Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ráadásul már egy ideje....
De azért kösz az infót Benõ!!!!
:-DDDDDD

(nekem már mászik le, de mire leér ez a 3CD, hajjjj)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Benő
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! KÉMEIM JELENTETTÉK, HOGY MÁR KINT VAN A TELJES GAME EGY FTP-N! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!3 CD-S! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Azért az a mikrofonos megoldás eléggé büntet
Barpi
Koszi!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Jah hogy mar ott vagy?😊
Akkor ctrl gyorsan klikk 2szer ra es hasznalo gomb majd ramesz a liftre amig a negyzet piros nem lesz es koveted a liftet vele felfele.

Majd ha kiersz a terre amikor megy felfele a lift azzal lehet lehallgatni a 2 csakot.Ezt csak akkor teheted meg ha a rankos sracot a szamitogeppel lehivatod es a retinascanelobe nyomod a kepet.

oneal1
linket tud valaki ahonnan le tudnám szedni??
nagyon megköszönném

!Forza Ferrari!

Csacsi
#845-re senki nem tudja a választ?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ja de a símaszkosat üsd le.

Kandurex
5GB még van, ja a winfoscommander asszonja a végén file corrupted, valaki segítsen, már 2x huzom le 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bújj el a sötétben és várd meg míg körülnéz és visszamegy. a másik mukit is rejtsd el.

Barpi
Hi All! Légyszi segitsetek. A traning palyan vagyok elakadva, ahol egy simaszkos or mogott kell elhaladni ugy hogy ne vegyen eszre. Nos itt 'szoba' vegebe van egy ajto, mogotte pedig egy security-s muki. Ezt max le tudom utni de akkor ujra kell kezdenem a palyat. Mit kell itt csinalni?
Mas. GF4 Mx440-el van valakinek holatasa? Vagy itt a kikepzesen meg ne keressem?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

gergou
Udv, ez a game egy szoban kifejezve: gyonyor😊)
Allitom, a legkevesbe vartam az unreal 2 ( es egyeb gamek kozul), es a legtobbet kaptam tole!! Egyszeruen hihetetlen grafik/sound/gameplay/interaktivitas!!!! Igen yeah, ezzel honapokig fogunk jatszani😊

`Take a look to the sky just before you die`

schoma
Még nem tartok ott, de mindjárt meglesz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Kis Szabó [PT]
Fal melletti kuka tetején dupla ugrás, közben nyomod az elõrét, így megkkapaszkodik a falban, majd átmászol.
u.i: már lassan csordogál lefelé nekem is a stuff.
Csacsi
Sziasztok, kéne egy kis help. Második küldetés, miután kimegyek az udvarra a retiscanner után, akkor két csávó beszáll a liftbe, és azt mondják, hogy használjam a mikrofont. Nah hol kell használni, és hogyan, mert sehogy sem jövök rá.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kandurex
Na ez érdekes. Kitömörittetem a windows commanderrel a cd2 de 99% megáll olvasási hibával- ucu neki winace Teszt..asszongya minden oké..próbálom vele kitömöríteni, asszongya CRC error érti ezt valaki??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ahol mar nem tucc tovabbmenni ott van egy bokros resz a sarokban es egy kis bejarat alul.

ThunderMaX
A 2.demo elsõ küldijét hogy kell megcsinálni mert már mindenkit kinyírtam már csak a rendõrségre kéne bemenni de sehogy sem sikerül.
schoma
Na végre én is hozzáfértema gépemhez. Éppen most csomagolom kifelé. Mindjárt le is ellenõrizzük.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

DayWalker
A 2-es demo vége az, hogy be kell menni a liftbe?

nekem sikerült bemenni a sectorra, végre

Norbi2K
😊) csak fura volt...

Olyan hu bazmeg fele 😊)
The Garrett
laugh out loud

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sziasztok!
Lenne egy problémám a traning pályán. Egy ajto fölött van egy kamera azt hogy tudom ki iktatni bármit csinálok vagy bárhova lövök mindig észrevesz. Pls segicsen vki. Thx
EndreMan
Nekem igen Goodwill

Goodwill
Nálatok megy a sector ftp?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

The Garrett
Nekem Gef4MX van, és a Demo ment vele szépen. a full meg ömlik épp lefele 😛

Davidus
1200 cel+gef3 ti200 30 fps körül ficeg. Nem egy álom de annyira nem zavaro ez nem fps😊

V9ykn8_TZL0

Dynamic
Géptõl függ.Nekem is gef2 van és nem enged nagyobbat(ISO).Csak azt ne mondd, hogy neked simán menne nagyobb felbontásban is gef2-vel😊
Norbi2K
még szép...

Örm
Gf4 Ti 4200 128MB simán megy

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Norbi2K
milyen vidkártyátok van? nekem nagyon szaggat...

Csacsi
Igen aztán rájöttem, csak mikor egy nagy feketeség van elõtted, amjd hirtelen texturát kap, majd megint fekete lesz, akkor nem biztos, hogy a szövegre figyelsz
De azért köszi a helpet

kimaradt egy "kell"
A textúra nekem is ugrál, de ezt már demoban is tapasztaltam, továbbá csak a pálya elején van (nemtom mér), szal én különösebben nem foglalkoztam vele, gondolom majd valami patch fixálja, vagy nem 😄. Mozgásról meg annyit, hogy lehet ám mozogni, csak a training elsõ része arról szól, hogy tudsz-e balra ill. jobbra, majd középre nézni 😄. (A piros lámpákat "befókuszálni" egyébként.)
Nekem is ezt csinalja csak nekem meg +ban ha 640x480 fele rakom mega hang is szar.

Csacsi
Kéne egy kis help. Elindítom faszán a játékot, de mikor betölt a textúrák ugrálnak a színes, és a matt fekete között. A másik meg az, hogy miután véga van a szövegelésnek fischer barátom nem hajlandó megmozdulni. Valaki help me pls.

schoma
És még mindig benn vagyok. 😞(

schoma
Ez jó. Én meg 1 órára lakom a Szövetségtõl.

Csacsi
Elméletileg 4-ig dolgozom, nah most munkahelyem csak 10 percre van innen ahol lakom, tehát, kicist elõbb leléptem lévén, hogy nekem fáj a fejem, meg nem vagyok olyan jól. Szerintem mindenki kibírja nélkülem azt a 20 percet 😊)

schoma
De jó neked. Nem 4ig dolgozol?

The Garrett
*csörög=> csurog

The Garrett
nem csak hogy Csörög, ÖMLIK LEFELE 😄DDDD ezaaaz 😄

Csacsi
most értem haza, indul az install.

CSOCSO
sc...de mindegy már szedem
The Garrett
NA végre csurog lefele. 😄

batman
micsodát?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

tommmyv
valaki tudna segiteni hogy vajon miért nem mozog az ember a játékban

CSOCSO
honnan lehet tépni?