3838
-
#981 1000 %-ra nem mondom, mert már vagy 3 órája voltam ott, azóta rengeteg sok minden történt már Fisher-barátunkkal -
#980 Úgy rémlik, hogy már azelőtt ki kellett kapcsolni valami riasztót, és csak azután kerülsz majd le az udvarra. -
#978 most így nagy hirtelen nem ugrik be, hogy hol vagy éppen. -
#975 Figyuzz csak: a háznak a halljában egy számítógépen ki kellett kapcsolni valami riasztót. Tudod, ahol kétirányból ível lefele a lépcsősor. Ott voltál? -
#973 Hát nemtom, de nálam nem szólalt meg, simán bemásztam az ablakon. -
#970 Figyu: amikor kinn vagy az erkélyen, látsz egy videót, hogy egy fickó kinyitja az ablakot és rágyújt. Az erkély végén mássza ki a peremre, és balra fordulva van a falon kapaszkodó, Azon szépen eloldalazol a videóban kinyílt ablakig, és bemászol rajta. Egy konyhába kerülsz. Na, innen már menni fog. -
#964 heat vision csak nálam nem működik, vagy az 1. pályákon nincsen? (4. missziónál vagyok, és még mindig nincs....) :( -
#962 Hali! Elakadtam:
Valami CIA központi serverbe kell bejutni. Esik az eső a pálya elején. Na, hogy a fenébe kell bejutni az épületbe, vagy akárhova? Csak futosgálok céltalanul az udvaron, nem tudom hova merre. Plíz segítsetek. -
Joint #961 Rakd fel még egyszer,vagy nézd meg,hogy jól be vannak-e dugva a csatlakozók. :)
-
#959 ja, de én most inkább eszek :) -
Joint #958 Akkor max nem játszom vele full-on :)) -
#957 1,2es Cerka, 512 ram, GF3-al fullon minden 1024x768 tökéletesen játszható, csak néha akad meg egy kicsit. -
Joint #956 Baz , azér lehetne válaszolni... :) -
#955 Hihetetlen nagyon jó ez a játék....ma még nem is kajáltam, nem bírtam abbahagyni. :DD -
Joint #954 Ma mindenki hülye? :)
Akkor úgy kérdezem,hogy: Mind 3 CD-ről rak fel adatot a vincseszterre mikor installál? :)
Ja és ezen eldöcög?: Athlon 1200 256ram Abit SiluroT400 -
AMD rula #953 Nem, csak installálni kell 3cd :D amúgy asszem a 3. kell játszani :D -
Joint #952 Srácok, a játék futásához mind 3 cd szükséges? -
#949 Nem lehet tudni mi a baj....sajnos...nekem is ugyanez a probléma volt. És hiába húztam le 2X kétkülönböző helyről az eredmény ugyanaz volt....húz inkább Bin-t. Érdekessége, hogy az 1 és 3-as CD-vel nincs ilyen baj :( -
#948 Te beteg vagy! :D -
#947 :)))))))))))))) -
Hamlet #946 Azt a parasztot! Tölcsem! Húú, pedig nem is ittam. -
#944 Benő: jobban jársz: bounce.warez.hu. Register menüpont. -
Hamlet #943 Help!
CRC-s lett a 2. cd. RARba van csomagolva, de nem tudom melyik fájlt tölcsem le újból. (Van sfv fájl) Van megoldás vagy az összeset szedjem le újra??? -
#941 Megvan a full game 3CD-s és a legjobb eddigi "kommandósszimulétör'.... -
#940 :))))) -
#939 De ez le van írva az FAQ-ban is. :)) Benő meg azt mondta, hogy olvasta.
-
#938 Te beteg vagy :)) -
#937 ha ugy van hogy a saját számod a login név, akkor ne 0630 ,0630 stb vel kezd, hanem 3620 3630 ..stb val... -
Árnyvadász #936 Biztos az EU közelsége teszi vagy a háború...
Riport 1999-ből.
Ubi Softnál vótunk és megkérdeztük:
MagyarSrác: Te ez a grafika nagyon zsír! Tudnál mondani valamit róla?
UbiSoftArc: Éppen tusoltam, mikor anyósom bejött a fürdőbe..... Ja a grafika. Nos. Tegnap kezdtük el kovácsolni a kódot.
MagyarSrác: És mire jutottatok?
UbiSoftArc: Nem sokra. Háromórányi rohangálás után befogtuk a fényt. Roger lekódolta.
MagyarSrác: Ki az a Roger?
UbiSoftArc: Az esztergályosunk. Hegesztett hozzá árnyékot is két uránrúdból. Azóta ő a lámpa a stúdióba.
MagyarSrác: Mosön Kaptárral, hogy álltok?
UbiSoftArc: Befogtuk az egyik haver barátnőjét. Hastáncos. Ráaggattuk a 100-as égőket, oszt adtunk neki némi Ampert is. Olyat lelejtett, hogy alig gyözte számolni a Pentium.
MagyarSrác: Nem korai ez ilyen gépen? Mikorra lesztek készen?
UbiSoftArc: Á! Mire megjelenik a program, addigra kihalnak az elefántok. Na az kb. 2003 február 26.
MagyarSrác: Ilyen pontosan bemértétek?
UbiSoftArc: Ja van Gejger-Számlálónk is. Vagy mi a lószar az Roger?
Roger: Mi? Hagyá má, hegesztek, nem látod te barom?
UbiSoftArc: Jóvanna! Inkább nem hergellek, mert 2010-re sem leszünk készen.
MagyarSrác: AI milyen lesz?
UbiSoftArc: Rogerét rakjuk be. De előbb még műteni kell.
MagyarSrác: A főszereplőt kiről mintáztátok?
UbiSoftArc: Na ezen gondolkodtunk 1 évig.
MagyarSrác: És?
UbiSoftArc: Sajnos eredményetelen lett. Aztán jött a Klenkszki Tomi és azt mondta: Halász Sámuel lesz az! Csak így. Kérdeztem is tőle az meg ki a rák? Azt mondta: Nem mind1? Ezzel el is dölt... Már nem a Tomi, hanem a főszerep.
MagyarSrác: Csak ketten dolgoztok a játékon?
UbiSoftArc: Nem! Anyám is besegít néha. Meg az ő anyja is... Ha azt meglátom, már egyre több sötét ötlet jut az eszembe.
MagyarSrác: És ők mit csinálnak?
UbiSoftArc: Kaját legfőbbképpen. De van amikor az egyik le is szop, bár ez magánjellegű.
MagyarSrác: Na igen. Esetleg valami meglepőt tudsz még mondani a játékról?
UbiSoftArc: Meglepőt? Ja igen! Bombasiker lesz, majd meglátod. Csak az elefántokat sajnálom egy kicsit. De azokat meg kinemszarja le! -
Zsoltee_a_bator #935 ja csak egy kis ellenreklam, latom nagyon divatos manapsag az smsweb, en egy jatekot "vettem" igy, es letoroltek alolam feluton. Szoval soha-tobbe smsweb hangulatom van. Hatha vki okul belole :) -
#934 Nagyon ott vannak aa szeren a beszólásaid.
Agymenésed van? :)))
Csak így tovább. Nem hagyod elsatnyulni a fórumot. -
#933 -
Árnyvadász #932 Szeptemberi Splinter Cell infók:
-Magasság: 1.90 cm
-Súly: 80 Kg
-Név: Sam
-Név2: Fisher
-Nézet: Hátamat nézzed!
-Motor: Unreal2
-Irányítás: Polipok előnyben
-Hangok: Térhatású
-Gépigény: Ami belefér
-Hangulat: Ja, van az is
-Történet: Klenszki Tamás írta
-Mozi: Saját motorral
-Nehézség: Közepes
-Platform: X-BOX,PC,PS2,GBA,NOKIA GSM, Vibrátor..
-Játékidő: 30 óra azt jóvan
-Küldetés: Nekem 8, amúgy 9 és 1 trééhhhNING
Mit köll még tudni?
Van ez a fekete szerkós borotválatlan alvajáró fazon. Neve Halász Sámuel. Csak így? Ja. Ne bonyolítsuk. És mit tud a csávó? Lopakodni meg van mozgáskultúrája. Tényleg? Na legalább van kultúra is. Hát ja. Sötétben nem téved el. Me mé? Van nekije éjjellátója! Baglya? Áhh, ez nem a Várkráft. Hemüvegje van. Az kúl. Ja, szerintem is. De van ám hőre is érzékeny hemüveg. Nemá! De! És az mit tud? Pirosba látod a meleget. Ehhh... A meleget nem akarom látni. Zsolti épp elég a Villából. Van még valami amúgy? Hát van éppen. Fisher NSA ügynök! Tessék? Mind1, szóval nagyon titkos a srác. Meglehet, mivel eddig én sem tudtam róla. Na lépjünk tovább. Lépjünk. Kormánya tagadja, hogy létezik. Melyik? Nem a magyar. Akkor megnyugodtam.
Télleg! És milyen fegyverek vannak a játékban? Áááá azokat kiszedtük! De mé? Me minek az! Ja egyébként van fegyver. Pisztoly és egy speciális, amit a hátán hord a csávó. Tyú! És az miből van? Nem tudom, mivel csak 8 elemit végeztem, de nagyon jól néz ki. Nem sámli. Hát nem...
Szeptember lezárva. Akta becsukva. Fisher úton. Vége.
-
#931 Semmit ugyhogy meg is szaggatom a ruhám és hamut szórok a fejemre. -
#930 Na itt van a zOjjektum
Új játékok között található. Hangkártya javallott -
#929 Köszi! Küddtem egy sms-t de nem jó. Nem tudok belépni, már 80X elolvastam a FAQ-t... -
#928 sziasztok!
kaptam e-mailen egy filet, amit veletek is szeretnék megosztani (kocsord témában ). Hogy tudom ezt megtenni? -
Árnyvadász #927 bounce.warez.hu Ez remek hely! A FAQ-ban minden le van írva. Onnan töcsed, boncsad, szegyed. -
#926 Árnyvadász:Milyen serveren van? És hogy kéred az 500 pénzt? Davidus: Kiváncsi vagyok, mennyit tudtál erről a játékról te szeptemberben...;o)
Köszi, Günter -
Árnyvadász #925 User: Sam
Password: NSA
5 kiló jöhet! De ne krumpliból!