Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja ha a patch, valamit problémázik, holmi szöveggel, ne foglalkozz vele csak OK-d le.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A patchet innen próbáld:
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/spcell/
(cracket a www.gamecopyworld.com szed le hozzá)

A lift: ajtón kilépve egy belsõ udvarba érsz, ami négy szimetrikus gyepre(sövénnyel) van felosztva egy kerszt alaku uttal, amik 3 különbözõ (de zárt)ajtó felé mutat. A 4-ik ajtóban te álsz éppen. A szemben lévõ bal oldali sarokba van építve egy üvegezett külsõ lift. Na az fog elindulni a lehalgatandókal. Ez autómatikus. Ha valahol futkározól és nem indul el lift, amit a kamera direktbe is mutat, akkor még nem jársz ott.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Breki #1928 hozzászolásnál leírtam hogy én hogy csináltam (aztán javitottam mert: nem jobbra, hanam balra rohantam, ja és még valami, amikor a Mic-et ráiránítod még nem piros, meg kell nyomni a lövés gombot és nyomva(!!!)kell tartani egész a beszélgetés végéig). Ha bug miatt elakadsz az 1.1 patch segít. Hogy a Great Szalacsi szavaival éljek: Ennél többet nem tudok mondani.

Lamtech: az Tûzgátló ajtó. Ha jól emlékszem legugolva a liftaknába(liftbe) kell ugrani. Ha ez nem az a rész akkor a lift hívógombját kell használni, hmmm...már nem emlékszem

HALi!

ki Tudja hogy mit kell csinálni a CIA utáni pályán. Azt Írja hogy nyissam ki a "Tûz ajtót"
mi az hol találom? Lelõttem mindenkit, leszedtem a falibombát. Van egy lift, de nem tudom kinyitni, a másik pedig két emelet között áll?
Help Me!

Köszi

GT: Halboy

GyaxyBoy
Feltelepítettem a gamét és a muksó nem indul le, nem reagál a billentyûzetre, pedig be van konfigva! Megpróbáltam rárakni más bill. re is, de semmi! Mi a baja?
en mindig eltalaltam elsore a kodokat a hoszemcsisnel, de szerintem total egyertelmu

Kaplan
Lécci!!

mondja meg valaki mit kell csinálni a 2. pályán!!!!!???

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

schoma
Világoskék, zöld, sárga, piros

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

[negativ] Cirek
oks. thx

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

schoma
Nem. De majd felteszem az exe-t is.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mi a kód amikor hõszemcsivel kell leolvasni a számokat??? SürgõS
[negativ] Cirek
igí = így

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
Nekem igí sem megy... 😞
töltöm a patch-et... talán az segít...
pedig eddig tetszett a játék... 😞

Aquli
Mindekinek akinek nem megy a laser mic!!!:
kattintsatok a Start->Futtatás...-ra
irjatok be hogy dxdiag és nyomjatok OK-t.
Ebben az ablakban, az osszes sound fulnél a Hardware sound accelerationt allitsatok at full-rol standardra.
Nekem is igy javult meg. Jo jatekot.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

[negativ] Cirek
Na nekem a linked nem mükszik... 😞
a patch után nem kell megint egy crackelt exe?

Vegigvittem es meg kell hogy mondjam hogy elveztem a jatekot az elejetol a vegeig, nagyon kiraly !!!

schoma
Nem is emlékszem, hogy a 2. pályán lett volna konyha, vagy mi. De lehet, hogy tévedek, mert az már elég rég volt.

schoma
Ez elég pontos problémafelvetés.

cypher
Kurva CIA...
a kódokat az #1908 hozzászólásomban találod.

Kaplan
Hi!!

Elakadtam a 2. pályán bementem a konyhába vagy hova? és onnan nem tudok mitcsinálni!!!
Please Help!!
Még ma!!!

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Meg lehet/kell menteni õket. És ha beszélsz velük megmondják a kombinációt. Hatástalanítani kell a a fali bombát: 1. lassan menj közel hozzá. Megjelenik a "deakti..." szöveg. Látod, hogy villog pros/zöld. 2 várd meg az ütemben zöldet és akkor nyomj hatástalanításra. Ha elrontod és pirosnál nyomod...BOOOMMMMMM

Hi! Elakadtam a cia utáni második pályán. Ott ahol két fószer gugol a sorukban két mozgásérzékelõ bomba társaságában. Meg kell/lehet menteni õket? Van egy ajtó is nem messze de nem tudom a kombinációt. Mit kell tenni? Thx

Pupcika
thx

Volt olyan akinek ezt csinálta. Nem tudom sikerült-e neki, de nagyon szenvedett vele szegény. Hát alapban egy ujra installálásal kezd. Ha az se akkor passz.

Érdeklõd 'W1zard'-nál neki sikerült-e megoldani(lejjeb 1750 körül vannak a hozzászólásai).

Pupcika
somebody help please...
elíndítom a gámát és ezt dobja ki nekem

Hát ott oldalt az erkélyrõl ugorj, és kapd el az ereszcsatornát (párkányt, vagy mittom' én), azon másszál végig az ablakig, és be.

matya007
Köszi mindenki! megprobálom

Egyszerü vagyok mint a barna szar

schoma
Ha még nem jutottál be az olajfúró toronyra, akkor az a nagy olajvezeték belsejében tudod megtenni.

Pupcika
mért írja ki ezt nekem?

Pupcika
"General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:😛rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport:😮penWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine"

matya007
Sziasztok! Végigolvastam a 900. hozzászolásig de nem találtam esetleges megoldást.
a furotornyos pálya legelején vagyok. megyek a csöveken utána lecsuszok egy kötélen bazi nagy robbanás. utána pofáznak valamit de nemtom mit csináljak. fölöttem ég a tüz nemtom hogy menjek tovább. a távolban látok két faszit odamegyek de észre sem vesznek leütöm öket az egyiktöl elveszek valamit és itt kész! a csöveknek vége .
mit csináljak!
THX

Egyszerü vagyok mint a barna szar

mukika
Király!!!!!! Müködik....... Örök hálám!!!! Majd még jövök!!!!!

Megkaptam. Már meg is csináltam. És most küldöm éppen át. Hát további jó játékot.
Üdv
Hoz

mukika
Elküldtem............

ok

mukika
Ok. Pár perc és ott lesz.

Ha nem akkor, marad a mail, de zippeld be elõtte mindenképp.

Ja ha van ICQ-d azzal qva gyorsan átjön és (mail)posta fordultával küldöm vissza.

schoma
Akkor ez volt a gond. Az ini file hiányzot. THX az infót.

Ott sajnos nincs, de tudod mit küldel a mentett álásodat elõtte, mond meg milyen user néven játszol a játékban és mellékeld a save-k melleti config.ini filet. Persze csak a mices elõtti egy mondjuk save néven elmentett álást küldjél. megcsinálom és a megoldva visszaküldöm. Vélemény?

mukika
Aha. A gringos mikor liftel mennek ............ Van neked????

Próbáltad úgy, hogy a Save-n belül könyvtárat hozol létre azzal a névvel, amivel a küldött save játékos játszott és beteszed az õ ini file-ját is?

Elírtam, a liftnél nem jobra, hanem balra rohantam, bocs.

schoma
Ha valakinél mûködik a más által elmentett játékállás, az pls ne titkolja le, hogy miként csinálta. Nekem még sajna nem sikerült játszanom mások által elmentett állással.

Mejik Mic-es után kell a mentés(lift, ablak)?

Na Lézer Mic: a liftes bugot (akinél fellép) állitolag (hivatalosan ezt írják) az 1.1 patch javítja. Ahogy én ott megcsináltam: kilépve az ajtón, még a beszéd alatt elrohantam jobbra a zöldes füre majdnem az útig, de még a föveny mögött. Az ajtón már úgy léptem ki, hogy a lézerMic volt kilyelölve. Legugoltam, a használgombal üzembe helyeztem a micet. Ráirányítottam a liftre és amikor piros a közepe alövés gombot nyomva(!!) tartva lassan végigkövettem a liftett egészen addig amíg oldalt nem villog a kis célkereszt, hogy a feladatott teljesítettük(akkor kijön pár õr, de eddig azok nem voltak szóval lehet pontos pozícióba rohangálni).
A másiodik Mic használatnál is van bug pár embernél, és azon nem javít a patch. Egyébként ott is a lehetõ legközelebb kell lenni az épülethez, de még sötétben a füvön gugolva (ha a kutya zavar lõd le, de a sötétben). Ha megvan ne mozduljunk el mert utánna közvetlenül a kocsit is le kell halgatni. ha tényleg olyan közel voltunk az épülthez, de azért jó rálátással akkor itt a kocsihoz pláne jó közel vagyunk.
Szóval hajrá!

mukika
Aha. De mindig ezt csinálom, már mindent megcsináltam amit lehet. Légyszi akkor köldjön valaki a lasermic-es rész uténi mentést mert nekem mindig aszondja, hogy MISSION FAILED!!!!!!!! E-mailem: [email protected]

szóval a miért továbbra sincs leírva, 1 a lényeg: 32mb vga nem elég hozzá...
elolvastam az 1.1 patch readme-jét, ez volt benne:

Please note that on supported 32MB video cards, you are forced to play with minimal specs (minimal resolution 640x480; minimal shadow resolution and minimal shadow details).