket halottál, láttál róla, és ott fekszik előtted, de nem nyúlhatsz hozzá, mert kivagy kötözve, ő meg nem nyúl hozzád, az nem szar érzés? :))
Most ez egy hülye példe volt, de mind1.
-
KeviN #710 En meg csak a traininget jatszottam vegig ami nagyon piti volt (a 2 demo vegigjatszasa utan), de a grafika mar itt is megmutatkozott...nagyon hangulatos...
utanna kovetkezett az elso kuldi aminek csak az elejet neztem meg : 1 ego hazba kell behatolni, majd ott megkeresni valakit...de ez is nagyon latvanyos...eddig nem csalodtam. Egyetlen 1 hibat talaltam eddig....nincs feliratozas, sem az eligazitas, sem az atvezeto moviek alatt, jah es megegy...tenyleg szarok az atvezeto moviek ;) -
netuddki #709 hmmmm....... milyen gém is ez??? -
#706 iszonyat szar érzés lehet, hogy fent van a winyódon. tényleg. bravó.
DB -
#705 Azok rar file-k, szépen ki kell tömöríteni őket, és megkapod a bin-t, meg a cue-t
-
#703 Valaki írjon egy rövid véleményt a játékról, mert délután 4-ig meló van, és addig nem tudok játszani. Olyan rossz volt reggel, mikor felkeltem, hogy ott van a gépemen mind a 3 cd, de nem játszhatok, mert melóba kell jönni. Szóval írhatna valaki egy nyálcsórgatós bemutatót.
-
#701 hja link? -
Nyiri #698 Csa!
En mar mindjart vegzek az elso palyaval :)
Eleg hosszu game lesz ez ha ez a police is mar 1,5 oraja tart :) -
Xboxman #697 Bazz nem is tudtam ,hogy kijött pedig már vagy 5órája szedhetném:/ -
#694 ??? hun?? -
#691 -
#690 :)))))))))) -
#689 Jah és így borulok le azelőtt aki Végre a "nép" körében is elterjeszti a Splinter CEll-t :) -
#688 NA a Mai nap nem hozott Splinter CEllt Sebaj holnap uj nap virrad ránk -
#687 Csocso fijam nem lenne egyszerub ha siman megtanulnal vegre angolul?:)Fizetem a kurzust ha akarod :)))
Davidus nem kerulok a pokolra mert semmilyen torvenyt sem sertek meg :) -
Takigabi #686 www.gurugamer.hu
-
#685 demohoz kinek van hunosítása???? -
Capone #684 Lehet hogy kimoderaljak de le se sz...m.Hianyzik a cd1 bol 01-08 -ig Ha valaki tud segitsen.
thx -
#683 Én sem. Ne legyünk már kockák meg pepiták (értsd: fekete-fehér only)
DB -
#682 Nem értünk egyet. -
#681 Vigyázz! Le ne töltsd mert pokolra kerülsz. -
#679 Nah emborok IGI 2 es Splinter cell is :) Nemalszok egesz hetvegen jujujuj!! -
Takigabi #678 bocs félre ment. -
#677 Akkor megúszták a csődöt:) -
#676 Speciel már megvettem... :P -
#675 :)))))))))))))) -
#674 Vedd meg a windowst mert csődbe megy a microsoft. -
#673 Fagyit kapsz a gatyadba, maximum a jo poenert :)
DB -
#672 persze