3838
-
Ombi #2526 nah szoval 41.09-el texturak hol eltunnek hol elojonnek winxp ti4600 vkinek volt mar ilyen problemaja? MAsik az elejen megmasztam a falakat es lopakodni kell es ra kell venni a faxit hogy nyissa ki az ajtot nah eben help lehet bena vagyok bocsi THX ALL -
Még nem láttam a leveledet! -
Nézz vissza a #2462-es hozzászóláshoz. Lehet, hogy nálad is ez a probléma.
u.i.: este megnézem! -
Le kell hallgatni a beszélgetést az erre szolgáló eszközzel (Laser Mic) Használata: kiválasztod, előveszed, majd a tűz gombbal aktíválod a felvételt. -
mtubi #2519 Hi all!
Most is persze elakadtam...(amugy thx,igen,a sotetbe kellet vinni a hullakat)
2. kuldetés,megy fel a lift.Ha nem csinalok semmit,misson over,ha bemászok az ablakon és leugrok a padlora,misson over.Bemegyek az ajton,semmi nincs,csak 3 csávo,akik meg sem mozdulnak.
Ja és ha rálovok a liftre,misson over.
Nem tom mit kéne,bár gondolom valamit a lifttel,de sajna nem tudok sehol felmenni.(de mit?)
Pls help,ha valaki tudja.
Elore thx!
-
Próbáld ki a nehezebb fokozaton. Úgy szvsz már nem olyan könnyű. -
A sok hozzászólás nem ezt mutatja.
-
Ugyan ez a helyszín, de majd egy későbbi pálya!
Te még, ha jól emlékszem, akkor még mész majd egy kínai étterembe. Aztán vissza kell menni a követségre! -
Ma gyereknap van. 

Ha nem jutsz tovább, akkor Te is küldd át a mentést. Megnézem mi a probléma. Így látatlanba elég nehéz megmondani. Nekem nem fordult elő ilyen, mentésem meg nincsen. (nem nagyon mentettem a pályák közben). -
OK! Este megnézem! -
A save nem elég!! Tapasztalat. A config.ini is kellene! -
A mentést és a config.ini-t! Meg azt, hogy milyen könyvtárban van. -
??
Küldd át, este megnéze. (Előbb sajna nem fog menni) -
Milyen intro, Erre nem emlékszem! Már elég régen volt.
-

-
Helyes! Ne kapkodj! Egy idő után hátat fordít neked és akkor mögé tudsz osonni. Nem olyan nehéz, mint ahogy elsőre tűnik. Különben is holt részeg, nem fog tudni eltalálni. 

-
Milyen intro jön be? Az nem baj, ha meghal az őr.
Próbáld meg azt, hogy átmászol az íróasztalon,és úgy kerülsz mögé! -
Egyszerű: valahogy kerülj mögé, ás kapd el! Majd kérd meg szépen, hogy lépjen be a számítógépébe!
Ennyi -
jobb #2490 Pontosan nem tudod leírni, rég játszottam vele? -
jobb #2489 Írj levelet SOMA-nak, ő végigvitte! -
jobb #2486 Te hol tartasz? -
jobb #2484 Milyen őrt? -
jobb #2481 Nekem, megy 30.82. -es detonátorral is, pedig azt írták, hogy 41.03. felett jó csak. -
jobb #2479 Köszi
-
Ombi #2478 41.09 es xp alol jatszom es pl ha fordulok a talajon ugy jelenik meg a textura falak vibralnak fax ki van nektek nem volt ilyen kinotok? -
Ombi #2474 jipi sikerult mar csak textura hibaj vannak nemtom miert faxom buzi driverbe!! THX Soma -
Ombi #2473 vazze az igaz de nem volt lfeorditva utolso mondat a lenyeg :( -
Ezt most komolyan kérdezed? 
Magyarítással sem tudsz rájönni mi a feladat? Akkor dobd ki! Először csak nézelődni kell a piros lámpák irányába! A helyes sorrendet hagy ne mondjam el!
u.i.: Ez azért jó, szinte mindenki itt akadt el az elején. :)) Mi lesz később?
-
Ombi #2471 breki gamehunterrol szedtem le miert? es merre keressem errol a hozszolaskat? THX -
Hm....
OK. Majd megnézem, de ma este későn érek haza.
-
Menj be az étterembe. A hátsó bejáratot javaslom. A konyhában tudsz felmászni az emeletre, a "kiadópult" mellett. -
Ombi #2464 nah ravettem magam feltelepit patch fel aztan jon a kikepzes es baxik mozogni barmerre is ez miert van pedig beallitottam mindent jah es felraktam meg a magyaritast help mert ideges vagyok! -
jobb #2463 E-mail ment. -
A CIA pálya lefárasztott:)))
Keményen kell lopakodni benne.
A végén, amikor a három faszi áll a teherautónál, csak szívtam mert sehogy nem akartak megmozdulni. Pedig még fáklyát is dobtam közéjük. De végül megoldottam:))) -
Minden őrt ki kell nyuvasztani? -
a MÁSODIK MIKROFONOSNÁL LEHALLGATOM ÉS MISSION FAILED MIT KELL TENNI HOGY TOVÁBB MENJEK aZ ÖRÖKET NEM NYIRTAM KI HANEM KIKERÜLTEM A KUTYÁT KINYIRTAM ..MI A BAJ?SEGITSETEK. KÖSZ -
Cvd #2458 Ha ott vagy ahol gondolom, akkor fent a tetőn a peremen van egy cső, onnan le tudsz ereszkedni kötéllel(interact). -
Cvd #2457 Amíg megy a visszaszámlálás, addig áll a ventillátor, vagyis addig kell átmásznod ott ahol vagy. -
mtubi #2455 Ok thx.
Azt csinaltam,hogy egyhelyre az osszes faszit,de azt nem,hogy mindegyiket sotétbe.Kiprobálom.
Thx -
igy van, menj vissza és dugdoss :o) minden őrt a sőtétbe. :o)