Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
a demo nekem nem engedett csak 640x480-as felbontást ,igaz a vidkártyám is csak egy geforce2, remélem az iso engedni fog nagyobb felbontást...

Kandurex
hát, úgy látszik mégegyszer le kell marnom a 2cd! 😞( Amúgy meg thx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
rééégi..de valóban jo
batman

[...] Te romboló állat! Te sátán!

schoma
Na mi van emberek. Mindenki nagyban játszik?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

512 Kbyte
Kandurex
Hány Kb-os az a data4.cab?

Köfi!
Ez teszik:
"pl., hogy a bokádat lefosod." .
Ezek szerint talán lesz , lábúj fosás, térdre szarás és egyebek.
Egyébiránt igaza van a srácnak.
Nincs, csak data4.cab van 3-as cd-n.

Amúgy nemtom mibajotok van a videokkal...
Egyrészt (szerintem) teljesen korrektek a videok, másrészt ki nem szarja le, hogy milyen a video, ha a játékba olyan fényeffektek vannak pl., hogy a bokádat lefosod.
batman

Kandurex
Valaki mondja már meg van e a 3CD olyan file, hogy data5.cab ??

The Garrett
csak nem megvetted koma?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Manual:
Terrorists:
Hamlet, Grinko's personal driver

Köszönöm, köszönöm. Mindíg tudtam, hogy szép karrierem lesz 😄

Szerintem se...
Semmi, csak rosszat álmodtál.
batman

schoma
Mi mi?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Nincs mit. Ahol tudok, segítek.

cypher
Csak éjjel,leszek,ok!
És thx!
schoma
Sajna innen elég nehéz segíteni, mert mint mondottam volt, még én sem láttam a játékot, csak már le van töltve.
De ha addig senki sem segít, akkor kb olyan fél 6 felé tudok neked mondani valamit.

cypher
Úgy ment..
schoma
De addig még 4 óra hátra van.

schoma
De jó neked, hogy már csak ennyi a gondod.
Nekem még ki sincs karcolva CD-re. De szerintem nem is lesz. Elõszõr jó szokásomhoz híven Deamon Tools-szal nézem meg, ha így megy, akkor mehet lemezre.

schoma
Egy darab, félig megivott, 0,33-as, alkoholmentes sörömet tudom cserébe felajánlani.

cypher
A harmadik Cd a Game disk,crack után sem akar indulni,azt kéri,tegyem be a lemezt...
Naná,hogy benn van...
Megoldás????
A kapcsolat bontása metszõfogak segítségével betanítva. A reconectre vonatkozólag már az elsõ szaklapon is átrágta magát

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Kandurex
Winx kompatibilis szünetmentes hörcsögöm, gyári tartozékaival, aránylag megkímélt állapotban eladó. Irány ár: 1ü sör

schoma
Az ADSL mindenképpen szétkapcsol 24 óra után. XP alatt viszon az a rendszer képes újrakapcsolódni az internetszolgáltatóhoz.

Dynamic
Egyrészt, ha folyamatos kapcsolat van(a letöltés is az), nem kellene szétkapcsolnia.Ha szétkapcsol, nem biztos, hogy nálad van a hiba.Másrészt meg be lehet állítani a reconnectet.
Dynamic
Mondjuk a Gef3Ti nagyon sokat számít.Sztem azon már aránylag játszhatóan fog menni, de egy gef2 mx LÉNYEGESEN gyengébb.
schoma
Majd tájékoztasson a kiképzés eredményeirõl!!

Randal
Nekem ez van:
cel800---to 1000. 384mb ram. gf2mx400 64mb

A gef2mx miatt van a probléma.
Én gyengébb géppel rendelkezem (csak gef3 ) and in 1024*768 all option are high.
Kandurex
Nos, a cél adott, Kutya,egér,macska,hörcsög mint letöltés vezérlõk és reconnectáló egyedek bármely a állat-kiskereskedéseben beszerezhetõk 😊

El kezdtem Nudli a tengerimalac kiképzését

schoma
Egér az van.
Már csak be kell tanítani, hogy 1439 percenként kapcsolódjon újra az ADSL-lel.

cypher
Jah,nálam is a kutya intézi ezt!!!
Kandurex
Akkor kell egy betanított, hörcsög, macska, aki szétrántja majd újra konnektálja a madzagot 😊))

schoma
Szerintem az nem elég. ADSL esetében ugyanis maga az internetkapcsolat - internetszolgáltató felé -kapcsol szét. Azt meg szerintem egyik letöltésvezérlõ sem tudja újralõni.
De lehet, hogy nincs igazam, akkor légyszi javítsatok ki!

schoma
Az pech.
Nekem Xp alatt még nem fordult elõ ilyen. Ha minden igaz, akkor az fenntartja a kapcsolatot. Ha 24 óra elteltével bont is az ADSL, akkor újrakapcsolódik. De azért biztonság kedvéért minden nagyobb letöltése elõtt ellenörzõm, hogy mennyi ideje él a kapcsolatom. Az ördög ugyanis nem alszik.
Egyszer meg éjszaka áramkimaradás volt. Nagyon örültem neki.

Kandurex
Ez mit is jelent? Maga módján 😊 ??

Sephi
Szal :

1600 Xp+ , 512 ddram , g3 ti 200 (128 ddram) es a gama tep a magam modjan. 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Ftp? Mer...akkor smartFTP; FlashXP...ect.ect

Nekem is ez volt !!!
Jó lenne egy olyan letölt vezérlõ ami automatikusan reconnect-tel.
Tud valaki ilyet?

Kandurex
Nekem ugyanez a rendszer csak gef3Ti---igaz, hogy szagatt, de sztem tudok vele, játszani, remélem

batman
ha ez vígasztal, nekem a demoban elõször az éjszaki látásmód teljesen fehér volt -> detonator update -> most feket-fehér ; eddig csak kicsit szaggatott, most nagyon.
(+1,6 ghz, 512 SDRAM, gef2mx400)
szal nem fûzök nagy reményeket, de majd azért leszedem
a játékfejlesztõknek meg

Dynamic
Ehh micsoda problémák."Csak pár óra múlva tudok vele játszani...".Nekem meg itt a játék, de a gép upgrade-ig nem tudok vele játszani, mert 640*480-ban is olyan fos, mint a Doom3 alpha.Na annyira azért nem, de játszhatatlanul szaggat, nem mûködik ugye a hõlátó stb.(gef2,1ghz,256mb)Hogy dögöljenek meg.
batman
ftp://61.96.150.147/%20/com2/.com2%20/%20/%20/%20%20/%20-_-/%20-=Tagged%20By%20Blind=-%20%20/%20%20%20/%20%20/%20/com5/com2%20/%20%20-=-_-V%20BrOwn=-%20%20/PDS/Jolie/Tom_Clancys_Splinter_Cell-FLT/

schoma
Nekem is van munkám. De akkor is. 😊))