Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...úgy hogy...no comment!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gépigénynek : valamennyi 700MHZ adtak nekem 650Mhz és K°RVA jól megy rohadt jó !!!!IMÁDOM!!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
És feltétlen ellenõrizd, hogy legalább a minimumigénye megvan a gépednek a játék futásához (ne hogy feleslegesen dolgozz).
Nem tudom segit-e. De még azt is kipróbálhatod hogy CTRL+ALT+DEL és az Exploreren kivül mindent bezársz, lehet valamelyik automatikusan futó programmal akad.
Hát ennyi, ha valami eszembe jut irok.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Az Unreal-motor miatt van...
Nálam:XP+SP1,DX9.0,Det.42.70,Splinter 1.1 Patch-így ok.
Remélem segítettem.
de kurvajó is egyben, a kategóriájában mindent üt simán 😛
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

kezdek egyre idegesebb lenni hogy nem indul el a játék és nem értem hogy miért. Még mindig várom a segítséget, hiba üzenet: History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:😛rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport:😮penWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Már fent van a leguljabb detonator, directx meg minden ami kõ de még mindim nem jó :/
Akiknek gond a mikrofonos telefonos rész annak a #1655(hozzászolásom itt) ajánlatom még áll. Sokan sírnak, de eddig csak egy ember kérte (meg is kapta).
Pl.:második küldetés végig(!)ok,fúrótorony-mászok,egyszer csak kék ablak....
1.1-es patch fenn van,hw hiba,vagy mi????
A játék egyébként eddig nálam 4,8 a kisebb bugok miatt.
köszönöm a segítséget!
Szoval utolso elott mapon vagyok. Egyik ellenfel kap egy radiot, hogy rohanjon valakinek az irodajaba gyorsan. Na, ot kene kovetni. El is jutottam a lifig mar vele. De ha beszalok a liftbe akkor eszrevesz, es le kell gyaknom, ha meg hagyom elmenni a lifttel, es utana futok egy lifttel kesobb, akkor meg mar nem erek az ajtohoz. Mi a gorcsot kell csinalni???
A játék amúgy nem olyan nagy szám.. nem rossz, de többet vártam a demo alapján.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egészében egy nagyon jól megkreált játékot ismerhettem meg, aminek nagyon örülök, régóta ez volt az elsõ játék, ami tényleg odaszegezett a monitorhoz. Az egyetlen hibája szerintem az, hogy nem lehet abbahagyni
.
Azt hiszem, ha hamarosan új vga-m lesz, végigviszem mindenképpen azzal is teljes pompájában. Így csak 800*600-ban nyomtam, de nagyon teccett így is.
Hajrá Tom Klenszi !!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
ott talalsz egy mukodo ftp-t. 20k -val jon csak de legalabb ingyen van 😊

A DC az magyar lap?Ha megtudnád mondani a teljes nevét nahyon megköszönném!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!