3838
-
Semmi gond. :) Azért vannak a problémák, hogy megoldjuk őket. -
Ez jó. Már volt a probléma. Nem is egyszer. 
Kövesd a rádión kapott utasításokat (amit szövegesen is olvashatsz): nézz mindig a felgyulladó piros fény irányába. (bal, jobb, fel, le) -
Nekem most írta ki ugyan ezt, a gáma felénél..
detonátor-gond lehet,vki leírhatná,mivel használja gond nélkül.
A bosszantó kék ablakokról nem beszélve... -
Egyébként ilyen problémád volt? -
A cím ok, nekemis xp
bocs hogy nem reagáltam, de visszaolvastam egy csöppet -
jah, ikszpém van :) -
az emil cím jó amit megadtál? itt sz eSGén? -
Shaba
azóta nem proszáltam a gámát
de lehet a driver volt nálam régi mert 30,82 es verzió volt a masinámon azóta csináltam egy reinstallt netről mert a sofom is szarakodik és felraktam az új detonátort (nvidia (nvidia kártyám van)) és nem volt még rá időm :( sajna
neharagudj
ahogy felraktam és elíndítom a gámát akkor azonnal írok hogy ez segített-e?! -
Jajj bocs! vagy még?
-
vagyok :) -
amugy nincsen -
SEGITSÉG!Megint elakadtam a CIA-s pályán a hullákat hova kell elrejteni hogy bejuthassak a Server Roomba? -
Srácok, bocs az offtopicért de azért remélem válaszoltok. Van Metal Gear Solidos film, ha van mi a címe, és mikori? -
Nem tudom sajna jobban elmagyarázni. :( A kuka tetejéről ugorj, nekifutásból. De ha nagyon nem akar menni, akkor küldd át mailen (a config filet is!), és megycsinálom. -
Hoz_Hun #2110 Kuka a faltól? Az aknás rész utáni továbjutásról van szó? A kis rést ne a kukátol próbáld elérni! Álj simán a luk alá ugrás a levegőben ujraugrás. Ha elsőre rosz iránba rugaszkodik el, forgasd Sam-et úgy hogy a második ugrásnál(a falnak vágja a lábát és ugy tovább) a luk fele repüljön. -
Hoz_Hun #2109 Voltak olyanok akiknek ezt csinálta. Nem tudom sikerült-e megjavítani nekik, de nagyon szenvedtek vele szegények. Hát alapban egy ujra installálásal kezd. Ha az se akkor passz.
Érdeklődj 'W1zard'-nál és 'Pupcika'-nál neki sikerült-e megoldani(lejjeb 1750 körül vannak 'W1zard' hozzászólásai, 'Pupcikka'-é 1950 körül).
-
Senki sem tud megoldást??? Nem indul a game!!!
General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine -
Szerintem meg kötélen kell ott leereszkedni.
Ha a kis kéményszerűség mellé mész, ekkor ott tudod beakasztani a kötelet. De lehet, hogy rosszul emlékszem. -
sajátgép-> tulajdonságok (jobbklickre jön elő! :)) -> speciális -> indítás és helyreállítás ! -
Ha zöld a fény a bombáknál (piros-zöld váltakozik), akkor tudod azokat semlegesíteni. Megadják az ajtókódot és utána csak egy út van a bombákhoz, amit időre kell megtenni. Lopakodj a bombák körül addig, míg egy dinamitrúdra nem hasónlító "bigyóhoz" érsz. Azt deaktiváld és kész. -
Hoz_Hun #2095 Próbáld meg levenni az árnyékok kidogozottságát. Hátha az segít. -
Katenka vagy milyen Buildingben vagyok, és két hacker faszit kell megmentenem a mozgásérzékelő bombáktól. Azt kérik, hogy nyissam ki a körülöttüuk lévő tűzfalat. Ehhez valami tűzvédelmi rendszert kell aktiválnom, amit nem tudom hogy hol van. -
GÖRGŐVEL KELL A SEBESSÉGÉT ÁLLÍTANI. -
Na sikerült! Az volt a baj, hogy a fegyvert nem vettem észre a polcon. :) -
Valaki segítsen!!!!! A CIA pályán a server room után elmentem a Weapon test roomba de az ottani liftben nincs áram! Hol lehet visszakapcsolni az áramot? PLS VALAKI SEGÍTSEN MÁR! -
Nyiri #2087 mar megoldottam :]
-
Nyiri #2086 A haveromnak geforce2 gts-e van es csak 640*480-at lehet allitani a a grafikai optionsban, miert?
miert nem lehet nagyobbra? -
Nekifutásból ugorj, majd a faljoz érve megint. Ennyi. Tényleg nem nehéz. Ha a kiképzést végigcsináltad, akkor ez gyerekjáték. -
Hát nem sikerült! :( nincs áram visszamentem a serverszobába, megnyomtam a gépet, semmit nem írt ki. -
köszi megpróbálom. -
Hoz_Hun #2080 Hu, már nagyon nem emlékszem, de az dereng, mintha a liftnél kellene tovább menni. Vagy legugolva leugrani az aknába, vagy megnyomni a lift hívógombját. Ha egyik se megy akkor nem annál a résznél vagy amire én gondoltam. -
Na valaki segítsen már! a CIA pálya másodk részénél vagyok... Egy nagy hallból, amiben ket lépcsővan mindkét végén egy "használhatatlan" ajtó, ebből a hallból lyukad ki egy folyosó, aminek a végén egy rádiótelefonáló faszi volt, akit jól megruháztam. -
CIA páylán az autómata fegyvernél, amit hatástalanítottam, ott merre kell tovább menni? -
-
Nem! Hála az égnek a beszélőnkénkel (legalábbis nekem) nincsen semmi baj. A probléma abban gyökeredzik, hogy nem tudom elhelyezni a problémádat. :) Sajna ez van. De azért töröm a kókuszt. -
Na mi van megkukultatok? :) Máskor kapásból jön a válasz. :) -
Hi! Mit kell csinálni a CIA pályán? Leütöttem a faszit lent a fegyver tesztelő részlegben, basztattam a gépét, de semmi nem volt, majd átmentem az automata fegyverhez, kikapcsoltam, ott basztattam a gépet, kidobott valmi infot. Van egy lift is de nincs áram alatt. Merre tovább? -
azt vettem észre, hogy ha a civilekhez közel mész akkor legugolnak...Én ezt kihasználva bedobtam egy üveget a kamrába mind a kettő bement
hátulról az egyiket leütöttem a másik meg megijedt...szal annak is vége lett.. -
MAYDAY ne tartsd fel az embereket, mert így nem fogunk tudni multizni:)))
Inkább dobj egy mailt! -
NINCS ÖTLET????