Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Rendõrség. :)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Breki33
a gyakorlópályán :-)

meg talán a rendõrségen
Breki33
a gyakorlópályán :-)

meg talán a rendõrségen
Már másodjára viszem végig, lenne egy kérdésem:

Ti találtatok olyan helyet ahol érdemes a spárga felugrás/rejtõzködést használni.
Mert én még nagyon helyet sem találtam, ahol alkalmazhatnám.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem rejtettél el minden õrt. Vagy bug. Ha bug akkor neked is a ptchet ajánlom, a v1.2 már "szinte" mindent javít.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csovi: rakd fel a v1.2 patchet (de már a v1.1 patch is javítja a liftes mikrofonos részt, de valszeg akkor a Kínai nagykövetségnél akadsz el újab mikrofonos résznél, a v1.2 már azt is javítja).

Örm
Na végigvittem szerintem nagyon jó játék volt!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
A konyhából hol mert ha lekapcsolom a villanyt és leütöm a szakácsot akkor észrevesznek a kinti õrök?

Petyus_
A konyhából tudsz feljutni. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Örm
A második kinai követtséges pályán hogy kell bejutni a követségre?

Örm
Miután megöltem Grinkot mit kell csinálni?

B@ldrick
jobegér

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

masz fel a alaguttal szemben levo kukara nekifutasbol ugorrj a jobb falra, majd egybol duplla shift es mar meg is kapaszkodtal a parkanyon

May the force serve you well!

Gyerekek ilyen játékkal akkor játszatok, ha már van min pIII 800-atok, vagy ilyesmi teljesítményt nyújtó gépetek.A mikrofonos faild-ek a gép gyengesége miatt vannak, azért volt az az ötlet, hogy le kell vennia a grafikát meg a hangmin.t minimumra.Plusz szerintem teljesen élvezhetetlen fos grafikával.Szinte mostani játékok között az egyik legszebb.(Grafika)(A Gamer-ben már van leírás)

bizkit
Igen! Csak arra lehet menni!

...úgy hogy...no comment!

MAgi
Ugyanott akadtam el én is, szóval fel lehet ugrani?
Szerintem a mikrofonozásnál az a lényeg, hogy a legelejétõl kell kihallgatni és messzirõl.
És én is várom a választ kérdésemre.
Hmm hát ha létezne 100%-os fordítás akkor valószínûleg egyátalán nem veszõdtek volna a fordítással,nemhogy megcsinálják 37%-ra..Ugyhogy addig akár nyugottan törölgetheted is a segged vele mig el nem készül a 100%-os :))

B@ldrick
Ugáltam én észnélkül (:]
De már gondolom hogyan kell, majd hétvégén. Thx midenkinek.

Breki33
az edzésen is ezt gyakoroltadf
egyik fal másik fal
Breki33
még hányszor mondjuk el, hogy van magyaritás? P
B@ldrick
Csákó!
Nos én is elgabalyodtam: Abattoir pálya eleje, tetõn kell antennát rombolni, keresõlámpákat és taposóaknákat kerülgetve eljutottam a sarokba ahol 2 szemetes van, fent meg egy beugró rész ahova felugrani nem tudok. A romos falrészre felmászva átugorva a kis féltetõre sikerült, de innen...
Merre tova?

ez mitol lehet ?

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Jó gép kell!
Amikor másodszor vagyok a nagykövetségen,és bejutok az épületbe mit kell csinálni,mer nem tudok semmere menni?

bizkit
Megcsináltam! :o) Jó volt a game! Ha meg lesz a magyarosítás akkor szerintem még 1x végígviszem!

cervin
A másik topicra vonatkozik
cervin
Én a végén vagyok sok mással együtt.Segitünk ha kell egymásnak de az egész topc rendszerre nézve nem vagyunk tahok.A poén az poén a taho az taho.
Felbaszták az agyam pedig ez ritka.Mi is végig küldjük ajátékot hidd el
cervin
AZ ÉJSZAKA A JÁTÉK ÖRÖME tE BAKKER NEMKELL AZ OKOSKODÁSOD MERT ELRONTOD A KOMOLY JÁTÉK VARÁZSÁT
cervin
SPLINTER
cervin
ÉN MÁR LEGALÁBB EGY HÓNAPJA JÁTSZOM,IDE ODA INNEN ODA SOK JÓ BARÁT,,,,JÁTÉKOS MINDEN ESTE,,,DE SPRINTELL CELLLL,, NÉVVEL NE NYISS TOPICOT MERT MEG ESZLEK BAKKER.....
bizkit
Gyerekek én lassan megõrülök! A legutolsó pályán vagyok és éppen leöltem minden delta force-os csávót a pinyóban ,de alig maradt lõszerem! Most meg a kertben kellene szétlõnöm 4 fickót! ÁÁÁÁHH!

kuplung ha nem segitesz akkor ne szidj hogy bena vgyok meg ne rohogj rajtam van ilyen is es kesz vedd tudomasul es orulj neki hogy nem akadtal el en se akarok osszeveszni de az uj irasoddal se segitettel pedig en azt szerettem volna ennyi!
kuplung ugy hogy ajtot nemtom kinyitni nincs kod amarra meg utca van es ka kimegyek vege vagod vazz?
Szoktál menteni?
Arra keresd...

Sok próbálkozásal!A lukal szembenlévõ kuka legszélére álltam majd egy kicsít ,,bepörgettem "
az egerem,és dupla shiftel felugrottam.

THX!!!!!!
Na ez mondjuk eszembe se jutott.
köszi!!!!!
Tud esetleg valaki Splinter Cell magyarításrol?
probalkozz egy regebbi mentessel vagy kezd ujra a plyat, eleg sok ilyen bug van a jatekban hogy nem torttennek meg fontos esemenyek

kuplung te kinek irtad ezt?
hogy mentel tovabb?
az alagut falarol kell az jobb olda falra ugra aztan meg vissza ? Mert az nekem nem megy :(
Nem tudtam 2 falrol ugrani 1x sem altalaba a kuka tetejen kotot ki. A gyakorlasnal 2 fal van parhuzamosan es ott a masodik ugrasnal atmegy spargaba es fent marad, de nem sikerult 2x ugranom derekszogu falakrol :(

hogy mentel tovabb?
az alagut falarol kell az jobb olda falra ugra aztan meg vissza ? Mert az nekem nem megy :(
Nem tudtam 2 falrol ugrani 1x sem altalaba a kuka tetejen

haj!

A morevei teret merre talalom elso palya ott vagyok ahol a kep mogott megtalaltam a szamitogepet!THX Ott bennt a hazban van egy ajto de kod kellene hozza ott kellene kimenni?
cervin
kérdezz ember
cervin
?
cervin
Az hogy bénákvagyunk az még nem pach hiba.Nem a pach a megoldás.Ez egy nagyon jo játék.Türelem
cervin
Én tudok /amugy a válasz lejjebb megtalálhato/Olvassatok vissza is,mert a játékhoz hozzá tartozik a topik olvasásis.Sok Sok idõ ám.
cervin
De sok ilyen élményed lesz még hála istennek
cervin
gratulálok ügyi vagy
Sikerült megcsinálnom.Grinko vagy ki,kemény csávó de kapott a szájára.

Sziasztok!

Elakadtam persze :D
Az utolsó elötti pályán,amikor felrobantom a két kamiont,akkor utána egy nagyon kicsivel,lesz olyan,hogy egy hapsit kell követni,hogy kinyisson két ajtót.
De ha beszálok vele a liftbe,akkor észrevesz(else férek igazás,csak max elõtte),ha megvárom a következõ liftet,akkor nem érek oda.
Sajna nem tudom mit probáljak,mert max sebességel futok,de sajna nem sikerûl.
Pls Help me aki tud!!!
Bye!!