3838
  • bizkit
    Gyerekek én lassan megőrülök! A legutolsó pályán vagyok és éppen leöltem minden delta force-os csávót a pinyóban ,de alig maradt lőszerem! Most meg a kertben kellene szétlőnöm 4 fickót! ÁÁÁÁHH!
  • Ombi
    kuplung ha nem segitesz akkor ne szidj hogy bena vgyok meg ne rohogj rajtam van ilyen is es kesz vedd tudomasul es orulj neki hogy nem akadtal el en se akarok osszeveszni de az uj irasoddal se segitettel pedig en azt szerettem volna ennyi!
  • Ombi
    kuplung ugy hogy ajtot nemtom kinyitni nincs kod amarra meg utca van es ka kimegyek vege vagod vazz?
  • Gbr
    Szoktál menteni?
    Arra keresd...
  • Gbr
    Sok próbálkozásal!A lukal szembenlévő kuka legszélére álltam majd egy kicsít ,,bepörgettem "
    az egerem,és dupla shiftel felugrottam.
  • mtubi
    THX!!!!!!
    Na ez mondjuk eszembe se jutott.
    köszi!!!!!
  • MISIKE01
    Tud esetleg valaki Splinter Cell magyarításrol?
  • Dns5000
    probalkozz egy regebbi mentessel vagy kezd ujra a plyat, eleg sok ilyen bug van a jatekban hogy nem torttennek meg fontos esemenyek
  • Ombi
    kuplung te kinek irtad ezt?
  • Dns5000
    hogy mentel tovabb?
    az alagut falarol kell az jobb olda falra ugra aztan meg vissza ? Mert az nekem nem megy :(
    Nem tudtam 2 falrol ugrani 1x sem altalaba a kuka tetejen kotot ki. A gyakorlasnal 2 fal van parhuzamosan es ott a masodik ugrasnal atmegy spargaba es fent marad, de nem sikerult 2x ugranom derekszogu falakrol :(
  • Dns5000
    hogy mentel tovabb?
    az alagut falarol kell az jobb olda falra ugra aztan meg vissza ? Mert az nekem nem megy :(
    Nem tudtam 2 falrol ugrani 1x sem altalaba a kuka tetejen
  • Ombi
    haj!

A morevei teret merre talalom elso palya ott vagyok ahol a kep mogott megtalaltam a szamitogepet!THX Ott bennt a hazban van egy ajto de kod kellene hozza ott kellene kimenni?
  • cervin
    kérdezz ember
  • cervin
    ?
  • cervin
    Az hogy bénákvagyunk az még nem pach hiba.Nem a pach a megoldás.Ez egy nagyon jo játék.Türelem
  • cervin
    Én tudok /amugy a válasz lejjebb megtalálhato/Olvassatok vissza is,mert a játékhoz hozzá tartozik a topik olvasásis.Sok Sok idő ám.
  • cervin
    De sok ilyen élményed lesz még hála istennek
  • cervin
    gratulálok ügyi vagy
  • Gbr
    Sikerült megcsinálnom.Grinko vagy ki,kemény csávó de kapott a szájára.
  • mtubi
    Sziasztok!

Elakadtam persze :D
    Az utolsó elötti pályán,amikor felrobantom a két kamiont,akkor utána egy nagyon kicsivel,lesz olyan,hogy egy hapsit kell követni,hogy kinyisson két ajtót.
    De ha beszálok vele a liftbe,akkor észrevesz(else férek igazás,csak max előtte),ha megvárom a következő liftet,akkor nem érek oda.
    Sajna nem tudom mit probáljak,mert max sebességel futok,de sajna nem sikerűl.
    Pls Help me aki tud!!!
    Bye!!
  • Gbr
    Nem kell bemenni,keres a szembelévő felon egy csövet amin ki kell mászni és vége!
  • MAgi
    Tudom, hogy már más kérdezte, de még1szer: A kinai pályán lehallgatom az ürgét, aztán a kapunál is, mikor megy el, de utána nem t'ok bemenni az ajtón, lőni nem lehet, a két őr meg úgy mászkál, hogy eddig még nem sikerált őket elkapnom.
    Mit kell csinálni, amire még nem gondoltam.
    (1 hete játszottam vele, mikor elakadtam, úgyhogy a részlezekre nem emléxem.)

---
    Zion access key: 全7タイプ
  • Gbr
    Előlem mindíg menekült a gyerek,tedd fel a patchet hátha valami hiba.
  • Gbr
    Ott vagyok ahol szembe elöttem dobozok, vagy mik.
    Jobb oldalt valami terasz féle, szerintem túlmentem a túszókon, vagy nem tudom!
  • neménvoltam
    Csövi! Van 1 problémám az olajfinomítós pályán. Amikor követnem kell azt a korrupt faszit egyszercsak megáll az őreivel én meg csak várok és várok. MIt csináljak?
  • cervin
    Hol vagy pontosan?
  • Gbr
    Hol vannak ott fogjok,nem találom öket?
  • cervin
    Ottkell kiszabditani a foglyokat?
  • Gbr
    Vágohidas pályán, amikor ott leérek a karámokhoz,és ott elintézem az összes embert és ott a folyosón megyek van egy függöny, mögötte pedig valami, és ha oda belépek riaszt,és misson .....
    Ha valaki tudja mit kell itt csinálni segítsen?
  • lee86
    öhmm...van már magyarosítás valahol?
  • cervin
    szerintem soma már kiszált....game the end
  • cervin
    van de a tied kell mert csak azt tudod vissza tölteni szerintem
  • Gbr
    A vágohohidas pályán amikor az elején végigküzdőm magam az aknamezőn,jobb oldalon van két kuka és egy szelőzőnyilás,ha erre kell menni hogy a francba csináljam.A falról nem tudok aa kuka meg túl messze van!Nem lehet valahogy oda lökniű?
  • N
    Már írtam Somának de az nem írt vissza tudod mi van vele?Esetleg neked megvan a mentett állás?
  • cervin
    köszi
  • cervin
    Nem kell lenyomni.Nekem sem ment át valami bug féle lehet.Én mentett állást kértem.
  • N
    Hello!
    Sajnos elakadtam!A Kínai nagykövetségen amikor azt a kövér pacákot kell lehalgatnom az ablakban.Rátartom a mikrofont az a négyzet vörös lesz aztán végigmondja a szöveget.A főnök aztán belemond valamit isteneset a mikrofonba majd kiírja hogy küldetés sikertelen!A kutyát likvidáltam jól elbújok a bokrok között tehát nem vehetnek észre.Na most a mikrofon használatánál le kell-e nyomni az egérgombot vagy nem?Mert ha simán rátartom akkor is felvesz.Mit Csinálok Rosszul válaszoljon VALAKI!!!!!
  • Dns5000
    huszp bocsi, nem akartam 2szer
  • Dns5000
    hmm en kialltam, a szemben nevo kuka legszelere a falnal, sregan a falnak hogy kicsit az alagut fele is repuljek majd a falurasbol es nyomom az eloret is repules kozben de meg mindig messzire van az alagut szele :((((((((((((
  • Dns5000
    hmm en kialltam, a szemben nevo kuka legszelere a falnal, sregan a falnak hogy kicsit az alagut fele is repuljek majd a falurasbol es nyomom az eloret is repules kozben de meg mindig messzire van az alagut szele :((((((((((((