3838
-
jobb #2406 Csak holnap tudom :( , ha jó lesz akkor is? -
Akkor passz.
De ha átküldöd a mentést, neked is szívesen megnézem. De csak délután! -
jobb #2404 A patch-et felraktam már az elején. -
Patch fent van. Elvileg ez egy bug, amit az 1.1-es patchnek ki kellene javítani. -
jobb #2402 Hali! Tudnátok segíteni, elakadtam az első kinai pályán, amikor le kell halgatni valakit az embassy- nél, mert amikor lehallgatom sikeresen, mégis vége lesz a küldetésnek. -
ez nem a gyakorlo pálya még? -
nem bisztos de azt hiszem le kellett ereszkedni
az biztos, hogy a darun át a tuloldali épuletre lyukadtam ki -
Gbr #2399 A Kalitek-es pályán a parkolóházban felmegyek a 2eme. kinyirom az öröket, oda megyek az ablakhoz, és van szembe egy daru,gondolom erre kell menni mer más út nincs.Nos erre a darura hogy mászak át,vagy ha nem erre kell menni valaki mondja meg merre?
-
Abban a szobánab, ahol a kódszámos ajtó van. -
mtubi #2397 oké,megnézem,de mondhatnád melyik fesményeket! -
Festményeket nézegesd közelről. :) -
mtubi #2395 Hi all.
Én most kaptam kézhez a játékot,és már is kiprobáltam.
Játszogattam vele,de már az első küldetésnél nem tudok továbbjutni.
Ugyanis ott vagyok,ahol a teraszon van egy fazon és amikor megyek az ajtohoz,akkor jon a másik is és a lakás végén egy koddal védett ajto van.
Mind2 muksoval probaltam,hogy hátha elmondja a kódot,de hiába.Csomó mindent probaltam,de sehogy sem tudom hogy kell továbbmenni.
Nagyon szépen kérek mindenkit,ha tud,segitsen.
Elore is ThX !!!!!!
Bye! -
megvan -
Segitsetek az olajtornnyosrol nem tok kijutni a táskás faszi után bemegyek az ajton de utána sehova,a tüzön is atmegyek akkor vissza keveredek oda ha a másikon onnan sem tudok tovább menni. -
ha van pisztolyod azzal,különben nézd hogy merre áll és mindig akkor menj alá ha nem téged néz.A kamerák már csak ilyenek. -
napoleon67 #2391 sziasztok.Segitsen valaki,a kamera kilövésének van valami trükkje?A tréning pályán a fal melöl ráfordulok,rálövök és loading. -
Nincs még magyarosítás hozzá? -
IGAZ KÖSZ -
Gugolás gomb. -
ha logok egy csövön pl.akkor hogy kell lajhárba felhuzni magam hogy tovább tudjak menni -

Szegényke jobb létre szenderült. Nézz vissza a hullaházba, ott lesz. De vigyázz, mert van benn egy kamera! -
Kijosz onnan a nagy terembe, az elso ajton balra bemesz, a fuggony mogott van a biztonsagi megfigyelo ketyere, megbirizgalod stb. -
A CIA utáni pályán egy fali aknát kell inaktiválni.Ott mit kell csinálni?mert mindig felrobban :((( -
Itt-ott (polcokon,ablakpárkányon,etc.)néha találni.
No hentelés!!! -
Ha van valahol akkor felveszed. Nemtomhány mm Ammo a neve, és egy kis doboz. Space-t kell nyomni. :)
De ne nagyon lövöldözz, bújj el, menj el mellette, üsd le, fuss el - ez a játék erről szól. Még amikor bejön (az egyébként nagyon béna) "jönnek négyen mostmár muszáj lesz tűzpárbajba bonyolódni"-zene akkor is el lehet bújni általában (lelógsz a párkányról, vagy valami).
Szóval a lőszerrel takarékoskodni! :) -
Esc, majd a notes-ek között. Sam PDA-ja. -
Nézd meg a PDA-ban a kódot!!!! -
Ehhh,rengeteg meló mellett ma este végeztem a játékkal.
Nálam eddig az Év legjobbja. -
Menny a szemben lévő erkély alá. Jobbkéz felé lesz még egy erkély. A két erkély képzeletbeli "találkozásánál" lesz egy bemélyedés, ahol lesz két konténer. A szemben lévő konténerről elrugaszkodva tudsz megkapaszkodnia párkányban. Ennyi. Remélem elég világos voltam. :) -
Másodlagos tűzgomb. Alapértelmezésben jobb egérgomb. -
Hali. Amikor először voltam a Chinese Embassy-n, az az utáni pályán vagyok, amikor van 1 hely amit 2 reflektoros csávó figyel, és aknák vannak amiket hőlátással lehet csak látni. Na itt akadtam el, mert semmi 5letem nincs hogy hogyan tovább, az elejétől a végéig +néztem a pályát, de semmi! 5let? -
a kép mőgött probálkozz -
jobb klikk -
Gbr #2368 Elakadtam a CIA-s pályán annál a résznél amikor a végénél az ember ott áll a féltető alatt, namármost ez mindig felém néz igy nem tudok a háta mögé menni.A sokkolót meg nemtom,hogy kell használni?Berakja a fegyver mellé,de nem azzal lő...
Kérem valaki segítsen,hogy tudnám használni a sokkolót? -
DobiSoft #2366 Ha felmásztál az első ágyúhoz és átállítottad hogy mindenkit lelőjön :) (egyből jön két ör akit ezen meglepődnek), akkor a falon levő csőre felugorva a zászlók mögött át tudsz menni a tuloldalra, ekkor jön még két ürge. a Piros Sapkást nem szabad megölni mert kell a szeme a retina scannerhez, a másikat likvidálni lehet. Ezután át az ajtón ahol a scanner van és voila ! -
spR #2364 Köszi, megpróbálom.
-
pont itt tartok csak megint senkise válaszolt a kérdésemre :-) -
Mássz be a liftbe, ami elakadt a két emelet között. A lift véstkijáratán pedig mássz ki a tetejére. -
spR #2359 Hali mindenkinek! Egy kis segitség kéne. Elakadtam azona a pályán, ahol egy Igor (vagy Iván) nevű programozót kéne kimentenem, mielőtt a ruszki maffia tagjai kinyirnák. Ott tartok, hogy egy szellőzőn keresztül bemászok egy szobába, itt van egy kis akvárium. Jön egy cut-scene, amelyben két maffiózó halomra lő két jobb sorsra érdemes civilt, majd az egyik maffiózó egy aknát rak az egyik falra. Nos, a mozi után én kinyirom ezt a két ürgét, plusz egy harmadikat, aki a folyosó végén, a sarkon túl van, viszont innentől megáll a tudomány, nem tudok semerre sem menni. Ha valaki felvilágositana, hogy hogyan tovább, annak nagyon megköszönném. -
eq=iq