Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:)) Valahogy úgy.... Rulzzzzzzzzz!
a.carkey
Tom Clancy! "Nem vagyunk rád méltók!" (WW)
:)

A medve nem játék.

Thanks. Splinter Cell nálam is igazi király ! Fõként mert "okos" játék. Vásárlás ? Nehéz eset.
Pénz, pénz, pénz... (sóhaj)
Egy régebbi hozzászólásomban 97%-ot jósoltam neki. Kettõvel eltértem. Bár így mondtam: Nem csodálkoznék azon, ha 97%-ot osztogatnának a magazinok erre a progira.

GS-ben hibaként azt vetette fel a tesztelõ, hogy ha Sam-el búnyózni támad kedvünk, kétszer kell ütni, hogy kifeküdjön az ellenfél és a második ütés az elég lassú. Amit én is tapasztaltam. Azért ez hibának nem rossz... Mármint, hogy ennyi azt kész... Esetleg azt hozta fel még, hogy X-BOX-os változatban nehezebb volt célozni (PC-n egérrel ez nem gond), és a mentés lehetõsége, ami X-Box-on nem lehetett "állandóan", mint PC-n. A többi pozitívum. :)
Mellesleg az értékelések röviden:

Unreal2: 87%
C&C: 85%
Spl.Cell: 95%!

Ebben az a pöpec, hogy a Gamestar történelmében egyetlen program kapott 96%-ot! Ez pedig a CS, a Counter-Strike volt. Szóval a 95% nagyon brutál, de hát tudtuk jól a DEMO alapján, hogy Fisher barátunk nem hibázik.
Szia Deajka!

A full gém a Gunlok nevû progi, melyet anno Videókártyák mellé is adtak, hiszen kihasználja a DirectX 8 lehetõségeit. Az én kártyám mellett is volt Gunlok CD, de az õszintét megmondva nem igazán tetszett a játék. Amúgy a magazin nagyon jó! Érdemes megvenni, mert :

-Unreal II
-C&C: Generals
-Splinter Cell

Megateszt van benne +

-Ufo: Aftermath
-S.T.A.L.K.E.R. interjú (a progi üt, mint atom)
-Warcraft kiegészítõ lemez elõzetes is van!

Splinter Cell szerintem jövõhét közepén már szedhetõ le a netrõl. De nagyon gondolkozom a bolti megvásárláson. Ez a progi igazi etalon:)
Ja, igen.. ez az uj Gs ? Ha igen akkor mi a full game?
Légyszi...
Szerintem ne nagyon írj ide ilyeneket mert nagyon foglak utálni.:)
Olyan mintha egy bombázó azt mondaná, hogy azt teszek vele amit akarok csak 5 mp-t fussak százon!)
Na azt mikor lehet már simogatni a cd-t?
Splinter Cell 95%-os értékelést kapott.

Épp olvasom a Gamestart és dobtam egy hátast! Mitõl?

Saját szavaimmal.

Ime: Az õr bepötyögte a kódot. Majd kinyílt az ajtó és bement rajta. Odamentem én is. De vajon mi lehet a kód? Töröm a fejem, töröm a fejem. Túl messze áltam, hogy kivehessem. Na most mi lesz? Gondolkodom, aztán valahogy letoltam az arcomra a thermal vision szemüveget, hogy körülnézzek, hátha van valami a szobában ami nem tünt fel. ÉS ITT VOLTAM KÉSZ! Az õr újlenyomatainak melegsége még halványan ragyogott pirosas fényben a számok felett.

Én is itt voltam kész, amikor ezt olvastam.

Splinter Cell Über!
Davidus
Meddig tart?:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
CS-hez geforce 2:)Valami normális nem mx és lám 100 fps.

V9ykn8_TZL0

Ha jól emlékszem február 25-ke körül jelenik meg. Persze külföldön.
Sephi
Mostanaban kell megjelenyen...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ize alitolag ma jelenik meg vagy a napokban...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mit rakjak fel...

A lécet! Robbants be egy Gef4 Ti4200-at.

Szembefordulsz a fallal. Utána: Ugrás gomb kétszer és BAL egérgomb egyszer. Mikor ez megvan (ott vagy a falon terpeszben) csak meg kell várni, hogy pont aládmenjen az õr. Ekkor megnyomod az ugrás gombot egyszer és Sam barátunk az õrt leüti, miközben leugrik a falról. Egyébként nem nagy kunszt rájönni a speckó dolgokra, csak próbálkozz a különbözõ helyeken (csövek a falon) és minden mozgás kombinációd meglesz. Próbálkozz!
Szevasztok!
Láttam néhány screenshoot-ot, amiken viszonylag szük folyosón, nagyterpeszben, a két szemközti falra feltámaszkodik a fõhõs.
Nem tudjátok hogyan lehet ezt megcsinálni?

GPLRank: -51|GTRank: -30

Kis Szabó [PT]
Vki nevezze át a topicot Splinter Cell és az fps-re pls.
Kis Szabó [PT]
Ajtónál: kinyitni ajtótra rámész, nyomvatartod a use-t, nyomsz lefelét, megjelenik óvatos kinyitás, use.
Amse
Hagyjuk mar ezt a fps-ezest.Ez Splinter cell topic!Nyissatok masikat ha erool akartok beszelni.

Honnan lehet sc-t leszedni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Goodwill
értem... :)

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
jelentkezz be te lófaszjóska senki, lebontalak (aztán szétkúrlak)

Mondok példát:

-Terminator2 leg elején amikor a "kamera" a lepusztult területet pásztázza.

-Alien2-ben amikor a Gateway ûrállomás meg a Föld látszik és úszik a kép.

-Gyûrûk Urában egy rakat tájképnél.

Goodwill
én szoktam számítógépen játszani, mégse veszem észre...

Tényleg szaggatnak a mozifilmek is meg a DVD filmek is. Sajnos. Elég bosszantó amikor pl. darabosan úszik el a táj vagy a bolygó a képen. Érdekes, akik nem szoktak számgéppel jáccani, nem veszik észre.

Amse
Az elobb olvastam a Gamestar-on hogy kijott a Splinter Cell 3410-esre java-ban.BESZARAS.Kis platform game.Van egy animacio is az oldalon.Nezzetek meg.
tsa
amse

Ron Ragm
Amikor elindítom a gamet kilép egybõl a lent látható szöveggel
Kipróbáltam amit lentebb írtatok de az sem segített

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

see.aakogh
Valoban igy van; minnél több FPS számod van annál jobbb, annál élvezhetõbb, de azon kezdtunk vitatkozni hogy 30-40FPS már szaggatás meg minden. Na mindegy nem kivanok tovabb vitazni ezzel kapcsolaban, te szerencses vagy hogy lehet olyan geped amin 30-40FPS már szarnak számít.

Dynamic
Ezt azért mondtam, mert Dzsénvéjnek kevés a 40 fps(még a Splinter Cellhez is).
Dynamic
LOL
Akkor k*rva nagy gondban leszel a Doom3-mal, ha 120 fps akarsz kihozni.
Egyébiránt meg minek a Splinter Cellhez egymillió fps.Semmi köze a quake tipusú játékokhoz.
Ron Ragm
Help! Amikor elindítom a gamét a következõ hibaüzenettel kilép:
General protection fault!

History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

see.aakogh
Még az én foskazán gépemen is Full-Detailen 40-50FPS és szerintem az kurva jó fõleg egy Cerka824MHz-el meg GF2-vel + 256MB SDvel...

see.aakogh
Poéntos vagy

see.aakogh
Mondjuk kevés az olyan igazi HC gamer akinél a Q3 10fps-el fut, ugyebár. Lehet hogy rosszul tudom....

Kis Szabó [PT]
2003 március 21
Shongi
Mikor lesz teljes?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Sokan írták, hogy szaggat a gém ilyen meg olyan konfigokon, amik egészen pofásak. De van egy bökkenõ, amit már leírt ebbe a szobába valaki (nevét most nem tudom fejbõl). A lényeg: EZ EGY PRE-ALFA DEMO. Szóval kétségbe nem kell esni. :)
see.aakogh
PUNKGYEREKnek ment az üzi, bocs ha félrenyomtam, vvagy ha megint "bugos" a sg.

see.aakogh
Hehe látszik hogy nem játszottál még 10fps-el mondjuk MoH:AA -t. Én simán tudok ugy ölni még NEM LÁMA ellenfelek ellen is. Az hogy te béna vagy az egyéni szoc. problem.

Csacsi
dikki: Nem tudom hova vársz ripet, mikor még iso sincsen belõle..
Talán a demónak kell a ripje, amibõl ki van vágva a zene?
Miután kijött az iso, utána 1-2 nappal már lehet találni ripet is, addig csak nézegesd nyugodtan az isonews-t, vagy az neforce-t, és ha látod, hogy kijött az ISO, akkor szólj.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kis Szabó [PT]
1: mondd nyugodtan
2: ha kinn lenne a rip nem siránkozna mindenki hogy csak a DEMO val lehet játszani.
egyébként jó a DEMO, meg "másképp" is lehet nyomni, de egy kis változatosság nem árt.
Üdv mindenkinek.
Tényleg nagyon profi a játék az már egyszer biztos. És a hivatalos megjelenés február 18.
És még egy észrevétel: Lehet, hogy csak a véletlen mûve de mintha a Sam Fisher bácsi egy kiköpött George Clooney lenne. Nincs igazam?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

styx
lee86: szerintem a programkészítõk is észrevették, hogy világító lencséket rajzolnak a NV-re.
nyilván csak a design. így elég jól is néz ki.
a profi éjjellátóknak az infra vetõjük sem látszik szabad szemmel. Sam bácsi meg nyilván profi+1-est használ. jó akkor sem látna a háta mögé, és a fény se statikus volna, hanem a "homlokából jönne" mint egy zseblámpa.
Amse
Jah!Mar ***** uncsi a Demo akarom a fullt!!

lee86
Bocs, ha olyasmit írok, ami már volt itt, de ez egy ÓÓRIÁÁSI bug, amit nem mindenki vesz észre:
tehát ha "lekapcsolom" (pontosabban szétlövöm) a lámpákat akkor mindenki tudja, hogy ugyebár TOTÁL SÖTÉT van, és az õrök + a többiek nem látnak meg minket, semmit sem látnak!!! DE a fejemen ott van az a három zöld lámpa!!!!! AZT SE LÁTJÁK, vagy világít, de mégse???? És ez innentõl már mind rossz.... Amugy ezt a hibát leszámítva tényleg egy pofás játékkal állunk szemben, na de mégis, szerintem ez nem kis bug!!

&#161;Hala Madrid!

Kis Szabó [PT]
Bazze de uncsi hatvnadszorra nyomni a DEMO-t..
Kis Szabó [PT]
www.isonews.com, ill. www.nforce.nl. Kerestess rá.
Kis Szabó [PT]
Hát sztem kicsit offoltok, na mindegy nem az én topicom b*szák el erre...
Inkább válaszoljatok néhány kérdésre, ne nekem, másoknak. Kérdeznek vmit, erre ti így fps meg úgy...