Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit kell csinálni, amire még nem gondoltam.
(1 hete játszottam vele, mikor elakadtam, úgyhogy a részlezekre nem emléxem.)
---
Zion access key: 全7タイプ
Jobb oldalt valami terasz féle, szerintem túlmentem a túszókon, vagy nem tudom!
Ha valaki tudja mit kell itt csinálni segítsen?
Sajnos elakadtam!A Kínai nagykövetségen amikor azt a kövér pacákot kell lehalgatnom az ablakban.Rátartom a mikrofont az a négyzet vörös lesz aztán végigmondja a szöveget.A fõnök aztán belemond valamit isteneset a mikrofonba majd kiírja hogy küldetés sikertelen!A kutyát likvidáltam jól elbújok a bokrok között tehát nem vehetnek észre.Na most a mikrofon használatánál le kell-e nyomni az egérgombot vagy nem?Mert ha simán rátartom akkor is felvesz.Mit Csinálok Rosszul válaszoljon VALAKI!!!!!

May the force serve you well!
Lehet, hogy nem a fejéhez szorítod a stukkert. Mert akkor nem kímélnek!!!
A konténer (vagy kuka vagy mi a szösz) tetejérõl ugorj a falra és onnan a lukhoz. Utána már megkapaszkodik, ha jól emlékszem!
Mi a megold?Segits
sikereult atmennem a kovetkezo palyara de most az aknas resznel akadtam el :(
Atmegek az aknakon, a 2 db kukahoz de ott nem tudok felugrani az alagutba, vagy nem is arra kene tovabb menni?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mi a megold?Segits
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mindenesetre kösz a segítséget!
¡Hala Madrid!
Köszönöm.
¡Hala Madrid!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
nekem ezt irja ki inditaskor es nem tudom mi a hiba orulnek ha valaki segitene koccike
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.