Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy olvastad egy konzol leirásban?:))
Saint of Underworld N/Me

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Saint of Underworld N/Me
Pont azért van ez a topic, hogy az ilyeneket megbeszéljük. És nem azért, hogy mondjuk az MSG-rõl, meg más játékokról beszéljünk. Arra vannak más topicok.
De majd a totyorgos konzolos iranyitasra kivancsi leszek PC mondjuk agyonvaghatja a gamet.
Saint of Underworld N/Me
`Take a look to the sky just before you die`
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Saint of Underworld N/Me
General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <-
UGameEngine::Init <- InitEngine
Vki tudna segíteni?
Saint of Underworld N/Me
Szal az a jo hogy a SP van egy szal amin vegig megy mert azert tudgyuk majd jol hogy amig nem mentetuk meg a lanyunkat ugye nem lesz vege a jateknak (lehet azutan se de addig bisztos nem) meg miegymas. Nekem jobban teccik mint a Hitman 2. Ez a jatek rulez. Csak felek hogy jon a MGS 2 es akkor mar nem tudok jot irni semmilyen jatekrol se.
Bazzeg CSOCSO amikor emglattam Revolver Ocelot-ott aszitem lefoldelek!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Köszi! :)
De ez off Csocso inkább nyomjad a Splintert, az MSG-rõ, meg majd osztjuk az észt jól amikor megjelenik. :)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amugy nem jobb mint sc?? szvsz sokkal jobb... zene fenomenális..legjobb zene ami létezik gammában!a karakterek sokkal jobban vannak megcsinálba... sc ben két középsõ uj az egy uj..itt normálisan van mindened megcsinálva...
az animáciok éretlmesebbek.. ha valaki meglát akkor nem baszhatod.. mert az sc ben ha meglát két ember baszhatod ....leütni már alig tudod.. itt azért tudsz egy két mozdulatot...amugy az egész ezerszer jobban van megcsinálva.. anyni 5let hogy jujj..lesd meg a videot.. ott van az a nagy király áramos fegyver..mekkora királyság? nagyon zoral..és ami talán még benne van ami volt az egyben is..ilyenek a nagyon királyul megkomponált és eseményekhez igazított zene.. am hatalmasat dob az egészen.. a hatalmas nagy fordulatok..vannak hogy haverok ellened állnak..van hogy ellenséged segít rajtad..stb..mgs a best..remélem az mgs2 is minimum ilyen lesz...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
CIA központba bejutás:A bejárattól balra van egy elkerített rész. A kerítésen be kell mászni. A bal szélén annak a kerítéselemnek, amelyik párhuzamos a bejárattal.
Majd felmászni a bal oldali párkányon a ventilátorhoz. Itt a jobb alsó elem kinyitható. (legugolsz, majd az elõugró menübõl válaszd ki a "Slide Open"-t. Arra kell figyelni, hogy az idõ lejártakor elindul a venti, és úgy elég nehéz bejutni.
`Take a look to the sky just before you die`
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
itt egy video..
ftp://ftp.hcgamer.hu/pub2/mgs2_mq.asf.zip
mgs2bõl van...
az sc szép meg midnen de szvsz ehhez baromira kevés az sc.. igaz nincsenek mgs ben anynira szép texturák..és fény árnyékok sincsenek...de ez az mgs sokkal jobban néz ki igy összhatásilag.. és az emberek sokkal jobban megvannak csinálva.. a mozgásrol nem is beszélek... ARGHHH szvsz az lesz az agame amivel akkor sem játszot több honapig ha nem jön ki addig hunosítás..de nekem magyarul kell az mgs2:) és japcsi hanggal
Egész jó ez a gamma. Bár nem értem mért kell lekorlátozni a felbontást 640*480-ra 32MB-os vidkártyáknál. 800*600ban is röccenésmentes ha mindent közepesre rakok. (TB1400, GF2Ti32, 256MB SD) A grafika szép, a mentés, töltés példásan gyors. A hibákról már beszámolt más, engem ebben az esetben nem nagyon zavarnak. (Nem kell Rambot játszani, akkor nem fogy el a lõszer.) Kb egy óra játék után vadul elkezdett swappelni. Aztán kiderült, hogy a NAV scannelt. :)