Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyaxyBoy
Helló!

Megadnád a címet? Én is leszeretném tõlteni!
Köszi
bizkit
Szavasztok srácok! Van egy nagy gondom! Letöltöttem a Sectorról a game-et, csak az a baj, hogy a 2 CD-t valami miatt nem tudom megírni! Nem jó a Nero-nak a cue amit megakarok írni! Nem tud valaki egy megoldást? Már kétszer letöltöttem ezt a CD-t ,de ugyanaz a hiba! Please!!!

...úgy hogy...no comment!

CSOCSO
meg kell keresni azt a csávót aki a datádban van benne ( egy fénykép) ha leütötted akkor nézd át a "hullákat" de elvileg ugy van a gamma hogy meg kéne találnod miközben dohányzik...odaviszed leteszed és vége
schoma
A PDA-dban találsz egy fényképet. Azt a muksót kell elcipelni a furgonhoz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Végigvittem, és lenne egy kérdésem: hol volt a játékban olyan rész, ahol lehetett két fal között terpeszben felugrani (leszámítva a tréninget). És ha igen ott volt-e egyáltalán értelme. Én próbáltam egy-két helyen, de sosem volt elég közel a két fal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Huh, akkor passz. (Telepítsd újra a op.rendszert)Nics több ötletem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

GyaxyBoy
Honnan tölthetném le?
Joke
Most vettem észere, hogy valami nicns rendbena nahgal nálam. Szóval minden j, kivéve ha mondjul eldobok egy üveget, vagy széttöröm. Semmi hangja nincsen. Meg ha valaki jön, azt sem hallom. SB live, és az eax be van kapcsolva. De ha kikapcsolom, akkor sem jó. patch fenn van. ötlete valakinek?

a lyukas falnál tapadj a falra és így el tudsz menni a vékony folyosón. mint a trainingben

Kaplan
Hello!!

Gépigénynek : valamennyi 700MHZ adtak nekem 650Mhz és K°RVA jól megy rohadt jó !!!!IMÁDOM!!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Van egy visszaszámláló, amíg az számlál vissza addig áll a ventillátor. El tudod húzni elõle a rácsot és be lehet mászni.

Légyszi valaki írja le hogyan lehet bejutni abba a szaros cia épületbe már itt szívok egy órája. A balodali ventihez fel tudtam menni de hogy kell leállítani? Köszi elõre is.
Na szóval nincs kiírva a game hanem démon tools rula és asszem egyik ismerõsömnek sincs meg a game mert álltalában én viszem nekik 😄DD és a minimum gépigény megvan az volt a 2. amit megméztem :]
Joke
Hi!

Tegnap végre hazaértem a suliból és végre kipróbálhattam! Nagyon király a game!

Hát csak arra gondolok, hogy sérült alapba a példányod (gondolom nem eredetivel nyomod), az írásnál valami beüthetett. Kérd el valamelyik haverod példányát (akinél megy) és próbáld meg azzal.
És feltétlen ellenõrizd, hogy legalább a minimumigénye megvan a gépednek a játék futásához (ne hogy feleslegesen dolgozz).
Nem tudom segit-e. De még azt is kipróbálhatod hogy CTRL+ALT+DEL és az Exploreren kivül mindent bezársz, lehet valamelyik automatikusan futó programmal akad.
Hát ennyi, ha valami eszembe jut irok.

Mármint ami W1zard-nak

Nekem is ez a gondom, meg beszeltem meg 2 csakoval nekik is, de nincs megoldas eddig 😞((

cypher
Sajnálom.
Tikal
ugy hogy nem lehet, sajnos

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cypher: jó 5letnek tûnt de ez sem jött be
macro
Láma kérdés: Hogy kell az ellenfél fegyverét felvenni (holttesttõl), mert nekem csak a testet emelgeti ide-oda! És lõszer hiányom van,ami nagyobb probléma

Bocs lehet amatör , de hogy használom a pick lock-ot az ajtónyitásnál?
schoma
Egyszerû: nem baj, ha lemaradsz, inkább az a lényeg, hogy ne vegyen észre. A kódos ajtókat meg egyszerû kinyitni: rajta marad a pasi újlenyomata, amit a "hõszemüveggel" meglátsz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Nem! Én az America's Amry: Operationnal nyomom, ha idõm engedi... De mostanában egyre kevesebbet. 😞(

cypher
Törölj ki a registry-bõl mindent,ami ubi Soft-os,vagy Splinter Cell-van benne.
Az Unreal-motor miatt van...
Nálam:XP+SP1,DX9.0,Det.42.70,Splinter 1.1 Patch-így ok.
Remélem segítettem.
lipovics
Akkor valaszolj legyszi a kerdesemre.
Most raktam újra 3xor a játékot, de még mindig ugyan az a hiba :'/
Goodwill
nah végignyomtam....jó rövid volt 😞(
de kurvajó is egyben, a kategóriájában mindent üt simán 😛

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Jaja 2x újra raktam :] Gondoltam 3madszorra felesleges próbálkozni :/
Hiddel segítenék, de ezk nekem kínaiak. Amikor nekem volt én újrainstalláltam aztán jó lett, de gondolom azt már próbáltad.

kezdek egyre idegesebb lenni hogy nem indul el a játék és nem értem hogy miért. Még mindig várom a segítséget, hiba üzenet: History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:😛rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport:😮penWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Már fent van a leguljabb detonator, directx meg minden ami kõ de még mindim nem jó :/
Ezt a first persont ki fogom próbálni. állatul nézett ki a képeken.
Akiknek gond a mikrofonos telefonos rész annak a #1655(hozzászolásom itt) ajánlatom még áll. Sokan sírnak, de eddig csak egy ember kérte (meg is kapta).

cypher
Vki elárulná nekem,hogy Det.42.70-es driver,komplett Memtest86,DX9.0 mellett mi a francért lép ki idõnként a játékból?
Pl.:második küldetés végig(!)ok,fúrótorony-mászok,egyszer csak kék ablak....
1.1-es patch fenn van,hw hiba,vagy mi????
A játék egyébként eddig nálam 4,8 a kisebb bugok miatt.
köszönöm a segítséget!
lipovics
Elakadtam. Duhuhuhuu

Szoval utolso elott mapon vagyok. Egyik ellenfel kap egy radiot, hogy rohanjon valakinek az irodajaba gyorsan. Na, ot kene kovetni. El is jutottam a lifig mar vele. De ha beszalok a liftbe akkor eszrevesz, es le kell gyaknom, ha meg hagyom elmenni a lifttel, es utana futok egy lifttel kesobb, akkor meg mar nem erek az ajtohoz. Mi a gorcsot kell csinalni???
Petyus_
A vágóhidas pályán a vérrel áztatott durva szövésû föggöny tényleg rohadt jól sikerült, tele is rakták vele a pályát. 😊

A játék amúgy nem olyan nagy szám.. nem rossz, de többet vártam a demo alapján.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Vége. Iszonyat jó gém, mind grafika, hang mind hangulat terén. AI szuper. Bár azért ha 2m-re valakitõl elkapom a társát (grab character) akkor reagálhatna, de ettõl a bugtól eltekintve csoda. Pl 5 percig lõttem egy függönyt a vágóhídas pályán olyan gyönyörûen életszerû volt a mozgása. Várom a folytatást (bár ha idõm engedi végignyomom hardon is) Messze az év játéka. BF, UT (fúj) Doom3 buta hentelõs vackok lesznek ehhez képest. Ja az engine az árnyékok..... nem mondok semmit akkora 5-öst kapott mint a ház.

Van egy kis infó fönt a www.tar.hu/spcell címen, arról, hogy hogyan lehet a Játékban a first person nézetet átállítani.
schoma
kkor valamit nem jól csináltok. Csak akkor lõnek, ha atúsz élete nem forog veszélyben. Azaz támadási felületet biztosítasz a számukra.

Nem tudom nálam se sikerült mindig. Arra emlékszem, hogy egyszer 3 közül elkaptam az egyiket, a másik kettõ még nem lõt, akit meg elkaptam kiabált "Don't shoot! Don't shoot!, de kb 5 sec után lelõték õt is engem is.

Tikal
ugy kell állni hogy elõtted legyen,pontosan, aztán pisztolyt elõ és lõheted õket, nekem sikerült...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Noninnyó
Nah, lepörgettem a Splinter Cell-t.
Egészében egy nagyon jól megkreált játékot ismerhettem meg, aminek nagyon örülök, régóta ez volt az elsõ játék, ami tényleg odaszegezett a monitorhoz. Az egyetlen hibája szerintem az, hogy nem lehet abbahagyni .
Azt hiszem, ha hamarosan új vga-m lesz, végigviszem mindenképpen azzal is teljes pompájában. Így csak 800*600-ban nyomtam, de nagyon teccett így is.
Hajrá Tom Klenszi !!

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

sector.warez.hu
ott talalsz egy mukodo ftp-t. 20k -val jon csak de legalabb ingyen van 😊
Wazz, Csocso! Elolvasod az üzenetem(#1655)a lézermikrofonról. Még válaszolsz is, hogy te most Turok 4 nyomod, aztán tíz kérdéssel feljebb megkérdezed van-e valakinek ott mentett állása. Erre most mit mondjak.

Kaplan
CSOCSO!!

A DC az magyar lap?Ha megtudnád mondani a teljes nevét nahyon megköszönném!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CSOCSO
igen így jo
Joke
Nem jó! Nézz elõszõr balra, a piros fény felé, majd jobbra, majd fel, amjd le, mikor mondja! Asszem így már jó!

Joke
Nézz elõszõr jobbra, a piros féy felé, majd balra, majd fel, amjd le, mikor monja!

CSOCSO
ehh..én Dc rõl szedtem le...
nemtom warezon hun van fent
CSOCSO
van konzolod?? vedd meg a turok4et..én azt nyomom sc helyet.. most nem hiányzik az sc
CSOCSO
van egy kép róla a datáid között egy kicsit meghízottabb ember...öhh van egy hely ahol kamera van alatta egy dohányzo ember nah én ott találtam meg.. de a hülye game aszonta valahol a smokingroomban várja meg mert nagydohányos a faszi