Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
a 43.00 rakjátok fel

I love this game!

Kange
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, elakadtam...
Azon a pályán vagyok, amelyiken le kell hallgatni valami kínai fõnököt... Elõszõr követni kell egy furgont, aztán lehallgatni...
Nos, megy a lehallgatás, és mikor az autójáról beszél az ipse, jön a szokásos duma, hogy csak egy esélyünk volt a szolíd információszerzésre, de elba**tam...
Segítsetek légyszi, mert nemtom, hogy mi a fene van...
A pályán csak 2-3 embert ütöttem le, + egy kutyát lelöttem...
de semmi több...
PLS HELP!

Steam acc: kange82

Pupcika
http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09

Pupcika
41,09

bizkit
Nekem még mindig szarakodik!!!

...úgy hogy...no comment!

bizkit
Melyik drivert raktad fel?

...úgy hogy...no comment!

Pupcika
müxik végre :)))

schoma
Viszont majd a késõbbiekben szükséged lesz rájuk.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Mi az eszközök pontos neve.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Pupcika
igen ilyen gondom volt.
Bocs hogy csak most írok de nem voltam gép közelben.
most telepítem...

schoma
Semmi gond. :) Azért vannak a problémák, hogy megoldjuk õket.

schoma
Ez jó. Már volt a probléma. Nem is egyszer.
Kövesd a rádión kapott utasításokat (amit szövegesen is olvashatsz): nézz mindig a felgyulladó piros fény irányába. (bal, jobb, fel, le)

cypher
Nekem most írta ki ugyan ezt, a gáma felénél..
detonátor-gond lehet,vki leírhatná,mivel használja gond nélkül.
A bosszantó kék ablakokról nem beszélve...
shaba23
Egyébként ilyen problémád volt?
shaba23
A cím ok, nekemis xp
bocs hogy nem reagáltam, de visszaolvastam egy csöppet
Pupcika
jah, ikszpém van :)

Pupcika
az emil cím jó amit megadtál? itt sz eSGén?

Pupcika
Shaba
azóta nem proszáltam a gámát
de lehet a driver volt nálam régi mert 30,82 es verzió volt a masinámon azóta csináltam egy reinstallt netrõl mert a sofom is szarakodik és felraktam az új detonátort (nvidia (nvidia kártyám van)) és nem volt még rá idõm :( sajna
neharagudj
ahogy felraktam és elíndítom a gámát akkor azonnal írok hogy ez segített-e?!

shaba23
Jajj bocs! vagy még?
Pupcika
vagyok :)

Iori
amugy nincsen

I love this game!

Iori
SEGITSÉG!Megint elakadtam a CIA-s pályán a hullákat hova kell elrejteni hogy bejuthassak a Server Roomba?

I love this game!

Shep
Srácok, bocs az offtopicért de azért remélem válaszoltok. Van Metal Gear Solidos film, ha van mi a címe, és mikori?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

schoma
Nem tudom sajna jobban elmagyarázni. :( A kuka tetejérõl ugorj, nekifutásból. De ha nagyon nem akar menni, akkor küldd át mailen (a config filet is!), és megycsinálom.

Kuka a faltól? Az aknás rész utáni továbjutásról van szó? A kis rést ne a kukátol próbáld elérni! Álj simán a luk alá ugrás a levegõben ujraugrás. Ha elsõre rosz iránba rugaszkodik el, forgasd Sam-et úgy hogy a második ugrásnál(a falnak vágja a lábát és ugy tovább) a luk fele repüljön.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Voltak olyanok akiknek ezt csinálta. Nem tudom sikerült-e megjavítani nekik, de nagyon szenvedtek vele szegények. Hát alapban egy ujra installálásal kezd. Ha az se akkor passz.

Érdeklõdj 'W1zard'-nál és 'Pupcika'-nál neki sikerült-e megoldani(lejjeb 1750 körül vannak 'W1zard' hozzászólásai, 'Pupcikka'-é 1950 körül).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

shaba23
Senki sem tud megoldást??? Nem indul a game!!!

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
schoma
Szerintem meg kötélen kell ott leereszkedni.
Ha a kis kéményszerûség mellé mész, ekkor ott tudod beakasztani a kötelet. De lehet, hogy rosszul emlékszem.

[HUN]PAStheLoD
sajátgép-> tulajdonságok (jobbklickre jön elõ! :)) -> speciális -> indítás és helyreállítás !

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

a.carkey
Ha zöld a fény a bombáknál (piros-zöld váltakozik), akkor tudod azokat semlegesíteni. Megadják az ajtókódot és utána csak egy út van a bombákhoz, amit idõre kell megtenni. Lopakodj a bombák körül addig, míg egy dinamitrúdra nem hasónlító "bigyóhoz" érsz. Azt deaktiváld és kész.

A medve nem játék.

Próbáld meg levenni az árnyékok kidogozottságát. Hátha az segít.

I.C.ram
Katenka vagy milyen Buildingben vagyok, és két hacker faszit kell megmentenem a mozgásérzékelõ bombáktól. Azt kérik, hogy nyissam ki a körülöttüuk lévõ tûzfalat. Ehhez valami tûzvédelmi rendszert kell aktiválnom, amit nem tudom hogy hol van.
I.C.ram
GÖRGÕVEL KELL A SEBESSÉGÉT ÁLLÍTANI.
I.C.ram
Na sikerült! Az volt a baj, hogy a fegyvert nem vettem észre a polcon. :)
I.C.ram
Valaki segítsen!!!!! A CIA pályán a server room után elmentem a Weapon test roomba de az ottani liftben nincs áram! Hol lehet visszakapcsolni az áramot? PLS VALAKI SEGÍTSEN MÁR!
mar megoldottam :]

A haveromnak geforce2 gts-e van es csak 640*480-at lehet allitani a a grafikai optionsban, miert?
miert nem lehet nagyobbra?

schoma
Nekifutásból ugorj, majd a faljoz érve megint. Ennyi. Tényleg nem nehéz. Ha a kiképzést végigcsináltad, akkor ez gyerekjáték.

I.C.ram
Hát nem sikerült! :( nincs áram visszamentem a serverszobába, megnyomtam a gépet, semmit nem írt ki.
I.C.ram
köszi megpróbálom.
Hu, már nagyon nem emlékszem, de az dereng, mintha a liftnél kellene tovább menni. Vagy legugolva leugrani az aknába, vagy megnyomni a lift hívógombját. Ha egyik se megy akkor nem annál a résznél vagy amire én gondoltam.

I.C.ram
Na valaki segítsen már! a CIA pálya másodk részénél vagyok... Egy nagy hallból, amiben ket lépcsõvan mindkét végén egy "használhatatlan" ajtó, ebbõl a hallból lyukad ki egy folyosó, aminek a végén egy rádiótelefonáló faszi volt, akit jól megruháztam.
I.C.ram
CIA páylán az autómata fegyvernél, amit hatástalanítottam, ott merre kell tovább menni?
schoma

schoma
Nem! Hála az égnek a beszélõnkénkel (legalábbis nekem) nincsen semmi baj. A probléma abban gyökeredzik, hogy nem tudom elhelyezni a problémádat. :) Sajna ez van. De azért töröm a kókuszt.

I.C.ram
Na mi van megkukultatok? :) Máskor kapásból jön a válasz. :)
I.C.ram
Hi! Mit kell csinálni a CIA pályán? Leütöttem a faszit lent a fegyver tesztelõ részlegben, basztattam a gépét, de semmi nem volt, majd átmentem az automata fegyverhez, kikapcsoltam, ott basztattam a gépet, kidobott valmi infot. Van egy lift is de nincs áram alatt. Merre tovább?
Gnome
azt vettem észre, hogy ha a civilekhez közel mész akkor legugolnak...Én ezt kihasználva bedobtam egy üveget a kamrába mind a kettõ bement
hátulról az egyiket leütöttem a másik meg megijedt...szal annak is vége lett..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

shaba23
MAYDAY ne tartsd fel az embereket, mert így nem fogunk tudni multizni:)))
Inkább dobj egy mailt!
shaba23
NINCS ÖTLET????