Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pénz, pénz, pénz... (sóhaj)
GS-ben hibaként azt vetette fel a tesztelõ, hogy ha Sam-el búnyózni támad kedvünk, kétszer kell ütni, hogy kifeküdjön az ellenfél és a második ütés az elég lassú. Amit én is tapasztaltam. Azért ez hibának nem rossz... Mármint, hogy ennyi azt kész... Esetleg azt hozta fel még, hogy X-BOX-os változatban nehezebb volt célozni (PC-n egérrel ez nem gond), és a mentés lehetõsége, ami X-Box-on nem lehetett "állandóan", mint PC-n. A többi pozitívum. :)
Unreal2: 87%
C&C: 85%
Spl.Cell: 95%!
Ebben az a pöpec, hogy a Gamestar történelmében egyetlen program kapott 96%-ot! Ez pedig a CS, a Counter-Strike volt. Szóval a 95% nagyon brutál, de hát tudtuk jól a DEMO alapján, hogy Fisher barátunk nem hibázik.
A full gém a Gunlok nevû progi, melyet anno Videókártyák mellé is adtak, hiszen kihasználja a DirectX 8 lehetõségeit. Az én kártyám mellett is volt Gunlok CD, de az õszintét megmondva nem igazán tetszett a játék. Amúgy a magazin nagyon jó! Érdemes megvenni, mert :
-Unreal II
-C&C: Generals
-Splinter Cell
Megateszt van benne +
-Ufo: Aftermath
-S.T.A.L.K.E.R. interjú (a progi üt, mint atom)
-Warcraft kiegészítõ lemez elõzetes is van!
Splinter Cell szerintem jövõhét közepén már szedhetõ le a netrõl. De nagyon gondolkozom a bolti megvásárláson. Ez a progi igazi etalon:)
Légyszi...
Olyan mintha egy bombázó azt mondaná, hogy azt teszek vele amit akarok csak 5 mp-t fussak százon!)
Na azt mikor lehet már simogatni a cd-t?
Épp olvasom a Gamestart és dobtam egy hátast! Mitõl?
Saját szavaimmal.
Ime: Az õr bepötyögte a kódot. Majd kinyílt az ajtó és bement rajta. Odamentem én is. De vajon mi lehet a kód? Töröm a fejem, töröm a fejem. Túl messze áltam, hogy kivehessem. Na most mi lesz? Gondolkodom, aztán valahogy letoltam az arcomra a thermal vision szemüveget, hogy körülnézzek, hátha van valami a szobában ami nem tünt fel. ÉS ITT VOLTAM KÉSZ! Az õr újlenyomatainak melegsége még halványan ragyogott pirosas fényben a számok felett.
Én is itt voltam kész, amikor ezt olvastam.
Splinter Cell Über!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A lécet! Robbants be egy Gef4 Ti4200-at.
Láttam néhány screenshoot-ot, amiken viszonylag szük folyosón, nagyterpeszben, a két szemközti falra feltámaszkodik a fõhõs.
Nem tudjátok hogyan lehet ezt megcsinálni?
GPLRank: -51|GTRank: -30
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
-Terminator2 leg elején amikor a "kamera" a lepusztult területet pásztázza.
-Alien2-ben amikor a Gateway ûrállomás meg a Föld látszik és úszik a kép.
-Gyûrûk Urában egy rakat tájképnél.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
tsa
amse
Kipróbáltam amit lentebb írtatok de az sem segített
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Akkor k*rva nagy gondban leszel a Doom3-mal, ha 120 fps akarsz kihozni.
Egyébiránt meg minek a Splinter Cellhez egymillió fps.Semmi köze a quake tipusú játékokhoz.
General protection fault!
History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Talán a demónak kell a ripje, amibõl ki van vágva a zene?
Miután kijött az iso, utána 1-2 nappal már lehet találni ripet is, addig csak nézegesd nyugodtan az isonews-t, vagy az neforce-t, és ha látod, hogy kijött az ISO, akkor szólj.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2: ha kinn lenne a rip nem siránkozna mindenki hogy csak a DEMO val lehet játszani.
egyébként jó a DEMO, meg "másképp" is lehet nyomni, de egy kis változatosság nem árt.
Tényleg nagyon profi a játék az már egyszer biztos. És a hivatalos megjelenés február 18.
És még egy észrevétel: Lehet, hogy csak a véletlen mûve de mintha a Sam Fisher bácsi egy kiköpött George Clooney lenne. Nincs igazam?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
nyilván csak a design. így elég jól is néz ki.
a profi éjjellátóknak az infra vetõjük sem látszik szabad szemmel. Sam bácsi meg nyilván profi+1-est használ. jó akkor sem látna a háta mögé, és a fény se statikus volna, hanem a "homlokából jönne" mint egy zseblámpa.

tehát ha "lekapcsolom" (pontosabban szétlövöm) a lámpákat akkor mindenki tudja, hogy ugyebár TOTÁL SÖTÉT van, és az õrök + a többiek nem látnak meg minket, semmit sem látnak!!! DE a fejemen ott van az a három zöld lámpa!!!!! AZT SE LÁTJÁK, vagy világít, de mégse???? És ez innentõl már mind rossz.... Amugy ezt a hibát leszámítva tényleg egy pofás játékkal állunk szemben, na de mégis, szerintem ez nem kis bug!!
¡Hala Madrid!
Inkább válaszoljatok néhány kérdésre, ne nekem, másoknak. Kérdeznek vmit, erre ti így fps meg úgy...