Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
NAH, MÉG 5H 😞(( és.......😊)))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pedig a security roombol szedtem egy szamitogepen, de mashova nem is lehet nagyon menni

Csa!
Valaki tudna segiteni aki az xboxost mar vegigvitte?
A CIA-s palyan vagyok (nem lehet kinyirni senkit)
es megszereztem a Server Room code-t de amikor odaallok a keypadhoz es beirom azt irja ACCES DENIED!!
miert?

Csacsi
Nem éri meg, szerintem törd szét az elsõ két cd-t is. 😊

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

cypher
Most "karcolom"ki a harmadik Cd-t,vki írja már meg,megéri-e....
Csacsi
Schoma, nekem jó, mert közben el tudom fogalalni magam, elég sok munkám van, illetve adtam magamnak, mert most a simcity4 weblapot csinálom, szóval legalább elterelem a figyelmem, és így gyorsabban megy az idõ.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

schoma
Legyen már 4 óra!!!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Nincsen, de érzésem szerint nem is nagyon hiányzik.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Jo jatek csacsi ; )

Davidus
Kurva szar a játék haza se kéne menned. Inkább add meg a cimed aztán amig ne vagy otthon megdobbantom a vinyódat😊

V9ykn8_TZL0

Csacsi
Pont ez a laényeg, hogy mire hazaérek, teljesen át legyek szellemülve már a játékra, szóval írjatok róla minnél többet.

schoma
Akkor ha megkérhetlek írjál róla elsõ tapasztalatokat. Csak Csacsi ne olvassa el ezeket, mert szívrohamot fog kapni.

Blasta
SMSweb-en még nincs fenn??????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

schoma
Privát ftp-rõl.
Nekem gyorsan lejött.

No én most keltem föl.Megyek is gamelni😛

\"Life is around you and in you.\"

Csacsi
Pont ettõl félek Én is, hogy holnap olyan leszek itt bent melóhelyen, mint az élõhalott.

De az a délután 4 óra még akkor is messze van

schoma
Mélységesen át tudom érezni a helyzetedet. Én is hasonló helyzetben vagyok. Hajnalra lejött a game, de nekem is jönni kellet dolgozni.
De legalább már megvan. Szerintem ezt a pár órácskát már igazán kibírom.
Aztán este meg mehet a játék.
Szerintem nem sokat fogok aludni.

Randal
A második beírásom állítólag a 3. CD CloneCD-vel behúzva...

Randal
Most mongya meg valaki, hogy ezek mi?
az elsõ splinter Cell, de a második???

2003-02-19 Tom Clancy's Splinter Cell (C) Ubi Soft 117x15 MB FAIRLIGHT

És itt jön a fura:

2003-02-20 Tom Clancy's Splinter Cell (c) UbiSoft *CLONECD* 47x15 MB CALISO

hoppsza !
ezt nem ide írtam volna bocsesz

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

nem hiszem 48x 15 mb -bõl gyön ki a bin

Csacsi
Miért neked nem rossz érzés az mondjuk, hogy ott van egy csaj, akire régen vágytál, és nagyon szeretnéd tudni, hoy tényleg olyan jó-e, mint amiket halottál, láttál róla, és ott fekszik elõtted, de nem nyúlhatsz hozzá, mert kivagy kötözve, õ meg nem nyúl hozzád, az nem szar érzés? 😊)

Most ez egy hülye példe volt, de mind1.

En meg csak a traininget jatszottam vegig ami nagyon piti volt (a 2 demo vegigjatszasa utan), de a grafika mar itt is megmutatkozott...nagyon hangulatos...
utanna kovetkezett az elso kuldi aminek csak az elejet neztem meg : 1 ego hazba kell behatolni, majd ott megkeresni valakit...de ez is nagyon latvanyos...eddig nem csalodtam. Egyetlen 1 hibat talaltam eddig....nincs feliratozas, sem az eligazitas, sem az atvezeto moviek alatt, jah es megegy...tenyleg szarok az atvezeto moviek 😉

hmmmm....... milyen gém is ez???

DonnieBrasco
iszonyat szar érzés lehet, hogy fent van a winyódon. tényleg. bravó.

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Csacsi
Azok rar file-k, szépen ki kell tömöríteni õket, és megkapod a bin-t, meg a cue-t

Csacsi
Valaki írjon egy rövid véleményt a játékról, mert délután 4-ig meló van, és addig nem tudok játszani. Olyan rossz volt reggel, mikor felkeltem, hogy ott van a gépemen mind a 3 cd, de nem játszhatok, mert melóba kell jönni. Szóval írhatna valaki egy nyálcsórgatós bemutatót.

CSOCSO
hja link?
Csa!
En mar mindjart vegzek az elso palyaval 😊
Eleg hosszu game lesz ez ha ez a police is mar 1,5 oraja tart 😊

Bazz nem is tudtam ,hogy kijött pedig már vagy 5órája szedhetném:/

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
??? hun??
CSOCSO
CSOCSO
😊)))))))))
The Garrett
Jah és így borulok le azelõtt aki Végre a "nép" körében is elterjeszti a Splinter CEll-t 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
NA a Mai nap nem hozott Splinter CEllt Sebaj holnap uj nap virrad ránk

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Csocso fijam nem lenne egyszerub ha siman megtanulnal vegre angolul?😊Fizetem a kurzust ha akarod 😊))
Davidus nem kerulok a pokolra mert semmilyen torvenyt sem sertek meg 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

www.gurugamer.hu

CSOCSO
demohoz kinek van hunosítása????
Lehet hogy kimoderaljak de le se sz...m.Hianyzik a cd1 bol 01-08 -ig Ha valaki tud segitsen.

thx
DonnieBrasco
Én sem. Ne legyünk már kockák meg pepiták (értsd: fekete-fehér only)

DB

Davidus
Nem értünk egyet.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Vigyázz! Le ne töltsd mert pokolra kerülsz.

V9ykn8_TZL0

Sephi
Nah emborok IGI 2 es Splinter cell is 😊 Nemalszok egesz hetvegen jujujuj!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bocs félre ment.

Davidus
Akkor megúszták a csõdöt😊

V9ykn8_TZL0

Rincewind
Speciel már megvettem... 😛
CSOCSO
😊)))))))))))))
Davidus
Vedd meg a windowst mert csõdbe megy a microsoft.

V9ykn8_TZL0

DonnieBrasco
Fagyit kapsz a gatyadba, maximum a jo poenert 😊

DB

Davidus
persze

V9ykn8_TZL0