Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna én még nem tartok ott.
Lehet, hogy nem elég erõteljesen kérted? :)) Ha kicsit suttogsz a fülébe (hátulról), akkor sem hajlandó?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
vazz olvasom a driver-eket. nekem 42.86-os van fent. ajaj. lehet, szarul fog menni?
1. Az elsõ lépés: Hõn szeretett barátnõ kirugása.
2. Ajtók, ablakok bereteszelése.
3. Szülõk kitiltása a lakásból.
4. Háziállatok pincébe hordása, ha az nincs, azonnali eladása egy kereskedõnek.
5. Szomszédok likvidálása, lehetõleg csendben.
6. Környezettõl való teljes elszigetelõdés. Lámpák kilõvése a szobában, utolsó kenet és halotti anyakönyv kitöltése, majd végrendelet megírása.
7. PC-n lévõ összes játék tölése. Windowst nem! Az nem játék. Komoly.
8. Koplalásra felkészülés, a szobában maximum rajtunk kivül egy pohár víz tartozkodhat. Azt is csak save közben ihatjuk, de KORTYOLVA!
9. TV-n a Való Világ megjelenése esetén (önmagától bekapcsol az adott idõben), azonnali kihajítás, lehetõleg a ház legfelsõ pontjáról.
10. Akkor most tegye be az install CD-t.
11. ......ÉS??
.
.
.
.
.
100000001 Többet ne vegye ki.
END
[...] Te romboló állat! Te sátán!
De ki is írja, hogy mit kell csinálni. :))
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Atomkalapáccsal lesújtó, fõistent megszégyenítõ, kvazárösszeroppantó, pápák és császárok leborult könyörgésbe imádkozó, terahipercsúcstotál és megaterraformáló, sõt agyatszántó bombasikerszagú, õslakosokat is megszégyenítõ, fejlõdéstörténetünket meghazutoló, eszméletlen vérbrutális és csonkolva sokkoló, abszolult überfavorit meg extrémszétfosatós, gigafantasztikus és világûruralomratörõ, õsrobbanással felérõ, PC-s társadalmat szénné égetõ, vérvendettát felülmúlóan büntetõ, óriás szürkemedve mancsmarcangoló...DE ezt még emeljük az egytrilliárdadik köbre és bõven szorozzuk meg az összes csillaggal a végtelenbe tartó útjaikon + 1.
Ekkor kijön az eredmény: Nagyon jó! Ez lenne a Splinter Cella:)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Egyébként nekem is fekete-fehér a nightvision, de nekem ez jobban tetszik így, mint a moszatzöld. Az kissé régies. Meg a screenshotokon is úgy vettem észre a fekete-fehér van mindenütt. Kivéve a félévvel ezelõttieket. Csak megoldódik... Vagy tegyél fel 28...-asat:))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nekem a 40.41 essel is jól ment, és a 41.07 essel is.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Régen játszottam olyan játékkal, ami ennyire lekötne. Talán a Mafia volt ilyen.
Nem sokat aludtam. CSak azért hagytam abba, mert jönni kellett dolgozni.
Már a 4 pályán vagyok, ott, ahol be kell szivárogni a CIA központi szervertermébe. Nagyon ott van. Minden fegyver nélkül kezdesz neki a küldetésnek.
Én is találtam benne hibákat, de szerintem egy tökéletes játék sincsen. A játék hangulata viszont az én esetemben feledteti a hibákat. Bár az ajtó dolog egy csöppet engem is zavar.
Sk dolog van amit imadok a Splinter Cell jatekban. Vegyk peldaul aszt amikor lefogjuk a ellent es kihalgatjuk vagy amikor a generalist odanyomjk a szem leolvaso keszulekhez milyen faszan lefogja:) Es az is eredeti hogy nagyon ragalnak a hangra es ami a legfaszab volt hogy jott le a liftel ket hapek es en bebujtam egy szobaba (persze ez csak akinek van surround system) es halottam hogy elmennek az ajto elott!!! Ezt meg egy jatekban se lattames kurvara beleeltem magam!
Jah meg a Data Diskeket erdemes elolvasni mert sokat segitenek:)
A bunyozas tenyleg el van baszva. Lehetett volna azert egy ket jobb mozdulat is de hat na ez van.
Azert azokra a feny efektekre szerintem tul nagy lenyeget tomorotettek osze mert nem mondom jol nez ki de kicsit fura mert vajjuk be hogy eddig meg egy jatekban sem volt olyan hogy pontos arny effeket es igy ki tud venni ki van a sarkon tul vagy hanyan vannak egy szobaban :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Magyarul a 9700 bug megmaradt mikozben azt irja hogy javitva..
Egyebkent en is eszleltem mar edes bugokat benne de nem szeretnek errol mot kulon diskuciot nyitni.
A kerdesem akkor az lenne hogy ha letoltom a patchet akkor kell hozza crack?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy ha hõkamerával nyomulok legalább nem szaggat annyira :)
This patch "will make the game look better, fix some corner cases AI bugs and
also give you faster FPS."
http://www.3dgamers.com/games/splintercell/
hát mit mondhatnék vannak benne hibák..sajnos..
ilyen a verekedési lehetõségek majdnem teljes hiánya...ez az egy darabocska ütés féleség gyenge...nem mondom hogy bruce lee film legyen..de ha az emberünk majnem' jackie chan legalább tudjon kiosztani két pofont.. vagy 3 at.. a másik.. az ajtók maguktol becsukodnak!!!! hehh ez egy kicsit LOL..persze nem az ilyen elektromos ajtokrol beszélek hanem a mezei fa ajtok...
aztán.. az ellenség fegyverét nem lehet elvenni..ez sux..fõleg ha már nincs töltényeg és megszenvedsz pár emberrel hogy kinyirod õket manual..akor legalább a rohadt fegyverüket lehessen már elvenni..
más baki.. az elején a videon.. a repcsin ülünk..mögöttünk a csajszi... erre a nigga fönök lát minket a videon..de senki nincs mögöttünk... hm..kép ránk vált.. csaj mögöttünk..kép vissza niggerhez ahogy néz minket a videon..nincs mögöttünk senki megenn.. ehhh.. de az végülis csak funny.. a többi kicsit gáz
de azé tetszik a gamez!!!!!!
Nekem a jatek csodasan fut de sajna a a fenyefekteknel kicsit belasul...
De rulez gama:)