Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te hol tartasz?
Milyen õrt?
Nekem, megy 30.82. -es detonátorral is, pedig azt írták, hogy 41.03. felett jó csak.
Köszi
41.09 es xp alol jatszom es pl ha fordulok a talajon ugy jelenik meg a textura falak vibralnak fax ki van nektek nem volt ilyen kinotok?
jipi sikerult mar csak textura hibaj vannak nemtom miert faxom buzi driverbe!! THX Soma
vazze az igaz de nem volt lfeorditva utolso mondat a lenyeg :(
schoma
Ezt most komolyan kérdezed?
Magyarítással sem tudsz rájönni mi a feladat? Akkor dobd ki! Elõször csak nézelõdni kell a piros lámpák irányába! A helyes sorrendet hagy ne mondjam el!

u.i.: Ez azért jó, szinte mindenki itt akadt el az elején. :)) Mi lesz késõbb?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

breki gamehunterrol szedtem le miert? es merre keressem errol a hozszolaskat? THX
schoma
Hm....
OK. Majd megnézem, de ma este késõn érek haza.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Menj be az étterembe. A hátsó bejáratot javaslom. A konyhában tudsz felmászni az emeletre, a "kiadópult" mellett.

nah ravettem magam feltelepit patch fel aztan jon a kikepzes es baxik mozogni barmerre is ez miert van pedig beallitottam mindent jah es felraktam meg a magyaritast help mert ideges vagyok!
E-mail ment.
shaba23
A CIA pálya lefárasztott:)))
Keményen kell lopakodni benne.
A végén, amikor a három faszi áll a teherautónál, csak szívtam mert sehogy nem akartak megmozdulni. Pedig még fáklyát is dobtam közéjük. De végül megoldottam:)))
cervin
Minden õrt ki kell nyuvasztani?
cervin
a MÁSODIK MIKROFONOSNÁL LEHALLGATOM ÉS MISSION FAILED MIT KELL TENNI HOGY TOVÁBB MENJEK aZ ÖRÖKET NEM NYIRTAM KI HANEM KIKERÜLTEM A KUTYÁT KINYIRTAM ..MI A BAJ?SEGITSETEK. KÖSZ
Ha ott vagy ahol gondolom, akkor fent a tetõn a peremen van egy csõ, onnan le tudsz ereszkedni kötéllel(interact).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Amíg megy a visszaszámlálás, addig áll a ventillátor, vagyis addig kell átmásznod ott ahol vagy.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Ok thx.
Azt csinaltam,hogy egyhelyre az osszes faszit,de azt nem,hogy mindegyiket sotétbe.Kiprobálom.
Thx
scynetyc
igy van, menj vissza és dugdoss :o) minden õrt a sõtétbe. :o)
scynetyc
köszi, azt észre sem vettem. Én beosontam a faszi után az ajtón és a sötétben meghuztam magam. :o)

Most az olajfurótoronynál szivok,mert dunctom nincs mit kell csinálni. Bemegy tárgyalni a faszi a táskájával meg asszem két õrrel, kint vár két õr, de ha kinyirom õket ,ha nem akkor is fail lesz a küldetés.
shaba23
Vagyis bementem balra a ventihez, és most passz
shaba23
Hogy jutok be a CIA pályára?
Bementem a rácsos generátorhoz és passz
De nem igazán értem,mert azt mondjátok,hogy kimentetek az erkélyre,akkor látjátok,hogy a faszi elkezd cigizni.Utána az ajto folotti ereszen odamásztok,ahol a pali kinyitotta az ablakot,beugrotok,és kész????
Persze nekem is ez volt rogton amire gondoltam,hogy arra kell,megyek,mászok az ereszen,és mikor majdnem elérném az ablakot,a fonok mondja,hogy Alarm,stb...És mikor ezt elmondta,a végére ezt: "A body was found...Alarm stage increased".És ennyi.Misson fail.
Ti nem kapcsoltatok ki valamit,vagy ilyesmi?
Én ugy volt,hogy a végén lementem a garázsba,ott dumáltam a pasival,visszajottem,és már rogton mentem a párkányhoz,de mindig ezt irja ki.Nem tudom hogy a francba csinaljátok.Mert ha máshogy,akkor pls irjátok már le lépésrõl-lépésre,mert szerintem teljesen jol csinalom,de mindig :"misson fail" . :-(((((
Aborg
Nemtom mar irtak e itt, de figyeltetek mi van kiirva a szennyvizcsatornadeklikre a 6-os palyan (kinai kovetseg):)
Lendületbõl nekifutásból átugrott a dobozra majd a darun átcsusztam,igy nem nyírom ki magam!

schoma
Ez egy jó kérdés. Nem tudok neked mondani semmi konkrétumot. Szerintem ez is egy bug, amit még a patch sem javít ki. Én úgy csináltam meg, hogy legugoltam az ablakban(máshogy nem is lehet kimenni), majd valahogy az ugrás és az elõre gombal átügyeskedtem magam. Elõtte mindenképpen mentsél!

Segítséget kérek, mert ,,végzek
" magamal,vagy kidobom a cd-ét!
A Kalinatek pályán hogy menyek át a parkolóházból a másik épületbe?A pecs fenn van.

Hello.
Én azt a részt ugy csináltam meg, hogy kimentem az ajtón és ott leggugoltam lehalgattam liftes mukikat, és mikor felértek miellött az õr odaér átmentem a bal oldali sövény mögé megvártam míg a faszi megfordult és elment, sötétet csináltam, és gugolva lassan elmentem a faszerkezetig felmásztam és beugrottam az ablakon. És tök humánus voltam, mert ott senkit se nyírtam ki….

shaba23
ha azon az erkélyen vagy, amire gondolok, akkor tényleg úgy kell, ahogy scyntetyc mondja.
Baloldalon fel a korlátra, onnan át a párkányra, megkapaszkodni a csatornában, el az ablakig és be a konyhába. Bent van 2 szakács és ha bentvagy, bejön egy õr is.
Tök jó, mert hallani, hogy az õr belenyom egy turhát a kajába:)))
Az nem fog menni,mert misson fail van,mert elvileg riadoztat valami(valaki).
Valahol ki kéne kapcsolni valamit,vagy micsoda?
Mert ha én az ablak kozelébe megyek,amit kinyit a faszi,akkor röktön misson fail van.
Pls help!
grebber
Szevasztok!!!!Elakadtam a 4-es pályán amikor a CIA szerverszobába kell valamit csinálni.Elõtte van egy szoba vagy raktár tele dobozokkal,amik polcokon vannak és két ember.A gép azt írja legyek csendben mert megszólal a riasztó.Meg is csináltam de van egy kis folyósó amin bárhogy probálok áttjutni mindig bekapcsol a riasztó.Kérlek segitsetek!!!Mit kell csinálni?

Next PC upgrade: 2022

Kösz.
schoma
Elképzelheõ. Én nem sajna nem tudom. Csak annyit, hogy nekem müxik.

Csak mert valaki azt írta, hogy az európai (scemea_patch_1_1.exe)kell. amerikai: scus_ca_patch_1_1.exe
schoma
Ez jó kérdés. Ahonnan leszedtem annó, ott már fenn volt a patch is.

Joke
Nem, dehogy is. Csak nem mindent értek, annyira nem vagyok jó angolból, szal a történetbõl nem sok mindent tudtam meg.

Hali! Még egy kérdésem lenne, melyik patch-ot raktad fel az amerikait vagy az európait?
schoma
Szerintem innen is (Supergamez), de ehhez szerintem kell crack is.

schoma
Kódot azt ne is keressél, mert nincs!
A középsõ ajtón menjél be (ahol a computer van). Az íróasztal felett találsz egy szellõzõt. Oda mássz fel, és máris tovább tudtál menni. :))

mar semmi bocsi
Breki33
amugy érdekes, hogy win98 alol inditva az XP-re felrakott játékot simán ment akadás nélkül

most jön az ugrálós rész amivel mindenki szenvedett
Breki33
ha leereszkerdtem akkor ugy hogy közel mentem a szélén lévõ kamposzeruseghez és megjelent a menuben
de nem vagyok biztos benne, hogy ott ereszkedtem

Arra emlékszem hogy a darun mászkálok és a túloldalra átugrok.

HA azóta se megy írj ujra valaki biztos emléxik pontosabban
1.1 patchot honnet tom leszedni thx
scynetyc
Megoldottam!
scynetyc
becsukodik ajtó,felugrassz a korlátra falfelé fordulsz ugrasz az ereszre ,odacsimpaszkodsz az ablakhoz és beugrassz.
Sziasztok.
Elakadtam a második kuldetésnél,amikor már mindenki halott(aki az lehet),kimegyek az egyik teraszra,és egy pofa ablakot nyit.
Mindennel probalkoztam,de sehogy se tudom mit kell csinalni.
Pls HeLp!!!!
scynetyc
Hali!

Lehalgattam a liftbenálló két faszit. Udvaron elintéztem mindenkit,felmásztam a faszerkezeten a falon az ablakig. Bementem az ablakon az épületbe. Jön a lift, spuri be a szertárba. Találtam egy ajtónyitót.Két õr jött le a lifttel. Beosonok a liftbe, felvisz a 7.-re. Kamera kiiktatva, ajtó feltörve komjuter megnézve. Folyosó kétoldalán számkodosajtó. Jobb oldali ajtón kijõn csávókám nagy csirkeszaggatóval.Probáltam mindent, becsalni a szobába , felkapaszkodtam az italautomatára és lestem mit üt kodnak. Nem birtam ugy elkapni,hogy esetleg kiverem belõle a kodot. Megvártam mig kinyitja az ajtó, spuri utána,de vagy 5-en jönnek rám.Földszinten egy szoba van csak, ott lehet a liftet áramtalanitani, ha jol értelmeztem. Fent is egy szoba van ,de kodot nem találok.

Hol találom a kodot???? please :o)
aha, koszi!
amugy ilyen jo és hangulatos jatekkal meg nem jatszottam...
schoma
Igen a rendõrség épületében. Az alagsorban. A cellák után egybõl. (Ahol bejutottál az épületbe.)