3838
-
#3086 mit kell tenni a játék első küldijében? egy téren vagyok,szökőkút stb. find dead drop...ilyesmi,
a térről nem tudok tovamenni. -
#3085 Kössz, kipróbálom a patchet. -
#3084 lézeres lehallgató egyébként...
az elejétől kell lehallgatni, különben küldetés sikertelen, de ha jól emlékszem volt ilyen bug is a játékban, amit megoldott egy patch. -
#3083 Nekem van egy olyan gondom, hogy elakadtam annál a résznél, amikor szénmikrofonnal kell lehalagatni a liftet. Addig nincs gond, amíg fel nem érnek a lifttel az emeletre, ám amikor kinyílik a liftajtó, abbamarad a lehallgatás és azt írja ki, hogy küldetés sikertelen.
Mi lehet a gond??? -
#3082 Tedd fel a magyarítást, hátha könnyebb lesz!!! (gamehunter.hu) -
#3080 Nekem a következők nem nyerték el a tetszésemet a game-ben:
(minden más tekintetben ász)
1.) Jó lett volna, ha fegyverrel a kézben is tud futni, nem csak lopakodni.
2.) Egy amerikai kommandóstól elvárnám, hogy egy emberrel a hátán azért fusson már pár métert (oszt pihenjen, ha kifárdt, ...) ne csak araszoljon.
3.) Grafikából 1edül a víz nem tetszett.
4.) Mint lopakodás elemet, esetleg a hason kúszást is berakhatták volna. (bár nem igazán volt olyan pálya, ahol ki lehetett volna használni, de ha van készíthettek volna ilyen pályát is.
5.) Jó lett volna, ha a game kiírja, hogy most hol is vagyok a térkép szerint, vagy a térképen berajzolja, hogy hol vagyok.
Asszem ennyi. Örülnék, ha ebből v.mi a 2. részben megvalósulna.
Aki még játszik vele, azoknak sok türelmet, kitartást és kellemes órákat kívánok! -
#3079 Örömmel jelenthetem be, hogy 7vgén sikerült végig nyomnon a játékot.
(Kezdeti bénaságaimat sikerült leküzdve)
A végére kibaszottul megtetszett a game, nagyon jó kis játék az biztos. Bár nekem vannak dolgok, amik nem tetszettek benne és ezeknek hangot is adtam. Bízok benne, hogy a 2. részben talán korrigálják őket.
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
#3078 Hi!
Most vittem végig a game-et, szal elég friss a memóriám, a CIA-s pályán ráadásul szívtam is eleget, de ez most nem ugrik be.
A lift ajtó zárva van és úgy nem működik?
(mik azok a flare-ek?)
Szóval nem az van, hogy v.milyen hiba miatt küldetés over, hanem nem tudsz tovább menni?! -
#3075 A tréning pályán nagyon figyelni kell az utasításokat.
Az alap lépésektől (nézelődés) fog megtanítani a lopakodás legmélyebb zugáig. Ha nehezen megy az angol, akkor feltétlen tölts le a magyarítást!!!
Kibaszott jó, minden le van magyarítva és nagyon jól.
E nélkül kevés angol tudással nehéz lesz a game és gondolom nem is lesz annyira élvezhető.
Először nagyon nehezen ment a game nekem, sokan segítettek itt.
Ne szabad csak úgy vaktában lövöldözni, futkározni.
Lopakodni kell, figyelni a részletekre, ...
De most már nagyon megtetszett a game nekem is!
Szal érdemes kinlódni vele, meg fogja hálálni a game az erőfeszítéseket. -
#3074 Mert nem is kell!
Először csak nézni kell balra, jobbra, majd középen fel előre a piros lámpákra.
Készülj fel egy nehéz egy kibaszott jó game-re! -
#3072 Hát ezzel megszenvedtem rendesen.
Már a küldetés elején szívtam az aláaknázott részen, majd a hűtőházban is küszködtem. Természetesen végig rajtam volt a hőérzékelős szemüveg, kész öröm volt amikor végre le tudtam venni és újra a megszokott grafikát nézhettem. A küldetés végének 2x kellett nekiugranom, de az brutálisan jól meg volt csinálva (túszmentés), amikor jönnek a katonák és volt is elég cuccosom felrobbantani őket, ill. lőni. 1re jobban tetszik a game. -
#3071 No, ez a küldetés is sikeresen befejezve.
Most érkeztem oda, hogy amerikai katonák kivégzését kell megakadályoznom.
Viszont úgy látom itt már végre újra lehet lőni -
#3070 Okay, Okay!
Viszont tegnap nagyot szívtam. Gondoltam este Spliti-zek egy jót, de a rádiós egeremben felmondták az elemek a szolgálatot, pót meg ticcsen.
Így kénytelen voltam filmet nézni ahelyett, hogy tovább jutottam vola. Így tényleg sikerült visszavennem a tempón. -
#3069 Burmai (Mianmár) az a küldetés, nem kínai (Burma Kínai Nagykövetsége egész pontosan)... -
#3068 Hi Hykao!
Nem hanyagol a játékot. Sőt!, már a Kínai küldetés elején vagyok. Mivel egész 7vgén nem voltam gép közelben így csak tegnap este tudtam odaülni elé. Így addig sikerült jutnom, hogy találkoztam a háztetőn a CIA összekötővel, majd leereszkedni a háztetőröl. A többit majd a héten... -
Jony #3067 Hali! Valaki esetleg meg tudna dobni egy no cd crackel?? Amit ráadásul úgy tudok felrakni hogy ne kelljen miatta törölnöm ugyanis pont azért kell mert elhagytam az első cd-t viszont fent figyel a game a gépemen, és most már nagyon lenne vele kedvem játszani. -
#3066 Ne variáld ennyire túl, még az is csoda, hogy egyáltalán elindul!!!
Először is uninstallálj le mindent (ezzel kapcs.), majd manuálisan is töröld ki az összes megmaradt fájlt, mappát, valamint a regcleaner n. programmal töröld ki a registry fájl(oka)t.
Ezután pedig:
-Maga a játék
-1.2-es patch
-1.2-es crack
-magyarosítás (a megfelelő helyre)
Ha így csinálod, és továbbra sem jó, akkor máshol kell keresned a hibát (pl.videokártya driver, directx stb.) -
#3063 Egyébként mindenképp érdemes feltenni a patch-et (a legújabbat, asszem 1.2), mert gyorsabb, szebb, és stabilabb lesz (az egyik lehallgatós jelenetnél patch nélkül hiba lehet!!!)
Viszont előfordulhat, hogy a patch után nem működnek az előző kimentések, de nem biztos, el kell olvasni a patch specifikációit!!! -
#3062 A csík funkciója: láthatóságjelző, tehát ennek segítségével láthatod, hogy hol érdemes elrejteni a testeket, illetve, ahol éppen állsz mennyire van világos-sötét (leguggolva némiképp sötétebb).
A patch-et azért nem tudod felrakni, mert már le-crackelted a játékot és/vagy nem mindegy, hogy us. v. eu. verziód van, és erre melyik (us. v. eu.) patch-et akarod feltenni.
Tehát: ne crack-eld le, majd a megfelelő (us. v. eu.) patch (csak a megfelelő kúszik fel, tehát itt hibázni nem lehet), ezután crack, és máris mehet a game!
Én egyébként az 1.2 patch felrakása után nyomtam a játékot (a magyarosítás patch-elés után is ok.) -
Szar ügy!
Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám.
Ezt viszont orvosolni kellene, mert így nem igazán fogsz vele hosszó távon játszani.
Az én tanácsaim:
1.) Uninstall, majd újra felrakni
(ezt esetleg párszor eljátszani, mondjuk max. 3x)
Ha marad tovább a probléma, akkor
2.) Létezik a game-hez PATCH.
(én még nem raktam fel, mert nálam hibaüzivel elszáll, de ez nem jelenti azt, hogy nálad is problémát okozna)
Vagyis töltsd le és próbáld meg felnyomni a PATCH.
Innen tudod letölteni:
Splinter Cell PATCH
3.) Ha ezek után is gáz van, akkor fingom sincs. Remélem másnak is lesznek 5letei, javaslatai.
Bízok benne, hogy megoldódik a problémád! -
#3060 Kúrva nagy mákom volt!
Igazad volt abban, hogy el kell rejteni a testeket.
Visszagaloppoztam és a 2 technikust elrejtettem a szomszédos sötét helyiségben. Galopp vissza oda ahol GAME OVER volt, s lám tovább engedett. Utána mivel baromira megörültem,hogy nem kell újra kezdenem (nics BUG) vehemens tetem rejtésekbe kezdtem.
Mindenkit elcipeltem v.mi sötét helyre, majd folytattam tovább a game-et. Így még tegnap este sikerült végigvinnem a CIA-s pályát.
Köszönöm a 5letet, tanácsot!
Az egészben egy bosszantó van csak, amit már korábban is írtam:
Miért nem tud egy ilyen pasi szaladni egy emberrel a nyakában? (legalább pár métereket)
Azt észrevettem, hogy a kiválasztott eszköz fölött van egy sáv(csík) amiben van egy függőleges vonal, ami vízszintesen csúszkál balra-jobbra.
Ezt cipekedés közben vettem észre. Ha próbáltam gyorsítani a tempómon tán mintha néha egy kicsit jobban szedte volna a lábait, de lehetséges, hogy csak érzéki csalódás volt.
Mi a funkciója ennek a csíknak? -
#3058 Velem is előfordult, hogy újra kellett kezdenem a pályát.
Másodszorra már minden könnyebb lesz!
Amikor a magyarosítást teszteltem, mégegyszer végignyomtam a játékot, másodjára már könnyebb volt! -
#3057 Hát a tréningben elhangzott figyelmeztetésre már biztos nem emléxem.
Nem is ölök meg senkit!
Hidd el figyelek a szövegekre, leveleket elolvasom, ... azért is mondtam, hogy már tetszik a game.
Igen mondja, hogy még 1 baki és vége, csak ebben az a furcsa, hogy itt szerintem ticcsen kamera, ui. látöszögemben nincs és a túl zajos a lopakodás figyelmeztető üzenetig nem is találnak új testet.
Ezért kérdeztem, hogy remélem ez a sz.gép nem ezen az iroda részen van?
(mert nekem olyan BUG-nak tűnik ez a dolog)
Megfogadom a tanácsod!
Csak azért vagyok bosszus, mert most úgy látszik kezdhetem előlről a pályát -
#3056 A játék tájékoztat a leütött ellenfelek elrejtéséről - mégpedig AZ ELEJÉN A TRÉNINGNÉL!!!, illetve majdnem minden pályán lényeges, hogy elrejted-e. Ahol nem kell elrejteni, ott az elején ezt is elmondják a füledre (és persze a játék kiírja), a CIA pályán az elején szintén a füledre szólnak, hogy nem ölhetsz meg senkit, és, hogy mivel hazai pályán mozogsz, még óvatosabbnak kell lenned!!!
Sőt, az utolsó előtti riasztásnál azt mondja: "még egy riasztás, és a küldetésnek vége!" v. valami ilyesmi!
Kicsit figyelj jobban!!! (a szövegekre is!!!)
A szervergép megcsapolása után (ahol a két technikus van) derül ki, hogy Dougherty számítógépéről szivárogtatják ki az adatokat a grúzoknak, így el kell jutnod D. számítógépéig (de mindez kiderül tök egyértelműen, ha kicsit jobban odafigyelsz).
Még mindíg nem vetted fel a játék ritmusát, kicsit kapkodósnak tűnsz!
Ha nem tudsz elolvasni egy szöveget, inkább töltsd vissza, mert könnyű elsiklani a lényeg felett.
Ha így teszel, hidd el sokkal inkáb "összeáll" a történet.
Ne kapkodj! Lassíts!
(remélem jól emlékeztem mindenre, mert már pár hónapja letöröltem a játékot, s már a Pandora Tomorrow kiegészítőt várom!!!) -
#3055 Végéről haladok fölfelé:
Nálam már OK a magyarosítás!A töltő képernyől is!Nem is mondtam, hogy rossz?!Az elején volt vele gáz, azóta korrekt!
Hát nem tom: Biztos igazad van, tulajdonképpen már teljesen megszoktam ezt a szót
Mi a francért nem tájékoztat erről a játék?
Ha ez a hiba, igazán figyelmeztethetné a játékost, hogy ezen a pályán minden test-et el kell cipelni és vigyázz mert csak ennyiszer hibázhatsz, ...
De akkor nyugtass meg, hogy a szgép nem itt van, hanem odébb, amit meg kell keresni!
Most akkor kezdhetem elölről az egész küldetést?, vagy mi van? -
#3054 A CIA-s pályán amellett, hogy nem ölhetsz meg senkit, meghatározott - nehézségi szinttől függően - számú riasztás után GAME OVER!!!
Minden leütött, elkábított egyént EL KELL REJTENI egy sötét helyre, különben - ha kiiktattál mindenkit akkor is - amikor eltávozol a helyszínről, megtalálják = újabb RIASZTÁS!!!
A szerverszobában elkábított két technikus is el kell rejtened a szomszédos helyiségben!!!(sötét helyre lerakod)
A magyarításnál azért maradtam az INTERAKTUS (kb. kölcsönhatás) szónál, mert ezt írja ki mindenre pl. kapcsolókra, ajtókilincsre, de még azt hiszem a vallatásnál is, ezért nehéz lett volna megoldani teljesen magyar (nem jövevény-) szóval, hogy minden helyzetre passzoljon pl. hogy nézett volna ki, hogy ajtónyitásnál a kilincsre azt írta volna, hogy "használni"!!!
Ha a magyarosítást teljesen jól raktad fel, akkor a töltőképeknek is magyarul kell megjelenniük!!!!!!!!!! -
#3053 Hát annyira azért mégsem haverjaim, ha egyszer a besúgó után nyomozok
Ill. nem megöltem őket,csak kábító lövedék, áramsokkoló (vagy mi a franc). Ha megöltem v.na v.kit, szerintem már abban a pillanatban kidobott volna a game.
A magyarítást a www.gamehunter.hu címről szedtem (de lehetséges, hogy .com) már nem emléxem, de gamehunter az 7szetség
Első nekifutásra semmi nem lett magyar, majd kiokosítottak és azóta mine magyar, még a sz.gépekből nyert levelek, adatok is, full magyar.
Ha már itt tartunk egy észrevételem lenne a magyarosítással kapcsolatban annak aki készítette:
Az INTERAKTUS szót jó lett volna pl. használni, egyéb magyar szinonímára cserélni. Én eddig nem is ismertem ezen szót, hogy INTERAKTUS. A Splinter Cell lopta be az életembe -
Deajka #3052 A cia-s pályán szerintem nem szabad senkit megölni.(hiszen a haverjaid csak most éppen nem)
Más: mennyire lett magyar a game és honnan szedted? -
#3051 Tököm tele van már megint. Újra elakadtam. Vagy naggyon béna vagyok, vagy óriási BUG van a játékban!
Mind2 lehetséges, de mind2 nagyon idegesítő!!!
CIA küldetésben vagyok.Teljesen pontosan nem tudom leírni azt, hogy hol vagyok, de megpróbálom.
Van egy olyan pályaszakasz, ahol van egy nagy iroda részleg, több irodai dolgozóval és biztonsági emberkékkel.Van itt több PC is az asztalon, de adatokat nem igazán lehet belőlük kicsalni.Egyikben van egy olyan levél, ha anyuci várja haza a gyerekét.Namost én itt mindenkit kinyírtam, elkábítottam, stb. Fegyver már nálam van.Mentem tovább egyenesen.Elérkezik az ember egy olyan hall-ba, ahol van egy lépcső felfelé mind2 oldalán 2 EXIT ajtó, ami nem nyílik.Ill. van még itt asszem 4db lift is, amik nem működnek, tehát egyenes lehet tovább menni a hall-on.Innen lefelé visz egy lépcső, ami elér egy fordulóhoz, ahol van egy számszáras ajtó, aminek ilyenkor még nem tudom a kódját, tehát galopp vissza. Visszamegyek egészen a nagy iroda helyiségig, ahol bemegyek a vele szemben található 2 db WC egyikébe, ahol van egy egészségcsomag is.Kijövök, akkor veszem észre, hogy a WC oldalon van egy ajtó, ami kékesen világít, ezt először észre sem vettem. Közelítek felé és magától kinyílik.Ez egy kettős ajtó, középen ilyen kékes színnel. Átjutva rajta egy-egy ajtó balról, jobbról. Jobbra még nem tudok bemenni (mind2 számzáras), balra pedig ögen és bejutok a szerver szobába. (gondolom én) Van itt kettő tag (munkások) ezeket ártalmatlanná teszem és a gépről kapok egy infót, hogy keressem meg Dauthery(?) sz.gépét.Innen van egy ajtó amin ki lehet menni, át egy másik terembe, onnan felvisz egy lépcső és újra kiérek a balra-jobbra nyíló ajtók előterébe.Szal csak egy út van előttem, újra át a nagy kékségen. Gondolnám én , de nem ez törpénik. A kettő ajtó minden gond nélkül nyílik, de ahogy kilépeknék a folyósóra GAME OVER, túl hangos vagyok. Bármennyire is próbálok lopakodni,sehol nem látok egy kamerát, ... ez nem is csoda, ui. itt már 1x jártam és akkor semmi probléma nem volt. Én azt gyanítom, hogy amit meg kellene találni sz.gépet az pont a velem szemben lévő irodák egyik gépe lenne, ahol én már jártam és mér senki sem él.Ezért alhidal a game. Ha ez így van, akkor ez brutál BUG Ha viszont nem így van és v.ki tudja esetleg a megoldást a problémára (érti a fenti sorokat) az plíííz írja már meg, hogy mit kellene csinálni ???
Lényeg, hogy csak a két kékes részt tartalmazó ajtó a kijáratom, sehol máshol nem tudok kijönni.
Mentésem meg ticcsen, csak talán a küldetés legelejéről, utána csak gyorsmentéseket alkalmaztam. -
#3050 Nekem nem is annyira a történet kidolgozása tetszik,hanem már pont az ami előtte nem tetszett benne .
A lopakodás,hogy nem lehet csak úgy rohangálni agyba-fűbe szal időigényesebb egy küldetés mint más FPS játékban.Most viszont nagyon tetszik ez a szemlélet.Lentebb írtam pár szösszenetet,amik szerintem másképp is lehetnének,de ez van. -
#3049 Kevés manapság az olyan játék, mint ez, aminek a történetkidolgozására ennyire nagy hangsúlyt fektetnek.
Persze Tom Clancy neve nem véletlenül van ott... -
#3048 Úgy látszik minden nap tanulok valami újat ebből a játkból.
Rájöttem,ha egy picit mocorgok, majd észrevesznek odajön mellém a tag, de ha sötétben állok és guggolok, akkor nem vesz észre,így sikerült leteríteni amikor hátat fordított.Ill.most jöttem rá, ha más megoldás nincs, akkor bal egér gombal le is lehet ütni egy őrt, vagy embert, csak közben figyelnem kell, hogy pl. az őr ne lőjön "szitává".Most már van sokkolóm, kábító lövedékem de még meg kell szereznem amivel használni is tudom majd.
Egyébként a fentieket v.hol a játék hibájának is tartom.Szóval odajön a tag, velem szemben áll, de nem vesz észre . Élethűbb lenne, ha pl. le tudna hasalni a tag, akkor még v.melyest hihetőbb lenne egy ilyen szitu.
Viszont 1re jobbnak találom a game-et eltekintve az általam írt hibáktól, hiányosságokról. -
#3047 Kicsit pontosíts, hogy hol is vagy, és mi a feladatod! -
#3046 Addig OK,hogy a játék lényege a lopakodás!Ezt már tisztáztuk,ill.a játékban is többször elhangzik ez a figyelmeztetés.De itt vagyok ezen a francos CIA pályán.Sikerült bejutnom.Most asszem a HALL-ban vagyok (ha minden igaz), de innen 1xerűen nem tudok tovább menni.Bármennyire is próbálok lopakodni az, oszlopok takarásában maradni, mindig lebukok.Kettő biztonsági őr posztol.1ik járkál egyfolytában a másik pedig egy asztal mögött dekkol.Fegyverem meg semmi, így lőni nem tudok.Már kezdek kissé sík ideg lenni, hogy a francba kell átvergődni ezen a szakaszon?
Vagy én lennék ennyire béna? Ezt sem tartom kizártnak, de azt megállapítottam, hogy ögencsak nehéz részéhez értem a game-nek. -
#3045 Örülök, hogy tetszik a játék, és a magyarosítás is.
A magyarosításnál a jegyzetek egy részét egyébként a JBZ féle fordításból vettem át, mert ő addigra már kész volt vele, amikor én elkeztem volna ezt a részt fordítani, így nem volt kedvem feleslegesen dolgozni.
További jó szórakozást! -
#3044 Már volt némi odaülni a game elé és azt kell, hogy mondjam: COOL! Nagyon megtetszett a játék. Rá kellett érezni az ízére (lopakodás) és nagyon megtetszett.
Most a CIA főhadiszállás küldetés előtt állok.
De vannak olyan pontok, amikbe azért bele tudok kötni továbbra is (amik szerintem nem kis hibák):
1.) Igazán futhatna kezében a pisztollyal ez a user!
2.) Ha cipelek egy tetemet. Szintén az első pont. Én nem vagyok egy különleges katona, de mégis tudok futni, ha felveszek egy átlag embert a nyakamba. Ilyenkor szintén csak lépésben tud menni. Jobb lenne, ha futna egy picit és ha elfáradt a tag, akkor lépés, majd újra futás. (v.melyik game-ben így volt megoldva, szerintem ez így jobb lenne)
3.) A víz még mindig nem igazán nyerte el a tetszésemet, ahogyan meg van valósítva.
A többi grafikai eleme nagyon szép!
A térkép OK, én voltam a béna!
(csak most tudtam meg, hogy lehet kattintani és akkor bejön nagyobban is :)
Azóta olvasgatom a megszerzett adatokat is, ...
Szal kezdeti bénázáson már túljututtam, sikerült megbarátkoznom a játékkal és a magyarítás is nagyon jó, hasznos! Főleg, hogy a levelek, adatok is le vannak fordítva!!! -
#3043 Próbálok majd kreatív lenni.
7vgén remélem több időm lesz majd a játékra, mint hétközben volt.
1.) Szinte éreztem. 2
2.) Nem értem miért nem. Azért futhatna is pisztollyal a kezében, bármennyire lopakodás a lényeg. Mert ez ugyebár mint írod a játék lényege, akkor ezt nem ezen a szinten kellene "éreztetni".
3.-4.) Akkor asszem megtaláltam ezt a teret, ui. a szökőkút megvan. De nem sok bokrot láttam, ami ilyesféle volt, oda bementem. Majd akkor alaposabban körbenézek.
5.) Hát ha egy térképről beszélünk, akkor én azon a piciny térképen rá nem jövök melyik a tér, mi micsoda ui. csak számokat látok. Ill. játék közben én vagyok a vak, vagy tényleg nem írja ki, hogy ÖGEN ez a Morevi tér
6.) Magyarosításról természetesen írok majd véleményt, ha a játékról is több tapasztalattal rendelkezem majd.
Viszont tegnap este, amikor többek között bolyongtam a téren is, azt kellett megállapítanom, h. a szökőkút víze hát hagy némi kívánni valót maga után. Én semmi víz hatást nem véltem benne felfedezni, de lehetséges, hogy az én konfigomon ilyen, bár más játékokban azért nézett már ki jobban is.
Ez nem fikázás volt, csak vélemény. -
#3042 felszedet = felszedett -
#3041 Örülök, hogy sikerült jól feltenned.
Majd érdekelne, hogy mi a véleményed a magyarosításról.
Az újabb kérdéseidre a válasz:
1. Töltényt néha találsz, de csak nagyritkán, ezért ne lövöldözz vaktába, az egy helyben álló ellenfeleket inkább mögésettenkedve kapd el és üsd le! (ez a gém nem arról szól, hogy mész és összevissza lövöldözöl, mindenki meghal, hanem pont a lopakodásról!!!)
2. Ha már elővetted a fegyvert akkor nem lehet gyorsítani a mozgáson, lehet viszont levegőt visszatartani (shift), amennyiben távcsöves skulo lesz nálad!
3.4. A lényeget megtalálod a Morevi tér bokrai közt, összesen egy tér lesz középen szökőkúttal!!!
5. A térkép igenis segít, hisz a Morevi tér is fel van többek között tüntetve!!!
A továbbiakra: olvasd el az általad felszedet egyéb infókat is, pl. amikor elcsípsz egy levelezést stb., mert ezekből gyakran hasznos információkhoz jutsz.
ÉS: TÖBB KREATÍVITÁST FIATALEMBER!!! -
#3040 Viszont lennének újabb kérdéseim a game-et illetően:
1.) Lehet itt töltényt felszedni v.hogy, ha kilőttem az összeset?
2.) Lehet gyorsítani a mozgáson, ha pisztoly van a kezemben? (mint a csiga úgy mozog)
3.) Ez már inkább a mostani játékrésszel kapcsolatos:
Be kellene jutnom a rendőrörse, de nem találom azt a bizonyos hátsó ajtót, amihez megvan a kód a számítógépből.
4.) Olyat is kiír, hogy a rendőrséggel kapcsolatos infókat a M... téren találok a bokrok között, de honnan tudom, hogy éppen hol vagyok? Nem találtam olyat, hogy kiírta volna éppen melyik utcában vagyok, milyen térre érkeztem, ...
5.) Van egy kis térképem számokkal, de azt semmire sem tudom használni.
1enlőre ennyi.