Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a többit is hatástalanítani kell vagy elég ha elrobogok mellettuk aztán mögöttem robbannak?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Next PC upgrade: 2022
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
meg csak most ismerkedek a jatekkal! hogy kell futni? en csak setalni tudok az ipsevel es az nem igazan megnyugtato :(
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A sokkoló csak az akváriumos helyeken poén. :)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Melyikre is gondolsz?

Elég sok a magyar vonatkozása a játéknak, lehet, hogy véletlen?: magyar feliratú csatornafedelek, az õr valamelyik pályán Brahms 4. magyar táncát dúdolja.
Van egy kép róla a PDA-ban!Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

:)
A medve nem játék.
Ráadásul nem is használtak ki a benne rejlõ lehetõségeket. Szerintem túl könnyû lett (bár normal-on kezdtem). Mindezek ellenére az egyik legjobb játék, amivel összeakadtam mostanában, ráadásul igen kultúráltam meg a gyengécske gépemen és a pályákat számomra felfoghatatlanul gyorsan tölni :))
[email protected]
Megtennéd, hogy átküldöd a mentett állást e-mailben? [email protected] Elõre is köszönöm!
TORO

Utolsó pálya,vmi faszi kámpjútör-ét kellene megtalálnom,kínai kajáldán jutok fel oda.
Azt mondja,hogy olvassam le a kódot,amit az õr bepötyög.Csakhogy:
-itt van egy liftajtó(??),ami jammed,egy raktárhelyiség eü.csomaggal,szemben lyukak a falon
-meg egy másik ajtó,ott,ahol beesek a szintre,deelõtte felmosóvödör van,mögötte a keypad..
Megoldás??
Köcci.