Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Igen. Majd le kell menni az alaksorba, ott kell lekapcsolni egy kapcsolót, majd fel az elõadóterembe, ahol van egy másik ajtó. (a kód az egyik õrnél van)...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Az aktatáskás technikust kell követni, anélkül, hogy észrevennének. Két muksó kisérgeti. Aztán késõbb meg is kell tõle szerezni az aktatáskáját.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Elõveszed a puskát, rázoomolsz, majd jobb egérgomb nyomvatart -> 2-3 mp-ig visszatartja a lélegzetét, ekkor kell(ene) lelõni.

Alexease
En ott akadtam el, amikor bemegyek a szobaba, ahol vak sotet van, van egy ajto amit nem tudok kinyitni. Hogy kell? 😊))))))))))))))
Bon ha jol emlészem az egyi szobában van két faszi guggolva odamész hatástalanitod a két bombát amikor zoldre vált akkor lehet csak .Utána beszélsz a két mukival akik megadják az ajto kodszámát,majd végigfutsz az égõ szobákon és a legutolso szobaban a lada mögött kikapcsolod a bombát. Remélem jol emlékszem
elakadtam annál a pályánál amikor kirak az olajkutnál és jön egy hajó, na akkor mit kell csinálni?
Valaki irja le hogyan tudom ktnyirni a jatek vegen Kombayn Nikoladze-t. egyszeruen nem talalom el.
B@ldrick
Letölteni nem tudok rar-t(webschield blokkolja).

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Hi!Van egy kis probléma a játék indításánál, még pedig a következõ: General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:😛rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport:😮penWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine" hiba üzenettel, nem tudja valaki hogy mit lehetne csinálni hogy hiba üzi ne legyen de a játék menjen ? (az is jó ha a hiba üzi marad és ûgy fut a játék persze) Elõrre is köszi
Wizard
szedj le winace -t asszem azzal is tudsz rart kitomoriteni
Petyus_
Kínai lézermikrofonos pályával én is szívtam rendesen.. nekem az segített, hogy a kutyát elintéztem egy sötét helyen, utána egybõl a patak melleti helyre roantam, ahonnan lehet látni a követség épületét és a kijáratot is. Utána ahogy jön a bejátszás, RÖGTÖN nyomni E-t és rá az ablakra a lézermikrofont, utána a kocsival ahogy odaáll a kapuhoz rögtön az ELSÕ ablara. Nekem így sikerült, elõtte nekem is érthetetlenül mission failed lett, talán a kutya miatt?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

B@ldrick
Remélem találok erre egy jószívû emberkét aki elküldené nekem az 1.1 crack-et mailben 5mb-ig. Sajnos semilyen rar-t nem tudok lekapni és már nagyon kipróbálnám. Köszönöm

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Eh lehet nem volt érthetõ: 1 másolat 2. reinstall. Ha valahol problémázik az új a másolatbol korrigálom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Volt. Nálam ezt akkor csinélta ha videot, vagy valami bik kiterjesztésû cuccost akart lejátszani. Az elsö Sc simán átmásoltam egy más nevü könyvtárba, az eredetit uninstalláltam. Az új jó volt, de az máshol problémázott, akkor az old-bol egyszerüen felülírtam a megfelelõ fájlt így nem kell újrainstallálni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kis Szabó [PT]
Vkinek volt már olyan hiba hogy kifagyott aztán meg hibaüzeettel nem enged tovább játszani? Mmmert nekem ezt csinálja. Csak reinstall segít??
gyraph
Végül tegnap éjjel leszedtem én is az all acccess-t és csak igy sikerült pályát ugrani... Azért elmesélnétek annak a pályának mi a vége? Nem akarok kiesni a szerepbõl 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Alexease
Lézer mikrofont hol kell használni, azaz inkább hogy hányszor. Én eddig egyszer találkoztam vele, amikor a liftben lévõ két manust kellet lehalgatni.

Thx.
Nekem is ez a problémám. Az 1.1 patch segít?
Honnan lehet az unlockert leszedni?
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=6
pluhi
Megnéztem külföldi forumokon is, hát nem két ember sziv ezzel a lézermikrofonnal. Nagyon úgy tûnik, hogy bug. Azért meg lehet próbálni pár dolgot.
-Ellenõrizzétek, hogy tényleg jól van-e felnyomva a patch. (Eredeti 1.0 exe-vel)
-Próbáljátok a DX hanggyorsitást csökkenteni
-Alacsonyabb felbontásban játszani
-Variálni az ingame sound beállitásokat.
Ha semmi nem használ, ott az unlocker.
pluhi
Van mission unlocker is. Talán gcw-n láttam.
Crazyn
cheat-eket

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Tudna valaki egz címet mondani ahonnan magaméva tudnám tenni a az 1.1 patchet?
Kösz.
Crazyn
A cheteket hol lehet beírni? Nekem a TAB nem hozza be a konzolt

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Srácok találkoztatok a következõ problémával: amikortól már van thermal gogle és a grafikai beállításnál az vizuális efektek very hight-on van akkor miért fagy ki a game. Levettem hight-ra akkor ok müxik. Mondjuk, ha nem használom a hõérzékelõs kütyüt akkor minden mehet very hight-on, csak zavar hogy a thermal goglenel akkor kifagy.

Spenser
Nah meg oldottam szét kell lõni a tankot...
De mégsemm ez az utsó pálya... 😊

Spenser
Hali
Ha végig vitted kellene egy kis segítség.
Az utsó pályán mikor bent vagyok egy garázsban és indul két kamion benzinkútnál ott van egy csapó ajtó de ha lemegyek akkor misson faild mit kell itt csinálni ???

gyraph
Nekem fennt van a patch, de szerintem amit itt írsz az még at elsõ microphonos küldetés (védelmi minisztérium)...Nem tudna valaki küldeni egy mentést a követség utáni helyzetrõl?, mert azért szeretném már végig nyomni az útolsó két-három küldetést.
THX

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

"Patch 1.1 Release Notes

Minor AI-Related Fixes

Defense Ministry
Fixed the laser microphone session with Grinko and Masse."

Valakinek segített ez?
Nos, ma legalább öt haver keresett meg neten ezzel a lasermicros pályával (asszem defense ministry és chinese embassy), én is eddig azt hittem, hogy csak bénázás, de szvsz ennyi ember nem bénázhat, szal ha valaki tud valami kézenfekvõ megoldást erre az legyen szíves és írja le! Thx! Én a témához nem nagyon tudok hozzászólni, mivel én nem akadtam el egyszer se, de gondolom milyen idegesítõ lehet egy ilyen szarság. Egyébiránt szerintem ez valami bug lehet.
Kinézetre viszont kiköpött George Clooney
gyraph
Odaérek a követségen belül egy ponthoz, és bevágják a fickót, hogy most õ ugye telefonálni fog, de már mikrofonnal érkezem...mégse jó sehogy.

gyraph
Nálam azzal kezdi a szöveget, hogy : "three more days"

Lazarus
nem olyan hosszú a pálya, meg lehet csinálni még1x
CSOCSO
😞2
CSOCSO
😞
Lazarus
az elejétõl fogva venni kell az adást akkor fogadja csak el
gyraph
Én is újra nyomtam ezt a pályát, és most le sem ütöttem senkit és igy se jó... szóval lerakja a kagylót és "mission is over"...

CSOCSO
nekem is kiirta néhe mondjuk leginkbb mikor a gamezt indítom..de utánn jo teljesen...
CSOCSO
ez a lézermic kiakaszt...de legalábble lenne írva hogy miért nemjo vag ymit kéne icsnálni..de semmit😞
Kaplan
Hello!!-sztok

Nekem is ez a problémám mint a MMM-nek és már nagyon ideges vagyok.Ott tartok hogy szétverem a gépet!!!!!Légyszi Segítsetek PLS___PLS!
Fontos mert nagyon rá vagyok kattanva az SP-re.
A biztonság kedvéért elmondom a gépem teljesítményét😛III,650MHZ,Geforce2fx,SB Live:hangkártya,.!!!LEHET HOGY A GÉPEM KEVÉS?!!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lazarus
a CIAs pályán mit kell csinálni?
CSOCSO
hát ez kész bazzeg
nemvágom...
megprobáltam közelrõl felvenni messzirõl.. szembõl😞( sehonnan nem jo😞((((((((((
schoma
Azért csak küldd át a mentést. Ha lesz idõm megnézem. 😊

CSOCSO
de az a baj hogy ahogy leteszi a a kagylót nigger szol hogy mi a szar volt ez? és misn over😞
schoma
Nem!!!
Hanem majd annak a csókának a limuzinját, akit már az ablakban is lehallgatsz. Ott az a vége a beszélgetésnek, hogy majd a kocsiban befejezik...
Többet sajna nem mondhatok.

CSOCSO
ujrakezdtem.. senkit nem öltem meg csak kettõt de õket is ugy eldugtam hogy jujj ... a kamernál lévõ embereket ölöm meg... azt a kettõt.. és full sötétbe kontáner vagy mi mögé teszem õket.. ha leveszem a nightvizsönt még én sem látok senkit...szal nemhinném hogy találnak valakit..és gondolom autosave elötti emberekre már nem figyel a gép...szal nemtom..jut ezembe valaki aszonta a teherautotis le kell hallgatni..igaz ez?
schoma
Gondoltam, hogy megnézem, mit lehet a gáz. De ha ilyen közel van a mentés, akkor nem biztos, hogy tudok mit csinálni. Nekem volt egy mentésem akkor is, mielõtt bementem a követségre (teherautónál).
De ha átküldöd, akkor majd megnézem.