3838
-
#3039 Bazeg jó lett.
Ha úgy installáltam ahogyan mondtátok (ne hozzon létre még1 almappát) sikerült, korrekt módon működik.
KÖSZÖNÖM! -
#3038 Na azért nem olyan nehéz ez, bazeg... -
#3037 Ha végképp nem lesz jó, akkor még maradhat az, hogy mivel tökre az elején vagyok uninstall, majd install és utána korrekt módon telepíteni a magyarosítást.
Ha nálatok megy, nálam is jónak kell lennie
(előbb-utóbb) -
#3036 Megpróbálom még1x úgy, hogy korrekt legyen a telepítési útvonal.
Viszont én azt nem értem, ha megcsináltam amit írtam (felülírtam a SYSTEM mappa tartalmát miért nem jó?)
-
#3035 Hát igen, sajnos nem így adtam meg és létrehozott még1 mappát. De utána körbenéztem láttam, hogy ezek az állományok a SYSTEM mappában vannak és bemásoltam oda őket, felülírva a régieket.
De így sem jó :( -
#3034 A telepítőt sajna már nem én csináltam... -
#3033 Nálam tökéletesen működik, hisz jórészt én csináltam és teszteltem is.
Patch-el, crack-el is működik tökéletesen!!!
A hiba ott lesz, hogy nem jól adtad meg a telepítési útvonalat!!!
Sebaj egyszerűen írd felül a telepített fájlokkal az eredetieket!!!
Jó szórakozást a játékhoz! -
#3032 Ugy add meg az utvonalat, hogy a celja a sajat, installalt Splinter Cell konyvtarod legyen. Tobb jateknal van ilyen gond, a Gamehunteres telepitovel. A lenyeg, hogy ne hozzon benne letre meg egy Splinter Cell mappat, hanem az legyen az eredeti. Es aztan, amikor kerdez, hogy felulirjon-e, akkor mindig igen. -
#3031 Lenne egy kérdésem:
Nektek működik korrekt módon a magyarítás?
Ui. nálam a pálya töltő képernyőkön kívül semmi más nem lett magyar. Az instrukciókat ugyanúgy angolul írja.
Tulajdonképpen a lényeg továbbra is angolul van.
Pedig szépen felmegy a magyarítás.
Az igaz, hogy mindez úgy törpénik, hogy a Splinter Cell mappában létrehoz mégegy Splinter Cell mappát.
Így semmi változás.
De a lényeg a SYSTEM mappában van.
Hát gondoltam bemásolom ide és felül is írt jópár állományt.
Annyit még hozzá kell tenni, hogy a Game nem a default elérési útra lett telepítve, hanem ahova én akartam.
Ill. előtte lett crack-elve a progi.
Nálatok mi a helyzet?
Tudtuk segíteni? -
#3030 Tedd fel a magyarosítást! (gamehunter.hu)
Ez után már pontosan fogod tudni, hogy mikor, mit kell tenned. -
#3029 :)))
Vettem észre, hogy pár üzenet után kiderült teljesen másról beszélünk ott.
Még benézek oda is elköszönni majd :D
No, bejött a guggolás és lopakodás taktika. Tényleg az volt a kulcs.
Így tegnap sikeresen letettem a vizsgát.
Elkezdtem az első küldetést, most v.mi halott tetemet, vagy nem tom pontosan mit kell majd megekeresnem. -
#3025 Sot, az nem is Bloodrayne topic, hanem a Vampire - Bloodlines, ami teljesen fuggetlen tole, egy regebbi jatek masodik resze lesz.
A BloodRayne mas kategoria, de annak is megtalalod a topicjat biztosan, van annak is.
A Bloodlines meg nem jelent meg, a BloodRyne meg mar aprilis 29-en jelent meg! -
#3024 Csupán arról van szó, hogy kaptam egy rakás játékot és mindet felinstallálom a gépemre, hogy jól írtuk-e meg a CD-ket, mivel tömeges égetés volt
Aztán majd kiválasztom melyiknek fogok nekiállni.
De a magyarosítást, patch-eket, végigjátszásokat meg azért gyűjtöm, hogy segítsen a döntésben.
Pl.: Most tudtam meg, hogy a BloodRayne topic-ban hiába keresem én a magyarosítást, patch amikor ez még egy annyira friss game, hogy ott pár emberkének még meg ticcsen.
Szal most már az összes szóba jöhető game fent van és döntést kell hoznom ki maradhat a házban, ki nem -
#3023 "Ugy latom, most eleg sok gamet kezdtel el egyszerre felpakolni, peccselni, magyarositani, meg jatszani! :)
Birni fogod? :)))"
Szép észrevétel
-
#3022 Jogos!
Szerintem ez lesz a megoldás!
-
#3021 egér hozépső gpmbjával lasítod a sebességét és ugy hátulról elkapod -
#3020 Ugy latom, most eleg sok gamet kezdtel el egyszerre felpakolni, peccselni, magyarositani, meg jatszani! :)
Birni fogod? :))) -
Rockety #3019 lekell lassítani a figurát és gugolva mögé lopózni -
#3018 Ezért kérdeztem, hogy v.ki installálta-e már a PATCH-t?!
A konkrét hibajelenséget majd este tudom meg, ha hazaérek.
Étem, hogy az kellene és igazad is van, de nem tudok szolgálni vele.
(1enlőre) -
Deajka #3017 KranaZoli: konkrétumokat irj , mert az nélkül csak a god segíthet. -
#3016 Még 1 kérdés:
A game-hez le lehet tölteni egy Patch-t.
Próbáltam volna felpakolni, de hibaüzenettel elszállt?
(mitől lehet ez? mert már crack-elve van?)
Telepítette már v.ki a Patch-t? -
#3015 Próbáltam guggolva is, kicsit tovább jutottam a háta mögött, de az 5let nem rossz.
Ui. erről jut eszembe, hogy talán van benne lopakodás is, meg ugyebár ottvan még a fal mellett settenkedés amiket az előző tanuló pályákon kell megtanulni. -
Deajka #3014 Valszeg úgy kell megközelíteni a figurát , hogy ne hallja meg. -
#3013 Hi!
Még csak ismerkedek a játékkal.
Pár napja tettem fel.
De már az elején furcsállok pár dolgot és sikerüt már a Training pályán nehézségekbe ütköznöm :(
1.) Letöltöttem a magyarítást ami 100%-osra van írva, de:
- a főmenü angol nyelvű továbbra is,
- a training pályán az instrukciók angolul jönnek,
(1edül a töltő képernyőkön veszem észre, hogy fent van a magyarítás)
2.) Training pályán vagyok és beérek egy szobába, ahol áll egy másik tag és szól hozzám. Talán a következőt: (I heard you)
Odamennék hozzá, de mindig újra töltődik ez rész.
Mit kell itt csinálni?
(nyomogattam a SPACE, ENTER bill.-ket, de semmi sem történik)
-
#3012 Ha jól emlékszem az ereszcsatornán csimpaszkodva. -
Hoz_Hun #3010 Nézz a piros lámpákra olyan sorrendben ahogy a manusz mondja. Ez ugyanis az első teszt. -
#3007 A CIA az egyik legélvezetesebb pálya, miért kell cheatelni? -
#3005 Emplyee of the month! -
#3004 Nem pont ide illő dolog, de majd megkérem Sam-et, hogy nyomozza ki a dolgot. :)
Ja ha már témánál vagyunk:
Nézzétek meg -
#3003 Én az Alcohol 120% ajánlanám, mivel annak az imageformátuma, megnyitod vele, láthatod, hogy milyen módban készült a kép. Sztem nero nem is viszi ezt. -
#3002 Sorry, .mds a fájl kiterjesztése!! -
#3001 Leszedtem a játékot .dms kitrjesztésben. Nero-val szeretném kiírni, az lenne a kérdésem, hogy mode1, vagy mode2-t válasszal a képfelírásnál? -
#2998 Megvan a hulla? -
#2997 Vedd elő az SC-2K M.A.W.S.-t és utána equippold a sokkolót. Utána, ha ott van a képe a fegyverikon mellett, ki tudod lőni. Ugyanez van minden más mellék kellékkel. -
#2993 Ismerjük, FCSV felirat. -
kispalika #2992 Megjött a segítségem és átugrott a sziklákon. Azért köszönöm a segítséget. -
kispalika #2991 Kösz, de már megvan a végigjátszás. De pont ezen a részen hibás és hiányzik belőle egy rész. -
#2990 Itt a végigjátszás!
http://www.shaba23.cjb.hu/
amse
-
kispalika #2989 Bocs. Nem az első, hanem az utolsó pályán vagyok. -
#2988 Az előző kispalikának szól