3838
  • Ombi
    nah szoval 41.09-el texturak hol eltunnek hol elojonnek winxp ti4600 vkinek volt mar ilyen problemaja? MAsik az elejen megmasztam a falakat es lopakodni kell es ra kell venni a faxit hogy nyissa ki az ajtot nah eben help lehet bena vagyok bocsi THX ALL
  • schoma
    Még nem láttam a leveledet!
  • schoma
    Nézz vissza a #2462-es hozzászóláshoz. Lehet, hogy nálad is ez a probléma.

u.i.: este megnézem!
  • schoma
    Le kell hallgatni a beszélgetést az erre szolgáló eszközzel (Laser Mic) Használata: kiválasztod, előveszed, majd a tűz gombbal aktíválod a felvételt.
  • mtubi
    Hi all!
    Most is persze elakadtam...(amugy thx,igen,a sotetbe kellet vinni a hullakat)
    2. kuldetés,megy fel a lift.Ha nem csinalok semmit,misson over,ha bemászok az ablakon és leugrok a padlora,misson over.Bemegyek az ajton,semmi nincs,csak 3 csávo,akik meg sem mozdulnak.
    Ja és ha rálovok a liftre,misson over.
    Nem tom mit kéne,bár gondolom valamit a lifttel,de sajna nem tudok sehol felmenni.(de mit?)
    Pls help,ha valaki tudja.
    Elore thx!
  • schoma
    Próbáld ki a nehezebb fokozaton. Úgy szvsz már nem olyan könnyű.
  • schoma
    A sok hozzászólás nem ezt mutatja.
  • schoma
    Ugyan ez a helyszín, de majd egy későbbi pálya!
    Te még, ha jól emlékszem, akkor még mész majd egy kínai étterembe. Aztán vissza kell menni a követségre!
  • schoma
    Ma gyereknap van.
    Ha nem jutsz tovább, akkor Te is küldd át a mentést. Megnézem mi a probléma. Így látatlanba elég nehéz megmondani. Nekem nem fordult elő ilyen, mentésem meg nincsen. (nem nagyon mentettem a pályák közben).
  • schoma
    OK! Este megnézem!
  • schoma
    A save nem elég!! Tapasztalat. A config.ini is kellene!
  • schoma
    A mentést és a config.ini-t! Meg azt, hogy milyen könyvtárban van.
  • schoma
    ??
    Küldd át, este megnéze. (Előbb sajna nem fog menni)
  • schoma
    Milyen intro, Erre nem emlékszem! Már elég régen volt.
  • schoma
  • schoma
    Helyes! Ne kapkodj! Egy idő után hátat fordít neked és akkor mögé tudsz osonni. Nem olyan nehéz, mint ahogy elsőre tűnik. Különben is holt részeg, nem fog tudni eltalálni.
  • schoma
    Milyen intro jön be? Az nem baj, ha meghal az őr.
    Próbáld meg azt, hogy átmászol az íróasztalon,és úgy kerülsz mögé!
  • schoma
    Egyszerű: valahogy kerülj mögé, ás kapd el! Majd kérd meg szépen, hogy lépjen be a számítógépébe!
    Ennyi
  • jobb
    Pontosan nem tudod leírni, rég játszottam vele?
  • jobb
    Írj levelet SOMA-nak, ő végigvitte!
  • jobb
    Te hol tartasz?
  • jobb
    Milyen őrt?
  • jobb
    Nekem, megy 30.82. -es detonátorral is, pedig azt írták, hogy 41.03. felett jó csak.
  • jobb
    Köszi
  • Ombi
    41.09 es xp alol jatszom es pl ha fordulok a talajon ugy jelenik meg a textura falak vibralnak fax ki van nektek nem volt ilyen kinotok?
  • Ombi
    jipi sikerult mar csak textura hibaj vannak nemtom miert faxom buzi driverbe!! THX Soma
  • Ombi
    vazze az igaz de nem volt lfeorditva utolso mondat a lenyeg :(
  • schoma
    Ezt most komolyan kérdezed?
    Magyarítással sem tudsz rájönni mi a feladat? Akkor dobd ki! Először csak nézelődni kell a piros lámpák irányába! A helyes sorrendet hagy ne mondjam el!

u.i.: Ez azért jó, szinte mindenki itt akadt el az elején. :)) Mi lesz később?
  • Ombi
    breki gamehunterrol szedtem le miert? es merre keressem errol a hozszolaskat? THX
  • schoma
    Hm....
    OK. Majd megnézem, de ma este későn érek haza.
  • schoma
    Menj be az étterembe. A hátsó bejáratot javaslom. A konyhában tudsz felmászni az emeletre, a "kiadópult" mellett.
  • Ombi
    nah ravettem magam feltelepit patch fel aztan jon a kikepzes es baxik mozogni barmerre is ez miert van pedig beallitottam mindent jah es felraktam meg a magyaritast help mert ideges vagyok!
  • jobb
    E-mail ment.
  • shaba23 #2461
    A CIA pálya lefárasztott:)))
    Keményen kell lopakodni benne.
    A végén, amikor a három faszi áll a teherautónál, csak szívtam mert sehogy nem akartak megmozdulni. Pedig még fáklyát is dobtam közéjük. De végül megoldottam:)))
  • cervin
    Minden őrt ki kell nyuvasztani?
  • cervin
    a MÁSODIK MIKROFONOSNÁL LEHALLGATOM ÉS MISSION FAILED MIT KELL TENNI HOGY TOVÁBB MENJEK aZ ÖRÖKET NEM NYIRTAM KI HANEM KIKERÜLTEM A KUTYÁT KINYIRTAM ..MI A BAJ?SEGITSETEK. KÖSZ
  • Cvd
    Ha ott vagy ahol gondolom, akkor fent a tetőn a peremen van egy cső, onnan le tudsz ereszkedni kötéllel(interact).
  • Cvd
    Amíg megy a visszaszámlálás, addig áll a ventillátor, vagyis addig kell átmásznod ott ahol vagy.
  • mtubi
    Ok thx.
    Azt csinaltam,hogy egyhelyre az osszes faszit,de azt nem,hogy mindegyiket sotétbe.Kiprobálom.
    Thx
  • scynetyc
    igy van, menj vissza és dugdoss :o) minden őrt a sőtétbe. :o)