Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cervin
ok a faszi is meg van de hol van a széf?
schoma
Alagsorban van! A könyvtárból nyílik 2 oldalt a lejárat!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

cervin
A vége fele hol van a könyvtárban a retinás széf?Segitség
schoma
A megoldás a következõ! A két faszit szabadítsd ki a bombák fogságából! Ehhez deaktíválnod kell a falon elhelyezett bombákat: gugolva, lassan odamész az egyik bombához, majd amikor zöld a led, akkor hatástalanítod! Ugyan így a másikkal is. Majd az emberkék elmondják az ajtó kódját! Ennyi!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

cervin
kösz 3 napja ezzel probálkozom
BaLeeX
VALAKI!!!
#2713-as kérdésem. Nem hinném, hogy egyedül nálam fordult elõ...
Bár már kedzek gyanakodni, hogy nem-e direkt ilyenre csinálták.
Akkor pontosítom a kérdést: ha éjjellátóval nagy fénybe néztek akkor nektek is csikozódik meg kockázódik a kép össze-vissza? Csak mert ahol nincs fényforrás ott minden rendben, meg az éjjellátón kívül minden faszán megy, semmi grafikai bug, de ha ez elõjön amit mondtam akkor is megmaradnak az ikonok (fényerõ ikon, életerõ, fegyverikon) azaz azok nem csíkozódnak.

Nem tudom mennyire érthetõ, de ha kell rakok fel valahova majd képet róla.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

cervin
innen hogy jutottál tovább?
cervin
a lifttel felmegyek utána nem érem el az ajtot mindig becsukodik.
cervin
valaki segitsen.a benzin kutas után a lift és utána nem erem el az ajtot mindig becsukodik.MI a kod vagy lassu vagyok.?
B@ldrick
Nyomja vki az új 43.45-ös detonátorral? Bazzz eltüntették belõle a Splinter Cell élsímítását. A 43.00-val szép kerek volt minden mostmeg rücskös mint állat, akármit állíthatok driverben, igaz ennél meg átlátszanak fények néha. Ez lenne a nagyobb kompatibilitás??

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

cervin
a benzin kutas után a lift és utána nem erem el az ajtot mindig becsukodik.MI a kod vagy lassu vagyok.?
bizkit
Gyerekek! Most vagyok a Vágóhídas pályán és éppen most találtam meg a Kínai srácokat és megindultak ezek a genyók felém! ...ja és persze nehezítés képpen alig van lövedékem, a pálya elején ellõdözgettem õket!
Egyébként nagyon jó ez a cucc! Itt a végefelé már elég rendesen szopogatom a kukkert!

...úgy hogy...no comment!

BaLeeX
Ja és fent van a patch is.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Üdv.

Lenne egy kérdésem a gaméval kapcsolatban, a fórumot nem volt idõm átolvasni sajna szóval ha volt már róla szó akkor bocs.

Videókártyám Radeon 9100 driver catalyst 3.2 játékban minden maxon. Ha bekapcsolom az éjjellátót akkor sokszor összecsikozódik a kép, vagy félig eltûnik, néha meg jó de elég gyakran váltogatja sajnos. Éjjellátó nélkül semmi gond. Valaki tapasztalt már ilyet, esetleg van megoldás?

schoma
Nem kell! Elvileg! 😊))

cervin
milyen nukleáris? nem tom.
cervin
ügyesen viszonylag közel mész.Majd elöveszed,ráirányitod és veszed...egérgomb
MAgi
Az árnyékban kell kolbászolni.
es ahol a kamerat nem lehet kiloni gyakorlo palya ott mit kell csinalni geci kaamera mindig eszrevesz? thx
schoma
Jól látod! Sajna nincsen.
Mi van veled amúgy? Nagyon eltüntél?

repro
Csak véletlenül kattyintottam ide..
SOMA te ilyen ász vagy ebben is?
na akkor nekem is be kell szerezni.
multi része gombolom nincs

N0 TXT TLK PLZ!4!

schoma

Nukleáris? Mi ez? Erre én nem emlékszem!

grebber
Kösz Cervin de már magamtól megtaláltam!Most meg ugyanezen a pályán annál a résznél ahol valamilyen nukleáris hülyeséget kell csinálni,mert ezt irja ki a gép.Már minden embert kinyirtam.Kérlek segitsetek mit kell csinálni?

Next PC upgrade: 2022

cervin
köszönjük a segitségeidet
cervin
én is nehezen találtam meg a megoldás egy létra a konyhában
schoma
Mássz ki a vészkijáratán!

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
senki sincs bent????????????????
N tudsz válaszolni erre
kérlek válaszoljatok
a KALINATEK páján mit kell csinálni a liftel?????????????????????????????????????????
megköszönném ha valaki válaszolna
grebber
Hello!!!Elakadtam a 8-as pályán rögtön az elején.Ott van az a csaj.Van egy étterem bemegyek van két katona meg egy szakács.Megöltem mindet és lófaszt se tudok csinálni bárhova megyek minden zárva van kerítések stb.Kérlek segitsetek!

MAgi
Kösz a helpet (+ zakinak is) +találtam az ürgét!
Most CIA pálya végén vagyok, eddig még nem akadtam el.
schoma
Ez most hogy jön ide?

cervin
Soma egy önzetlen becsületes csávo...
zaki
be kell osztani...

zaki
nem lehet szerezni...

schoma
Hát igen. a 8 pálya az jó is, szép is!

DE MELYIK IS AZ? Hol vagy pontosan elakadva?

grebber
Hello!Elakadtam a 8-as pályán mit kell csinálni?Kinyirtam 3 embert és semerre sem tudok menni.Kérlek titeket irjatok.

zaki
Magi: a csávó a mólónál lesz, ott fog guggolni. Pont most csináltam meg én is. Most kezdtem el a CIA-s pályát, kibaszott nehéz

schoma
Küldd át! De este letölthetõ lesz ez a mentés is!

Menj le teljesen az olajkút aljába, ahol a hajó volt, amível a fickó érkezett, és öld meg.
MAgi
Tud vki segíteni???
Az olajkutas pályán nyomulok: Már mindenkit kiiktattam, de nem találom a fickót a cuccal, amit meg kell szerezni. Bemegyek utána a szobába, amin van egy dohányozni tilos tábla, odamegyek az ajtóhoz, elkezdem feltörni, robbanás. Na, itt még átmegyek, de a pali eltûnt, mint kámfor, és bárhova megyek, sehol senki.
Ferci
Ha jól láttam az elõbb akkor a http://gamehunter.uw.hu van a magyarosítás
zaki
létezik magyarositás a játékhoz?

MAgi
Üdv!

Meg tudná mondani valaki, honnan lehet letölteni a magyarosítást ( a full-t)?
B@ldrick
bocs elb*tam a kódot.

B@ldrick
Nah én is leírnám véleményemet: Marhára teccik a gém!A grafika kidolgozottsága, fény-árnyék hatások, a mozgás, a játék stílusa nagyon bejön.(hátulról-csendben-lopakodva-puszta-kézzel) De ezt a sok elakadást nem értem, kalinateknél járok már sajna, két pontra emléxem ahol picit idõztem a továbbhaladást keresve. Hardon is néha kicsit könnyûnek találom. Ügyesen-ésszel jáccatok.

zaki
BOCS, nem szóltam, rossz felé mentem