Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
tipp esetleg???
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
lécci lécci léccci léccccccci :))) pls
Közvetlen a training pálya után elakadtam. Ez a Tbilisi küldetés.
Voltam már a tetõn lógtam a falon az ajtókat nem tudom kinyitni csak lövöldözni segítsetek.
köszi
peter31

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
egyebkent a jatek nagyon tetszik.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
az ucccsó métereknél mindig megszakad pedig, az ablakot célzom.
Ti honnan hallgattátok le a liftet?
thx
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sikerült megcsinálnom az IGI2 szervert!!!
Mostmár biztonsági másolattal is fel lehet menni.
ip: 212.92.18.49 port: 26001 (default)
nincs jelszó.
Teszteljétek. A kezdõ összeget is feljebb állítottam, hogy akik frissen jönnek a játékba azoknak is legyen esélye.A sniper ki van tiltva, hogy ne fulladjon kampelésbe a játék.
Jó játékot kívánok.
Smuggler: nekem xp alatt SB Live-val volt hasonlo gondom, ferlraktam a Creative fele XP-s drivert, az segitett.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
`Take a look to the sky just before you die`
Más. Mi az a dispossable pick a tárgyaknál, és mikor és hogy kell használni, mert még nem sikerült!
Ennyi, plz help, mert megõrülök!
Itt megkérném azt aki nem kapta meg rögtön jelezze, mert akik eddig írtak, mindnek már rég elküldtem. Ha nem kapta meg a rendes mailomról küldöm, azzal nemlesz baj.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azon a pályán amikor a liftben lévõ két alakot kell lehallgatni laser mic-kel, nem tudom lehallgatni õket...
rájuk célzok a mic-kel de az utolsó pár méternél hirtelen megszakad...
a kérdésem az hogy miért, hova kell állni?
Elõre is THX, és bocs a lustaságért....
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
AHHH hihetetlen milyen jó ez a játék, viszont van egy kis problémám vele, egyes textúrák villognak ami elég zavaró mit lehet ezzel csinálni? 98SE hez a 41.09es driver van fent gef 4 TI4200as a kártya.
õr likvidálva,tartályok közt nem tudom,hogy lehet feljutni a szellõzõventihez.vki?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ott nézz körül.
Más. Mi az a dispossable pick a tárgyaknál, és mikor és hogy kell használni, mert még nem sikerült!
Ennyi, plz help, mert megõrülök!
a pirosakra...
elõszöra bal oldalira kell!!
elõször én is gondolkodtam rajta!:))
!Forza Ferrari!
Most szereztem meg a gamet de inditás után az emberem nem tud mozogni.HELPZZZZZZZZZ
PLZZZZ
I love this game!

...úgy hogy...no comment!