Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek légyszi, elakadtam...
Azon a pályán vagyok, amelyiken le kell hallgatni valami kínai fõnököt... Elõszõr követni kell egy furgont, aztán lehallgatni...
Nos, megy a lehallgatás, és mikor az autójáról beszél az ipse, jön a szokásos duma, hogy csak egy esélyünk volt a szolíd információszerzésre, de elba**tam...
Segítsetek légyszi, mert nemtom, hogy mi a fene van...
A pályán csak 2-3 embert ütöttem le, + egy kutyát lelöttem...
de semmi több...
PLS HELP!
Steam acc: kange82

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Bocs hogy csak most írok de nem voltam gép közelben.
most telepítem...
Kövesd a rádión kapott utasításokat (amit szövegesen is olvashatsz): nézz mindig a felgyulladó piros fény irányába. (bal, jobb, fel, le)
detonátor-gond lehet,vki leírhatná,mivel használja gond nélkül.
A bosszantó kék ablakokról nem beszélve...
azóta nem proszáltam a gámát
de lehet a driver volt nálam régi mert 30,82 es verzió volt a masinámon azóta csináltam egy reinstallt netrõl mert a sofom is szarakodik és felraktam az új detonátort (nvidia (nvidia kártyám van)) és nem volt még rá idõm :( sajna
neharagudj
ahogy felraktam és elíndítom a gámát akkor azonnal írok hogy ez segített-e?!
I love this game!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Érdeklõdj 'W1zard'-nál és 'Pupcika'-nál neki sikerült-e megoldani(lejjeb 1750 körül vannak 'W1zard' hozzászólásai, 'Pupcikka'-é 1950 körül).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Ha a kis kéményszerûség mellé mész, ekkor ott tudod beakasztani a kötelet. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A medve nem játék.
miert nem lehet nagyobbra?
hátulról az egyiket leütöttem a másik meg megijedt...szal annak is vége lett..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Inkább dobj egy mailt!