Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kange
Helyileg már próbáltam a víz mellõl a sötétbõl, közvetlekül a kerítés széle mellõl, aztán a bokor sarkából is...
csupa teljesen sötét helyrõl...

Steam acc: kange82

Shep
OK köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A CIAs pályán miután átmentem a 2 kamerával ellátott nagy elõteren lemegyek a lépcsõn kilövöm a lámpát így a kamera nem vesz észre, de a kódos ajtóhoz nincs meg a kód, azt merre találhatom?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A CIAs pályán miután átmentem a 2 kamerával ellátott nagy elõteren lemegyek a lépcsõn kilövöm a lámpát így a kamera nem vesz észre, de a kódos ajtóhoz nincs meg a kód, azt merre találhatom?

Iori
Melyik manus?és hol található?

I love this game!

Joke
Azért a manusért mennyél vissza, és vidd el az autóhoz. Csak ennyi, és vége is lesz a küldetésnek.

Iori
azt a csávot eliskaptam aztán meg ki is nyirtam.Aztán lementem ott volt egy teherauto és mellette pedig 3 ember,2 az a társam az egyik pedig egy security és a securityt leütöm aztán meg megállt a tudomány...

I love this game!

Na The End.A vegere valami durvabbat vartam de igy sem volt rossz.Kicsit rovid volt.
Jol van HUJE vagyok mert nem is kellett hasznalni a miket csak leorvloni a pasit. De azert koszi a segitokeszseget!!
Koszi a segitokeszsegedet de ez joval azutan van.Ez mar a 3. mikrofon hasznalat ha jol szamolom.Egy pinceben elkaptak de miutan mexunt a vilagitas es kinyirtam mindenkit feljutottam egy udvarra ahonnan felmasztam az ereszen egy nyitott folyosora .Ott hasznaltam a mikrofont es utana over.
Noninnyó
Miután kihallgattad õket a szobában, utána a limuzinban is ki kell hallgatnod, mit beszél telefonon. Ameddig a limó a kapu elõtt áll, addig kell hallgatózni.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Shep
Hogy lehet a ragasztószalagot vagy mit, meg az elektromos sokkolót a CIAs pályán használni? Azt írja a helpnél, hogy válasszam ki, és már itt problémák jönnek elõ mert nem jelenik meg a kis ikonja ott ahol a többi cuccnak megjelnik hiába választom ki a quick inventorybol.

Ja, ez Lórinak szólt

Iori
a CIA-s pályán amikor Dougherty elkell vinni a randezvous pointra mit kell csinálni???Mindenkit lerendeztem aztán a kocsi mellett ott van a két haver .

I love this game!

HiALL!

Elakadtam.Ott vagyok , hogy ki kell nyirnom Kombajn Nikoladzet.Kihallgatom a beszelgetesuket es roviddel utana mission over.Aszongya , hogy tiszta orult vagyok hogy ilyet csinaltam.stb. Csak azt nem tudom mit csinaltam rosszul.

koszi elore is
Hello bugi

Ha még olvasod. Most jött vissza a levél a normál mailomra. Úgy hogy akkor talán már elsõre sem én voltam a hülye. A szöveg hosszú, de a végét bekopizom. Talán tele van a tárad, nem tudom:

Your message is being returned; it has been enqueued and undeliverable for
7 days to the following recipients:

Recipient address: [email protected]
Reason: unable to deliver this message after 7 days

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Noninnyó
A lenti leírás Berci-nek szólt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
Na úgy kell csinálni, hogy lemész a csatornába, ott kell végigmenni, van lenn pár ember, de inkább hagyd õket menni elõre, lassan kövesd õket. Elérsz egy olyan helyre, ahol felfelé lesz egy létra. Ott mássz fel, de óvatosan, mert fenn 2 õr lesz: az egyik neked háttal, az nem gond, de a másik sétál. Miután likvidálod mindkettõt, fel kell másznod az ott lévõ nagy házba, aminek piros világítása van. A házban találod a fickót, akivel dumálnod kell. Remélem elég jól leírtam a dolgot.

Shep
Köszi szépen.

schoma
"Mássz át a kerítésen. A bejárattal párhuzamos részén, bal oldalon nincsen szögesdrót. Majd mássz fel a bal oldali ventihez, a jobb alsó lemezt pedig ki tudod nyitni. Erre van másfél perced, mert utána elindul a venti."
Mint ahogy azt a #2008-as hozzászólásban is elmondottam.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Shep
Srácok a CIAs pályán, hogy a fenébe kell a kertbõl bejutni, gondoltam, hogy a tetõre kéne felmászni, de hát túl magasan van. Elõre is köszönöm a segítséget.

shaba23
Bár még nem játszom, azért belepofázok.
Én is azt olvastam valahol, hogy a program leellenõrzi a hullákat és ha olyan helyen hagytad õket, ahol egy arra tévedõ õrjáratnak szemet szúrhat, akkor jelez. Hiába, hogy a te megfigyelésed szerint erre nem jár senki.
Pupcika
és honnan?

Nekem ilyen akkor volt, mikor pár másodpercet kihagytam a beszéd felvételébõl...

TSW: Tunderke

Én késõbbi pályán találkoztam úgy mission failed felirattal, hogy túl sok riasztás (de nem riasztott senki). Csak 1 megoldást találtam (és mûködött): mintha a progi néha végignézné, hogy nincsenek-e hullák fényben. Ha vannak riaszt magától, nem kell hozzá ellenség. Miután kilõttem a lámpákat egy részen és odavittem minden hullát megjavult minden és nem riasztott be.

Elvileg semmit:) Ott kéne egy mission comleted feliratot kapnod kis duma után. Patch nem segített? Lehet, hogy csak rossz helyen állsz vagy ilyesmi...

Ha jól emléxem nem ott van felállványozva az egyik fal? Ott kell felmenni. Egy épület tetején lesz egy piros neon, mellette áll majd.

Falos ugrás, high jump. Ugrasz a falnak neki majd megnyomod még1* a jumpot. Ugyanígy kellett a rendõrségre bejutni a kukáról az elején...ha jól csináltad magától elkapja a másik fal tetejét.

Kiválasztod controllal és use (E). Utána egérrel irányítod hogy vörös legyen a négyzet, irányozd az emberekre...

cypher
Ennek a küldetésnek a folytatása,ahol elakadtam.
Pálya eleje telerakva landmines-szel,túljutottam.
Beérek egy helyiségbe,2 hulladéktároló van itt,+egy nyílás fenn a falon,ahová fel kellene kapaszkodnom..
Hogy a f@szban lehet oda feljutni?
Össze-vissza ugrabugrálok,nem megy...
CSOCSO
miért?:) ki mondta hogy azé lesd meg mert én reklámozom?:)))
ki kell mászni a kerítésen a falon túlra. ha szmbe állsz a sorompóval, balra kell menni, ott egy darabon üres a fal teteje, ki lehet menni.
Innen próbáld meg:
http://www.freeweb.hu/splintercell/

Az MGS tuti jó játék, bár nem mai darab. Én még eredetiben is megvettem, és 3 féle képpen nyomtam végig. Én is csak ajánlani tudom. És Snake pont ugy néz ki mint Fisher(ruházatilag), csak jóval fiatalabb.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

schoma
#1921-es hozzászólás. Ha jól emlékszem. :)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Részemrõl biztos vetek rá egy pillantást. De nem azért, mert olyan jó reklámot csináltál neki.

CSOCSO
MINDENKINEK KÕTELEZÕ!!!:)) nemcsak aki végigvitte...csak ugy megjegyzem szvsz jobb az MGS....
CSOCSO
HI ha valaki már végigvitte eme játékot gyertek probáljatok ki valami hasonlot..Metal gear Solid 2 topicban érdeklõdjetek ...holnaptol az elsõ rész felkerûl a sectorra...
Volt már ilyen probléma. Nem tudom a patch fenn van? Ha az sem kezd elõlrõl az utolsó autosave-tól(valószínüleg ezt kell tenni). De még mindezek elõtt buzeráld át az összes számgépet, mert lehet azért riaszt be mert kihagytál valami fontos tudnivalót.

schoma
Szemben van egy fal, azon kell kimászni. Ott, ahol hiányzik a szögesdrót.

Na én meg azt nem tudom, hogy miután lehallgatom a limós pasast akkor utána mit kell csinálni.... valaki esetleg?
Honnan próbálod venni? Mármint helyileg. Egyébként itt sokaknak bug van és mission faild...lesz.
Ha mindenkötél szakad és végre hazavergõdök, akkor majd elküldöd a mentett állást, megcsinálom azt visszaküldöm. Tényleg ha minden kötél szakad.

Kange
De a limuzin el sem indul...
Telefonál a fickó, lehallgatom...
Aztán mikor abbahagyja megemlítve a kocsiját, akkor mission failed... és fogalmam sincs, hogy miért... :-(

shaba23
Pupcika kösz a tippet, hétvégén hardverreform és akkor majd megpróbálom
Kösz!!!!!!!!!
Kange
helyesbítek...
látom a limuzint, ott áll a ház mellett...
de még mindig nem tudom, hogy mit kell csinálni...
PLS HELP!

Kange
a limuzinig nem jutok el...
nem is találtam...
egy kapuval szemben van egy épület, és annak az elsõ emeletén telefonál a ficko valakivel...
nah, azt hallgatom le az ablakon keresztül...

schoma
A limuzint lehallgatod a kapuba, vagy odáig már el se jutsz?

Kange
igen...
az elsõ lehallgatás is hibás volt...
azt orvosolta a patch...
de itt most nemtom, hogy mi van... :-(

schoma
Patchet felraktad?

Kange
Helyesbítek...
úgy eljutottam odáig, hogy senkit sem bántottam, és most is mission a failed...
légyszives segítsen valaki!