Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>Szegényke jobb létre szenderült. Nézz vissza a >hullaházba, ott lesz. De vigyázz, mert van benn >egy kamera!
Ugyanitt akadtam el, merre van a hullahaz???
A rendorseg epuleteben?A vallatoszoban vagyok,szegeny ficko, jol kicsinálták....
Annál a doboznál ami az utca felett lóg a darun,ugye ott kéne valahogy valamit csinálni?
kezd idegesiteni a negyedorankenti ujraindulás
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
De ha átküldöd a mentést, neked is szívesen megnézem. De csak délután!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
az biztos, hogy a darun át a tuloldali épuletre lyukadtam ki
Én most kaptam kézhez a játékot,és már is kiprobáltam.
Játszogattam vele,de már az elsõ küldetésnél nem tudok továbbjutni.
Ugyanis ott vagyok,ahol a teraszon van egy fazon és amikor megyek az ajtohoz,akkor jon a másik is és a lakás végén egy koddal védett ajto van.
Mind2 muksoval probaltam,hogy hátha elmondja a kódot,de hiába.Csomó mindent probaltam,de sehogy sem tudom hogy kell továbbmenni.
Nagyon szépen kérek mindenkit,ha tud,segitsen.
Elore is ThX !!!!!!
Bye!

Szegényke jobb létre szenderült. Nézz vissza a hullaházba, ott lesz. De vigyázz, mert van benn egy kamera!
I love this game!
De ne nagyon lövöldözz, bújj el, menj el mellette, üsd le, fuss el - ez a játék errõl szól. Még amikor bejön (az egyébként nagyon béna) "jönnek négyen mostmár muszáj lesz tûzpárbajba bonyolódni"-zene akkor is el lehet bújni általában (lelógsz a párkányról, vagy valami).
Szóval a lõszerrel takarékoskodni! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Kérem valaki segítsen,hogy tudnám használni a sokkolót?