Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

>Csúnyán elakadtam valaki segítsen pls!Blaustein >ügynököt kéne elõkaparnom valahonnan az >épületben mindenkit leszedtem már és eljutottam >valami vallató szoba szerûségbe ahol valaki >kissé meggyötörten le van kötözve egy székben de >fingom nincs most mit kell csinálnom :

>Szegényke jobb létre szenderült. Nézz vissza a >hullaházba, ott lesz. De vigyázz, mert van benn >egy kamera!

Ugyanitt akadtam el, merre van a hullahaz???
A rendorseg epuleteben?A vallatoszoban vagyok,szegeny ficko, jol kicsinálták....
Hogy ereszkedtél le mert nekem semmit nem ájánl fel a játék?
Annál a doboznál ami az utca felett lóg a darun,ugye ott kéne valahogy valamit csinálni?

Breki33
miért igy tul nehéz?
Joke
Nincs még hozzá magyarosítás?

Breki33
errõl jut eszembe ha ujraistallálom a játékot a mentéseim megmaradnak?

kezd idegesiteni a negyedorankenti ujraindulás
Breki33
a 41.09-es nekem rendben van csak az ujabbaknál van fényhiba pl rácsoknál csatornában......
Nekem tök jó, igaz csak 640x480-ban tudok játszani vele. GF 2 MX 32.08. detonátor.
Köszi 😊
Looserke
Sziasztok! Nekem is megvan a game és feltettem az 1.1-es patchet. Nektek nem villognak a texturák néhány helyen? Konfig: Ti4200 128Mb 41.09 Detonator.

schoma
Nekem teljesen mindegy! A döntés a te kezedben van. Ha átküldöd, mindenképpen megnézem. A teljes könyvtárat küld át! (a mentést, és a config.ini fájlt)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Csak holnap tudom 😞 , ha jó lesz akkor is?
schoma
Akkor passz.

De ha átküldöd a mentést, neked is szívesen megnézem. De csak délután!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

A patch-et felraktam már az elején.
schoma
Patch fent van. Elvileg ez egy bug, amit az 1.1-es patchnek ki kellene javítani.

Hali! Tudnátok segíteni, elakadtam az elsõ kinai pályán, amikor le kell halgatni valakit az embassy- nél, mert amikor lehallgatom sikeresen, mégis vége lesz a küldetésnek.
Breki33
ez nem a gyakorlo pálya még?
Breki33
nem bisztos de azt hiszem le kellett ereszkedni
az biztos, hogy a darun át a tuloldali épuletre lyukadtam ki
A Kalitek-es pályán a parkolóházban felmegyek a 2eme. kinyirom az öröket, oda megyek az ablakhoz, és van szembe egy daru,gondolom erre kell menni mer más út nincs.Nos erre a darura hogy mászak át,vagy ha nem erre kell menni valaki mondja meg merre?

schoma
Abban a szobánab, ahol a kódszámos ajtó van.

oké,megnézem,de mondhatnád melyik fesményeket!
Petyus_
Festményeket nézegesd közelrõl. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Hi all.
Én most kaptam kézhez a játékot,és már is kiprobáltam.
Játszogattam vele,de már az elsõ küldetésnél nem tudok továbbjutni.
Ugyanis ott vagyok,ahol a teraszon van egy fazon és amikor megyek az ajtohoz,akkor jon a másik is és a lakás végén egy koddal védett ajto van.
Mind2 muksoval probaltam,hogy hátha elmondja a kódot,de hiába.Csomó mindent probaltam,de sehogy sem tudom hogy kell továbbmenni.
Nagyon szépen kérek mindenkit,ha tud,segitsen.
Elore is ThX !!!!!!
Bye!
cervin
megvan
cervin
Segitsetek az olajtornnyosrol nem tok kijutni a táskás faszi után bemegyek az ajton de utána sehova,a tüzön is atmegyek akkor vissza keveredek oda ha a másikon onnan sem tudok tovább menni.
cervin
ha van pisztolyod azzal,különben nézd hogy merre áll és mindig akkor menj alá ha nem téged néz.A kamerák már csak ilyenek.
sziasztok.Segitsen valaki,a kamera kilövésének van valami trükkje?A tréning pályán a fal melöl ráfordulok,rálövök és loading.
Joke
Nincs még magyarosítás hozzá?

cervin
IGAZ KÖSZ
schoma
Gugolás gomb.

cervin
ha logok egy csövön pl.akkor hogy kell lajhárba felhuzni magam hogy tovább tudjak menni
schoma

Szegényke jobb létre szenderült. Nézz vissza a hullaházba, ott lesz. De vigyázz, mert van benn egy kamera!

Aborg
Kijosz onnan a nagy terembe, az elso ajton balra bemesz, a fuggony mogott van a biztonsagi megfigyelo ketyere, megbirizgalod stb.
Iori
A CIA utáni pályán egy fali aknát kell inaktiválni.Ott mit kell csinálni?mert mindig felrobban 😞((

I love this game!

cypher
Itt-ott (polcokon,ablakpárkányon,etc.)néha találni.
No hentelés!!!
Petyus_
Ha van valahol akkor felveszed. Nemtomhány mm Ammo a neve, és egy kis doboz. Space-t kell nyomni. 😊

De ne nagyon lövöldözz, bújj el, menj el mellette, üsd le, fuss el - ez a játék errõl szól. Még amikor bejön (az egyébként nagyon béna) "jönnek négyen mostmár muszáj lesz tûzpárbajba bonyolódni"-zene akkor is el lehet bújni általában (lelógsz a párkányról, vagy valami).

Szóval a lõszerrel takarékoskodni! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

schoma
Esc, majd a notes-ek között. Sam PDA-ja.

schoma
Nézd meg a PDA-ban a kódot!!!!

cypher
Ehhh,rengeteg meló mellett ma este végeztem a játékkal.
Nálam eddig az Év legjobbja.
schoma
Menny a szemben lévõ erkély alá. Jobbkéz felé lesz még egy erkély. A két erkély képzeletbeli "találkozásánál" lesz egy bemélyedés, ahol lesz két konténer. A szemben lévõ konténerrõl elrugaszkodva tudsz megkapaszkodnia párkányban. Ennyi. Remélem elég világos voltam. 😊

schoma
Másodlagos tûzgomb. Alapértelmezésben jobb egérgomb.

Bandee
Hali. Amikor elõször voltam a Chinese Embassy-n, az az utáni pályán vagyok, amikor van 1 hely amit 2 reflektoros csávó figyel, és aknák vannak amiket hõlátással lehet csak látni. Na itt akadtam el, mert semmi 5letem nincs hogy hogyan tovább, az elejétõl a végéig +néztem a pályát, de semmi! 5let?

cervin
a kép mõgött probálkozz
Lazarus
jobb klikk
Elakadtam a CIA-s pályán annál a résznél amikor a végénél az ember ott áll a féltetõ alatt, namármost ez mindig felém néz igy nem tudok a háta mögé menni.A sokkolót meg nemtom,hogy kell használni?Berakja a fegyver mellé,de nem azzal lõ...
Kérem valaki segítsen,hogy tudnám használni a sokkolót?

Ha felmásztál az elsõ ágyúhoz és átállítottad hogy mindenkit lelõjön 😊 (egybõl jön két ör akit ezen meglepõdnek), akkor a falon levõ csõre felugorva a zászlók mögött át tudsz menni a tuloldalra, ekkor jön még két ürge. a Piros Sapkást nem szabad megölni mert kell a szeme a retina scannerhez, a másikat likvidálni lehet. Ezután át az ajtón ahol a scanner van és voila !

Köszi, megpróbálom.

Breki33
pont itt tartok csak megint senkise válaszolt a kérdésemre :-)
schoma
Mássz be a liftbe, ami elakadt a két emelet között. A lift véstkijáratán pedig mássz ki a tetejére.

Hali mindenkinek! Egy kis segitség kéne. Elakadtam azona a pályán, ahol egy Igor (vagy Iván) nevû programozót kéne kimentenem, mielõtt a ruszki maffia tagjai kinyirnák. Ott tartok, hogy egy szellõzõn keresztül bemászok egy szobába, itt van egy kis akvárium. Jön egy cut-scene, amelyben két maffiózó halomra lõ két jobb sorsra érdemes civilt, majd az egyik maffiózó egy aknát rak az egyik falra. Nos, a mozi után én kinyirom ezt a két ürgét, plusz egy harmadikat, aki a folyosó végén, a sarkon túl van, viszont innentõl megáll a tudomány, nem tudok semerre sem menni. Ha valaki felvilágositana, hogy hogyan tovább, annak nagyon megköszönném.

Breki33
eq=iq