3838
  • GyaxyBoy
    Helló!

Megadnád a címet? Én is leszeretném tőlteni!
    Köszi
  • bizkit
    Szavasztok srácok! Van egy nagy gondom! Letöltöttem a Sectorról a game-et, csak az a baj, hogy a 2 CD-t valami miatt nem tudom megírni! Nem jó a Nero-nak a cue amit megakarok írni! Nem tud valaki egy megoldást? Már kétszer letöltöttem ezt a CD-t ,de ugyanaz a hiba! Please!!!
  • CSOCSO
    meg kell keresni azt a csávót aki a datádban van benne ( egy fénykép) ha leütötted akkor nézd át a "hullákat" de elvileg ugy van a gamma hogy meg kéne találnod miközben dohányzik...odaviszed leteszed és vége
  • schoma
    A PDA-dban találsz egy fényképet. Azt a muksót kell elcipelni a furgonhoz.
  • Hoz_Hun
    Végigvittem, és lenne egy kérdésem: hol volt a játékban olyan rész, ahol lehetett két fal között terpeszben felugrani (leszámítva a tréninget). És ha igen ott volt-e egyáltalán értelme. Én próbáltam egy-két helyen, de sosem volt elég közel a két fal.
  • Hoz_Hun
    Huh, akkor passz. (Telepítsd újra a op.rendszert)Nics több ötletem.
  • GyaxyBoy
    Honnan tölthetném le?
  • Joke
    Most vettem észere, hogy valami nicns rendbena nahgal nálam. Szóval minden j, kivéve ha mondjul eldobok egy üveget, vagy széttöröm. Semmi hangja nincsen. Meg ha valaki jön, azt sem hallom. SB live, és az eax be van kapcsolva. De ha kikapcsolom, akkor sem jó. patch fenn van. ötlete valakinek?
  • Rodriguez
    a lyukas falnál tapadj a falra és így el tudsz menni a vékony folyosón. mint a trainingben
  • Kaplan
    Hello!!

Gépigénynek : valamennyi 700MHZ adtak nekem 650Mhz és K°RVA jól megy rohadt jó !!!!IMÁDOM!!!!
  • rutilus
    Van egy visszaszámláló, amíg az számlál vissza addig áll a ventillátor. El tudod húzni előle a rácsot és be lehet mászni.
  • pkgyerek
    Légyszi valaki írja le hogyan lehet bejutni abba a szaros cia épületbe már itt szívok egy órája. A balodali ventihez fel tudtam menni de hogy kell leállítani? Köszi előre is.
  • W1zard
    Na szóval nincs kiírva a game hanem démon tools rula és asszem egyik ismerősömnek sincs meg a game mert álltalában én viszem nekik :DDD és a minimum gépigény megvan az volt a 2. amit megméztem :]
  • Joke
    Hi!

Tegnap végre hazaértem a suliból és végre kipróbálhattam! Nagyon király a game!
  • Hoz_Hun
    Hát csak arra gondolok, hogy sérült alapba a példányod (gondolom nem eredetivel nyomod), az írásnál valami beüthetett. Kérd el valamelyik haverod példányát (akinél megy) és próbáld meg azzal.
    És feltétlen ellenőrizd, hogy legalább a minimumigénye megvan a gépednek a játék futásához (ne hogy feleslegesen dolgozz).
    Nem tudom segit-e. De még azt is kipróbálhatod hogy CTRL+ALT+DEL és az Exploreren kivül mindent bezársz, lehet valamelyik automatikusan futó programmal akad.
    Hát ennyi, ha valami eszembe jut irok.
  • Geccoka
    Mármint ami W1zard-nak
  • Geccoka
    Nekem is ez a gondom, meg beszeltem meg 2 csakoval nekik is, de nincs megoldas eddig :(((
  • cypher
    Sajnálom.
  • Tikal #1727
    ugy hogy nem lehet, sajnos
  • W1zard
    cypher: jó 5letnek tűnt de ez sem jött be
  • macro
    Láma kérdés: Hogy kell az ellenfél fegyverét felvenni (holttesttől), mert nekem csak a testet emelgeti ide-oda! És lőszer hiányom van,ami nagyobb probléma
  • daraga
    Bocs lehet amatör , de hogy használom a pick lock-ot az ajtónyitásnál?
  • schoma
    Egyszerű: nem baj, ha lemaradsz, inkább az a lényeg, hogy ne vegyen észre. A kódos ajtókat meg egyszerű kinyitni: rajta marad a pasi újlenyomata, amit a "hőszemüveggel" meglátsz.
  • schoma
    Nem! Én az America's Amry: Operationnal nyomom, ha időm engedi... De mostanában egyre kevesebbet. :((
  • cypher
    Törölj ki a registry-ből mindent,ami ubi Soft-os,vagy Splinter Cell-van benne.
    Az Unreal-motor miatt van...
    Nálam:XP+SP1,DX9.0,Det.42.70,Splinter 1.1 Patch-így ok.
    Remélem segítettem.
  • lipovics
    Akkor valaszolj legyszi a kerdesemre.
  • W1zard
    Most raktam újra 3xor a játékot, de még mindig ugyan az a hiba :'/
  • Goodwill
    nah végignyomtam....jó rövid volt :((
    de kurvajó is egyben, a kategóriájában mindent üt simán :P
  • W1zard
    Jaja 2x újra raktam :] Gondoltam 3madszorra felesleges próbálkozni :/
  • Hoz_Hun
    Hiddel segítenék, de ezk nekem kínaiak. Amikor nekem volt én újrainstalláltam aztán jó lett, de gondolom azt már próbáltad.
  • W1zard
    kezdek egyre idegesebb lenni hogy nem indul el a játék és nem értem hogy miért. Még mindig várom a segítséget, hiba üzenet: History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
    Már fent van a leguljabb detonator, directx meg minden ami kő de még mindim nem jó :/
  • Hoz_Hun
    Ezt a first persont ki fogom próbálni. állatul nézett ki a képeken.
    Akiknek gond a mikrofonos telefonos rész annak a #1655(hozzászolásom itt) ajánlatom még áll. Sokan sírnak, de eddig csak egy ember kérte (meg is kapta).
  • cypher
    Vki elárulná nekem,hogy Det.42.70-es driver,komplett Memtest86,DX9.0 mellett mi a francért lép ki időnként a játékból?
    Pl.:második küldetés végig(!)ok,fúrótorony-mászok,egyszer csak kék ablak....
    1.1-es patch fenn van,hw hiba,vagy mi????
    A játék egyébként eddig nálam 4,8 a kisebb bugok miatt.
    köszönöm a segítséget!
  • lipovics
    Elakadtam. Duhuhuhuu

Szoval utolso elott mapon vagyok. Egyik ellenfel kap egy radiot, hogy rohanjon valakinek az irodajaba gyorsan. Na, ot kene kovetni. El is jutottam a lifig mar vele. De ha beszalok a liftbe akkor eszrevesz, es le kell gyaknom, ha meg hagyom elmenni a lifttel, es utana futok egy lifttel kesobb, akkor meg mar nem erek az ajtohoz. Mi a gorcsot kell csinalni???
  • Petyus_
    A vágóhidas pályán a vérrel áztatott durva szövésű föggöny tényleg rohadt jól sikerült, tele is rakták vele a pályát. :)

A játék amúgy nem olyan nagy szám.. nem rossz, de többet vártam a demo alapján.
  • Hamlet
    Vége. Iszonyat jó gém, mind grafika, hang mind hangulat terén. AI szuper. Bár azért ha 2m-re valakitől elkapom a társát (grab character) akkor reagálhatna, de ettől a bugtól eltekintve csoda. Pl 5 percig lőttem egy függönyt a vágóhídas pályán olyan gyönyörűen életszerű volt a mozgása. Várom a folytatást (bár ha időm engedi végignyomom hardon is) Messze az év játéka. BF, UT (fúj) Doom3 buta hentelős vackok lesznek ehhez képest. Ja az engine az árnyékok..... nem mondok semmit akkora 5-öst kapott mint a ház.
  • Sam Fisher
    Van egy kis infó fönt a www.tar.hu/spcell címen, arról, hogy hogyan lehet a Játékban a first person nézetet átállítani.
  • schoma
    kkor valamit nem jól csináltok. Csak akkor lőnek, ha atúsz élete nem forog veszélyben. Azaz támadási felületet biztosítasz a számukra.
  • Hoz_Hun
    Nem tudom nálam se sikerült mindig. Arra emlékszem, hogy egyszer 3 közül elkaptam az egyiket, a másik kettő még nem lőt, akit meg elkaptam kiabált "Don't shoot! Don't shoot!, de kb 5 sec után lelőték őt is engem is.
  • Tikal #1699
    ugy kell állni hogy előtted legyen,pontosan, aztán pisztolyt elő és lőheted őket, nekem sikerült...