Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wazzz. Nekem ez se akar bejönni. Atért köszi Skorpio7.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

skorpio7
Bazz , rossz a a crack ... valójában egy trójait indítottál el !!!
Csak 1 megoldás van FORMAT C: ! ... és a lemezeket is törd szét , hogy még véletlenül se installáld fel mégegyszer ezt a s**rt !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

CSOCSO
szvsz fogunk csinálni egy ilyen FAQ ot mert ez kész😊 figy nekem nemsok angol tudásom van de értettem hogy nézz a valamire bal oldalon..bal oldalra néztem és a piros lémpa elaludt..most jobbra..nah innentõl kedzve vágtam hogy a lámpákat kell sasolni..
Davidus
Kövesd a fényt.

V9ykn8_TZL0

Hi mindenki! Leszedtem a netrõl a játékot... de nem tudtam megmozdulni a pasival... be van állítva az irányítás, de meg sem mozdul, tud vki megoldást rá?
Jabba
te mit akarsz itt ???

kapod qtya :))

Goodwill
a baloldali ablakredõn vagymin tudsz bemenni, a jobbalsó részét nyisd ki

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Kaszi46
idöben odaérek a ventillátorokhoz, pontosabban a balhoz mert ugye az nem forog addig amig le nem jár az idö, de nemtok ott sehol bemenni,ott van egy rács vagy mi😞

*Posse*T.W.D*

Goodwill
legyél gyorsabb 😊
ha idõben bejutsz, még nem forognak a ventillátorok

Goodwill
szerintem semmi gond ezzel a csúzlival 😊

Kaszi46
Kolin gyere mircre elmondom mit kell ha még nem jutottál tova!😊
azert nekem is lenne 1kis segitségre szükségem:
cia hq -ra kell bejutnom. megkerülö a kinti öröket átmászok a keritésen felugrok a ventillátorhoz(jobb és bal oldalihoz is) nem történik semmi lejár az idö mindkét venti forog és azt mondják keressek másik bejutási lehetöséget! namármost nem találtam mit tegek?

*Posse*T.W.D*

CSOCSO
öhh.. van egy nagy szoba ahol van a sok nagy tv a falon meg ilyenek nah egyik bejáratával szemben van egy zöl vagy kék valami..az egy ajtó..ott bemész és beírod a kodot.. kodot lentebb írtam
CSOCSO
öhh.. van egy nagy szoba ahol van a sok nagy tv a falon meg ilyenek nah egyik bejáratával szemben van egy zöl vagy kék valami..az egy ajtó..ott bemész és beírod a kodot.. kodot lentebb írtam
CSOCSO
ismerõs ez a fegyver valakinek????

inkább az OICW-t rakták volna bele
skorpio7
Ja és igen ... a jobb alsó amerikai mirror-t ajánlom , mert az európai szerverek ( legalább is nekem ) marha lassúk vagy leterheltek .

CSOCSO
ez a szar egyre idegölõbb.. az elöbb még hatástalanítani tudtam a rohadt bombákat most aakármelyikhez nyulok robbanunk... faszomat má
skorpio7
Na itt egy link az 1.1-es patch töréséhez .

KATT IDE

skorpio7
Én meg már topic-ot akartam nyitni , hogy mi van az oldalal , mert az elmúlt 3-4 napban drasztikusan lecsökkent az európai szerverek száma .Délelõtt pl. a még feltüntett 4-bõl már csak 1 élt és az is update alatt volt .Ezért csak a maradék 5 mûködõ amerikai oldalról lehetett letölteni a crack-eket .
Szerintetek rászálltak az oldalra a jogvédõ szervezetek , hogy megszüntessék ? Kár lenne érte ... mármint warez szempontból .

Noninnyó
Kösz a kódot. Egyébként ha bárkit is lelõsz, akkor mission fail, nem? Amúgy meg hova kell vinni azt a csávót?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Köszi, biztos az lesz a gond. Majd késõbb megpróbálom. Csak addig nem merem patchelni a gamet 1.1-re míg nincs crackem hozzá. Még egyszer köszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Norbi2K
mondjuk egy kicsit tulterhelt az oldal ugy látom, nekem is nagyon lassan jön be vmi

Másnál is mûködik? Mi lehet? Tele van?

CSOCSO
kódokat lentebb írtam.. megtalálod ami kell de lásd kivel van dolgod:

020781

amugy.. a furgonnál 3 ember van.. a középsõt lödd le a többiek veled vannak.. smoke roomnál kijösz kint van egy õr.. leszeded.. elmész a nagy ventillátorok felett.. valami hülye szobába érsz ahol generátorok vannak talán... ott is van azhem 2 ember..egy õr és egy szerelõ vagy mittom kik ezek... továbbmész a vaslépcsõny le tudsz menni..alattad van egy ember..ahogy leérsz azhem már jön is... kiiktatod elmész arra amerrõl jött ott is lesz egy vaslépcsõ again egy õr.. kiiktatni azt is... aztán már csak a furgonos õr van...
aztán oda kell vinni a csávót..van rola egy kép a daték között..lesd meg és keresd meg valamelyik "hullád" között..nekemezt kellett tennem... annyira nem hasonlít rá... ennyire nem pufok a csávó mint a képen de fel lehet ismerni..szvsz a kamerás folyoson lesz.. mivel ahogy mésza történetben õ ott van csakhát én gyors vagyok és õt is leszedtem..vagy mittom én,,,
Nem értem. ADSL nyomom, az elõtt nem volt vele baj, most meg nem nyitja meg a http://www.gamecopyworld.com-ot.

Norbi2K
nálam megy

Most honnan szedjem le a 1.1 cracket.

Nálam nem megy a http://www.gamecopyworld.com. nálatok?

Noninnyó
Az a lényeg, hogy el kell kapnod a technikust,és ki kell szedned belõle az infókat. Itt a képen levõ 2 katonát nyiffantsd ki, majd menj a technikus után, aki rohangál mindenfele, de végül visszafut a kezdési ponthoz, ahova hajóval érkezett. Ennyi.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Kolin Mekré
no én itten vagyok elakadva...
pls help mí

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Noninnyó
Üdv!
Én is el vagyok akadva. Az UFO-s szobában van még egy ajtó, ami kódos, de oda nem tudom a kódot. Tovább is mentem már,de egy idõ múlva egy nagy kerítéshez értem, ahol egy furgon áll. Onnan semerre sem találtam kiutat. Most akkor merre kell menni és mit kell csinálni??

CSOCSO
arghh ugy néz ki megtaláltam.. ez sehol nem cigizett... most találtam meg.. az összes embert átnéztem de van valaki aki hasonlít a fényképen volt..a kamera elött volt összegörnyedve
Kolin Mekré
igyexem hihi köfi

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

CSOCSO
hülye.... akkor csinálj képet és talán tudok segiteni
CSOCSO
és azt mondja a hülye game áééandoan hogy Take Dougherty to the rendezvouz point
CSOCSO
faszom ezt nem váom...
itt van jobb oldalt az UFo room bal oldalt a cigi room de egy kibaszott árva geci ember sincs bent
Kolin Mekré
ehh 😊)) olajfuró tornyon vagyok , vagy hasonló 😊 szal az oceánon. Szal nem látok itt közértet, meg üveges pultot :>

CSOCSO
?... nem vágom hol tartasz.. ha ott vagy hogy bemész a szobában ahol van az üveges pult ( ami van közértben is tele párizsival) és bal oldalt hátul beszélgetnek a táskás meg két õr.. azokat engedd el... had menjenek..majd menj utánuk
Kolin Mekré
üdv!

Van ez a második misön, az olajkutas...namármost, ott mi a gányt kell csinálni? Nem támadhatom le az õröket, meg ha várok hogy elmenjen a táskás akkor meg misön féled...meg ugy látom csak feléjük lehetne menni..
Mi egyátalán itt a cél? 😛

A hazban az uccso kep.Ha eleallsz ki is irja hogy mit tucc csinalni.

Stotoo
thx, de megint eladkadtam a fekete doboz keresenel nem talalom, nemtalalok gyanus falat, és a könyvszekrényt se tudom kinyitni.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Örm
Egérgörgõ

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bugi kössz csak nem tudom hogy kell átugrani az erkélyre mindig leesek
Örm
Az elõzõ szobában fekszik a földön egy fickó azzal kell beszélni, utáni ki tudsz menni azon az ajtón ami füstõs szobából nyilik.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Stotoo
Kellene egy kis segítség az égõ házban van az a rész hogy ki kell lõni a tetõablakot hogy kimenjen a füst, onnan hogyan tovább?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

EndreMan
Berci,install game..utanna crack..majd ra a patch...ki irja isntall kozben hogy huhhhuuu..ez nem az az exe de ugyanaz a neve.erre ok..es megy a jatek..ilyen egyszeru..

CSOCSO
nemtom..én feltettem apecset nekem full jo..tedd fel a cracket talán
CSOCSO
CIA pályás kodok:
0614
110700
7687
2019
110598
2359
020781
CSOCSO
nemtom hogy kaptál e választ de sajna ott nem a pali van én is itt elakadtam... szal jo lenen ha valaki megaszondaná hogy hol a picsába kell randevuzni azzal a köcsöggel mert mindenholjártam... amugy a kodot ide az UFO-s szobában kodolva kapod.. a szöveg kodolva van de a szám nincs... szal a számot látod beírhatod..
And5
a játék intro zenéje egyébként a resident evil film albumában is benne van ja normélis hogy csak kis ablakban tok jácani nem akar felnagyobbondi

Hali!
Segitség kellene.
Amikor kijutok az égö házbol ott kolbászolok az erkélyen és nem tudok tovább jutni.Ha leesek az utcára vége a játéknak.Mit csináljak?