Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
#2713-as kérdésem. Nem hinném, hogy egyedül nálam fordult elõ...
Bár már kedzek gyanakodni, hogy nem-e direkt ilyenre csinálták.
Akkor pontosítom a kérdést: ha éjjellátóval nagy fénybe néztek akkor nektek is csikozódik meg kockázódik a kép össze-vissza? Csak mert ahol nincs fényforrás ott minden rendben, meg az éjjellátón kívül minden faszán megy, semmi grafikai bug, de ha ez elõjön amit mondtam akkor is megmaradnak az ikonok (fényerõ ikon, életerõ, fegyverikon) azaz azok nem csíkozódnak.
Nem tudom mennyire érthetõ, de ha kell rakok fel valahova majd képet róla.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
. A 43.00-val szép kerek volt minden mostmeg rücskös mint állat, akármit állíthatok driverben, igaz ennél meg átlátszanak fények néha. Ez lenne a nagyobb kompatibilitás??▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Egyébként nagyon jó ez a cucc! Itt a végefelé már elég rendesen szopogatom a kukkert!
...úgy hogy...no comment!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Lenne egy kérdésem a gaméval kapcsolatban, a fórumot nem volt idõm átolvasni sajna szóval ha volt már róla szó akkor bocs.
Videókártyám Radeon 9100 driver catalyst 3.2 játékban minden maxon. Ha bekapcsolom az éjjellátót akkor sokszor összecsikozódik a kép, vagy félig eltûnik, néha meg jó de elég gyakran váltogatja sajnos. Éjjellátó nélkül semmi gond. Valaki tapasztalt már ilyet, esetleg van megoldás?
Mi van veled amúgy? Nagyon eltüntél?
SOMA te ilyen ász vagy ebben is?
na akkor nekem is be kell szerezni.
multi része gombolom nincs

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nukleáris? Mi ez? Erre én nem emlékszem!
Next PC upgrade: 2022
megköszönném ha valaki válaszolna
Most CIA pálya végén vagyok, eddig még nem akadtam el.

DE MELYIK IS AZ? Hol vagy pontosan elakadva?
Az olajkutas pályán nyomulok: Már mindenkit kiiktattam, de nem találom a fickót a cuccal, amit meg kell szerezni. Bemegyek utána a szobába, amin van egy dohányozni tilos tábla, odamegyek az ajtóhoz, elkezdem feltörni, robbanás. Na, itt még átmegyek, de a pali eltûnt, mint kámfor, és bárhova megyek, sehol senki.

Bármilyen problémátok van a fenti fájllal, vagy egyéb privát kérdésetek lenne, a következõ mailcímen megtaláltok: [email protected]
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐