Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm szépen, hogy megcsináltad, így játszhatok tovább...

Steam acc: kange82
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Vagy esetleg megkaphatom a mentett állást mail-ban? :-)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

elküldtem a könyvtárral együtt...
bár sok mentést kivettem belõle, mert úgy túl hosszú lett volna... :-)
én nagyon örülök, ha valamikor meglesz, mert nagyon tetszik a gamma, de ez kicsit zavaró... :-)
nálam orvosolta a problemát...
Légyszi nézdd meg a #2250-es hozzászólásomat!
Ha igen, akkor elmenti, és visszaküldi nekem...
Így kikerültük a problémát...
Kérdezz máskor is bátran.

CD-t feltenni, anelkul, hogy elcseszte volna a jatekot? es ha igen akkor melyik verziot es mik a jellemzoi a bonusnak? mibol latszik, hogy mukodik?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Menj el az üvegajtóval szembeni utca végére. Ott van egy konténer (szemetes) a téglafal mellett. Ugorj fel rá. Majd onnan a kerítésre. a kerítés bal szélén nincsen szögesdrót, ott át tudsz majd mászni.
Mi a probléma?
Ez a kérdés csak azért fogalmazódott meg bennem, mert szerintem ha normálon játszotok, akkor ott nem mindig gond, hogy beriasztanak.
Jó, tudom: speciel a CIA-s pályán tényleg gond.
Más: milyen néven nyomod a játékban.
Az a legegyszerûbb, ha az egész könyvtáradat (SAVE-n belül) becsomagolva átküldöd.
nálam is ez a helyzet...
Én is végignéztem az egészet elõlrõl, senkihez sem nyltam, és nekem is mission failed van...
Egy sráctól töltöttem DCrõl. Nem fake! Azt írta, hogy volt egy magyar készítõ is a teamben. Nézzétek meg a csatornafedõt!!! Én ezért még egyszer nem nyomom végig, de aki még ott tart figyelje meg!
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
hm... vállalná ezt valaki?
A medve nem játék.
TSW: Tunderke
7687
110598
2019
És akkor végre nem kéne itten szívnom...
Ugyanis szerintem bug van megen... :-(
A medve nem játék.
nagyon nem tudok továbbjutni sajnos...
szerintem itt is bug van, mint az elsõ mikrofonosnál... bár azt a patch orvosólta...
pls, valaki áldjon meg!!!!
Legalábbis 3 CD-nyi. Ha nem lettek volna benne az animok, 1 CD-re is ráfért volna. A Mafia is 3 CD volt, de mintha hosszabb lett volna ... Mindegy. Érdemes volt VV.
A medve nem játék.
Már úgy is próbáltam, hogy úgy megyek közelebb, hogy már hallgatózom...
így azonnal hallom, amikor megszólal...