3838
  • EndreMan
    huuu..nem mondod....
  • Kandurex
    Megoldva...nemfigyelve...arákba :)))
  • schoma
    Ha kérhetném , akkor ezt egy másik topicban beszéljétek meg!
    Köszi! :)
  • ThunderMaX
    Ja, nagyon jó kis játék lesz a MGS2-ő amúgy ha valkit érdekel március közepén jelenik meg hivatalosan!!!
  • Petyus_
    Kinyitod a számkódos ajtót.
  • Petyus_
    Én MGS2-ben nagyon bízom.. a játék isten, a PC-s port meg biztos nem lehet olyan rossz a Silent Hill 2 fényében.. Konami rulz!

De ez off Csocso inkább nyomjad a Splintert, az MSG-rő, meg majd osztjuk az észt jól amikor megjelenik. :)
  • Kandurex
    Valaki. Amikor kijössz a lángoló épületből, és valami rejtett kép mögött valami számítógép van, na azután mit kell csinálni? Valami Find xxxx. drop..??
  • Dynamic
    Jó,jó tényleg jó...de a fenébe is...a grafikáért azért mégis csak kár.Leglábbis a HW-s képek...hát nem tudom, majd meglátjuk.
  • CSOCSO
    nekem is tetszik csak ha benne lenne az ami az mgs ben van nem hinnéd el hogy ilyen létezik..amikor az mgs2-t végignyomtam full szar kedvem lett..hogy miért? mert vége lett:(((( még nyomtam volna az örökkévalóságig
  • CSOCSO
    nekem bejön a japán szöveg... az amcsi szinkronok sokkal szarabbak lesznek..ezek legalább jo kis dörmögös hangok.. szasziboridáná...kjódáj:)))))))))

amugy nem jobb mint sc?? szvsz sokkal jobb... zene fenomenális..legjobb zene ami létezik gammában!a karakterek sokkal jobban vannak megcsinálba... sc ben két középső uj az egy uj..itt normálisan van mindened megcsinálva...
    az animáciok éretlmesebbek.. ha valaki meglát akkor nem baszhatod.. mert az sc ben ha meglát két ember baszhatod ....leütni már alig tudod.. itt azért tudsz egy két mozdulatot...amugy az egész ezerszer jobban van megcsinálva.. anyni 5let hogy jujj..lesd meg a videot.. ott van az a nagy király áramos fegyver..mekkora királyság? nagyon zoral..és ami talán még benne van ami volt az egyben is..ilyenek a nagyon királyul megkomponált és eseményekhez igazított zene.. am hatalmasat dob az egészen.. a hatalmas nagy fordulatok..vannak hogy haverok ellened állnak..van hogy ellenséged segít rajtad..stb..mgs a best..remélem az mgs2 is minimum ilyen lesz...
  • CSOCSO
    majd csak valahontol lesz...
  • CSOCSO
    :)))))))))))))))))))))ugye miylen zoral lesz??? nekem az az sp tök egyhangu gyilkolásilag..mindenkit ugyanugy..hátrulrol elteres vagy lelő..remélem sokkal jobb lesz.. mondjuk még az elején vagyok..megyek is hentelni
  • Sephi
    Hogy szakdnal szijjel ember:))))))! Most minek kellet eszt megmutatni? Hat vegig neztem es aszitem leesik a pofam! ugy kirazott a hideg!!! Jaaj alig varom maaaa!!!
  • schoma
    Aki esetleg nem tudná!!
    CIA központba bejutás:A bejárattól balra van egy elkerített rész. A kerítésen be kell mászni. A bal szélén annak a kerítéselemnek, amelyik párhuzamos a bejárattal.
    Majd felmászni a bal oldali párkányon a ventilátorhoz. Itt a jobb alsó elem kinyitható. (legugolsz, majd az előugró menüből válaszd ki a "Slide Open"-t. Arra kell figyelni, hogy az idő lejártakor elindul a venti, és úgy elég nehéz bejutni.
  • Sephi
    Az istvan aldjon meg te gyerek nem azon probaj bemenni ami jobra van toled hanem ott van eloted az a vasajto oda ajjal es majd kinyilik az magatol!
  • gergou
    Hajajj, azt kell mondanom tobb eve mar, hogy nem jatszottam ilyen fantasztikus gamezzel:) Gyonyoru, szuper, lenyugozo( es meg az osszes pozitiv jelzo, amit el tudtok kepzelni:) Enyhen szolva kellemes csalodast okozott nekem. Eleg ha csak a toltesi idoket nezzuk: Unreal 2 ben egy atlagos map kb nalam 3-4 percig toltodik. A splinter cellben egy atlagos map kb 8-10 !! masodperc! Na ja, es ehhez meg az is hozzajarul, hogy majdd 3* olyan szep/gyors a hardwaremen! Egy szo mint szaz erdemes volt varni!
  • fucko
    Mondom ott egy kerites is azt siman atugrod vagy felmaszol rajta nemtom mar.
  • fucko
    Sehogy.Felmaszol vagy dupla ugras nemtom mar a keritesnel.
  • fucko
    A gusztustalan japan szoveget leszamitva nem roszz.De igy elso latasra nem tunik jobbnak a splinter cellnel.
  • fucko
    Sephi:de meglehet ugy teljesen a vegeig migcsak el nem kezd menekulni.goodwill:Csak a cia-s palyatol kezdve van holato kütyü.
  • Goodwill
    nektek van heat vision (def. 3-as gomb)??????? nekem semmit nem reagál rá, a demoban még jó volt....
  • Sephi
    Szal az a kuldi ahol az olajbanyan vagyok (a tengeren) ott az elejen nem lehet ugy megcsinalni hogy az a faszki ne vegyen eszre?
  • fucko
    mgs2 na
  • fucko
    Es ez a Msg2 mmikor lesz pc-re?
  • CSOCSO
    hello all... hogy is mondjam..
    itt egy video..
    ftp://ftp.hcgamer.hu/pub2/mgs2_mq.asf.zip

mgs2ből van...

az sc szép meg midnen de szvsz ehhez baromira kevés az sc.. igaz nincsenek mgs ben anynira szép texturák..és fény árnyékok sincsenek...de ez az mgs sokkal jobban néz ki igy összhatásilag.. és az emberek sokkal jobban megvannak csinálva.. a mozgásrol nem is beszélek... ARGHHH szvsz az lesz az agame amivel akkor sem játszot több honapig ha nem jön ki addig hunosítás..de nekem magyarul kell az mgs2:) és japcsi hanggal
  • CSOCSO
    ehh..milyen kötél hun? valaki gyorsan dobjon össze egy hunosítást:)))) nem bíromki hogy ne játszak vele de ha érti az ember teljesen a történetet kb 2 szer jobb a gamma
  • pluhi
    Hi!

Egész jó ez a gamma. Bár nem értem mért kell lekorlátozni a felbontást 640*480-ra 32MB-os vidkártyáknál. 800*600ban is röccenésmentes ha mindent közepesre rakok. (TB1400, GF2Ti32, 256MB SD) A grafika szép, a mentés, töltés példásan gyors. A hibákról már beszámolt más, engem ebben az esetben nem nagyon zavarnak. (Nem kell Rambot játszani, akkor nem fogy el a lőszer.) Kb egy óra játék után vadul elkezdett swappelni. Aztán kiderült, hogy a NAV scannelt. :)
  • shi
    Kösz, probálkozom,nyomkodom a cursort,de nem sikerul...
  • fucko
    A tetorol le kell kommandozni a fonok irodajaba a kemenyre kell erositeni a kamposkotelet:)
  • CSOCSO
    leírom again hátha nemtudja valaki ugy kell megálni két fal között hogy két ugráa a fal mellett de a második ugrás azt nyomvatartod
  • CSOCSO
    arghh én máshol akadtam el.. ott ahol felmegyek a liftel valahova..és nagyon szép narancssárga minden..beszűrődik a fény a rolon.. egy kola automata egy kamera.. azt kilövöm..mind két odlalon folyoson..mind a kettő üvegajto.. de számkodos okosság erre az egyiken egy csávó bejön...én leütöm bemegyek...mert az ajto nyitva...majd megölök bent 3 fegyveres embert..két laptop meglesem.. le kell mennem a kocsihoz az emberhez..de sehol nemtok kimenni...a két kodot nemtom pedig szinte minden gépet átnézek sehol semmi.. a tetőről nemtok sehova menni..vissza nemtok ugorni a szellőzőbe.. szal ennyi:(((((((( nembaj elkezdtem elölről a pályát leütöm az embert megenn és az ajtoba teszem.-..hátha nem csukodik be ugy...
  • fucko
    megnyomod a ctrl-t es 2szer gyorsba kattintasz bal egergombbal akkor bejon a lockpick es minden egyes szalat ugy tucc feljebb vinni ha egy bizonyos iranyba nyomod a cursort es addig nyomkodod amig fel nem ugrik,de mcsak az egyik iranyba kell nyomni.csak az egyik iranyba kell nyomni.
  • Örm
    Nyomkod az A,D,W betüket a zár lamellái a helyükre ugranak. Miért áll meg a kép egy pár mp-re majd újra elindul ezt kb percenként csinálja
  • shi
    A trainig palyan,hogy kell kinyitni az ajtot az
    ajtonyitoval? Nem sikerul kinyitnom az ajtot a zar miatt. Kerem segitsetek!
  • Örm
    Miért van az hogy a kép egyszerűen kifagy majd minden megy tovább pár mp múlva?
  • shi
    A trainig palyan,hogy kell kinyitni az ajtot az
    ajtonyitoval?
  • fucko
    Jah nekem is aszt csinalta.Aztan felmentem gondoltam vmit elfelejtettem de semmi oszt visszamentem es jo lett.:)))
  • Goodwill
    ott nálam se szólt riasztó, nemtom milehet....
  • Noninnyó
    Ja, Intel Celeron Northwood [email protected] GHz, 256 DDR, Gef2 MX400-al 800*600-ban megy csak rendesen nálam, sajna a vga-m eléggé tré már a mai színvonalhoz. Erre mondják, hogy ez az így járás tipikus esete.
  • Noninnyó
    Megyek is vissza gémelni, én meg a CIA-serveres pálya legelején akadtam el, ahol egy visszaszámláló valami ventilátor bekapcsolást számol vissza. Sehol sem lelek bejáratot. Ha valaki tud, segítsen.