3838
-
#922 Elindítottad a fórumot? Mekkora király vagy! -
#921 Valaki adjon egy usert és egy passt...plííz!! 5 kilót megér...De haveri alapon jobb lenne! Én indítottam a Splinter Cell fórumot és ti meg már a patchet töltitek! Ez így nem túl fasza... -
Árnyvadász #920 A teherautó első ülésén van egy piros golyóstoll. A lock-pickel ki kell nyitni az ajtót, majd átadni a csókának aki nem akar moccani sem. Mikor odaadod neki nagyon megörül és kitölt egy adatlapot, majd odaadja neked. Ezen az van, hogy nagyon jó arc vagy csak mégse kellett volna leölni az őröket, mert az egyik a bátyja, másik meg az öccse volt. Patthelyzet alakul ki. Megoldásként ESC gomb megnyomása, majd a játék azonnali letörlése után zsebkendő elővétele és egy hatalmas sóskifli elfogyasztása még akár elfogadható is, de talán mégse.... Ugyanis van megoldás még így is! Hogy mi az? Sajnos még nekem sem mondták meg, így kommandós hörcsögömmel a kanapéból esszük a főtt kukoricát miközben erősen járatjuk az agyunkat, mi is a kulcs a titokhoz... -
#919 Lehagytál.
Sajna én még nem tartok ott.
Lehet, hogy nem elég erőteljesen kérted? :)) Ha kicsit suttogsz a fülébe (hátulról), akkor sem hajlandó? -
mnorbi #918 sziasztok ! valaki megcsinálta már a Cia küldit??? teljesen a végén kinyirom az kereset ember öreit aztán kinyitják a teherauto hátulját és semmi ! azt gagyogja a csoka hogy ö nem megy sehová inenn ! mit hagytam ki ?? -
Árnyvadász #917 Megoldás: Forró (1000 C-fokos) vasalóval a HDD kivasalása DRIVER területen. Csak óvatosan, mert könnyen lepárologhat más file is! Mikor ez megvan akkora sujtás a gépházra, hogy magától újrainduljon (azért ne a géptemető felé lehetőleg). Na ha ez is megvan, akkor egy laza csuklómozdulattal kitépni a CD vagy DVD meghajtó tálcáját, majd 1000KNewtonos erővel belepottyanatani az optikai lemezt, melyen van DRIVER. Na nem a játék, hanem a +hajtó. Utána Intsant KaKaós Bögrébe Mártott Zsemlével egy Installt nyomsz és röpke 10 év alatt felkúszik az NVidia mozgatórugója. Sebészi pontossággal történő reset gombra való ütés után ÚJRAindulási felvonulás, majd SC 3CD szénné pörgetése a meghajtóban és PLAY gomb az élvezet miatt- Ha ez nem megy, akkor keresse meg orvosát, de jó a gyógyszerésze is és lőjje fejbe mind a kettőt, lehetőleg egyszerre és menjen aludni. Talán jobb lesz tőle. -
M.A.D. #916 sorry! alant olvastam! -
M.A.D. #915 kijött az első patch!!!
vazz olvasom a driver-eket. nekem 42.86-os van fent. ajaj. lehet, szarul fog menni? -
Árnyvadász #914 Splinter Cell telepítési jegyzet:
1. Az első lépés: Hőn szeretett barátnő kirugása.
2. Ajtók, ablakok bereteszelése.
3. Szülők kitiltása a lakásból.
4. Háziállatok pincébe hordása, ha az nincs, azonnali eladása egy kereskedőnek.
5. Szomszédok likvidálása, lehetőleg csendben.
6. Környezettől való teljes elszigetelődés. Lámpák kilővése a szobában, utolsó kenet és halotti anyakönyv kitöltése, majd végrendelet megírása.
7. PC-n lévő összes játék tölése. Windowst nem! Az nem játék. Komoly.
8. Koplalásra felkészülés, a szobában maximum rajtunk kivül egy pohár víz tartozkodhat. Azt is csak save közben ihatjuk, de KORTYOLVA!
9. TV-n a Való Világ megjelenése esetén (önmagától bekapcsol az adott időben), azonnali kihajítás, lehetőleg a ház legfelső pontjáról.
10. Akkor most tegye be az install CD-t.
11. ......ÉS??
.
.
.
.
.
100000001 Többet ne vegye ki.
END -
#913 nem hiszem, hogy béta lenne, de lehet, hogy igazad van. de akkor most mi a rákkal szedjem le a mostani drivert? a detonator destroyer vagy mifene nem megy xp alatt. nekem meg az van :( -
#912 Először nézz jobbra, a piros lámpára, majd balra, majd felfelé, legvégül pedig lefelé.
De ki is írja, hogy mit kell csinálni. :)) -
Árnyvadász #911 Leírás a játékról: (Előzetes-mivel még nem játszom vele)
Atomkalapáccsal lesújtó, főistent megszégyenítő, kvazárösszeroppantó, pápák és császárok leborult könyörgésbe imádkozó, terahipercsúcstotál és megaterraformáló, sőt agyatszántó bombasikerszagú, őslakosokat is megszégyenítő, fejlődéstörténetünket meghazutoló, eszméletlen vérbrutális és csonkolva sokkoló, abszolult überfavorit meg extrémszétfosatós, gigafantasztikus és világűruralomratörő, ősrobbanással felérő, PC-s társadalmat szénné égető, vérvendettát felülmúlóan büntető, óriás szürkemedve mancsmarcangoló...DE ezt még emeljük az egytrilliárdadik köbre és bőven szorozzuk meg az összes csillaggal a végtelenbe tartó útjaikon + 1.
Ekkor kijön az eredmény: Nagyon jó! Ez lenne a Splinter Cella:) -
#910 hello mindenkinek! az a gondom hogy elkezdődik a training és nem akar mozogni a figura! az egérrel lehet forgulászni, de a billenytűre nem reagál! ha valaki tud segíteni azt megköszönném! -
Árnyvadász #909 Az még elfogadható ezért a programért. Kétségtelen, ha 13.000Ft lenne és akkor is megvenném. Etalon. -
Árnyvadász #908 42.07-es az nem BÉTA? Tegyél fel valamilyen hivatalosan WHQL drivert. 41. valamennyi az jó lesz.
Egyébként nekem is fekete-fehér a nightvision, de nekem ez jobban tetszik így, mint a moszatzöld. Az kissé régies. Meg a screenshotokon is úgy vettem észre a fekete-fehér van mindenütt. Kivéve a félévvel ezelőttieket. Csak megoldódik... Vagy tegyél fel 28...-asat:)) -
#907 Ez szerintem várható volt. Nem is kis hazánkban lenne, ha nem így törpént volna. -
Mr. Perfect #906 Hát nem sokáig tartott a klassz ár az Autmex-nél sem :-((((( Mostmár 9990.- a pár nappal ezelőtti 6990.- hez képest.MOndjuk ez tipikusan az a játék ami minden pénzt megér. Na jó majdnem. Mindenesetre aki teheti vegye meg, ezek a montreali srácok megérdemlik nagyon... -
#905 a száma talán 42.07 (?) de nem tuti. Amúgy a kártya CD-jén lévő driverrel jobban ment, csak a night vision volt tiszta fehér, hogy nem láttam semmit. Ezzel a driverrel ez megy, de fekete-fehéren. Amúgy a demo2-ről van szó -
Árnyvadász #904 Mondjuk nekem a 28.32-es van fent és amióta fent van (ez tavaly április) egyetlen program sem volt ami hibás lett volna vagy bármilyen nyűgje lett volna ettől. Még az alfa verziók is simán és pöpecen mentek vele. Pl. Doom III, Splinter Cell DEMO stb... -
Árnyvadász #903 Az első demóban a 30.82-es drivert ajánlja a progi. Talán emiatt. -
#902 Attól függ melyik detonatort raktad fel... :)
Nekem a 40.41 essel is jól ment, és a 41.07 essel is. -
#901 freeről nem tudok. De nekem megért 320 Ft ot a PIGI2 meg a SP cell.. + 1-2 dolog ami ott fennvan:) -
Joint #900 free nincs? -
#899 Az lehet, hogy a demo a detonátor frissítés miatt belassult mint az állat? -
#898 bounce.warez.hu? -
#897 Kösz! -
Joint #896 apollo warezről meg törölték... -
Joint #895 valaki tudna mondani nekem egy link-et ahonnan leszedhetném? a sector nekem nem jön be :( -
#893 Nekem eddig sehol sem voltak a textúrákkal bajok. Pedig már 4 pályán voltam. -
#891 Igen. Safedisk2. -
#890 A védelméről (ugyanis nem Alcohol-lal írtam ki,sajna...):
Safedisk2-es,ugye??
Thx. -
#889 k. jaték=k. jó játék -
#888 Hát szerintem ez egy k. játék.
Régen játszottam olyan játékkal, ami ennyire lekötne. Talán a Mafia volt ilyen.
Nem sokat aludtam. CSak azért hagytam abba, mert jönni kellett dolgozni.
Már a 4 pályán vagyok, ott, ahol be kell szivárogni a CIA központi szervertermébe. Nagyon ott van. Minden fegyver nélkül kezdesz neki a küldetésnek.
Én is találtam benne hibákat, de szerintem egy tökéletes játék sincsen. A játék hangulata viszont az én esetemben feledteti a hibákat. Bár az ajtó dolog egy csöppet engem is zavar. -
#887 Ohh ugyis kiadjak majd a jo cracket. Es kulonben is engem nem nagyon zavarnak a bugok. Reg nem volt ennyi elemenyem egy jatekban. Az is bisztos hogy ez erosen veri a Hitman masodik reszet. Valahogy es sokkal akcio dussab. Hitmanba egy nagy vertengert lehetett csinalni mig itt nehezen. Jo a Hitmanek is megvolt a maga varazsa ha tudtal taktikazni de ott tele volt elenfellel itt meg azert nem tuloztak el.
Sk dolog van amit imadok a Splinter Cell jatekban. Vegyk peldaul aszt amikor lefogjuk a ellent es kihalgatjuk vagy amikor a generalist odanyomjk a szem leolvaso keszulekhez milyen faszan lefogja:) Es az is eredeti hogy nagyon ragalnak a hangra es ami a legfaszab volt hogy jott le a liftel ket hapek es en bebujtam egy szobaba (persze ez csak akinek van surround system) es halottam hogy elmennek az ajto elott!!! Ezt meg egy jatekban se lattames kurvara beleeltem magam!
Jah meg a Data Diskeket erdemes elolvasni mert sokat segitenek:)
A bunyozas tenyleg el van baszva. Lehetett volna azert egy ket jobb mozdulat is de hat na ez van.
Azert azokra a feny efektekre szerintem tul nagy lenyeget tomorotettek osze mert nem mondom jol nez ki de kicsit fura mert vajjuk be hogy eddig meg egy jatekban sem volt olyan hogy pontos arny effeket es igy ki tud venni ki van a sarkon tul vagy hanyan vannak egy szobaban :) -
#886 hat nem tudom az lehet folrakod a patchet meg megy is utanna de a patch nincs fonn szerintem:))
Magyarul a 9700 bug megmaradt mikozben azt irja hogy javitva.. -
#885 #880 -
#884 Ennek a jateknak az a legnagyobb problemaja hogy nehez abbahagyni:)
Egyebkent en is eszleltem mar edes bugokat benne de nem szeretnek errol mot kulon diskuciot nyitni.
A kerdesem akkor az lenne hogy ha letoltom a patchet akkor kell hozza crack?
-
#883 nem szaggat siman fut:)
Tetszik igy elso latasra nagyon, de meg csak ismerkedem vele:) -
#882 valoban ezk nagyon idegesitő hibák, főleg hogy nem tudom elvenni a fegyverüket, azért ilyen már a hitman-ben is volt...az ajtokrol nem is beszélve...
amugy ha hőkamerával nyomulok legalább nem szaggat annyira :) -
#881 Az jo:))) Es CD-t sem kert? Erdekes, de pozitiv:)