Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
itt vagyok én is elakadva, a tüzet eloltom ki megyek, a rácsos ajot jammed, megyek a másik oldalt, ott leomlanak a csövek nem lehet átjutni, vele egy sikban pedig ég a tûz, merre kell menni???

Kolin Mekré
üdv!

tudnátok segíteni hogy hol van a bomba azon a pályán ahol a falakra vannak felszerelve "kisbombák" s kb 2 percem van megtalálni és hatástalanitani azt a szart? :) (a CIA-s küldi után van ez)

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szõke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

DayWalker

Örm
Kösz

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DayWalker
a gép fölött van egy szellõzõ oda menny föl

Jacek
a patchet csak szusz jatekra lehet folrakni ha crackelt exe volt akkor mar nem jo vagy el kell rakni az eredeti exet.
Szusz install patch utanna crackalt exe es akkor fonn van a pathc ugyanis nekem radeon 9700 van es azon garafikai bug is volt atutnek a falakon a fenyek.
Folraktam a patchot es ugyan az leszed ujra rak szusz exe foltol a patch es utanna crack lass csodat jo.

Örm
Miután a lifttel lejött a két fickó, felmegyek a lifttel ott van két kódos ajtó de nem tudom a kódot, egyik szobában van egy számítógép az nem ad kódot hol lehet megtudni a kódot.

DayWalker
így is jó, végülis ez a lényege

DayWalker
Ahogy kijössz a szobábol ahova betörtél az ablakon balra menj és ott lesz balra egy nyitott ajtó. Ott lépcsõ van, kijutsz a tetõre, a tetõn van egy liftakna ott menny le(csússz le a csövön)
Ha vmi nem volt érthetõ ebbõl akkor írj.

DayWalker
nem kell az ajtót feltörni? én pl. a kamerát kilõttem

DayWalker
retina után, van egy olyan rész ahol az ajtó fölött kamera van, ott kell kimenni, ha jól emléxem, a lift pedig srégen barra lesz

tényleg senkinek nincs ilyen "general protection fault" hibaüzenete?
Örm
Miután lehallgattam a beszélgetést mit kell csinélni?

Ha a rangoskatona lejon es retinazol vele 1et akkor kijutsz egy terre es akkor latni fogod a liftet meg a nigga el is kezd neked szovegelni.

DayWalker
amikor kiválasztod a mikit akkor csinálj úgy vele mint amikor a fegyvert "rántod" elõ és a célkereszt megjelenik. Nem tudom érthetõ volt-e

Nem.De egyaltalan behoztad a mikrofont?Marmint ranyomtad a hasznalo gombot(default:E)?

Fentvan de semmit nem valtoztatott.

Csaak siman ratartod a liftre es amikor piros lesz magatol a negyzet akkor hallod amit beszelnek..ennyi.

szóval mi a megoldás a general protection faultra??
Nekem is ez volt de csak trainingen, na meg a hangrol annyit hogy 640x480 felett nekem allandoan szar nemtom miert szal probald annyin te is.

CSOCSO
ehh nekem jo szar gépen van de nem serceg ( kop kop kop - lekopogtam)
Goodwill
E gombbal (default) tudod használni, kövesd végig vele a liftet

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

nekem 1100cerka van, 650mb ram, gf4ti4200, 1024x768x16-on csak a nagy tereknél/szobáknál reccen be. szerintem a vga miatt ratyi nálad, just. a hagnot lásd lejjebb :-)
nekem nemcsak fegyvernél sistereg a hang, hanem teljesen váletlenszerûen többször is. ilyenkor kilépek fõmenübe, 3-4 perc múlva abbahagyja. de ilyet csinált az ut2003 is, szal nem splinter cell hiba, gondolom az azonos alapozás miatt van összefüggés.
Goodwill
a patch mit javít?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Davidus
Másnál is gerjed a hang? Ha sokat lõdözök elkezd visítani a hangszóró:) Az se baj ha nincs megoldás igy van motiváció hogy fegyver nélkül vigyem végig:)

V9ykn8_TZL0

DX 9.0, XP 1600+, 512 DDR, Radeon 8500, Catalyst 3.0.
De tegnap is ugyanez volt, szépen ment is a játék.
CSOCSO
ghosst.. nemtom mi a baj a tiedével..milyen drivered van?
a laser mic el fel kell venni két ember beszélgetését..ilyen tipikus amcsi üveges liftben vannak..ami a ház falán van...egy nagyobbacska területnél lesz...rányomsz a laser micre és követed a liftet amig fel nem érnek...
And5
egyik havernak ezt írja General Protection Fault! mit kell csinélnia?

Tegnap még semmi baj, gép lekapcs. Ma elsõ bekapcs. után indításkor ezt írja ki:
General protection fault!

History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Hiába uninstall, install: ugyanez. A patch 1.1 már tegnap is fent volt.
Pedig a gép nem változott tegnap óta. Mi a teendõ?
köszönet
Örm
A második pályán amikor kikérdezem a sofõrt utána mit kell csinálni?

Hustler_hu
tedd fel a patchet ... patch nelkul ott bug van ...
And5
na megvan ott volt akép mögött a számítógép

And5
de az a gond hogy van két hullám egy zárt ajtóm már beleklatyoltam a gépbe mégis semmi sincs a notesnál

DayWalker
és a mentést hova tetted, mert nekem a Save\Sam-ben van nemtudom hogy ez-e a baj.

CSOCSO
EMBEREK!!! midnenki nézzen meg meg számítógépet.. aztén a catchel vagy satchel mittom hogy írják vegyétek fel mindíg...az embereknél van...és mindig megtaláljátok a kodot.. nyomsz egy esc-et és a notesben le lesz írva.. CIA kodokat már leírtam 1130 környékén
And5
és hol a kamera? :)

And5
a notesz hol van?

CSOCSO
:(((( hiába.. beteszem és mikor rákkatintok nem csinál semmit:((((
Legyenszives valaki filágositson fel hogy mit kell csinálni azon a pályán amelyiknek az eleján kötélel lehet leereszkedni a tetõrõl,és ahol a sofõrel kell beszélni a garázsban

biztos valamit kihagytam...........
köszi
And5
nkm azt mondja má meg vki mi a kutyafaszt kell csináni a rendõrségnél ahol van egy kódos ajtó a házban

DayWalker
ok, mailment

And5
inkább plz help má hogy csinájam meg ezta cuccot

CSOCSO
csak siess mert lassan mennem kell
CSOCSO
imádom az iylen embereket.olvass vissza akkor te mégegyszer!! én tudom mit írtam:

"még most is jobban néz ki mint az sc...sokkal részletesebb az egész játék és mennyivel kifinomultabb má???? csak meg kell nézni az emberek mozgását!!igaz a texturák nem olyan szépek.. de nem is egy mai gamez"
ezt a metal gear re írtam..azaz válaszoltam ha te nem nézted meg sajnálom amugy különben nem tûnt fel hogy azt mondtam hogy nem egy mai gamez?? hee??? nekem az sc még mainak számít de az mgs ahol jobbak az animáciok DE A TEXTURÁK NEM ANNYIRA mint az sc ben és a gamez vagy 2 éves..
CSOCSO
küdd
And5
police stationery pályán bejutottam egy házba lelõttem egy faszit és egy kódos ajtó zárja utm kérdés hogyan szerezzem meg a kódot?

DayWalker
Nem találom azt a részt, esetleg ha küldeném a mentésemet?

Örm
A rendõrõrsön hol találom meg az ügynököt? A legfelsõ szinten van egy fickó a székhez kötözve de ott nem tudok semmit csinálni.

CSOCSO
oké megjöttek..nemtom pontosan hol akadátl el.. a repcsi gépek megjöttk már? vagy még nem??? amugy simán menni kell a pályán.. van a felsõ képen a nagy hordón kapcsolo kapcsold át bár nemtom mennyi jelentõsége van...szvsz teljesen egyértelmûen lehet elõre menni..az aktatáskásékat kell követni aztán megjön a repcsi gép akkor kitõr a káosz aztuán lehet mindenkit lõni...mentegess sûrûn nemtom elmondanio hol de van egy rész ahol két ajto van egymás mellett közötte egy hosszú ilyen polcos szerkezet..a jobb oldali ajtohoz menj..mögötted felrobban minden de ha ott kimész akkor eljutsz a palihoz..ne lõdd le hanem faggasd