Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnyomod az E betut (vgy ami a fegyver elovetelre van beallitva) azutan mar dobhatod

Mayday
Nekem azt mondjatok meg, hogy targyakat (kolasdoboz, uveg) hogyan lehet eldobni? En csak "leejteni tudom"!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

shaba23
Valaki segítsen, mert nem akar elindulni a játék!!!

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
schoma
Leleményesség elvtárs! Leleményesség! PL: dobj be egy üveget a hûtõkamrába. -> mindketten bemennek megnézni -> te addig nyugodtan ki tudsz osonni.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

stivi: komolyan mondom ügyes vagy. Egyébként Schoma jól mondta, a thermal google-val nézd meg a key padot. Könnyebb lesz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

schoma
Nem is kell. Az ujjlenyomata rajta marad a keypad-en. A thermal google segítségével be tudod ütni a kódot.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Már megint a szökõkutas kérdés. :(
A vaskapu mellett (szemben ahonnan jöttél), jobb oldalon van egy bemélyedés a bokrok takarásában.

Iori
van másfél perced hogy bemenjél ahoz a ventihez.
A nagy kapuval szemben egy picivel balra találsz egy bekeritett részt.A kerités hosszabik oldalának a bal oldalán nincsen szögesdrót és ott betuc mászni aztán pedig a fa ablakot pedig told föl és már bent is vagy...

I love this game!

Aquli
Destry: lassan, guggolva menj, nekem nem szolalt meg.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Örm
A CIA-s pályán hogy lehet a ventilátornál bejutni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

schoma
Szerintem akkor kell, ha nem a biztonsági másolathoz, hanem az eredeti játékhoz való patchet teszed fel.

schoma
A szervernél már voltál?

schoma
Mindenkit átkutattál? Mert biza azon az ajtón kellene bemenni. Az egyik õrnél van a kód.

schoma
1.1

[HUN]PAStheLoD
melyik a legújabb patch ?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

schoma
Persze. Csak elõbb mennyen be oda, ahonnan az õrök kijönnek, mert ott tudja kinyitni eegy kapcsolóval a felsõ ablakot.

Ahonnan az örök kijottek az ajto melett azthiszem jobb oldalt van egy apaca racs azon masz fel.
De ha valaki nem találja vagy nem akkar tökölni átküldöm(ismétlem az 1.1 no Cd crackrol van szó).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AKINEK AZ 1.1 PATCH NO CD CRACK KELL AZ INNEN TUDJA LETÖLTENI: www.gamecopyworld.com

Azon az ajtón amin bejöttél, azzal szemban a fal jobb oldalát meg lehet mászni. azt sutty be az ablakon.
Hajrá!

elmész a külsõ kapu elõtt, balra hátra a szellõzõig. Rácson felmászol, majd felugrasz a trafó?ra, aztán a bal oldali ventillátornál fel lehet tolni az ablakot. Addig áll a ventillátor, amig visszaszámol, utána nem bírsz bejutni, úgyhogy igyekezz!!

Mayday
Menj vissza a hullatarozo terembe, akkor kapcsolatba lep veled a fonok, aztan ujra fel a monitoros szobaba, use comp, aztan mehetsz ki az epuletbol, es kesz az elso.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gnome
Hi!
Lenne egy kérdésem:
Az olajkutas pálya után amikor idõre be kell menni egy CIA épületbe ott merre kell menni?
Kössz!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

schoma
A vaskapu mellett van egy bemélyedés a bokorban.

kaplan:
olvass vissza, párszor már leírták...
Kaplan
Válaszoljon már valaki!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Amse
A soveny vegen van egy luk oda menj be es hasznald a gepet.
amse

Kaplan
Hello!!

Mit kell csinálni a 2. pályán belenyomtam a gépfegyveres csávó fejét a retinás gépbe.Kilövöm a kamerát kimegyek a udvarra lehallgatom a liftet aztán a piros kockából fehér lesz és Mission Over!!!
Mit kell csinálni???

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

versio
oksa..megprobalom...koszi

schoma
Nekem ezzel az exevel megy CD nélkül is, az 1.1es patchel. Nem tudom mi lehet a gond. Szerintem a patch. Próbáld meg leszedni az ennyimet. #1924-es hozzászólás.

versio
meg van az 1.1 patch...felrakom ezt az exet..de kell neki a cd..én hulye fonthagytam a halon a iso cd-t...ket het mire el tudom hozni..de addig megorulok:DD ha nem lesz egy olyan crackem ami hozzasegiteni, hogy elinditsam..mert elvonasi tuneteim vannak:))

schoma
1.1 patch?

versio
ez van meg nekem is...de kell neki a cd..nemertem:((

schoma
Nekem egy exe-m van. De nekem ez az 1.1-es patchemmel minden gond nélkül müxik. Kell?

versio
el tudnad kuldeni a [email protected] :))..kosz..?

schoma
Küldtem egy mailt.

versio
lecci segitsetek...nem tud valaki ollan krakket ami nem keresi a cd-t amiko relinditom a jatékot..? thx

Iori
köszi

I love this game!

schoma
Mássz át a kerítésen. A bejárattal párhuzamos részén, bal oldalon nincsen szögesdrót. Majd mássz fel a bal oldali ventihez, a jobb alsó lemezt pedig ki tudod nyitni. Erre van másfél perced, mert utána elindul a venti.

Ja az Oil refinery-t szépen megcsinálták. A víz meg a tûz nagyon szép.

Hát igen. Sajnos 32mb videókártyával a gép nem enged nagyobb felbontást(de örülj neki, mert így legalább nem fagy ki félpercenként és tudod, hogy miért).

Aquli
aztaa az oil refinery palya mekkora kiraly!!! de kar hogy ilyen szar a gepem, pedig biztos jo a grafika is.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

schoma
Én belinkeltem egyet(két részben van). Ahhoz elvileg nem kell törés sem. Nézdd meg.

Azzal az ajtóval szemben ahol bejöttél a falat jobboldalt meg lehet mászni. Az ablkon meg be.
Hajrá!-------<*.

Azzal az ajtóval szemben ahol bejöttél a falat jobboldalt meg lehet mászni. Az ablkon meg be.
Hajrá!

Iori
az elsö laser mices küldetés után mit kell csinálni?3 ört leintéztem aztán megállt a tudomány...

I love this game!

Hopp. Akkor pedig jó helyen jársz. Tényleg nem indul el lift? Nahát. Régóta olvasom a fórumot, de ilyet még nem olvastam. Biztos bug. Kezd elõlrõl ezt a pályaszakaszt az autosave-töl.

Gurulás: (Benne van a pdf formátumu manuálban ami alapba benne van a gameban.) De mindjárt megnézem...hmm, hmm...megvan: Nyomj gugolás gombot miközben elölrefele mész( szerintem rohansz). (Press Crouch while moving to do a roll.)

GyaxyBoy
köszi
mostmár lépked! :))
I.C.ram
Köszi megpróbálom, de semmit nem láttam abban a szobában. :) Lehet hogy csak én voltam a vak. :)
schoma
A szobában (ahol a PC van) találsz egy kinyitott szellõzõt. Oda mász be, és máris továbbjutottál.

I.C.ram
Én ezután a rész után akadtam el, ahol beugrottam az ablakon, likvidálom az õröket, felmegyek a lifttel, de amikor ott kijön az õr az ajtón, ott nem tudok bemenni, pedig azzal is próbálkoztam, hogy elkapom az õrt és megfenyegetem, hogy monjda el a kódot, de nem lehet semmit csinálni vele. A szobában a lift mellett van egy számítógép, de az se árulja el a kódot. Hol találom meg a kódot az ajtóhoz? A mission objectives azt mondja, hogy keressem meg Nikolai gépét, de fingom sincs hol van.