3838
  • Looserke
    Nagyoon szép a game, csak ne villognának az árnyékok a 41.09-es detonatoron. Béta detonatort meg nem akarok csak azért feltenni.
  • cervin
    gyorsan mász be,egy helyen nincs szöges drot,ott és kapaszkodj fel a ventillhez idöre...az őrőket a kerités mellett haladva kerüld ki
  • cervin
    ok megprobálom a kuty megvolt
  • Petyus_
    Hi!

Patakpartra menjél szerintem, és amikor kezdődik a bejátszás RÖGTÖN kezdd el felvenni ez a titka. Lehet a kutyát érdemes előtte elintézni valami sötét helyen.
  • cervin
    közel megyek a házhoz/kinai a pálya/és akkor lehallgatom és nem enged tovább mission over.Már millio féle képpen probáltam.Hova kell álni a mikrofonnal?.Segitség
  • schoma
    Épp az a jó, ha minél kevesebb enbert nyírsz ki!
  • cervin
    nem sok őrt nyirtam ki inkább kikerültem őket.Nem ez a baj?
  • cervin
    ez nem a liftes hanem az ablakban telefonálo csávo.Végig felveszi és megszolal az over......
  • schoma
    Sajna el kell, hogy keserítselek. :( Nem véletlen, hogy nem tudod a nagyobb felbontást kiválasztani. Ehhez játékhoz már kevés a GF1-es. Ezzel a videókártyával nem fogsz jobb eredményt elérni. Sajna ez van. :(((
  • shaba23 #2580
    MAYDAY-nak igaza van, nekem is ez volt a problémám, de a driver megoldotta
  • schoma
    Ezt nehéz megmondani. :(( Eddig aki átküldte, annak gond nélkül megcsináltam. Nem állítottam be semmit, csak egyszerűen lehallgattam őket. Teljesen a tetőig kisértem a liftet, ameddig ki nem szálltak belőle!
  • cervin
    hiába irányitom az ablakra a micet piros lesz felveszi és a végén misson failedet mind,akkor is ha nem veszem fel csak állok ..mi a hiba segits
  • Mayday
    N: ha meg tart a problemad, tegyel fel a videokartyadnak uj drivert!
  • bizkit
    Az oprendszered nem véletlenül Win 98 vagy Win Me???
  • bizkit
    A múlt havi Gamestarban benne volt az egész!
  • schoma

Csak, hogy én is beleszóljak a társalgásba. :))
  • jobb
    Somának küld el az elmentésedet, az ini file-lal együtt, majd ő megoldja!
  • jobb
    Igazad van!
  • cervin
    de nem tom mert ha lehallgattam misson failed segits
  • jobb
    Köszi a tegnapi file-t.
  • cervin
    a faszit aki pont telefonál az ablakban a mikrofon müködik de vége
  • N
    Milyen intro?Kit kell lehalgatni?
  • cervin
    egy intro azt mutatja hogy az ablakban kell lehallgatni
  • N
    SEGÍSÉGG!!!
  • N
    Nem tudok játszani a Splinter Cell-lel mert ezt a hibaüzenetet írja ki:
    General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
    Mit tegyek?
  • schoma
    Menj halkan mögé! (Gugolva) Majd kapd el! (Interact) És vidd oda a a retinascannerhez!
  • Ombi
    breki es honnet szedted le de meg mindig nem valaszoltatok gyakorlo kuldetes a faxit ra kell vennem nyissa ki ajtot help bocsi de bena vagyok kosz
  • schoma
    Hát ez jó kérdés. Nekem elsőre sikerült. Lehet, hogy nem követted teljesen végig a beszélgetést.
    Már a mikrofonnal a kezemben mentem ki az ajtón. Majd balra a fal mellett eloldalaztam, hogy a liftel szembe kerüljek. Ennyi.
  • schoma
    Szerintem meg nagyon közel mentél a faszihoz, akit rádión felhívtak a tábornokhoz. Én kinyirtam a csatornában a faszit.
  • schoma
    Akkor elküldöm úgy, hogy nincs becsomagolva!
  • schoma
    Total Commander 5.50-nel van becsomagolva!
  • schoma
    Mi a gond a levéllel?
    Elküldöm mégegyszer!
  • schoma
    Na ismét én. Neked is elküldtem a levelet!

Egyéb óhaj, sóhaj, bánat, panasz, kérdés?
  • schoma

SORRY! Visszavontam! Nem kell a config.ini! Már nézem is a te problémádat!
  • schoma
    Te is nézdd meg a leveleidet! Hiányzik a config.ini! Így nem tudom megnézni!
  • schoma
    Üdv. Mindenkinek, aki a mai nap folyamán küldött nekem mentett állást, kérem nézze meg a leveleit!
    Köszi
  • Shep
    Na ha ez az utolsó pálya akkor fel kell mászni a csatornacsövön a szemben lévő teraszra, ha viszon ez az amikor le kell hallgatni a csókákat a liftben, akkor fogod a lasermicet ráirányítod a liftre és rajtatartod amiíg dumálnak, ha viszont ezt ár megtetted akkor viszon lesz egy ajtó ami nyitva van, ha esetleg egyik verzió sem igaz akkor nem tudom hol tartasz mert másik szökőkút most nem ugrik be.

dikk 43.00 nekem fel se megy hiányzik egy köteg file belőle
  • Shep
    Na én is végigvittem, de lenne pár kérdésem. Mindenki megnézte az introt legalább 1x, na ebben van pár jelentet amiket én nem láttam a gaméban ilyenek mint: - usankás orosz terepruhás katonák AK-val, sima kommandósok urban színű terepruhában/no sisak vagy vmi./ és vmi pincében lövi őket,
    meg az a jelentet amikor a gáránát repül felé /persze nincs kihúzva belőle a biztosító szeg/ő meg elkapja, és végezetül olyan Max Payne -es követem a kilőtt golyót egészen a becsapódásig effekt is volt az intróban én meg sajna ilyennel nem találkoztam. Benne vannak ezek a gaméban és csak az én figyelmemet kerülték el, vagy tényleg kihagyták őket?

Dikk azzal is szar :)
  • mtubi
    Thx.
    Megnézem!!!
  • Ombi
    faxom ki van mar bocs elottem egy faxi vele szembe egy ajto uveg mogott csavo es mindig ezt irja ki valasszam ki az ellenfelet es ujratolt mindig ezt csinalja