3838
-
"Mássz át a kerítésen. A bejárattal párhuzamos részén, bal oldalon nincsen szögesdrót. Majd mássz fel a bal oldali ventihez, a jobb alsó lemezt pedig ki tudod nyitni. Erre van másfél perced, mert utána elindul a venti."
Mint ahogy azt a #2008-as hozzászólásban is elmondottam. -
Srácok a CIAs pályán, hogy a fenébe kell a kertből bejutni, gondoltam, hogy a tetőre kéne felmászni, de hát túl magasan van. Előre is köszönöm a segítséget. -
Bár még nem játszom, azért belepofázok.
Én is azt olvastam valahol, hogy a program leellenőrzi a hullákat és ha olyan helyen hagytad őket, ahol egy arra tévedő őrjáratnak szemet szúrhat, akkor jelez. Hiába, hogy a te megfigyelésed szerint erre nem jár senki. -
és honnan? -
Orgi #2182 Nekem ilyen akkor volt, mikor pár másodpercet kihagytam a beszéd felvételéből... -
Orgi #2181 Én későbbi pályán találkoztam úgy mission failed felirattal, hogy túl sok riasztás (de nem riasztott senki). Csak 1 megoldást találtam (és működött): mintha a progi néha végignézné, hogy nincsenek-e hullák fényben. Ha vannak riaszt magától, nem kell hozzá ellenség. Miután kilőttem a lámpákat egy részen és odavittem minden hullát megjavult minden és nem riasztott be. -
Orgi #2180 Elvileg semmit:) Ott kéne egy mission comleted feliratot kapnod kis duma után. Patch nem segített? Lehet, hogy csak rossz helyen állsz vagy ilyesmi... -
Orgi #2179 Ha jól emléxem nem ott van felállványozva az egyik fal? Ott kell felmenni. Egy épület tetején lesz egy piros neon, mellette áll majd. -
Orgi #2178 Falos ugrás, high jump. Ugrasz a falnak neki majd megnyomod még1* a jumpot. Ugyanígy kellett a rendőrségre bejutni a kukáról az elején...ha jól csináltad magától elkapja a másik fal tetejét. -
Orgi #2177 Kiválasztod controllal és use (E). Utána egérrel irányítod hogy vörös legyen a négyzet, irányozd az emberekre... -
Ennek a küldetésnek a folytatása,ahol elakadtam.
Pálya eleje telerakva landmines-szel,túljutottam.
Beérek egy helyiségbe,2 hulladéktároló van itt,+egy nyílás fenn a falon,ahová fel kellene kapaszkodnom..
Hogy a f@szban lehet oda feljutni?
Össze-vissza ugrabugrálok,nem megy... -
miért?:) ki mondta hogy azé lesd meg mert én reklámozom?:))) -
bazsi123 #2173 ki kell mászni a kerítésen a falon túlra. ha szmbe állsz a sorompóval, balra kell menni, ott egy darabon üres a fal teteje, ki lehet menni. -
Hoz_Hun #2171 Innen próbáld meg:
http://www.freeweb.hu/splintercell/
Az MGS tuti jó játék, bár nem mai darab. Én még eredetiben is megvettem, és 3 féle képpen nyomtam végig. Én is csak ajánlani tudom. És Snake pont ugy néz ki mint Fisher(ruházatilag), csak jóval fiatalabb. -
#1921-es hozzászólás. Ha jól emlékszem. :)
-
Részemről biztos vetek rá egy pillantást. De nem azért, mert olyan jó reklámot csináltál neki.
-
MINDENKINEK KŐTELEZŐ!!!:)) nemcsak aki végigvitte...csak ugy megjegyzem szvsz jobb az MGS.... -
HI ha valaki már végigvitte eme játékot gyertek probáljatok ki valami hasonlot..Metal gear Solid 2 topicban érdeklődjetek ...holnaptol az első rész felkerűl a sectorra... -
Hoz_Hun #2163 Volt már ilyen probléma. Nem tudom a patch fenn van? Ha az sem kezd előlről az utolsó autosave-tól(valószínüleg ezt kell tenni). De még mindezek előtt buzeráld át az összes számgépet, mert lehet azért riaszt be mert kihagytál valami fontos tudnivalót. -
Szemben van egy fal, azon kell kimászni. Ott, ahol hiányzik a szögesdrót. -
Gyugyi #2160 Na én meg azt nem tudom, hogy miután lehallgatom a limós pasast akkor utána mit kell csinálni.... valaki esetleg? -
Hoz_Hun #2159 Honnan próbálod venni? Mármint helyileg. Egyébként itt sokaknak bug van és mission faild...lesz.
Ha mindenkötél szakad és végre hazavergődök, akkor majd elküldöd a mentett állást, megcsinálom azt visszaküldöm. Tényleg ha minden kötél szakad. -
De a limuzin el sem indul...
Telefonál a fickó, lehallgatom...
Aztán mikor abbahagyja megemlítve a kocsiját, akkor mission failed... és fogalmam sincs, hogy miért... :-( -
Pupcika kösz a tippet, hétvégén hardverreform és akkor majd megpróbálom
Kösz!!!!!!!!! -
helyesbítek...
látom a limuzint, ott áll a ház mellett...
de még mindig nem tudom, hogy mit kell csinálni...
PLS HELP! -
a limuzinig nem jutok el...
nem is találtam...
egy kapuval szemben van egy épület, és annak az első emeletén telefonál a ficko valakivel...
nah, azt hallgatom le az ablakon keresztül...
-
A limuzint lehallgatod a kapuba, vagy odáig már el se jutsz? -
igen...
az első lehallgatás is hibás volt...
azt orvosolta a patch...
de itt most nemtom, hogy mi van... :-( -
Patchet felraktad? -
Helyesbítek...
úgy eljutottam odáig, hogy senkit sem bántottam, és most is mission a failed...
légyszives segítsen valaki! -
a 43.00 rakjátok fel -
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, elakadtam...
Azon a pályán vagyok, amelyiken le kell hallgatni valami kínai főnököt... Előszőr követni kell egy furgont, aztán lehallgatni...
Nos, megy a lehallgatás, és mikor az autójáról beszél az ipse, jön a szokásos duma, hogy csak egy esélyünk volt a szolíd információszerzésre, de elba**tam...
Segítsetek légyszi, mert nemtom, hogy mi a fene van...
A pályán csak 2-3 embert ütöttem le, + egy kutyát lelöttem...
de semmi több...
PLS HELP! -
http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09 -
41,09 -
Nekem még mindig szarakodik!!!
-
Melyik drivert raktad fel? -
müxik végre :))) -
Viszont majd a későbbiekben szükséged lesz rájuk.
-
Mi az eszközök pontos neve. -
igen ilyen gondom volt.
Bocs hogy csak most írok de nem voltam gép közelben.
most telepítem...