Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
Nem emlékszik valaki, hogy a CIA-s pályán a teherautóhoz (ahol két tag vár) egy embert kell vinnem. Na az hol van kb? Nincs kedvem mindenkit leütni a pályán, és egyesével odacipelni próbaképp. Eddig senkit nem bántottam, fõ a humánum
Csocso honnan szedted le a Splinter Cell mert nagyon kéne de sehol se tudom leszedni.Ha te se tudod kölcsön adnád 1 napra?
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Más: MI A F*SZT kell csinálni ezzel a G*CI lézermickel?? levettem a hang acc ot de semmi.. csávó buzi telefonál leteszi és azonnal misön over:((((((( senki nem üldöz senki nem talált meg nem szol a riaszto.. valami mission opponity geciség hibája van vagy mi..mentése van vkinek? mert én ezt már nemvágom
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Majd legvégül le a dokkhoz, ahova érkezett.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
C:\program files\Directx\Setup\DxDiag
A megjelenõ ablakban a sound fülre katt, majd az oldal alján van egy csúszka ez kell balra tolni a "no acceleration" irányába.
A hitman2-ban szintén ez a hiba. Ha a gyorsítás aktív a game fagy mint állat.
Uff, én beszéltem...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
`Take a look to the sky just before you die`
Szalacsisan: Ennél többet nem tudok mondani.
amugy mit kell csinálmi a lézermic el a telcsisnél?

).
Szóval HA kell el tudom küldeni, írj egy mailt.
ha a crackelt 1.0 -as exe van fent es a patchprogi-nak nem tunik fel igy es megcsinalja a patchelest 1.1-re akkor nem lehet gond. Ami a lenyeg: az exe-n kivul mindent megfoltozzon amit kell. Az exe-vel ha nem csinal semmit az se baj mert az 1.1 crack a korrekt 1.1-es exe-t tartalmazza..
SplinterCellSettings.ini <- nincs
és nem megy ugyan az a bibi :]
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
...kolbászoljon bele a SYSTEM könyvtár alatt lévõ SplinterCellUser.ini és SplinterCellSettings.ini fileokba és cserélje le a "Resolution=480x640" értékét 800x600 -ra."
Infok a hardwiredrõl.
Pill. utánézek, hátha...
De most tényleg: erre nincsen egy meghatározható recept. Én például vagy 4 féle képpen át tudtam jutni. A csöveken egyensúlyozz.