Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csupa teljesen sötét helyrõl...
Steam acc: kange82
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I love this game!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
I love this game!
Elakadtam.Ott vagyok , hogy ki kell nyirnom Kombajn Nikoladzet.Kihallgatom a beszelgetesuket es roviddel utana mission over.Aszongya , hogy tiszta orult vagyok hogy ilyet csinaltam.stb. Csak azt nem tudom mit csinaltam rosszul.
koszi elore is
Ha még olvasod. Most jött vissza a levél a normál mailomra. Úgy hogy akkor talán már elsõre sem én voltam a hülye. A szöveg hosszú, de a végét bekopizom. Talán tele van a tárad, nem tudom:
Your message is being returned; it has been enqueued and undeliverable for
7 days to the following recipients:
Recipient address: [email protected]
Reason: unable to deliver this message after 7 days
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Mint ahogy azt a #2008-as hozzászólásban is elmondottam.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Én is azt olvastam valahol, hogy a program leellenõrzi a hullákat és ha olyan helyen hagytad õket, ahol egy arra tévedõ õrjáratnak szemet szúrhat, akkor jelez. Hiába, hogy a te megfigyelésed szerint erre nem jár senki.
TSW: Tunderke
Pálya eleje telerakva landmines-szel,túljutottam.
Beérek egy helyiségbe,2 hulladéktároló van itt,+egy nyílás fenn a falon,ahová fel kellene kapaszkodnom..
Hogy a f@szban lehet oda feljutni?
Össze-vissza ugrabugrálok,nem megy...
http://www.freeweb.hu/splintercell/
Az MGS tuti jó játék, bár nem mai darab. Én még eredetiben is megvettem, és 3 féle képpen nyomtam végig. Én is csak ajánlani tudom. És Snake pont ugy néz ki mint Fisher(ruházatilag), csak jóval fiatalabb.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Ha mindenkötél szakad és végre hazavergõdök, akkor majd elküldöd a mentett állást, megcsinálom azt visszaküldöm. Tényleg ha minden kötél szakad.
Telefonál a fickó, lehallgatom...
Aztán mikor abbahagyja megemlítve a kocsiját, akkor mission failed... és fogalmam sincs, hogy miért... :-(
látom a limuzint, ott áll a ház mellett...
de még mindig nem tudom, hogy mit kell csinálni...
PLS HELP!
nem is találtam...
egy kapuval szemben van egy épület, és annak az elsõ emeletén telefonál a ficko valakivel...
nah, azt hallgatom le az ablakon keresztül...
az elsõ lehallgatás is hibás volt...
azt orvosolta a patch...
de itt most nemtom, hogy mi van... :-(
úgy eljutottam odáig, hogy senkit sem bántottam, és most is mission a failed...
légyszives segítsen valaki!