3838
  • schoma
    "Mássz át a kerítésen. A bejárattal párhuzamos részén, bal oldalon nincsen szögesdrót. Majd mássz fel a bal oldali ventihez, a jobb alsó lemezt pedig ki tudod nyitni. Erre van másfél perced, mert utána elindul a venti."
    Mint ahogy azt a #2008-as hozzászólásban is elmondottam.
  • Shep
    Srácok a CIAs pályán, hogy a fenébe kell a kertből bejutni, gondoltam, hogy a tetőre kéne felmászni, de hát túl magasan van. Előre is köszönöm a segítséget.
  • shaba23 #2189
    Bár még nem játszom, azért belepofázok.
    Én is azt olvastam valahol, hogy a program leellenőrzi a hullákat és ha olyan helyen hagytad őket, ahol egy arra tévedő őrjáratnak szemet szúrhat, akkor jelez. Hiába, hogy a te megfigyelésed szerint erre nem jár senki.
  • Pupcika
    és honnan?
  • Orgi
    Nekem ilyen akkor volt, mikor pár másodpercet kihagytam a beszéd felvételéből...
  • Orgi
    Én későbbi pályán találkoztam úgy mission failed felirattal, hogy túl sok riasztás (de nem riasztott senki). Csak 1 megoldást találtam (és működött): mintha a progi néha végignézné, hogy nincsenek-e hullák fényben. Ha vannak riaszt magától, nem kell hozzá ellenség. Miután kilőttem a lámpákat egy részen és odavittem minden hullát megjavult minden és nem riasztott be.
  • Orgi
    Elvileg semmit:) Ott kéne egy mission comleted feliratot kapnod kis duma után. Patch nem segített? Lehet, hogy csak rossz helyen állsz vagy ilyesmi...
  • Orgi
    Ha jól emléxem nem ott van felállványozva az egyik fal? Ott kell felmenni. Egy épület tetején lesz egy piros neon, mellette áll majd.
  • Orgi
    Falos ugrás, high jump. Ugrasz a falnak neki majd megnyomod még1* a jumpot. Ugyanígy kellett a rendőrségre bejutni a kukáról az elején...ha jól csináltad magától elkapja a másik fal tetejét.
  • Orgi
    Kiválasztod controllal és use (E). Utána egérrel irányítod hogy vörös legyen a négyzet, irányozd az emberekre...
  • cypher
    Ennek a küldetésnek a folytatása,ahol elakadtam.
    Pálya eleje telerakva landmines-szel,túljutottam.
    Beérek egy helyiségbe,2 hulladéktároló van itt,+egy nyílás fenn a falon,ahová fel kellene kapaszkodnom..
    Hogy a f@szban lehet oda feljutni?
    Össze-vissza ugrabugrálok,nem megy...
  • CSOCSO
    miért?:) ki mondta hogy azé lesd meg mert én reklámozom?:)))
  • bazsi123
    ki kell mászni a kerítésen a falon túlra. ha szmbe állsz a sorompóval, balra kell menni, ott egy darabon üres a fal teteje, ki lehet menni.
  • Hoz_Hun
    Innen próbáld meg:
    http://www.freeweb.hu/splintercell/

Az MGS tuti jó játék, bár nem mai darab. Én még eredetiben is megvettem, és 3 féle képpen nyomtam végig. Én is csak ajánlani tudom. És Snake pont ugy néz ki mint Fisher(ruházatilag), csak jóval fiatalabb.
  • schoma
    #1921-es hozzászólás. Ha jól emlékszem. :)
  • schoma
    Részemről biztos vetek rá egy pillantást. De nem azért, mert olyan jó reklámot csináltál neki.
  • CSOCSO
    MINDENKINEK KŐTELEZŐ!!!:)) nemcsak aki végigvitte...csak ugy megjegyzem szvsz jobb az MGS....
  • CSOCSO
    HI ha valaki már végigvitte eme játékot gyertek probáljatok ki valami hasonlot..Metal gear Solid 2 topicban érdeklődjetek ...holnaptol az első rész felkerűl a sectorra...
  • Hoz_Hun
    Volt már ilyen probléma. Nem tudom a patch fenn van? Ha az sem kezd előlről az utolsó autosave-tól(valószínüleg ezt kell tenni). De még mindezek előtt buzeráld át az összes számgépet, mert lehet azért riaszt be mert kihagytál valami fontos tudnivalót.
  • schoma
    Szemben van egy fal, azon kell kimászni. Ott, ahol hiányzik a szögesdrót.
  • Gyugyi
    Na én meg azt nem tudom, hogy miután lehallgatom a limós pasast akkor utána mit kell csinálni.... valaki esetleg?
  • Hoz_Hun
    Honnan próbálod venni? Mármint helyileg. Egyébként itt sokaknak bug van és mission faild...lesz.
    Ha mindenkötél szakad és végre hazavergődök, akkor majd elküldöd a mentett állást, megcsinálom azt visszaküldöm. Tényleg ha minden kötél szakad.
  • Kange
    De a limuzin el sem indul...
    Telefonál a fickó, lehallgatom...
    Aztán mikor abbahagyja megemlítve a kocsiját, akkor mission failed... és fogalmam sincs, hogy miért... :-(
  • shaba23 #2155
    Pupcika kösz a tippet, hétvégén hardverreform és akkor majd megpróbálom
    Kösz!!!!!!!!!
  • Kange
    helyesbítek...
    látom a limuzint, ott áll a ház mellett...
    de még mindig nem tudom, hogy mit kell csinálni...
    PLS HELP!
  • Kange
    a limuzinig nem jutok el...
    nem is találtam...
    egy kapuval szemben van egy épület, és annak az első emeletén telefonál a ficko valakivel...
    nah, azt hallgatom le az ablakon keresztül...
  • schoma
    A limuzint lehallgatod a kapuba, vagy odáig már el se jutsz?
  • Kange
    igen...
    az első lehallgatás is hibás volt...
    azt orvosolta a patch...
    de itt most nemtom, hogy mi van... :-(
  • schoma
    Patchet felraktad?
  • Kange
    Helyesbítek...
    úgy eljutottam odáig, hogy senkit sem bántottam, és most is mission a failed...
    légyszives segítsen valaki!
  • Iori
    a 43.00 rakjátok fel
  • Kange
    Sziasztok!
    Segítsetek légyszi, elakadtam...
    Azon a pályán vagyok, amelyiken le kell hallgatni valami kínai főnököt... Előszőr követni kell egy furgont, aztán lehallgatni...
    Nos, megy a lehallgatás, és mikor az autójáról beszél az ipse, jön a szokásos duma, hogy csak egy esélyünk volt a szolíd információszerzésre, de elba**tam...
    Segítsetek légyszi, mert nemtom, hogy mi a fene van...
    A pályán csak 2-3 embert ütöttem le, + egy kutyát lelöttem...
    de semmi több...
    PLS HELP!
  • Pupcika
    http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09
  • Pupcika
    41,09
  • bizkit
    Nekem még mindig szarakodik!!!
  • bizkit
    Melyik drivert raktad fel?
  • Pupcika
    müxik végre :)))
  • schoma
    Viszont majd a későbbiekben szükséged lesz rájuk.
  • schoma
    Mi az eszközök pontos neve.
  • Pupcika
    igen ilyen gondom volt.
    Bocs hogy csak most írok de nem voltam gép közelben.
    most telepítem...