Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:😛rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport:😮penWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine" hiba üzenettel, nem tudja valaki hogy mit lehetne csinálni hogy hiba üzi ne legyen de a játék menjen ? (az is jó ha a hiba üzi marad és ûgy fut a játék persze
) Elõrre is köszi
Wizard
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Honnan lehet az unlockert leszedni?
-Ellenõrizzétek, hogy tényleg jól van-e felnyomva a patch. (Eredeti 1.0 exe-vel)
-Próbáljátok a DX hanggyorsitást csökkenteni
-Alacsonyabb felbontásban játszani
-Variálni az ingame sound beállitásokat.
Ha semmi nem használ, ott az unlocker.
Kösz.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ha végig vitted kellene egy kis segítség.
Az utsó pályán mikor bent vagyok egy garázsban és indul két kamion benzinkútnál ott van egy csapó ajtó de ha lemegyek akkor misson faild mit kell itt csinálni ???
THX
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Minor AI-Related Fixes
Defense Ministry
Fixed the laser microphone session with Grinko and Masse."
Valakinek segített ez?

Nekem is ez a problémám mint a MMM-nek és már nagyon ideges vagyok.Ott tartok hogy szétverem a gépet!!!!!Légyszi Segítsetek PLS___PLS!
Fontos mert nagyon rá vagyok kattanva az SP-re.
A biztonság kedvéért elmondom a gépem teljesítményét😛III,650MHZ,Geforce2fx,SB Live:hangkártya,.!!!LEHET HOGY A GÉPEM KEVÉS?!!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nemvágom...
megprobáltam közelrõl felvenni messzirõl.. szembõl😞( sehonnan nem jo😞((((((((((
Hanem majd annak a csókának a limuzinját, akit már az ablakban is lehallgatsz. Ott az a vége a beszélgetésnek, hogy majd a kocsiban befejezik...
Többet sajna nem mondhatok.

De ha átküldöd, akkor majd megnézem.