Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Kb a game felenel jarok, de meg kell allapitanom, hogy isten kiraly ez a gamez... Legkevesbe vartam volna az SC-tol, hogy a 2003 as felhozatalbol majd a legjobban fog tetszeni... Ugyan is elore mondom, hogy a DNF/DoomIII ig majdd a legjobb lesz. ( bar van meg par gamez, ami kenterbe verheti odaig, de majd meglatjuk).

`Take a look to the sky just before you die`

Nem írtad, milyen videokártyád van, de próbáld a legfrissebb driverekkel

Hali!
Nem emlékszik valaki, hogy a CIA-s pályán a teherautóhoz (ahol két tag vár) egy embert kell vinnem. Na az hol van kb? Nincs kedvem mindenkit leütni a pályán, és egyesével odacipelni próbaképp. Eddig senkit nem bántottam, fõ a humánum

Kaplan
Hello!!

Csocso honnan szedted le a Splinter Cell mert nagyon kéne de sehol se tudom leszedni.Ha te se tudod kölcsön adnád 1 napra?

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
ho neked.. nálam elkezdenek tüzelni :(((
Tikal
a legjobb mikor tuszul ejtek vkit, és a többiek nem mernek lõni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
huhh hogy is csináltam...leugrottam egy olyan csõre amiõl rá tudok sétálni a másik útra...kicsi életem lement de átjutottam
CSOCSO
lehet hogy a bal is jo csak valamit elbasztam de a jobb az tuti jó
schoma
OK. Bocsesz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

CSOCSO
JOBB OLDALIN!!!!!! én baloldalin mentem és beragadtam..vagy mittom én mi volt. jobboldalin mész mögötted felrobban minden de nembaj nem történik semmi bajod..és tök simán utoléred...csak ne üssétek le!!!!!!!!!!! hanem el kell kapni..beszélni vele...

Más: MI A F*SZT kell csinálni ezzel a G*CI lézermickel?? levettem a hang acc ot de semmi.. csávó buzi telefonál leteszi és azonnal misön over:((((((( senki nem üldöz senki nem talált meg nem szol a riaszto.. valami mission opponity geciség hibája van vagy mi..mentése van vkinek? mert én ezt már nemvágom
szeva, az olajkutas pályán, hogy tudtál átugrani a hajóhoz?
Soma most néztem meg jobban hogy te mit találtál nekem: History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec , de ez nem egyezik az én hiba üzenetemmel :D , tehát továbbra is várom az 5leteket :] a hiba üzenet még 1x: General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
schoma
Szaladj be utána ugyan azon az ajtón, majd az ott lévõ baloldalin tovább.
Majd legvégül le a dokkhoz, ahova érkezett.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Az olaj kutas palyan mikor mar felrobban a helikopter utana a csavo lemegy egy szintet es bemegy egy ajton es utana nem tom merre kell menni? Mit csinaljak? pls segitsetek!
Lehet, hogy sokan nem tudják:
C:\program files\Directx\Setup\DxDiag
A megjelenõ ablakban a sound fülre katt, majd az oldal alján van egy csúszka ez kell balra tolni a "no acceleration" irányába.

A hitman2-ban szintén ez a hiba. Ha a gyorsítás aktív a game fagy mint állat.
Uff, én beszéltem...
Igazad van. Nekem az ismertetett eljárás is megoldotta.
A liftes lehalgatást az 1.1 patch javítja. Legalább is a hivatalos honlapon ez van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amikor a két pasit kell lehallgatni a liftben a laser mic segítségével és mission failed jelentkezik , akkor jobb ha elõbb a hardveres gyorsítást szeditek le . Nekem ez megoldotta a problémám.
schoma
A kapu mellet - ami szemben van azzal az átjáróval, ahonnan jöttél - van egy rés a bokroknál. Ott kell bemenni, megbuzerálni a PC-t. -> a kapu meg voilá, kinyílik.

CSOCSO
nem vagyok hülye nekem is bug mivel felveszem az egészet a végén meg semmi:(((
Egyébkén sem konkrétan neked címeztem a mentett állást, hanem akinek kell mert elakadt valami bug miatt. És kiemeltem: HA kell. Akinek nem kell az ne írja, hogy neki nem kell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gergou
En aztat szondom Csocs, ize CSocso,` mar megint, hupsz`:)) Szal turkalja magadba, a splinter topicban nem vagyunk kivancsiak a arra, hogy hogyan turkalsz a ganeban:)

`Take a look to the sky just before you die`

Wazzz. Ráirányítód az ablakra a bokrok közül és lenyomod a lövés gombot és addig mozogsz ide oda míg piros nem lesz a közepe.
Szalacsisan: Ennél többet nem tudok mondani.

CSOCSO
mivan?:))))amugy 2 napja nincs idõm SC re.. Turok 4 ezem egész nap...most mit mondjak? hogy a t4 sokkal jobb mint sc?:)
amugy mit kell csinálmi a lézermic el a telcsisnél?
Azaz majd holnap mert már fáradt vagyok.

NA LÉZERMIKROFON PROBLÉMÁSOK FIGYELEM! Épp most csináltam meg azt a rész. Egymás után van az ablak és az autó kb 5 seccel. Pont ez után(kocsi) van mentésem és aki kéri átküldöm mailen a mentett állást(még gugolok a fák között). Inf: ösz visz 2 töltényt lötem el a pisztolyból, minden más érintetlen, szóval tele a bugyor. Ware hauson kivül (ahol lehalgatni kellett), minden õrt leütöttem és elrejtettem, de a warehausban körül egyet sem! A kutya fex mögötem a sötétben a füvön (benne van a két töltényem ).
Szóval HA kell el tudom küldeni, írj egy mailt.

még egy kérdés felmásztál a létrán és ott valamelyik csõ vagy lentrõl, mivel már próbáltam szerintem mindet de semmi.
ez a patchelos dolog hulyeseg..
ha a crackelt 1.0 -as exe van fent es a patchprogi-nak nem tunik fel igy es megcsinalja a patchelest 1.1-re akkor nem lehet gond. Ami a lenyeg: az exe-n kivul mindent megfoltozzon amit kell. Az exe-vel ha nem csinal semmit az se baj mert az 1.1 crack a korrekt 1.1-es exe-t tartalmazza..
Ez nem nyert :((((
akkor nyomok egy re-install-t és imátkozom :]
Ja és nekem az kéne hogy elinduljon a játék :)
nem is tudtam hogy van peccs már hozzá :DDDD
DayWalker
most neked mi is kell? az 1.1-hez crack?

"indítsd el ugy hogy megnyitva hagyod a SplinterCellUser.ini -t,ugy elindul és ha a tálcára kattintasz" ez sem múxik :/
patchet? úgy értem hogy benne nincs felbontási adat a fájl az meg van...
schoma
"SplinterCellSettings.ini <- nincs" pedig biza ugyan ott kell annak lennie!

Gef 2 ti 64 MB <- ez elméletileg elég, nem?
SplinterCellUser.ini <- átállítottam
SplinterCellSettings.ini <- nincs
és nem megy ugyan az a bibi :]
B@ldrick
mért is reménykedtem??

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Aham megpróbálom köszi :)
schoma
History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec

...kolbászoljon bele a SYSTEM könyvtár alatt lévõ SplinterCellUser.ini és SplinterCellSettings.ini fileokba és cserélje le a "Resolution=480x640" értékét 800x600 -ra."

Infok a hardwiredrõl.

az nagyon jó lenne, köszi :)
schoma
Valahol pedig volt már róla szó.
Pill. utánézek, hátha...

Szeretné valaki, ha ennek a játéknak legyen magyar nyelvû oldala?
nem kell messzire menned: ma 18:10 | Válasz erre | #1617
schoma
Ügyesen.
De most tényleg: erre nincsen egy meghatározható recept. Én például vagy 4 féle képpen át tudtam jutni. A csöveken egyensúlyozz.

schoma
Melyik lenne az. Mond meg a hozzászólás számát, majd visszaolvasok.

Na látom az én kérdésem a feledés homályába merült... :(
de az a kérdés, hogy hogy tudok átugrani arra a részre, ahol megy az aktatáskás ürge, vagy átmászni?
schoma
Egy kicsit pontosíthatnál. Így elég nehéz beazonosítani, hogy melyik pálya.