3838
-
Nekem pofáztak egy fél órát aztán elengedték a muksót és elaludt a villany. Na akkor elbújtan a sarokba vmi dobozok mögé és leírtottam a kommandós osztagot. (Egyébként tényleg a végén jársz)
Lehet, hogy nem a fejéhez szorítod a stukkert. Mert akkor nem kímélnek!!! -
Jó helyen jársz! Próbálkozz csak tovább. Nekem elsőre sikerült. Szerintem mázlim volt, mert sokan elakadtak ott!
A konténer (vagy kuka vagy mi a szösz) tetejéről ugorj a falra és onnan a lukhoz. Utána már megkapaszkodik, ha jól emlékszem! -
ja ja -
Valaki segitsen mert leálltam a vége fele járok.nem tudok el bujni mert a scennerröl ahogy lejövök a csávot elengedi és abban a pillanatban szarrá lönek mind kettönket.
Mi a megold?Segits -
Dns5000 #2771 Koszi BaLeeX
sikereult atmennem a kovetkezo palyara de most az aknas resznel akadtam el :(
Atmegek az aknakon, a 2 db kukahoz de ott nem tudok felugrani az alagutba, vagy nem is arra kene tovabb menni? -
Ombi #2770 thx baleex most kezdek rakapni a game izere! :D -
Ha már most elakadtál, szerintem hozzá se kezdjél és így sok kellemetlen pillanattól szabadíthatod meg magad! -
Én elkaptam ott is mindenkit! Csak 3-an vannak
-
Dns5000 #2767 hmm nallam egy all a haz mellet a masik meg az orbode mellet es meg sem mozdulnak -
Akkor kell átrohanni, amikor a kamera épp nem arra néz. Esetleg megpróbálhatod a vetődés+tigrisbukfenc kombinációt, azt hiszem gyors loakodás közben ugrás vagy vmi ilyesmi. -
Át kell menni a ház ajtaja előtt, amikor mind a két őr a bódé felé megy és a szemben lévő falon lesz egy hely ahol ki lehet mászni, ott vége a pályának. -
Ombi #2764 vki help eddzesnel jobbra van egy kamera raccsal van elszigetelve a racs elott egy doboz es vegig szembe egy uvegfal majda vegen egy ajto ahova el kell jutnom ugy hogy kamera ne vegyen eszre! Please help mert bena vagyok! THX -
Dns5000 #2763 elakadtam a kinai nagykovetsegen :( , meglezer mikrofonoztam a telefonbeszelgetes. most meg az autojat kellene kovetni es lezermikrofonozni. Odamenni nem lehet az autohoz, mert minde ki van vilagitva lappan embereket nem leht kilonni/elkabitan. Most mit kell csinalni? nem is kene a kocsihoz menni ? Akkor meg mit? -
nem tudok el bujni mert a scennerröl ahogy lejövök a csávot elengedi és abban a pillanatban szarrá lönek mind kettönket.
Mi a megold?Segits -
valahol van akerités tetején üres rész azthm -
Akkor csövet keres nem emlékszem -
Gbr #2759 A bodé mögött a sarokba ahol sötét van eredetileg?Felugrik a falra,de nem fogja meg az istenért se. -
Breki azt hiszem,hogy a grafikus kartyam nem teccik neki de nem baj veszek ujjat :o) mert amugy a 1.7G intel prockooo 384 DDR ram szoval ennek elegnek kellene lenni :o) -
a kapus bodé mögött a falra mász fel -
Gbr #2756 Megen elakdtam,a kalinatekes utáni pályán.Mikor lehallgattam mindenkit, a telefonost és az autot is lecsaptam ott mindenkit,akkor mit kell csinálni?Az épület ajtaja zárva máshol meg nem találok bejáratot.
-
de ha elengedem a faszit rögtön lönek -
Pisztollyal biza. Csak ahhoz maradt ugyanis töltény, a könyvtárban lévő nagy hentelés után! 

-
óóóóóóóóó.b***a +! Nem ovaslstam L figyelmesen az utasítást akkor!
Mindenesetre kösz a segítséget! -
Nem menni kell, csak nézni!!!!!! -
Hellósztok! Először is bocsi, ha ez a kérdés már szerepelt, de nem volt nagy kedvem visszalapozgatni ezt a bő 35 oldalt! Nos a kérdésem a köv.:miután feltelepítettem a játékot és a tréningpályára kerülök, ott megkér, hogy menjek valami piros lámpa irányába! DE én nyomom a W-t, az A-t, + a többi irányt is, de semmi! egyedül az egér reagál! Van erre valami javítás, amivel a BILLENTYŰZETET is használhatom, mivelhogy enélkül sz*rt sem érek!
Köszönöm. -
General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
nekem ezt irja ki inditaskor es nem tudom mi a hiba orulnek ha valaki segitene koccike -
Jaja. Elbújsz a sötétben, majd egyesével levadászod az ellent pisztollyal. Egy headshoot, egy halott! 

-
nagyon egyértelmű az erőviszony. -
Ott megvan körbevesznek és vége.sokan vannak lelőnek,mit kell csinálni? -
A pince végében! -
ok a faszi is meg van de hol van a széf? -
Alagsorban van! A könyvtárból nyílik 2 oldalt a lejárat! -
A vége fele hol van a könyvtárban a retinás széf?Segitség -
A megoldás a következő! A két faszit szabadítsd ki a bombák fogságából! Ehhez deaktíválnod kell a falon elhelyezett bombákat: gugolva, lassan odamész az egyik bombához, majd amikor zöld a led, akkor hatástalanítod! Ugyan így a másikkal is. Majd az emberkék elmondják az ajtó kódját! Ennyi!
-
kösz 3 napja ezzel probálkozom -
VALAKI!!!
#2713-as kérdésem. Nem hinném, hogy egyedül nálam fordult elő...
Bár már kedzek gyanakodni, hogy nem-e direkt ilyenre csinálták.
Akkor pontosítom a kérdést: ha éjjellátóval nagy fénybe néztek akkor nektek is csikozódik meg kockázódik a kép össze-vissza? Csak mert ahol nincs fényforrás ott minden rendben, meg az éjjellátón kívül minden faszán megy, semmi grafikai bug, de ha ez előjön amit mondtam akkor is megmaradnak az ikonok (fényerő ikon, életerő, fegyverikon) azaz azok nem csíkozódnak.
Nem tudom mennyire érthető, de ha kell rakok fel valahova majd képet róla. -
innen hogy jutottál tovább? -
a lifttel felmegyek utána nem érem el az ajtot mindig becsukodik. -
valaki segitsen.a benzin kutas után a lift és utána nem erem el az ajtot mindig becsukodik.MI a kod vagy lassu vagyok.? -
Nyomja vki az új 43.45-ös detonátorral? Bazzz eltüntették belőle a Splinter Cell élsímítását
. A 43.00-val szép kerek volt minden mostmeg rücskös mint állat, akármit állíthatok driverben, igaz ennél meg átlátszanak fények néha. Ez lenne a nagyobb kompatibilitás??