Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Aquli
i had the same problem too. but, one japanese gamer found the solution. try this.

1 activate . (it's easy to find using file search)
2 click tab.
3 change the hardware-sound-accel-level setting. from FULL to STANDARD.

that's all!!!

------------------------------------------------

But to make things easier for you and everyone else, all you have to do is go to

Start>Run...>type dxdiag

na ezt most talaltam
remelem segit
bye

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Shep
Hát de ez mekkor a "+!'"+! már miért korlátozzák le? Mi van ha vki csak képeket akar kivenni a gaméból akkor elég gáz a 640x480 na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Aquli
patchet meg nem lehet letolteni, mert szar a szerver... dejo

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
melyik patchet toltsem szerintetek? Us, vagy europai?

Aquli
Hohohó!
http://www.splintercell.com/us/patch.php
Minor AI-Related Fixes

Training
Fixed the "Hide the Body" challenge failing when the player closed the light in the security agent’s room.
Defense Ministry
Fixed the laser microphone session with Grinko and Masse.

Aquli
vagy az oldalra rakjatok fol egy allast, es ide ki egy linket, mert nagyon sok embernek mission failedes a laser mic, pedig jol csinaljuk.

Aquli
Valaki plz kuldjon a lasermic utanrol egy allast, vagy az utanalevo palyat hogy kezdeni lehessen, mert hiaba, vegig piros a negyzet, hallom is ahogy beszel a ket pocs es MISSION FAILED NEM LEHET IGAZ ROHADJANAK MEG.

SplinterCell.hu - Magyar Splinter Cell Fan Site:
www.freeweb.hu/splintercell

Ez az oldal végleges helye, fennt vannak már a csalások is.
Örm
Kiválasztod a mikrofont, nyomsz alapnál egy e-t, és ráirányítod a liftre.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mukika
Hi. Én is végigolvastam a hozzászólásokat, de nekem mindegyik mail a lasermic-kel kapcsolatban "érthetetlen" volt. Én is ott akadtam el. Mindent kiprobáltam, de semmi. Valaki segítsen nekem!!!!!!!!! Elõre is köszi. Aki akar az e-mail címemre is írhat: [email protected]

Üdvözlet!! Végigolvastam a hozzászólásokat az elejétõl a végéig de senki nem tud megodást arra hogy miért nem lehet 640*480-nál nagyobb felbontásra kapcsolni???
A gépem konfig: 1600proci,gf2mx32mb,41.09 nvidiadriver,xp.

Örm
Az olajfúrótoronynál amikor az aktatáskás fickó bemegy egy ajtón nem tudok utánamenni. Mit kell csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sofört jól elrejteni, majd vissza arra a folyosóra, ahonnan jöttél.

Kalnitek kódok: 33575, 97531, 1250

Bubi: Thx

Iori
heelsztok elakadtam.
Amikor az gruziában vagyok és a parkoloban miután elbeszélgettem a soförrel és azután mit kell csinálni???

I love this game!

Aquli
hiaba, piros az a bigyo, es hova alljak szerintetek? egybol az ajtobol lehet csinalni?
nem kell a lovesgombot nyomni a laser mic hasznalata kozben? mert az invertoryban azt irja. Mar vagy 25-szor vegighallgattam a beszelgetest, es mindig failed.

ADDIG áll a ventillátor ameddig az számol vissza. Asszem a jobb oldali elõl kell elhúzni a rácsot és akkor be lehet mászni.

schoma
Nincs mit. :))

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

DayWalker
Amelyik lámpa felvillan, mer asszem felvillan, arra kell nézni(balra, jobbra fel, le)
Ennyi

GyaxyBoy
he?
GyaxyBoy
hw?
GyaxyBoy
Hi All!
Van egy aprócska kis gondom!
Megvan a game, feltettem!
Elkezdenék játszani de nem lehet! Nem indul el a manus!!!
Betõlti a training mapot és nem eagál semmire, csak az egérrel lehet körbeforgatni az ember körûl!
Ennek mi a baja?
Nem jó a crack?
Pupcika
Köszi Soma :)))))))

Sziasztok!
Kis help kellene, a telepitett aknákat kellene felszednem az irattárban idõre, a pálya nevét elfelejtettem.
Ha megpróbálom hatástalanítani mindet, lejár az idõm. Fegyverrel is szét lehet lõni, vagy muszály hatástalanítani? Egyébként el tudok szaladni mind mellett, felrobbannak, de nem sebeznek meg, csupán valamit elhagyok mert nem fogadja el a küldit.
Tehát: hatástalanitás vs. robbantás??

Irányítsd a lift felé mikrofont s kövesd azt úgy hogy végig piros maradjon középen.

Barpi
Nem tudtam betolteni sajnos. Viszont sikerult. Azt nem mondtatok, hogy nekifutasbol kell ugrani. Igy elsore ment nekem is. Koszi a faradozasodat ujra.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Re-tech
Robogj a közelbe ezerrel és kövesd végig a beszélgetést az elejétõl! Jobb, ha az eligazítás után mentesz egyet közvetlenül ahogy kilépsz az ajtón a parkba.
Aquli
plz letszi valaki irja meg hogy hogyan csinaljam a lehallgatast, mert anelkul holnap nem tudom majd folytatni a gamet.

schoma
Mükszik?

Barpi
Koszonom +1*!

schoma
A szemetes tetejérõl. Ami szemben van a párkánnyal. Elrugaszkodtam, amikor a falhoz értem akor megint ugrás. Ennyi az egész.

Aquli
nekem 640*480-nal nagyobbat egyaltalan nem enged szal...
Na mi lehet ezzel a lehalgatassal?

oneal1
figyi neketek sem engedi az 1600*1200 as felbontást???

!Forza Ferrari!

Barpi
Koszi. De mond mar meg legyszi honnan ugrottal.

schoma
Már válaszomlat rá. Mi a probléma?

Aquli
Van egy gondom. Amikor az uvegliftet kell lehallgatni, akkor egy idejig lehallgatom azzal a szarral, de eleg zajos a hang, es amikor felenek a tetore, akkor kiirja hogy mission failed. Mi lehet a gond? Egyebkent valaki mar 2szer is feltette ezt a kerdest itt a forumon, de nem valaszoltatok neki, letszi most nekem mondjatok meg mi a gond, mert tovabb akarok jutni!
Plz help!

schoma
Átküldtem.

schoma
Ne figyi. Megcsináltam. Nekem elsõre sikerált. Ha kell, átküldöm a mentést.

Barpi
Koszi! Kozbe en is ugralok meg. Amugy a merete: 2 972 335.

schoma
De azért még próbálkozom.

schoma
Sajna nem tudtam elindítani a mentésedet. Az is furcsa volt, hogy nekem csak 1,6 megások, neked meg majdem 3. Nem tudom ennek mi az oka.

schoma
Menjél utána dokkba, ahol kiszállt a hajóból.

schoma
Mindjárt nézem.

Eisenhower
Skacok vki tudna segiteni? Csak 640*480-at lehet beállitani a játékban. Vmi peccset kellene letölteni? Ha vki tud segiteni kérem irja meg ide forumba. THNX

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Barpi
Elkuldtem! Remelem jo lesz!

Aquli
es kiraly a grafikaja? arghhhh nekem meg 640*480ba indul el csak :((

polyn
a konteneren 2 ugras es a lenyeg h ugy rugja el magat a csavo meg tudjon kapaszkodni a falban felul...nekem is kb. 5odszorre sikerult :)
schoma
Csak kövesd. Ahol van az a számítógép, ott a következõt kell(ene) csinálni: kapd el a részeg ezredest, és õt kényszerítsd, hogy játszon a számítógéppel. Ugyan úgy, ahogy a retinascannert használod.

schoma
Már a konténeren állsz? Bár ez hüle kérdés. Ha nagyon nem sikerül, akkor küldd át a mentést, majd megnézem, nekem ugyanis már nincs meg az ottani mentés. Én kb. ennyi tudok segíteni a bajodon. A többi rajtad áll.