Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna segiteni aki az xboxost mar vegigvitte?
A CIA-s palyan vagyok (nem lehet kinyirni senkit)
es megszereztem a Server Room code-t de amikor odaallok a keypadhoz es beirom azt irja ACCES DENIED!!
miert?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
V9ykn8_TZL0

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem gyorsan lejött.

\"Life is around you and in you.\"
De az a délután 4 óra még akkor is messze van

De legalább már megvan. Szerintem ezt a pár órácskát már igazán kibírom.
Aztán este meg mehet a játék.
Szerintem nem sokat fogok aludni.

az elsõ splinter Cell, de a második???
2003-02-19 Tom Clancy's Splinter Cell (C) Ubi Soft 117x15 MB FAIRLIGHT
És itt jön a fura:
2003-02-20 Tom Clancy's Splinter Cell (c) UbiSoft *CLONECD* 47x15 MB CALISO
ezt nem ide írtam volna bocsesz
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Most ez egy hülye példe volt, de mind1.
utanna kovetkezett az elso kuldi aminek csak az elejet neztem meg : 1 ego hazba kell behatolni, majd ott megkeresni valakit...de ez is nagyon latvanyos...eddig nem csalodtam. Egyetlen 1 hibat talaltam eddig....nincs feliratozas, sem az eligazitas, sem az atvezeto moviek alatt, jah es megegy...tenyleg szarok az atvezeto moviek 😉
DB
A ti kung-futok nem erõs!
En mar mindjart vegzek az elso palyaval 😊
Eleg hosszu game lesz ez ha ez a police is mar 1,5 oraja tart 😊
\"Life is around you and in you.\"
borulok le azelõtt aki Végre a "nép" körében is elterjeszti a Splinter CEll-t 😊I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Davidus nem kerulok a pokolra mert semmilyen torvenyt sem sertek meg 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
thx
DB
A ti kung-futok nem erõs!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"