Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kange
hát akkor valszeg bug a hiba...
köszönöm szépen, hogy megcsináltad, így játszhatok tovább...

Steam acc: kange82

schoma
Én már elküldtem. Nem tudom, hogy mi volt a baj, nekem elsõre lehallgatta. De komolyan!!!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Kange
Ennek nagyon örülök, de akkor megosztanád velem az élményeidet? :-)
Vagy esetleg megkaphatom a mentett állást mail-ban? :-)

schoma
Na itt vagyok. Igéretemhez híven megcsináltam. Csak neked, csak most, csak itt. csak tõlem.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

A palyan nem dugtal el elegge egy/tobb hullat. Nezz vissza, es hordj el mindenkit a sotetbe...
schoma
A manus nem tudom hogy hol van nálad. Nekem azon a részen volt, ahol ki lehetett jutni a tetõteraszra. De amúgy a képrõl (ami a PDA-dban van) szerintem elég jól felismerhetõ.

schoma
megtanulhatt=megtanulhatta

schoma
Pedig itt is leírtuk ezerszer a megoldást. A "wall jumpot" meg a training alatt megtanulhatt. De akkor máskor majd alaposabban leírjuk: pl.: menj 5 cm-t elõre. a falal 32,728 fokos szöget zárjon be Sam bal fülcimpája. Nyomdd meg az ugrás gombot! Mondom az ugrást! Amikor a falhoz érsz, nyomd meg mégegyszer az ugrás gombot. -> elrugaszkodik a faltól ..........

Kange
király! :-)

schoma
OK. Rajta leszek a probléma okának megtalálásán és orvoslásán.

Kange
olvastam...
elküldtem a könyvtárral együtt...
bár sok mentést kivettem belõle, mert úgy túl hosszú lett volna... :-)
én nagyon örülök, ha valamikor meglesz, mert nagyon tetszik a gamma, de ez kicsit zavaró... :-)

Kange
tedd fel az 1.1-es patch-ot... a készítõk szerint is ott bug van /és sajnos még sok helyen/...
nálam orvosolta a problemát...

schoma
De csak olyan délután fél hat fele lesz meg ha meglesz.
Légyszi nézdd meg a #2250-es hozzászólásomat!

Kange
most aztat próbáljuk meg, hogy elküldtem a mentéseimet Schoma-nak, és megnézi, hogy õ meg tudja e csinálni...
Ha igen, akkor elmenti, és visszaküldi nekem...
Így kikerültük a problémát...

schoma
Milyen bonus addon?

schoma
Ezt már szeretjük.
Kérdezz máskor is bátran.

schoma
?????

fluga
jááááj öszi!

TopGun
Apropo! valakinek sikerult mar a bonus addon
CD-t feltenni, anelkul, hogy elcseszte volna a jatekot? es ha igen akkor melyik verziot es mik a jellemzoi a bonusnak? mibol latszik, hogy mukodik?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

fluga
azon kivül fel lehet mászni egy lugasszerûségre, ahonnan az ablak karnyújtásra van azt viszont nem tudom betörni,mert elfgyott a skúlóm----lehet restart lesz, de akkor sem tudom,hogy hogyan lehet azon túljutni

schoma
Ok látom. Csak kicsit le vagyok lassulva.
Menj el az üvegajtóval szembeni utca végére. Ott van egy konténer (szemetes) a téglafal mellett. Ugorj fel rá. Majd onnan a kerítésre. a kerítés bal szélén nincsen szögesdrót, ott át tudsz majd mászni.

schoma
Te a {HSF} Fluga vagy?
Mi a probléma?

schoma
Össznépi kérdés: ti "hardon" nyomjátok vagy normálon.
Ez a kérdés csak azért fogalmazódott meg bennem, mert szerintem ha normálon játszotok, akkor ott nem mindig gond, hogy beriasztanak.
Jó, tudom: speciel a CIA-s pályán tényleg gond.

TORO
Teendõ? Mert nem akarom itt befejezni a game-t.

schoma
Már csak a config.ini file-t küldd át légyszi, mert anélkül majd nem fogom tudni betölteni.
Más: milyen néven nyomod a játékban.
Az a legegyszerûbb, ha az egész könyvtáradat (SAVE-n belül) becsomagolva átküldöd.

Kange
Akkor elküldtem e-mail-ben a mentett állásokat.
Elõre is köszönöm!

Kange
Ne aggódj, úgy néz ki, hogy ez bug...
nálam is ez a helyzet...
Én is végignéztem az egészet elõlrõl, senkihez sem nyltam, és nekem is mission failed van...

TORO
Sziasztok! Elakadtam. A kínai követségen kihallgatom a beszélgetést, de a faszi megemlíti a kocsiját, és mission failed. Az autosave-tõl végignyomtam újra úgy, hogy senkit, még a blökit sem kábítottam el. Mindenki él és virul. És mégis. Mi a gáz? Mit csesztem el? Segítsetek!!!

schoma
Persze. Küldd át, majd délután megnézem.

a.carkey

Egy sráctól töltöttem DCrõl. Nem fake! Azt írta, hogy volt egy magyar készítõ is a teamben. Nézzétek meg a csatornafedõt!!! Én ezért még egyszer nem nyomom végig, de aki még ott tart figyelje meg!

A medve nem játék.

Punker
tud valaki végigjátszást?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kange
és az megoldható, hogy elküldöm a mentést, megnézed, hogy jó helyen vagyok e, megcsinálod a feladatot, ha jó, akkor elmented, és visszaküldöd?
hm... vállalná ezt valaki?

a.carkey
Egy bug sem fodult elõ velem. Egy dolog nem tetszett csak - na jó nem egy -, hogy amikor a falról leszerel egy bombát, ott van egy pár mozgáshiányos mozdulat. Mintha csúszna a földön ...

A medve nem játék.

Az nem lehet gond, hogy azt írtad, hogy kinyírtad? Bár szerintem beszólna a progi érte, mert leütve kell elvinni a kocsiig, nem fejbelõve:)

TSW: Tunderke

a.carkey
Azt hiszem már csak az utolsó Kínaitól van meg ...
:(

A medve nem játék.

A lehetséges kódok:
7687
110598
2019

Kicsit részletesebben: kimész az irodájából, jobbra végig, balra végig, bemész az ajtón jobbra és ott áll.

Talán nyírd ki az õröket, idáig nem ezt tetted velük?:)

A csatornából egy létrán kell kimenni egy csatornafedél alatt, ugyanolyan mint ahol lejöttél, csak a másik:) Fölfelé nézzél.

Ebben a játékban gyakorlatilag mindig csak 1 irányban lehet menni. Kiment cigizni egy teraszfélére, a vetítõterem után van.

Még ezen az oldalon megtalálod a választ, mi lenne ha visszaolvasnál 1 csöppet?

Kange
Nem szeretnéd hozzám feltölteni az elmentéseidet?
És akkor végre nem kéne itten szívnom...
Ugyanis szerintem bug van megen... :-(

a.carkey
THX

A medve nem játék.

a.carkey
UW?

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tud valaki egy feltöltesi helyet? Csak két képet szeretnék megmutatni.

A medve nem játék.

Kange
valaki nem áldana meg egy elmentett állással?
nagyon nem tudok továbbjutni sajnos...
szerintem itt is bug van, mint az elsõ mikrofonosnál... bár azt a patch orvosólta...
pls, valaki áldjon meg!!!!

DayWalker
Hol találom Dougherty-t, mert nem tudom már merre menjek?

a.carkey
Ez jó volt, szép volt, érdekes volt. Egyértelmû, hogy Tomb Raider hosszúságú sorozat várható belõle. A vége is erre utalt. MGS2 lesz a következõ. Remélen ehhez hasonló lesz az irányítása. Mellesleg nem volt túl hossszú ...
Legalábbis 3 CD-nyi. Ha nem lettek volna benne az animok, 1 CD-re is ráfért volna. A Mafia is 3 CD volt, de mintha hosszabb lett volna ... Mindegy. Érdemes volt VV.

A medve nem játék.

Joke
Elakadtam azon a pályán, amikor a cstornában kell menni. Nem találom a kijáratot! Plz, help!

Kange
Nem hagyok ki semmit sem...
Már úgy is próbáltam, hogy úgy megyek közelebb, hogy már hallgatózom...
így azonnal hallom, amikor megszólal...