Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Küldtem!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Barpi
Hi All! A #1805-re valaki mondja mar meg a valaszt please. Pontosabban azt, hogy a 2 kontener kozul melyikrol, vagy melyiktol, merre, vagy milyen szogben kell elugrani, hogy felkapaszkodjon az emberem. Lassan 2 oraja ugralok itt, es mar nagyon elfaradtam. Elore is koszi.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

én simán kiléptem az udvarra, jött a fõnök üzenete, hogy akkor lehallgatás következik, és abban a pillanatban vettem is elõ a lézermikrot. elsõre sikerült.
Köszi! közben átmentem ott. Most leugrottam egy lift aknába bemásztam a liftbe onnan be a szobába de az ajtó zárva. :(
tipp esetleg???

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Pupcika
vki küldjön nekem egy exe filét mert hibás az enyém (vmi bug)
lécci lécci léccci léccccccci :))) pls

Sziasztok!

Közvetlen a training pálya után elakadtam. Ez a Tbilisi küldetés.
Voltam már a tetõn lógtam a falon az ajtókat nem tudom kinyitni csak lövöldözni segítsetek.
köszi
peter31

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

CSOCSO
tyii hogy oda vannak egyesek ezért a gammáért..nem mondom nekem is tetszik de egy mgs után már nemtok igy ledöbbeni ettõl...
schoma
Csak kövesd a faszit. Aztán majd ha megtámadták az olajfúrótornyot, akkor vedd el a táskát.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Örm
Az olajfurótoronynál hogy lehet a táskát megszerezni nekem mindig mission failed-et ír ki?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Aquli
ja es a masik: magyaritas meg nincs a gamehez?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
nem tudjatok hogy nalam miert 640*480 a max felbontas? gondolom mert gyenge a gepem hozza, de nem lehet hogy csak valamit rosszul allitottam be? na mindegy, nemsokara ugyis lesz uj gep.
egyebkent a jatek nagyon tetszik.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

[negativ] Cirek
nekem nem hallgatja le a liftet ez a szerencsétlen... :(
az ucccsó métereknél mindig megszakad pedig, az ablakot célzom.
Ti honnan hallgattátok le a liftet?
thx

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Shep
Ja és köszi szépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az lenne az oka? Hm megpróbálom bár anélkül elég sokat veszt a varázsából de hát ha ez az ára akkor ez az ára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Topic OFF
Sikerült megcsinálnom az IGI2 szervert!!!
Mostmár biztonsági másolattal is fel lehet menni.
ip: 212.92.18.49 port: 26001 (default)
nincs jelszó.
Teszteljétek. A kezdõ összeget is feljebb állítottam, hogy akik frissen jönnek a játékba azoknak is legyen esélye.A sniper ki van tiltva, hogy ne fulladjon kampelésbe a játék.
Jó játékot kívánok.
Shep: kapcsold ki az FSAA-t

Smuggler: nekem xp alatt SB Live-val volt hasonlo gondom, ferlraktam a Creative fele XP-s drivert, az segitett.

Shep
Srácok a falakon nektek is keresztül világítanak/látszanak a lámpák ablakok stb fényei? Lehet ellene tenni vmit?

Shep
Na én már 2x írtam be de senki nem ír rá semmit, namármost vagy senkinek nem világít át, vagypedig mindenkinek csak nem mondják, vagy nem veszik észre? Hmmm jóég tudja.

DayWalker
Mer azon kell leerszkedni.

DayWalker
Pedig a szélén van vmi hosszúkás szellõzõ ami kiáll a födbõl.

DayWalker
Ugyebár egy létrán jutottál föl ide, egy kis szobából?

DayWalker
Ha jól tudom a tetõ szélérõl kell leereszkedni a kötéllel.

Joke
Köszi az eddigi segítséget, ott túljutottam, ámde utána az épületben leütök mindenkit és elrejtettem az összeset. Aztán jön az manus, katona vagy mi, akivel le kell ellenõriztetnem a retina scannert. De miután belépek az ajtón, megszólal a riasztó, hogy valaki riasztott, és vége a küldetésnek. De semmi olyan, hogy valakit megtaláltak volna, vagy valami, az összeset elrejtettem a konyhánál a hûtõrészben vagy mi az, csak az a katona van velem. És már csak az a lehallgatás hiányzik, lehet, hogy azt kell elõbb megcsinálni, de azt nem jöttem rá hol? Plz, help!

schoma
Pedig biza a megoldásott van. Oda kell felmászni.

gergou
Ott nem azt kell csinalni, hanem az egyik szobanak az erkelyerol kell az ereszen atmeaszni oda, ahol a csako kinyitotta az ablakot, es ragyujtott egy cigire. Mielott azonban atmennel, dugd el a sofor hullajat valami sotet helyre......

`Take a look to the sky just before you die`

nem arra kell menni, ha jol emlekszem ott csak egy kotszer van. lesz egy ajto a foldszinten ami kivezet a kozepso terre, ott kell majd lehallgatnod a fickokat. Amugy a fonok asszem mondta is hogy oda kene menni..
Shep
Srácok a falakon nektek is keresztül világítanak/látszanak a lámpák ablakok stb fényei? Lehet ellene tenni vmit?

Shep
El kell jutnod oda ahol a szokõkút van mellette a bokorban van egy járat azon bemész megnézed a komputert /jó kis magyar szó/ aztán kijössz és jobbra a kapu nyitva lesz.

GyaxyBoy
Köszi!
Már jön is! :))
Joke
Kerestem én ott is, de nem találtam, de azért megnézem mégegyszer kössz!

Sterintem ne eroltesd azt a tetöre valo kimaszast.Menj vissza oda ahol a ket or volt a folyoson es ott a bal oldali iroda menjel be majd menj ki az erkelyre.ott keresgesd a megoldast
Joke
Plz, help, elakadtam. Még az elején, mikor a Grinko –nak a sofõrjét ki kell faggatni a garázsban, na utána felmegyek a lépcsõházban a liftig, majd utána a gerendákon ugrálgatva megyek ki a tetõre. Vagyis mennék, mert azon a tetõnyíláson nem tok kimenni! Egyszerûen képtelen vagyok azon kiugrani. Hogy kell, van valami trükk, mert én már mindent megpróbáltam de nem megy.

Más. Mi az a dispossable pick a tárgyaknál, és mikor és hogy kell használni, mert még nem sikerült!

Ennyi, plz help, mert megõrülök!

Hidd el, amint megkaptam átküldtem neked a filet (egyébként nem te voltál az elsõ, de az egyetlen aki csak annyit írt "ide kérem ..."). Nálam a freemail nem jelzett vissza, hogy nem ment át, de ez nem jelent semmit. Én akkor megigértem és ehez tartom magam. Jogosan érzed becsapva magad. Elnézést kérek, és most azonnal korigálok. Ezuttal a normál mailomról küldöm el azzal biztos nem lesz gond.

Itt megkérném azt aki nem kapta meg rögtön jelezze, mert akik eddig írtak, mindnek már rég elküldtem. Ha nem kapta meg a rendes mailomról küldöm, azzal nemlesz baj.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

schoma
Lehet hogy azért, mert minden gép egyedi. Más driverek, más konfig. Már adtunk eme fórumban egy pár tippet. :) De mi sem vagyunk csodatevõk. Ha tudunk, úgyis segítünk.

cypher
Áh,inkább visszamentem az "irodák"irányába,a fegyverkeresõknél.
Izgibb volt!
Thx.
Shep

[negativ] Cirek
Bocsi nem akarok végig olvasni oldalakat, de

Azon a pályán amikor a liftben lévõ két alakot kell lehallgatni laser mic-kel, nem tudom lehallgatni õket...
rájuk célzok a mic-kel de az utolsó pár méternél hirtelen megszakad...
a kérdésem az hogy miért, hova kell állni?

Elõre is THX, és bocs a lustaságért....

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

ÁjjLe BoBBi
LOL vagyok....én már a tréning során elakadtam :PP egy csávó all egy szobában és mikor mögé megyek én mindug leütöm...aki az ablak mögött van annak meg nem tetszik és ujra kell kezdenem....

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

vagy felugrasz arra a kis ovjektumra ami ottvan a szellozokkel szemben es onnan, vagy pedig szimplan a duplaugrassal. / =o[]o= az o betu jeloli a ket ventit, a bal oldalin kell majd bemasznod. a [] egy kis kiszogellest jelol, onnan tudsz dobbantani a duplaugrashoz.
Shep
Ha ez a training akkor csak meg kell várni amjg az új õr járõrözik

AHHH hihetetlen milyen jó ez a játék, viszont van egy kis problémám vele, egyes textúrák villognak ami elég zavaró mit lehet ezzel csinálni? 98SE hez a 41.09es driver van fent gef 4 TI4200as a kártya.

cypher
nos,CIA épülete,"kazánház".
õr likvidálva,tartályok közt nem tudom,hogy lehet feljutni a szellõzõventihez.vki?
dispossable pick: a záraknál kell hsználni. Gyorsabb mint a lock pick, de limitált. Lényegében kirobantja a zárat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

www.gamecopyworld.com

Ott nézz körül.

Joke
Plz, help, elakadtam. Még az elején, mikor a Grinko –nak a sofõrjét ki kell faggatni a garázsban, na utána felmegyek a lépcsõházban a liftig, majd utána a gerendákon ugrálgatva megyek ki a tetõre. Vagyis mennék, mert azon a tetõnyíláson nem tok kimenni! Egyszerûen képtelen vagyok azon kiugrani. Hogy kell, van valami trükk, mert én már mindent megpróbáltam de nem megy.

Más. Mi az a dispossable pick a tárgyaknál, és mikor és hogy kell használni, mert még nem sikerült!

Ennyi, plz help, mert megõrülök!

Iori
köszi
és vki nem tud olyan progit amivel fel lehet törni a CD védelmet???

I love this game!

oneal1
mer az a feladat hogy a lámpákra kell nézni és akkor kattintani!:))
a pirosakra...
elõszöra bal oldalira kell!!
elõször én is gondolkodtam rajta!:))

!Forza Ferrari!

Iori
Heelosztok !
Most szereztem meg a gamet de inditás után az emberem nem tud mozogni.HELPZZZZZZZZZ
PLZZZZ

I love this game!

bizkit
http://www.alvilag.hu/sec/

...úgy hogy...no comment!

bizkit
Köszönöm szépen! Elindult az írás! :o))) Na akkor ma én is kipróbálom a játékot!

...úgy hogy...no comment!