Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
de te gondolom rögtön rájöttél hogy meg kell változtani a kártya mittoménmijét :)
vagy olvastad egy konzol leirásban?:))

egy helyet tudnál nekem mondani?

Saint of Underworld N/Me

schoma
deninator=detonator

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Szerintem tedd fel a legújabb Detinator drivert. A supportjuk szerint azzal mennie kell.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Soma #1057 plz :)

Saint of Underworld N/Me

schoma
Ha jól tudom te is panaszkodtál. #1007
Pont azért van ez a topic, hogy az ilyeneket megbeszéljük. És nem azért, hogy mondjuk az MSG-rõl, meg más játékokról beszéljünk. Arra vannak más topicok.

Jacek
Csocso hagyd mar az MSG mindenki tudja hogy gut nyiss egy topicot:)
De majd a totyorgos konzolos iranyitasra kivancsi leszek PC mondjuk agyonvaghatja a gamet.

Abit Siluro T400 kis szaros gf2 :)) 64 rammal

Saint of Underworld N/Me

CSOCSO
ezt a sok elakado embert:)))) mi lesz veletek az MGS ben:)))az 3szor nehezebb volt.. olyan dolgok voltak az mgs1 ben hogy életben nem találtad ki.. ilyenek hogy volt nálad egy kártya és be kellett vinni a gõzbe és a dermesztõ hidegbe hogy átváltozzon a kártya mittommije...:))) nah most ilyenekre mikor gondolsz?:)))
CSOCSO
kukára felmászol...és a falrol elrukaszkodva felmászol a betonfalra..és átmászol..remélem ott vagy
schoma
Menj el az utca végéig. Itt ugorj fel a szemetesre a fal mellett. Majd a köfalra dupla ugrással. Ekkor megkapaszkodik. De csak a bal szélén tudsz bemászni, mert ott nincs szögesdrót.

gergou
Udv, ennekem az a gondom, hogy em tudok bejutni a police stationba. Kiiktattam mar mindenkit, es ott vagyok a vasracs elott ( a rendorsegnel), de semmi... Egy tag a szomszedos epuletbol tekinget ram, ahova szinten nem tudok bejutni...

`Take a look to the sky just before you die`

CSOCSO
szellõzõ? sima üvegtetõt kéne.. nem?:)
schoma
Kapcsold be az éjjellátót (alapértelmezésben "2"). Ekkor már látni fogod a kijáratot.

Ahogy a punci is mondja lodd ki a szellozot a plafonon.

Örm
Az elsõ pályán mit kell csinálni fönt vagyok a legfelsõ szinten, csak egy szobába tudok bemenni de ott megfulladok a füsttõl, és nem látok semmit?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

schoma
Milyen vidikártyád és drivered van?

Eh Megoldottam, driver hiba...De a night vision google-nél egy hatalmas fehér képernyõ ugrik be, ami nem sokat segít az éjszakai látásban... :)

Saint of Underworld N/Me

Hali! ezt irja ki nekem mikor elinditom:

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <-
UGameEngine::Init <- InitEngine

Vki tudna segíteni?

Saint of Underworld N/Me

Sephi
Figyej csocso a Hitman-nek az volt a legnagyobb problemaja hogy kuldetesekre ment amiknek nem nagyon volt kozuk egymashoz. Ugyertem nem volt egy szal amin ment a story. Az aki jaccota a MGS elso reszet az mar tudgya hogy mirol beszelek mert annak mekorra sztoryja volt es be kell vallani hogy azota se keszult annal erdekesebb jatek a fajtjaban. Na most viszaterve a Hitman-re (amit mesze nem lehet a MGS-el oszehasinlotani mert ket kulombozo tema) aszt akarom meg mondani hogy a Splinter Cell abbol az okbol veri erosen mert ebben a jatekban egyszeruen minden jobb. A Grafika a jatekmenet (jo a bunyos resz nem valami nagy de valjuk be Tobias Riper se tudott annyira utni) es szerintem az is fasza hogy nem kell fegyver arzenal. En ugy vettem ezre hogy a SP-ben az elejen meg gyenguska a tema. De en szerintem az tengeri olajmezotol kezd erdekesse valni a jatek. Anyam add el a hazat ott mik tortentek!! Ha rohat a hapek a laptoppal es en vagy 7 meterrol pont akkor lottem fejbe mikor le akart menni a lepcson! Mekkora elvezet volt! Most meg betortem a CIA-hoz es amikor meglattam a hodetektoros grafikat leeset az allam. Bazzzee!

Szal az a jo hogy a SP van egy szal amin vegig megy mert azert tudgyuk majd jol hogy amig nem mentetuk meg a lanyunkat ugye nem lesz vege a jateknak (lehet azutan se de addig bisztos nem) meg miegymas. Nekem jobban teccik mint a Hitman 2. Ez a jatek rulez. Csak felek hogy jon a MGS 2 es akkor mar nem tudok jot irni semmilyen jatekrol se.

Bazzeg CSOCSO amikor emglattam Revolver Ocelot-ott aszitem lefoldelek!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EndreMan
huuu..nem mondod....

Kandurex
Megoldva...nemfigyelve...arákba :)))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

schoma
Ha kérhetném , akkor ezt egy másik topicban beszéljétek meg!
Köszi! :)

ThunderMaX
Ja, nagyon jó kis játék lesz a MGS2-õ amúgy ha valkit érdekel március közepén jelenik meg hivatalosan!!!
Petyus_
Kinyitod a számkódos ajtót.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Én MGS2-ben nagyon bízom.. a játék isten, a PC-s port meg biztos nem lehet olyan rossz a Silent Hill 2 fényében.. Konami rulz!

De ez off Csocso inkább nyomjad a Splintert, az MSG-rõ, meg majd osztjuk az észt jól amikor megjelenik. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Kandurex
Valaki. Amikor kijössz a lángoló épületbõl, és valami rejtett kép mögött valami számítógép van, na azután mit kell csinálni? Valami Find xxxx. drop..??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dynamic
Jó,jó tényleg jó...de a fenébe is...a grafikáért azért mégis csak kár.Leglábbis a HW-s képek...hát nem tudom, majd meglátjuk.
CSOCSO
nekem is tetszik csak ha benne lenne az ami az mgs ben van nem hinnéd el hogy ilyen létezik..amikor az mgs2-t végignyomtam full szar kedvem lett..hogy miért? mert vége lett:(((( még nyomtam volna az örökkévalóságig
CSOCSO
nekem bejön a japán szöveg... az amcsi szinkronok sokkal szarabbak lesznek..ezek legalább jo kis dörmögös hangok.. szasziboridáná...kjódáj:)))))))))

amugy nem jobb mint sc?? szvsz sokkal jobb... zene fenomenális..legjobb zene ami létezik gammában!a karakterek sokkal jobban vannak megcsinálba... sc ben két középsõ uj az egy uj..itt normálisan van mindened megcsinálva...
az animáciok éretlmesebbek.. ha valaki meglát akkor nem baszhatod.. mert az sc ben ha meglát két ember baszhatod ....leütni már alig tudod.. itt azért tudsz egy két mozdulatot...amugy az egész ezerszer jobban van megcsinálva.. anyni 5let hogy jujj..lesd meg a videot.. ott van az a nagy király áramos fegyver..mekkora királyság? nagyon zoral..és ami talán még benne van ami volt az egyben is..ilyenek a nagyon királyul megkomponált és eseményekhez igazított zene.. am hatalmasat dob az egészen.. a hatalmas nagy fordulatok..vannak hogy haverok ellened állnak..van hogy ellenséged segít rajtad..stb..mgs a best..remélem az mgs2 is minimum ilyen lesz...
CSOCSO
majd csak valahontol lesz...
CSOCSO
:)))))))))))))))))))))ugye miylen zoral lesz??? nekem az az sp tök egyhangu gyilkolásilag..mindenkit ugyanugy..hátrulrol elteres vagy lelõ..remélem sokkal jobb lesz.. mondjuk még az elején vagyok..megyek is hentelni
Sephi
Hogy szakdnal szijjel ember:))))))! Most minek kellet eszt megmutatni? Hat vegig neztem es aszitem leesik a pofam! ugy kirazott a hideg!!! Jaaj alig varom maaaa!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

schoma
Aki esetleg nem tudná!!
CIA központba bejutás:A bejárattól balra van egy elkerített rész. A kerítésen be kell mászni. A bal szélén annak a kerítéselemnek, amelyik párhuzamos a bejárattal.
Majd felmászni a bal oldali párkányon a ventilátorhoz. Itt a jobb alsó elem kinyitható. (legugolsz, majd az elõugró menübõl válaszd ki a "Slide Open"-t. Arra kell figyelni, hogy az idõ lejártakor elindul a venti, és úgy elég nehéz bejutni.

Sephi
Az istvan aldjon meg te gyerek nem azon probaj bemenni ami jobra van toled hanem ott van eloted az a vasajto oda ajjal es majd kinyilik az magatol!

gergou
Hajajj, azt kell mondanom tobb eve mar, hogy nem jatszottam ilyen fantasztikus gamezzel:) Gyonyoru, szuper, lenyugozo( es meg az osszes pozitiv jelzo, amit el tudtok kepzelni:) Enyhen szolva kellemes csalodast okozott nekem. Eleg ha csak a toltesi idoket nezzuk: Unreal 2 ben egy atlagos map kb nalam 3-4 percig toltodik. A splinter cellben egy atlagos map kb 8-10 !! masodperc! Na ja, es ehhez meg az is hozzajarul, hogy majdd 3* olyan szep/gyors a hardwaremen! Egy szo mint szaz erdemes volt varni!

`Take a look to the sky just before you die`

Mondom ott egy kerites is azt siman atugrod vagy felmaszol rajta nemtom mar.

Sehogy.Felmaszol vagy dupla ugras nemtom mar a keritesnel.

A gusztustalan japan szoveget leszamitva nem roszz.De igy elso latasra nem tunik jobbnak a splinter cellnel.

Sephi:de meglehet ugy teljesen a vegeig migcsak el nem kezd menekulni.goodwill:Csak a cia-s palyatol kezdve van holato kütyü.

Goodwill
nektek van heat vision (def. 3-as gomb)??????? nekem semmit nem reagál rá, a demoban még jó volt....

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Sephi
Szal az a kuldi ahol az olajbanyan vagyok (a tengeren) ott az elejen nem lehet ugy megcsinalni hogy az a faszki ne vegyen eszre?

mgs2 na

Es ez a Msg2 mmikor lesz pc-re?

CSOCSO
hello all... hogy is mondjam..
itt egy video..
ftp://ftp.hcgamer.hu/pub2/mgs2_mq.asf.zip

mgs2bõl van...

az sc szép meg midnen de szvsz ehhez baromira kevés az sc.. igaz nincsenek mgs ben anynira szép texturák..és fény árnyékok sincsenek...de ez az mgs sokkal jobban néz ki igy összhatásilag.. és az emberek sokkal jobban megvannak csinálva.. a mozgásrol nem is beszélek... ARGHHH szvsz az lesz az agame amivel akkor sem játszot több honapig ha nem jön ki addig hunosítás..de nekem magyarul kell az mgs2:) és japcsi hanggal
CSOCSO
ehh..milyen kötél hun? valaki gyorsan dobjon össze egy hunosítást:)))) nem bíromki hogy ne játszak vele de ha érti az ember teljesen a történetet kb 2 szer jobb a gamma
pluhi
Hi!

Egész jó ez a gamma. Bár nem értem mért kell lekorlátozni a felbontást 640*480-ra 32MB-os vidkártyáknál. 800*600ban is röccenésmentes ha mindent közepesre rakok. (TB1400, GF2Ti32, 256MB SD) A grafika szép, a mentés, töltés példásan gyors. A hibákról már beszámolt más, engem ebben az esetben nem nagyon zavarnak. (Nem kell Rambot játszani, akkor nem fogy el a lõszer.) Kb egy óra játék után vadul elkezdett swappelni. Aztán kiderült, hogy a NAV scannelt. :)
Kösz, probálkozom,nyomkodom a cursort,de nem sikerul...
A tetorol le kell kommandozni a fonok irodajaba a kemenyre kell erositeni a kamposkotelet:)

CSOCSO
leírom again hátha nemtudja valaki ugy kell megálni két fal között hogy két ugráa a fal mellett de a második ugrás azt nyomvatartod