Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak 1 megoldás van FORMAT C: ! ... és a lemezeket is törd szét , hogy még véletlenül se installáld fel mégegyszer ezt a s**rt !
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
*Posse*T.W.D*
ha idõben bejutsz, még nem forognak a ventillátorok
azert nekem is lenne 1kis segitségre szükségem:
cia hq -ra kell bejutnom. megkerülö a kinti öröket átmászok a keritésen felugrok a ventillátorhoz(jobb és bal oldalihoz is) nem történik semmi lejár az idö mindkét venti forog és azt mondják keressek másik bejutási lehetöséget! namármost nem találtam mit tegek?
*Posse*T.W.D*
Szerintetek rászálltak az oldalra a jogvédõ szervezetek , hogy megszüntessék ? Kár lenne érte ... mármint warez szempontból .
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
020781
amugy.. a furgonnál 3 ember van.. a középsõt lödd le a többiek veled vannak.. smoke roomnál kijösz kint van egy õr.. leszeded.. elmész a nagy ventillátorok felett.. valami hülye szobába érsz ahol generátorok vannak talán... ott is van azhem 2 ember..egy õr és egy szerelõ vagy mittom kik ezek... továbbmész a vaslépcsõny le tudsz menni..alattad van egy ember..ahogy leérsz azhem már jön is... kiiktatod elmész arra amerrõl jött ott is lesz egy vaslépcsõ again egy õr.. kiiktatni azt is... aztán már csak a furgonos õr van...
aztán oda kell vinni a csávót..van rola egy kép a daték között..lesd meg és keresd meg valamelyik "hullád" között..nekemezt kellett tennem... annyira nem hasonlít rá... ennyire nem pufok a csávó mint a képen de fel lehet ismerni..szvsz a kamerás folyoson lesz.. mivel ahogy mésza történetben õ ott van csakhát én gyors vagyok és õt is leszedtem..vagy mittom én,,,

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
pls help mí

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Én is el vagyok akadva. Az UFO-s szobában van még egy ajtó, ami kódos, de oda nem tudom a kódot. Tovább is mentem már,de egy idõ múlva egy nagy kerítéshez értem, ahol egy furgon áll. Onnan semerre sem találtam kiutat. Most akkor merre kell menni és mit kell csinálni??
hihi köfi\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
itt van jobb oldalt az UFo room bal oldalt a cigi room de egy kibaszott árva geci ember sincs bent
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Van ez a második misön, az olajkutas...namármost, ott mi a gányt kell csinálni? Nem támadhatom le az õröket, meg ha várok hogy elmenjen a táskás akkor meg misön féled...meg ugy látom csak feléjük lehetne menni..
Mi egyátalán itt a cél? 😛
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Segitség kellene.
Amikor kijutok az égö házbol ott kolbászolok az erkélyen és nem tudok tovább jutni.Ha leesek az utcára vége a játéknak.Mit csináljak?