3838
  • Punker
    tud valaki végigjátszást?
  • Kange
    és az megoldható, hogy elküldöm a mentést, megnézed, hogy jó helyen vagyok e, megcsinálod a feladatot, ha jó, akkor elmented, és visszaküldöd?
    hm... vállalná ezt valaki?
  • a.carkey
    Egy bug sem fodult elő velem. Egy dolog nem tetszett csak - na jó nem egy -, hogy amikor a falról leszerel egy bombát, ott van egy pár mozgáshiányos mozdulat. Mintha csúszna a földön ...
  • Orgi
    Az nem lehet gond, hogy azt írtad, hogy kinyírtad? Bár szerintem beszólna a progi érte, mert leütve kell elvinni a kocsiig, nem fejbelőve:)
  • a.carkey
    Azt hiszem már csak az utolsó Kínaitól van meg ...
    :(
  • Orgi
    A lehetséges kódok:
    7687
    110598
    2019
  • Orgi
    Kicsit részletesebben: kimész az irodájából, jobbra végig, balra végig, bemész az ajtón jobbra és ott áll.
  • Orgi
    Talán nyírd ki az őröket, idáig nem ezt tetted velük?:)
  • Orgi
    A csatornából egy létrán kell kimenni egy csatornafedél alatt, ugyanolyan mint ahol lejöttél, csak a másik:) Fölfelé nézzél.
  • Orgi
    Ebben a játékban gyakorlatilag mindig csak 1 irányban lehet menni. Kiment cigizni egy teraszfélére, a vetítőterem után van.
  • Orgi
    Még ezen az oldalon megtalálod a választ, mi lenne ha visszaolvasnál 1 csöppet?
  • Kange
    Nem szeretnéd hozzám feltölteni az elmentéseidet?
    És akkor végre nem kéne itten szívnom...
    Ugyanis szerintem bug van megen... :-(
  • a.carkey
    THX
  • a.carkey
    UW?
  • a.carkey
    Nem tud valaki egy feltöltesi helyet? Csak két képet szeretnék megmutatni.
  • Kange
    valaki nem áldana meg egy elmentett állással?
    nagyon nem tudok továbbjutni sajnos...
    szerintem itt is bug van, mint az első mikrofonosnál... bár azt a patch orvosólta...
    pls, valaki áldjon meg!!!!
  • DayWalker
    Hol találom Dougherty-t, mert nem tudom már merre menjek?
  • a.carkey
    Ez jó volt, szép volt, érdekes volt. Egyértelmű, hogy Tomb Raider hosszúságú sorozat várható belőle. A vége is erre utalt. MGS2 lesz a következő. Remélen ehhez hasonló lesz az irányítása. Mellesleg nem volt túl hossszú ...
    Legalábbis 3 CD-nyi. Ha nem lettek volna benne az animok, 1 CD-re is ráfért volna. A Mafia is 3 CD volt, de mintha hosszabb lett volna ... Mindegy. Érdemes volt VV.
  • Joke
    Elakadtam azon a pályán, amikor a cstornában kell menni. Nem találom a kijáratot! Plz, help!
  • Kange
    Nem hagyok ki semmit sem...
    Már úgy is próbáltam, hogy úgy megyek közelebb, hogy már hallgatózom...
    így azonnal hallom, amikor megszólal...
  • Kange
    Helyileg már próbáltam a víz mellől a sötétből, közvetlekül a kerítés széle mellől, aztán a bokor sarkából is...
    csupa teljesen sötét helyről...
  • Shep
    OK köszi.
  • Shep
    A CIAs pályán miután átmentem a 2 kamerával ellátott nagy előteren lemegyek a lépcsőn kilövöm a lámpát így a kamera nem vesz észre, de a kódos ajtóhoz nincs meg a kód, azt merre találhatom?
  • Shep
    A CIAs pályán miután átmentem a 2 kamerával ellátott nagy előteren lemegyek a lépcsőn kilövöm a lámpát így a kamera nem vesz észre, de a kódos ajtóhoz nincs meg a kód, azt merre találhatom?
  • Iori
    Melyik manus?és hol található?
  • Joke
    Azért a manusért mennyél vissza, és vidd el az autóhoz. Csak ennyi, és vége is lesz a küldetésnek.
  • Iori
    azt a csávot eliskaptam aztán meg ki is nyirtam.Aztán lementem ott volt egy teherauto és mellette pedig 3 ember,2 az a társam az egyik pedig egy security és a securityt leütöm aztán meg megállt a tudomány...
  • Pieces
    Na The End.A vegere valami durvabbat vartam de igy sem volt rossz.Kicsit rovid volt.
  • Pieces
    Jol van HUJE vagyok mert nem is kellett hasznalni a miket csak leorvloni a pasit. De azert koszi a segitokeszseget!!
  • Pieces
    Koszi a segitokeszsegedet de ez joval azutan van.Ez mar a 3. mikrofon hasznalat ha jol szamolom.Egy pinceben elkaptak de miutan mexunt a vilagitas es kinyirtam mindenkit feljutottam egy udvarra ahonnan felmasztam az ereszen egy nyitott folyosora .Ott hasznaltam a mikrofont es utana over.
  • Noninnyó
    Miután kihallgattad őket a szobában, utána a limuzinban is ki kell hallgatnod, mit beszél telefonon. Ameddig a limó a kapu előtt áll, addig kell hallgatózni.
  • Shep
    Hogy lehet a ragasztószalagot vagy mit, meg az elektromos sokkolót a CIAs pályán használni? Azt írja a helpnél, hogy válasszam ki, és már itt problémák jönnek elő mert nem jelenik meg a kis ikonja ott ahol a többi cuccnak megjelnik hiába választom ki a quick inventorybol.
  • Tovi
    Ja, ez Lórinak szólt
  • Tovi
  • Iori
    a CIA-s pályán amikor Dougherty elkell vinni a randezvous pointra mit kell csinálni???Mindenkit lerendeztem aztán a kocsi mellett ott van a két haver .
  • Pieces
    HiALL!

Elakadtam.Ott vagyok , hogy ki kell nyirnom Kombajn Nikoladzet.Kihallgatom a beszelgetesuket es roviddel utana mission over.Aszongya , hogy tiszta orult vagyok hogy ilyet csinaltam.stb. Csak azt nem tudom mit csinaltam rosszul.

koszi elore is
  • Hoz_Hun
    Hello bugi

Ha még olvasod. Most jött vissza a levél a normál mailomra. Úgy hogy akkor talán már elsőre sem én voltam a hülye. A szöveg hosszú, de a végét bekopizom. Talán tele van a tárad, nem tudom:

Your message is being returned; it has been enqueued and undeliverable for
    7 days to the following recipients:

Recipient address: [email protected]
    Reason: unable to deliver this message after 7 days
  • Noninnyó
    A lenti leírás Berci-nek szólt.
  • Noninnyó
    Na úgy kell csinálni, hogy lemész a csatornába, ott kell végigmenni, van lenn pár ember, de inkább hagyd őket menni előre, lassan kövesd őket. Elérsz egy olyan helyre, ahol felfelé lesz egy létra. Ott mássz fel, de óvatosan, mert fenn 2 őr lesz: az egyik neked háttal, az nem gond, de a másik sétál. Miután likvidálod mindkettőt, fel kell másznod az ott lévő nagy házba, aminek piros világítása van. A házban találod a fickót, akivel dumálnod kell. Remélem elég jól leírtam a dolgot.
  • Shep
    Köszi szépen.