Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért kösz az infót Benõ!!!!
:-DDDDDD
(nekem már mászik le, de mire leér ez a 3CD, hajjjj)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Akkor ctrl gyorsan klikk 2szer ra es hasznalo gomb majd ramesz a liftre amig a negyzet piros nem lesz es koveted a liftet vele felfele.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mas. GF4 Mx440-el van valakinek holatasa? Vagy itt a kikepzesen meg ne keressem?
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Allitom, a legkevesbe vartam az unreal 2 ( es egyeb gamek kozul), es a legtobbet kaptam tole!! Egyszeruen hihetetlen grafik/sound/gameplay/interaktivitas!!!! Igen yeah, ezzel honapokig fogunk jatszani😊
`Take a look to the sky just before you die`

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
u.i: már lassan csordogál lefelé nekem is a stuff.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Lenne egy problémám a traning pályán. Egy ajto fölött van egy kamera azt hogy tudom ki iktatni bármit csinálok vagy bárhova lövök mindig észrevesz. Pls segicsen vki. Thx
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
V9ykn8_TZL0
De azért köszi a helpet