Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spenser
Hali ha 32 megás a vgád akkor igen :(....

Breki33
enis itt járok a bombáknál
a többit is hatástalanítani kell vagy elég ha elrobogok mellettuk aztán mögöttem robbannak?
Breki33
olvass fighyelmesebben EQ.....
comprende? :-)
schoma
Csak azt lehet beállítani, hogy mindenkire (beleértve Sam bácsit is) lõjenek.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Aborg
Udv. Athlon XP1600+, GF2 GTS cuccon nem kapok mas lehetoseget a felbontasra mint 640x480. Ez valamiek a hibaja vagy csak a progi ennyit nez ki a gepbol es tobbet nem enged?
Shep
nekem is segíts légyszives

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A piros lámpákra kell nézni elõször bal aztán jobb tetõ és végül ami pont elõtted van a földön

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A kínai nagykövetséges pályán /még az elsõn/ miután beszéltem az informátorral a tetõn a narancsszínû neonreklán mögött, hova kell menni, merre van a követség?

Breki33
mert eqvivalens

és jó megoldás is
TopGun
Koszi!! ez miert nem szerepel a beallitasokban?:(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Csacsi
Akkor konfiguráld át az egérgõrõl más gombra, az options menüben. Gondoltad volna?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

grebber
Hogyan lehet FUTNI a játékban?Lehet egyátalán?Nem görgös az egerem.Kérlek segítsetek!!!!

Next PC upgrade: 2022

schoma
Egérgörgõvel lehet a mozgás sebességét állítani.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

TopGun
Sziasztok! kicsit lamer kerdest teszek fel, mert
meg csak most ismerkedek a jatekkal! hogy kell futni? en csak setalni tudok az ipsevel es az nem igazan megnyugtato :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Breki33
na erre még nemis gondoltam

errõl a sokkolórol még irhatnál
Petyus_
Egy gumilövedéltõl megtántorodik - gyorsan odafutsz, és szembõl leütöd csont nélkül.

A sokkoló csak az akváriumos helyeken poén. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
A kerítésen át tudsz ugrani egy helyen.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Breki33
értem
schoma
Az egyik a sokkoló! Ebból egy is elég. Amásik a gumilövedék, amibõl kettõ kell. Lényegi különbség nincs. De szerintem a gumilövedékkel lehet zajt is csapni. De ezt még nem próbáltam.

schoma
Melyik két lõszer között? Mire gondolsz? Van egy pár cumó, amit a puskából tudsz kilõni. A teljesség igénye nélkül: sokkoló lövedék, gumi lövedék, kamera, kamera, mely hanggal eltereli az ellen figyelmét, és altatógázzal ártalmatlanná teszi, gránát, füstgránát.....
Melyikre is gondolsz?

Mas-Thief
Bár a bevezetõ Anim zenéjének semmi köze a magyarokhoz tudtommal, mégis nagyon jó zene. A 'The Crystal Method' nevû együttesnek a "Name of the Game" címû száma. Kevesen ismerik szerintem a bandát, viszont elég egyedi a stílusuk. Mivel korábban ismertem az együttest, igencsak meglepett a bevezetõ anim. Ja a játék feelingje pedig valami észveszejtõ. Holnap suli van, de most tudtam csak abba-fejezni. Nesze neked IGI2! Sam a nyerõ!

Persze, pl engem érdekel, csak nem emlékszem rá, de meghallgatom. Tehát?

Elég sok a magyar vonatkozása a játéknak, lehet, hogy véletlen?: magyar feliratú csatornafedelek, az õr valamelyik pályán Brahms 4. magyar táncát dúdolja.

Mas-Thief
Sziasztok! Most kezdtem játszani a gaméval. Érdekel valakit, hogy melyik szám szól a bevezetõ anim alatt? :-)

schoma
Keresd meg! Van egy kép róla a PDA-ban!

schoma
Ezen már réges-régen túlvagyunk.

a.carkey
Csak azt bírom, hogy a #2243-asnál, a csatornafedõ felirata, a "Fõvárosi Csatornázási Mûvek" senkinek sem tûnik fel ...
:)

A medve nem játék.

bfg900
Ja :(((
Ráadásul nem is használtak ki a benne rejlõ lehetõségeket. Szerintem túl könnyû lett (bár normal-on kezdtem). Mindezek ellenére az egyik legjobb játék, amivel összeakadtam mostanában, ráadásul igen kultúráltam meg a gyengécske gépemen és a pályákat számomra felfoghatatlanul gyorsan tölni :))
a.carkey
Kevésbõl ...

A medve nem játék.

cervin
A végig játszást az [email protected] ra küldje el valaki.Köszi.
cervin
KÉNE EGY VÉGIG KÖSZI. mI A MODJA?HOGY KAPOM MEG
bfg900
Képes vagyok ilyen hülye helyeke nelakadni amúgy :)
schoma
Ami az adatlapon van. :)
[email protected]

schoma
Egyenesen elõre. De most komolyan. A kõkerítésen kell átmászni, ahol hiányzik a szögesdrót. Ha a kapu tõled jobbra van, akkor pont szemben lesz a megoldás.

bfg900
Szégyenlem magam, de elakadtam most tényleg :)Visszaolvastam fórumon, de úgytûnik senki nem volt ennyire béne :) Szal Kínai nagykövetség, lehallgattam az emeleten a kínai tábornokot, majd a fekete limot és nemtom merre tovább.
schoma
Patch fenn van? Végsõ esetben átküldheted a mentést! Megnézem.

cypher
Vizuálom,thx!!
bfg900
Oké, guggolva kell megközelíteni a bombát. LEgalábbis nekem így sikerült hatástalanítani. Most járok a kinai nagykövetségnél. Mért van olyan érzésem, hogy hamarosan vége a játéknak? :)
bfg900
Hát van 2 ember a sarokban, mellettük 2 bomba és ha az egyikkel babrálok, akkor robban a másik is. Bár az is lehet hogy azért robban fel a másik bomba mert az elsõ indítja be, nem azért mert érzékelt, nemtudom.
schoma
Mi az, hogy nincs idõ vele foglalkozni?

bfg900
Egyébként hány pályából áll a játék?
bfg900
De 2 bomba van egymás meleltt és hiába próbálom hatástalanítani a másikkal nincs idõ foglalkozni.
schoma
Hõszemcsivel nézd meg! kék, zöld, sárga, piros.

TORO
Szia Kange!

Megtennéd, hogy átküldöd a mentett állást e-mailben? [email protected] Elõre is köszönöm!
TORO

Az utolso pályán mi a kod amit le kell olvasni mikor az õr bepötyögi??thx

schoma
Akkor hatástalanítsd, amikor zölden világít a led!

schoma
Persze! Neked mindig. :))

fluga
hey van itt valalk segíteni?

schoma
Menj be abba a szobába, ahol hiányzik a fal egy része. Lapulj a falhoz, így már át tudsz menni a keskeny résen.

cypher
Nah,Tisztel Egybegyûltek!
Utolsó pálya,vmi faszi kámpjútör-ét kellene megtalálnom,kínai kajáldán jutok fel oda.
Azt mondja,hogy olvassam le a kódot,amit az õr bepötyög.Csakhogy:
-itt van egy liftajtó(??),ami jammed,egy raktárhelyiség eü.csomaggal,szemben lyukak a falon
-meg egy másik ajtó,ott,ahol beesek a szintre,deelõtte felmosóvödör van,mögötte a keypad..
Megoldás??
Köcci.
schoma
Tedd fel a patchet!