Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell bemenni,keres a szembelévõ felon egy csövet amin ki kell mászni és vége!

MAgi
Tudom, hogy már más kérdezte, de még1szer: A kinai pályán lehallgatom az ürgét, aztán a kapunál is, mikor megy el, de utána nem t'ok bemenni az ajtón, lõni nem lehet, a két õr meg úgy mászkál, hogy eddig még nem sikerált õket elkapnom.
Mit kell csinálni, amire még nem gondoltam.
(1 hete játszottam vele, mikor elakadtam, úgyhogy a részlezekre nem emléxem.)

---
Zion access key: 全7タイプ
Elõlem mindíg menekült a gyerek,tedd fel a patchet hátha valami hiba.

Ott vagyok ahol szembe elöttem dobozok, vagy mik.
Jobb oldalt valami terasz féle, szerintem túlmentem a túszókon, vagy nem tudom!

Csövi! Van 1 problémám az olajfinomítós pályán. Amikor követnem kell azt a korrupt faszit egyszercsak megáll az õreivel én meg csak várok és várok. MIt csináljak?
cervin
Hol vagy pontosan?
Hol vannak ott fogjok,nem találom öket?

cervin
Ottkell kiszabditani a foglyokat?
Vágohidas pályán, amikor ott leérek a karámokhoz,és ott elintézem az összes embert és ott a folyosón megyek van egy függöny, mögötte pedig valami, és ha oda belépek riaszt,és misson .....
Ha valaki tudja mit kell itt csinálni segítsen?

lee86
öhmm...van már magyarosítás valahol?

¡Hala Madrid!

cervin
szerintem soma már kiszált....game the end
cervin
van de a tied kell mert csak azt tudod vissza tölteni szerintem
A vágohohidas pályán amikor az elején végigküzdõm magam az aknamezõn,jobb oldalon van két kuka és egy szelõzõnyilás,ha erre kell menni hogy a francba csináljam.A falról nem tudok aa kuka meg túl messze van!Nem lehet valahogy oda lökniû?

Már írtam Somának de az nem írt vissza tudod mi van vele?Esetleg neked megvan a mentett állás?
cervin
köszi
cervin
Nem kell lenyomni.Nekem sem ment át valami bug féle lehet.Én mentett állást kértem.
Hello!
Sajnos elakadtam!A Kínai nagykövetségen amikor azt a kövér pacákot kell lehalgatnom az ablakban.Rátartom a mikrofont az a négyzet vörös lesz aztán végigmondja a szöveget.A fõnök aztán belemond valamit isteneset a mikrofonba majd kiírja hogy küldetés sikertelen!A kutyát likvidáltam jól elbújok a bokrok között tehát nem vehetnek észre.Na most a mikrofon használatánál le kell-e nyomni az egérgombot vagy nem?Mert ha simán rátartom akkor is felvesz.Mit Csinálok Rosszul válaszoljon VALAKI!!!!!
huszp bocsi, nem akartam 2szer

May the force serve you well!

hmm en kialltam, a szemben nevo kuka legszelere a falnal, sregan a falnak hogy kicsit az alagut fele is repuljek majd a falurasbol es nyomom az eloret is repules kozben de meg mindig messzire van az alagut szele :((((((((((((

hmm en kialltam, a szemben nevo kuka legszelere a falnal, sregan a falnak hogy kicsit az alagut fele is repuljek majd a falurasbol es nyomom az eloret is repules kozben de meg mindig messzire van az alagut szele :((((((((((((

Re-tech
Nekem pofáztak egy fél órát aztán elengedték a muksót és elaludt a villany. Na akkor elbújtan a sarokba vmi dobozok mögé és leírtottam a kommandós osztagot. (Egyébként tényleg a végén jársz)
Lehet, hogy nem a fejéhez szorítod a stukkert. Mert akkor nem kímélnek!!!
Re-tech
Jó helyen jársz! Próbálkozz csak tovább. Nekem elsõre sikerült. Szerintem mázlim volt, mert sokan elakadtak ott!
A konténer (vagy kuka vagy mi a szösz) tetejérõl ugorj a falra és onnan a lukhoz. Utána már megkapaszkodik, ha jól emlékszem!
cervin
ja ja
cervin
Valaki segitsen mert leálltam a vége fele járok.nem tudok el bujni mert a scennerröl ahogy lejövök a csávot elengedi és abban a pillanatban szarrá lönek mind kettönket.
Mi a megold?Segits
Koszi BaLeeX
sikereult atmennem a kovetkezo palyara de most az aknas resznel akadtam el :(
Atmegek az aknakon, a 2 db kukahoz de ott nem tudok felugrani az alagutba, vagy nem is arra kene tovabb menni?

thx baleex most kezdek rakapni a game izere! :D
Re-tech
Ha már most elakadtál, szerintem hozzá se kezdjél és így sok kellemetlen pillanattól szabadíthatod meg magad!
Re-tech
Én elkaptam ott is mindenkit! Csak 3-an vannak
hmm nallam egy all a haz mellet a masik meg az orbode mellet es meg sem mozdulnak

BaLeeX
Akkor kell átrohanni, amikor a kamera épp nem arra néz. Esetleg megpróbálhatod a vetõdés+tigrisbukfenc kombinációt, azt hiszem gyors loakodás közben ugrás vagy vmi ilyesmi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Át kell menni a ház ajtaja elõtt, amikor mind a két õr a bódé felé megy és a szemben lévõ falon lesz egy hely ahol ki lehet mászni, ott vége a pályának.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

vki help eddzesnel jobbra van egy kamera raccsal van elszigetelve a racs elott egy doboz es vegig szembe egy uvegfal majda vegen egy ajto ahova el kell jutnom ugy hogy kamera ne vegyen eszre! Please help mert bena vagyok! THX
elakadtam a kinai nagykovetsegen :( , meglezer mikrofonoztam a telefonbeszelgetes. most meg az autojat kellene kovetni es lezermikrofonozni. Odamenni nem lehet az autohoz, mert minde ki van vilagitva lappan embereket nem leht kilonni/elkabitan. Most mit kell csinalni? nem is kene a kocsihoz menni ? Akkor meg mit?

cervin
nem tudok el bujni mert a scennerröl ahogy lejövök a csávot elengedi és abban a pillanatban szarrá lönek mind kettönket.
Mi a megold?Segits
cervin
valahol van akerités tetején üres rész azthm
cervin
Akkor csövet keres nem emlékszem
A bodé mögött a sarokba ahol sötét van eredetileg?Felugrik a falra,de nem fogja meg az istenért se.

Atika :o)
Breki azt hiszem,hogy a grafikus kartyam nem teccik neki de nem baj veszek ujjat :o) mert amugy a 1.7G intel prockooo 384 DDR ram szoval ennek elegnek kellene lenni :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

cervin
a kapus bodé mögött a falra mász fel
Megen elakdtam,a kalinatekes utáni pályán.Mikor lehallgattam mindenkit, a telefonost és az autot is lecsaptam ott mindenkit,akkor mit kell csinálni?Az épület ajtaja zárva máshol meg nem találok bejáratot.

cervin2
de ha elengedem a faszit rögtön lönek
schoma
Pisztollyal biza. Csak ahhoz maradt ugyanis töltény, a könyvtárban lévõ nagy hentelés után!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

lee86
óóóóóóóóó.b***a +! Nem ovaslstam L figyelmesen az utasítást akkor!
Mindenesetre kösz a segítséget!

¡Hala Madrid!

shaba23
Nem menni kell, csak nézni!!!!!!
lee86
Hellósztok! Elõször is bocsi, ha ez a kérdés már szerepelt, de nem volt nagy kedvem visszalapozgatni ezt a bõ 35 oldalt! Nos a kérdésem a köv.:miután feltelepítettem a játékot és a tréningpályára kerülök, ott megkér, hogy menjek valami piros lámpa irányába! DE én nyomom a W-t, az A-t, + a többi irányt is, de semmi! egyedül az egér reagál! Van erre valami javítás, amivel a BILLENTYÛZETET is használhatom, mivelhogy enélkül sz*rt sem érek!
Köszönöm.

¡Hala Madrid!

Atika :o)
General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

nekem ezt irja ki inditaskor es nem tudom mi a hiba orulnek ha valaki segitene koccike

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

schoma
Jaja. Elbújsz a sötétben, majd egyesével levadászod az ellent pisztollyal. Egy headshoot, egy halott!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

cervin
nagyon egyértelmû az erõviszony.
cervin
Ott megvan körbevesznek és vége.sokan vannak lelõnek,mit kell csinálni?
schoma
A pince végében!