Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarítással sem tudsz rájönni mi a feladat? Akkor dobd ki! Elõször csak nézelõdni kell a piros lámpák irányába! A helyes sorrendet hagy ne mondjam el!
u.i.: Ez azért jó, szinte mindenki itt akadt el az elején. :)) Mi lesz késõbb?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
OK. Majd megnézem, de ma este késõn érek haza.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Keményen kell lopakodni benne.
A végén, amikor a három faszi áll a teherautónál, csak szívtam mert sehogy nem akartak megmozdulni. Pedig még fáklyát is dobtam közéjük. De végül megoldottam:)))
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Azt csinaltam,hogy egyhelyre az osszes faszit,de azt nem,hogy mindegyiket sotétbe.Kiprobálom.
Thx
Most az olajfurótoronynál szivok,mert dunctom nincs mit kell csinálni. Bemegy tárgyalni a faszi a táskájával meg asszem két õrrel, kint vár két õr, de ha kinyirom õket ,ha nem akkor is fail lesz a küldetés.
Persze nekem is ez volt rogton amire gondoltam,hogy arra kell,megyek,mászok az ereszen,és mikor majdnem elérném az ablakot,a fonok mondja,hogy Alarm,stb...És mikor ezt elmondta,a végére ezt: "A body was found...Alarm stage increased".És ennyi.Misson fail.
Ti nem kapcsoltatok ki valamit,vagy ilyesmi?
Én ugy volt,hogy a végén lementem a garázsba,ott dumáltam a pasival,visszajottem,és már rogton mentem a párkányhoz,de mindig ezt irja ki.Nem tudom hogy a francba csinaljátok.Mert ha máshogy,akkor pls irjátok már le lépésrõl-lépésre,mert szerintem teljesen jol csinalom,de mindig :"misson fail" . :-(((((

" magamal,vagy kidobom a cd-ét!
A Kalinatek pályán hogy menyek át a parkolóházból a másik épületbe?A pecs fenn van.
Én azt a részt ugy csináltam meg, hogy kimentem az ajtón és ott leggugoltam lehalgattam liftes mukikat, és mikor felértek miellött az õr odaér átmentem a bal oldali sövény mögé megvártam míg a faszi megfordult és elment, sötétet csináltam, és gugolva lassan elmentem a faszerkezetig felmásztam és beugrottam az ablakon. És tök humánus voltam, mert ott senkit se nyírtam ki….
Baloldalon fel a korlátra, onnan át a párkányra, megkapaszkodni a csatornában, el az ablakig és be a konyhába. Bent van 2 szakács és ha bentvagy, bejön egy õr is.
Tök jó, mert hallani, hogy az õr belenyom egy turhát a kajába:)))
Valahol ki kéne kapcsolni valamit,vagy micsoda?
Mert ha én az ablak kozelébe megyek,amit kinyit a faszi,akkor röktön misson fail van.
Pls help!
Next PC upgrade: 2022

A középsõ ajtón menjél be (ahol a computer van). Az íróasztal felett találsz egy szellõzõt. Oda mássz fel, és máris tovább tudtál menni. :))
most jön az ugrálós rész amivel mindenki szenvedett
de nem vagyok biztos benne, hogy ott ereszkedtem
Arra emlékszem hogy a darun mászkálok és a túloldalra átugrok.
HA azóta se megy írj ujra valaki biztos emléxik pontosabban
Elakadtam a második kuldetésnél,amikor már mindenki halott(aki az lehet),kimegyek az egyik teraszra,és egy pofa ablakot nyit.
Mindennel probalkoztam,de sehogy se tudom mit kell csinalni.
Pls HeLp!!!!
Lehalgattam a liftbenálló két faszit. Udvaron elintéztem mindenkit,felmásztam a faszerkezeten a falon az ablakig. Bementem az ablakon az épületbe. Jön a lift, spuri be a szertárba. Találtam egy ajtónyitót.Két õr jött le a lifttel. Beosonok a liftbe, felvisz a 7.-re. Kamera kiiktatva, ajtó feltörve komjuter megnézve. Folyosó kétoldalán számkodosajtó. Jobb oldali ajtón kijõn csávókám nagy csirkeszaggatóval.Probáltam mindent, becsalni a szobába , felkapaszkodtam az italautomatára és lestem mit üt kodnak. Nem birtam ugy elkapni,hogy esetleg kiverem belõle a kodot. Megvártam mig kinyitja az ajtó, spuri utána,de vagy 5-en jönnek rám.Földszinten egy szoba van csak, ott lehet a liftet áramtalanitani, ha jol értelmeztem. Fent is egy szoba van ,de kodot nem találok.
Hol találom a kodot???? please :o)
amugy ilyen jo és hangulatos jatekkal meg nem jatszottam...