Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehhh... megvan, rosszul használtam az "álkulcsot"...
Hyder
heheh, akkor valsz ugyanott tartunk

asszem NSA hoz kell bejutni az SC-20K -ért, ugye? vagy az még csak a CIA Server pálya, nemtom

de tény, h uberállat ez a game

Steam: [HUN]Feriggno

honnét lehet letölteni ezt a játékot? elég jó dolgokat hallottam róla...

War. War never changes.

A játéknak még elég az elején, a Police Station-pályán egy liftaknába kellett lemásznom, után egy raktárszerû szobába kerültem, ahol zárva az ajtó, nem találom, hogyan lehet kijutni. Elképzelhetõ, hogy megtaláltak egy hullát, és újra kell kezdenem?
schoma
Hát ilyen nincs.
Ez a játék überf@asza.
A blöki szagot fogott, követett. Én belementem egy kis patakba, erre a kutya elvesztette a nyomot. Állati. 😊)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
semmi=senkit

Szerintem én leszek a vacsi. 😊)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Nem semmi ez a játék.
Egy követségre kell beszivárogni, nem lehet megölni semmit. Az õröket ugyan ki lehet kerülgetni, de éppen most néztem farkasszemet egy kutyával. Velük nem tudom mi lesz.
Szalámi ugyanis nincsen a felszereléseim között.

schoma
Minden feladatot megcsináltál? A PDA-n tudod ellenõrizni. (ESC)

schoma
Ez van. De azért gratula

azt is megprobáltam már de sehol 1 limo😞
schoma
Használtad a kameraszobában a számítógépet? Abból a szobából nyílik, ahol 2 rendõr ül. (Emelet).
Ha ez megvan, akkor irány a kijárat, mert a sofõröd ott vár a limóval. 😊)

Sziasztok!
Van 1 kis gondom a játékkal. Az elsõ küldetésnél amikor a rendõrségi épületbe kell bejutni nemtok továb jutni. Mindenkit leütöttem megtaláltam a megkinzott fickot de nemtörténik semmi. Pls aki tudja mi lehet a gond irja meg. Thx
schoma
Vagy ott a jó kis sokkoló.

Örm
Valaki el tudja küldeni a CD2 CUE fájlját [email protected]

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Én eddig még senkit sem öltem meg, viszont mindenkit lecsapkodok, hogy késõbb ne legyen velük gond. De az ezután következõ pályán már nincs kecmec ott muszály fejbelõdözni egy-két embert.

Ezen a pályán senkit sem ölhetsz meg , de ha leütöd az ugyanaz, akkor is el kell rejteni.

schoma
Rodriguez jól látja a helyzetet. Én mondjuk ezen a pályán nem sok embert öltem meg, így nem is nagyon volt mit elrejteni.

Minden leütött embert el kell rejteni. Megfigyeltem, hogy ha nem rejted el a hullákat, akkor ilyen fix pontokon kezd el riasztani és vége lesz a küldetésnek. Szóval minden embert el kell rejteni.

schoma
Viszont a szoba másik fele egy kerthelyiségre néz. Ott egy õr mászkál. Lehet, hogy õ vesz észre.
Vagy még be sem mész a szobába (ahol a dagadt faszi van)?

schoma
Melyik ajtó felé? Van egy pár belõle.

A szoában a nagy festmény mögötti gépben.

schoma
Itt akkor nekem is megáll a tudományom.

Az a jó ebben a játékban, hogy sok mindent meg lehet oldani többféleképpen is. 😊)

Pontosan ezt tettem de ugyanaz.

schoma
Hol tartasz a játékban Csacsi?

schoma
Igazad van. Sorry.
Én általánosságban mondtam, hogy ki kell lõni a kamerákat. De ha nem lehet a kamerát kilõni, akkor a lámpákat kell -> sõtétben nem látnak a kamerák.

Csacsi
A CIA-s pályán én nem tudtam kilõni a kamerákat, mert golyóállóak voltak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

schoma

schoma
OK!
Sok sikert!

schoma
Ha kicsit pontosítanál, akkor egyszerûbb lenne.
Riadóztatnak és vége a küldtésnek? Velem ilyen nem fordult elõ. Azt hiszem 5 riadóztathatnak. Legalábbis az utolsó elõtt szolnak rádión neked, hogy még egy riadó, és vége a küldetésnek. A kamerákat meg minden további nélkül ki lehet lõni.

Kösz Soma mostmár megy 😊)

Saint of Underworld N/Me

schoma
#64 hozzászólást olvasd el!

Na en a CIA-s palyan jarok voltam a server roomban es mar csak egy ficko gepeig kene eljutnom.De van egy helsy ahol nem tudok tovabbjutni,2 kamera figyel es minden embert sotetbe tettem megis mikor atmegyek ezen a reszen jon az alarm es vege.Vki tudja mit kell?

schoma
Pedig biza elmondja a szép kis monológját. Aztán meg siránkozik, hogy õ csak egy egyszerû sofõr és ne öljük meg. Lehet hogy nem vagy elég türelmes. Elég sokat beszél.

Kis Szabó [PT]
Hello!
Amikor Grinko sofõrjét kell kihallgatni, akkor nekem csak annyit csinál hogy rákattintok az interrogatere, erre nem mond semmit (nem hllani), majd jön a fwd comm lehetõség, és feladatnak még mindig az interrogálást írja ki. Ha meg leütöm, ugye vége a küldetésnek...
schoma
Olvass vissza a topicba, és rájössz a megoldásra.

Falabu
Hello! Lenne 1 kédésem. Miért van az, hogy nem tudom sehol átállítani a játék felbontását 640x480-ról? GeForce 2 MX 400 dübörög a gépbe!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Jacek
festmeny mond valamit??

schoma
Azt a gépet nézted meg, ami abban a szobéban van, ahol a kódszámos ajtó?

schoma
De aztán milyen jó kiélvezni a munkád gyümölcsét.

De utálom keresni a megfelelõ drivert... 😊

Saint of Underworld N/Me

schoma
Elvileg jónak kell lennie.

schoma
A kód: ######
Na jó. Abban a szobában van egy számítógép elrejtve. Keresd meg szépen. Abban van a keresett info. Ha megvan, akkor a PDA-ba meg tudod nézni. (ESC, majd a "NOTE" alatt.)

Szoftverbázison találtam egy olyat, hogy Nvidia Detonator 42.90... de nem volt odaírva hogy mihez van pontossan (gef2,gef3) ez jó ?

Saint of Underworld N/Me

schoma
Jól van na. 😊) Korán van még. Meg nemen megyen az grépelés.

CSOCSO
olvastam a leírást mivel japánul nem értettem semmit.. hiába mondott akárki akármit a rádioban ennyit értettem belõle: jokotó sekityü árigato.. vagy mittom én...
CSOCSO
deninator😊
CSOCSO
ugy ugy.. 10 pont a gamez😊
schoma

schoma
Vazz. Nem jó link.
Sorry. 😊)
Amúgy: www.origo.hu/szoftverbazis, vagy nvidia.com

schoma