Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
TE AKKORA FASZ VAGY HOGY AZ MÁR FÁJ!!! mibajod van neked te suta?ki mondta hogy ebben a szar játékban nincs éles textura? anyádnak anyázzá ha hülye vagy!
DayWalker
Elküldtem a képeket az email címedre.

CSOCSO
küüldj egy két képet pls...már nemtom hol vagy😞
CSOCSO
még most is jobban néz ki mint az sc...sokkal részletesebb az egész játék és mennyivel kifinomultabb má???? csak meg kell nézni az emberek mozgását!!igaz a texturák nem olyan szépek.. de nem is egy mai gamez
CSOCSO
mi a gáz? eszed tokja a gáz!!😊
CSOCSO
nagyon konzolos?😊 akkor egy konzolos játék jobb! amivel én teljesen eggyet értek!
amugy szedd le az SC-t is mert ez is nagyon jo... szvsz mostanság semmi ilyen jo gamma nincs pc-re😞
MGS.. nah igen....ezt is szerezd meg...de kötelezõ venni hozzá 1-2 ezerért valami pc-joyt..
de lehet menni vele bill el is csak jol el kell rendezni a gombokat egymás mellé
DayWalker
Lehet, hogy vhova föl kéne mászni, nemtom.

DayWalker
De nem találom sehol sem, mert azon a szinten amiket nézetem ajtókat beragadtak, föl nem tudom hogy lehet-e menni a lépcsõn, mert az az ajtó is be van ragadva.

DayWalker
OK, thx

Sephi
nah roviden aki nem jaccota meg a aMetal Gear Solidot az ne iteje el a jatekot. Bazd meg a maga idejeben ennek a jateknak a grafikaja volt a legfaszabb. Es ha kicsit elolvasnad akkor rajonnel hogy ez nem a PC valtozat bemutatoja es ha meg jobban utana olvasnal rajonnel hogy direkt uj iranyitasi rendszert csinalnak PC-re es a grafikat es feltuningoljak.

Sza ez van 😊

DayWalker ott van a pasinal aki kiszalt a hajobol. Jo kis keergetos palya ez egyben jo nehez.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DayWalker
vagy inkább aktatáskát?

DayWalker
HI!

Ott tartok, hogy vmi olajfúrótoronynál meg kell szerezni egy laptop-ot, de hol merre? PLEASE HELP

Goodwill
hát ez tényleg gáz 😄D

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

ThunderMaX
Hát a Silent Hill 2 után én nem mondanék ilyet vagy például a GTA3 ??? dereng valami??? 😊)) Sajnos manapság sokan a külcsínrõl ítélnek akármilyen überkirály a grafika ha NULLA az élvezhetõség,játékmenet,történet. Pl. Unreal2,stb... Szóval szerintem nem kéne csak a grafikája miatt ítélni egy játékot hogy jó vagy rossz!!! Meg akármilyen konzol vagy nem konzol ha jó játék akkor jöhet persze PC-n. 😊))
Alexease
Bocsi. Csak a film alapjan iteltem. A jatekot meg nem lattam (1.). Nekem speciel, nagyon "konzolos".
Amugy meg ezzel sem jatszottam (SC).
Sephi
Es ezzel egyetertek!!!

A Metal Gear Solid elso resze is tobb elvezetett nyujtot nekem mint ez!

Koszonom a gyors valasozkat majd kiprobalom!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
hja az értékelésem az sc gamezra:
8/10 nagyon jo végülis a játék..leginkább csak az élvezhetõ hogy az embereket hogyan deaktiválod..másik dolog a mászkálás.. a többi mind hiányzik belõle😞(((( egy harmadik helyet megérdemel.. az mgs 1-2 után😊))
CSOCSO
gáááz?? nem vagy eszednél... éppen azt akartammost leirni hogy 2 napja csak játszom az sc vel és nulla a gamez...lehet élvezni hogy igy ugy csinálod a feladatot..igy ugy leütöd vhogy de annyira kevés a játék hogy jujj.. annak akonzolos fos játéknak amit te legázozol olyan története van olyan esemény dus mint egy film...már rohadtul várom
En csak egyet tudok erteni 😊 En is azt vettem eszre, hogy vannak ilyen "checkpointok" ahol ha atmesz, akkor a program megnezi, hogy van e nem elrejetett hulla/eszemeletlen es ha talal ilyet, akkor ha nem is riadot fujnak de emelik a keszultsegi szintet (hogy ez a jatek szempontjabol pontosan mit jelent azt nem tudom)

Alexease
Nah, megneztem ezt a MGS2-ot. Legalabb tudom hogy mi ez. De ez nagyon gaz😊) Valami konzolos cuccos lehet.
Petyus_
CIA-s pályán lehet alarm, menj tovább, ugyanígy jártam én is.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

pluhi
Úgy vettem észre, hogy a nem megfelelõ helyre vitt testek inditják be a scriptet (mindig ugyanott szól, ha szól). Tehát csapd le õket, de utána mindig dugd õket árnyékba. Nekem összesen 1 alarmom volt. A lényeg, hogy felesleges keresgélni, lehet, hogy valójában nem is járt "arra" senki. Ez picit meredek igy, de ez van szvsz. Ellenvélemény jöhet.
ThunderMaX
Bocs az offtopicért de muszály vagyok ezt ide belinkelni mert ez ÜBERÁLLAT!!! ingame múvi a MGS2-õböl, aki még nem látta az lesse meg de gyorsan!!! 😊))
http://www.hardwired.hu/dl/3/10/mgs2s_e3_ja.asf
Sephi
Nah kerem valaki segitsen nekem Igen szokatlan a problemam.

Az van hogy a CIA-es palyan vagyok es mar lent vagyok a -61 es emeleten (ahol a server szobak vannak) es mindekit szepen megis leutottem. A dolog ott kezdodott hogy amikor lementem oda ahol a gepfegyvert kell felvenni mutassa hogy alarm es hogy talatak egy halott testet. En viszarohantam lasam ki talat meg kit de mindeki ki volt utve. Nah mondom fatylat ra megyek tovabb. Megyek elorebb megint az a baszolas ketszer is majd a fonok beszol hogy meg egy ilyen es vege. Kitisztitom az egesz terepet (War Room stb.) majd bemegyek a Server Szobaba ahol leutom a ket hapsit megszerzem az adatokat es amikor kimegyek onnan (ott ahol kimesz es ket uveg ajto kozzot valami fenyes kis folyoso van) akkor beszol hogy megint talatak egy halott testet es mission over!

Azt is megcsinaltam hogy vegig rohantam a palyan es senkit nem utottem le megis pont ugyanazokon a helyeket alarm van!!! Es nem tudok tovabb menni! Elorol meg nem kivanom ujra kezdeni az egesz palyat! Micsinajak???

Barpi
1000 koszonet! 😊

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

PhantomW
nekem az intro után bejön a menü aztán megfagy nem tud valaki segíteni?

The World is Yours

pluhi
Nem, és kalával se fogsz irtani. Ennél a játéknál ez nem annyira zavar, mert nem is illik a csákóhoz. Fejbecsapdosás rulez. (Na meg shocker. Az a hang, lol😊)
Tehát akkor a lecsapott emberkéknél nem találok?
Hát az kaka :-( Azért kösz!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

pluhi
Megtalálod, felszeded.
valaki tudja hogy hogy lehet lõszereket szerezni?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

pluhi
Nem kell, csak vicc volt.😊
antijedi: próbáld követni az olajos lábnyomokat. Ha már egyedül van, nem kell sietni, dzsalj vissza a kiindulópontra.
CSOCSO
ne törödj a bombákkal.. azt a bombát szedd szét aminél van a káét csávó aztán rohanj mint atom.. szarj le minden bombát.. eljutsz az archiveshez jobbra két ellenség lödd le és kb méf másfél perced van arra hogy bemenj a szobába átugorj a szekrényen és hatástalaníts mindent... ennyi
CSOCSO
már írtam a kodot len .. amugy hogyan kell dekodolni???
😄
Nem kell teljesen elmenni az auditoriumig hanem elotte ott egy ajto ami fele oda van irva Archives es ott van a bomba.Szal siman van ra ido.

Lacc
Valaki megcsinálta már a Kalinatek-es missiont? Pontosabban azt a részét mikor meg kell keresni és hatástalanítani kell a bombát 2 PERC ALATT?? Nagy nehezen túljutottam a 2. kódos ajtón ami a vetítõteremben van, ott még marad fél percem. Szaladgálok ott, tele van orosszal az egész szint, a bomba fogalmam sincs hol van azonkívül hogy valami csöveknél kell keresni, még azt se tudom hogy néz ki és keressem meg miközben 20an lõnek rám... Na jó azért valahol van egy határ..
pluhi
Ok, aki nem tud angolul, az cseszheti, elismerem.
pluhi
Valaki kérdezte az UFOs szobát. Van egy kódolt szöveg ott a szgépben. Azt dekódolod, és kész 😊.
Amúgy olvassátok el az adatokat, ha már letöltöttétek õket. 90%ban ott van hogy kell továbbjutni. (Bugi ez vonatkozik a #1218-ra is)
schoma
Miten tud a patch?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Alexease
Sector
schoma
BUGI!: Bocsi. Én nem a kódot írtam el, mert szerintem akkor tényleg elveszne a játék élménye. Nézdd meg ezt a hozzáaszólást: #1076. Itt le van írva a megoldás.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Alexease
Barpi
Nem toltened fel a crack-et valahova? (Esetleg email-be elkuldhetned) Sajnos en sem tudom letolteni, mert csak keresgel. Elore is koszi!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Köszi Skorpio7

Sajnos így sem akarja az igazságot. Csak keres, kerse,..aztán vár egy percet újrakeres és így tovább.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

skorpio7
Hoz_Hun !

Rakd be az alábbi linket a letöltésvezérlõdbe ( pl. Flashget ) , így talán már megy a dolog . 😊

http://216.180.247.115/games/files/grusc11cd.rar

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Gyakorold még a spárgát.
Viccet félretéve, szerintem rakd fel újra. Ezt csak akkor tudom elképzelni, ha telepítéskor valamelyik filet, rosszul rakta ki a gép, vagy megsérült. Ha ez se segít akkor passz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CSOCSO
semmi trójai..hagyjad...
CSOCSO
ezt is a fabrik csinálja?😊 ezért hasonlított az alja a p90hez😊)))
Nem tudom, nekem lehet.

Mi elõtt? Nekm nincs fenn mert nincs crackem hozzá. Ha gondolod, próbáld ki. (de a lámpanézegetéshez nem kell).

PcLamer, meg nimfas. Nézz a faszival a 4 piros lámpára világításuk sorrendjében. Utánna már mozoghatsz. (Tudod vezetni csak a szinvizsgálat után lehet! 😊)