3838
  • Gfreiter
    Húú, nagyon kira! Jól látom, hogy van FPS mod is? Vagy ez csak a plusz 3 pályához van?
  • hykao #3138
    Nincs mit.
  • Amse
    Thx!
  • hykao #3136

Mindjárt átütöm a fején a tányérsapkát, a karimáját meg megetetem vele...:

...hahaha

Tangózzunk kicsit Filip:

• hykao #3135
  • hykao #3134
    Szerintem a 3 új pálya csak a Collectors Edition-höz jár.
    Amúgy megtaláltam a képlopó gombot: "F9", úgyhogy mindjárt beszúrok pár saját képet is, mert már végigvittem az első - Kolacell - pályát.
  • hykao #3133
    Ajánlom figyelmedbe a #3112-t és a #3113-at
  • Kandurex
    Abban csak 3 pálya van...úgy hallottam...
  • Amse
    Vett már valaki olyan Splinter Cell-t amit 10 üres sony cd-hez adnak?Mert csak 2500.- és lehet hogy megveszem.De nem tudom hogy full-e?Abban is van 3 új pálya?
  • hykao #3130
    Mindjárt adunk egyet a vaslapáttal...
  • hykao #3129
    Egy hárompontos:
  • hykao #3128
    Csak nem Masse akadt a kezünkre?

...ó Filip, zsötem...
  • hykao #3127
    Na kicsit elszórakoztam a CE-vel.
    A három új pályát, egy csak erre a célra készített a bónusz cd-n lévő 1.3-as patch után tudjuk feltelepíteni.
    Ezután a level listában már ott díszeleg a három új pálya is, az elnöki palota után, azonban bármikor választhatóak.

Ha jól láttam, mindhárom pálya oroszországi helyszínen játszódik, ha minden igaz a Kola félszigeten:
    Kolacell, Kikötő, Tengeralattjáró.

Képeket nekem nem sikerült lopnom a játékból, de az Xbox-os verzió szinte ugyanolyan, ezért beillesztek mindjárt pár - ebből a verzióból származó - Kolacell-es képet.
  • hykao #3126
    És, hogy hogy is néz ki:

• hykao #3125
    First Person mód a Splinter Cell-hez:

"You go thus into the SplinterCellSettings.ini (in the system file) to to the place, where it [ ECM_FirstPerson ] read.

Under it somewhat distance =. stands directly somewhere of
    Behind it see its n=50.0 s=50.0 t=50.0.

Around the opinion from the left upper screen to received please n=100 s=100 t=100 writes,
    around the opinion from the middle to gets n=0 s=0 t=0
    around the opinion from the right picture to to get must their following do:
    In sew the Distance line is the offset line, changes this following,
    offset = ny=0 nz=0.0 sy=0 sz=0.0 ty=0 tz=0"

Forrás: Splinter Cell HQ
  • hykao #3124
    Ha kicsit bővebben kifejtenéd...
  • hykao #3122
    ok
  • Kandurex
    Nagy köszi, de egyenlőre nem kell, örülök, ha az alap ver-t végigtolom. Aztán ott van még a Kotor, Spell Force, Baldur's Gate II, Max Payne 2 (tudod, így karácsony előtt van komolyabb szünetem és most mindennek neki esek :)). El vagyok látva játékokkal bőven :). Azért még1szer thx.
  • hykao #3120
    Kandurex!

Amúgy ha kell a három plusz pálya, amit a most megvásárolt CE verzió tartalmaz, szívesen kölcsönadom!
    De másnak is, ha van rá igény!!!

Megnéztem ezt egy plusz bónusz CD installálása után dobja rá.

Holnap kiprószálom.

Ha túlleszek a T3 és az EF2 magyarosításokon, megcsinálom a Splinti három plusz pályáját is.
  • hykao #3119
    Sajnos nincs!!!
    Mármint a szövegfájlokban megvannak az ezekhez tartozó szövegek, de a játék fejlesztői nem vették a fáradtságot, hogy ki is rakja ezeket a progi.
    A mellékszereplők párbeszédeivel ugyanez a helyzet.
    Nagy kár, mert ezek néha igen poénosak, sokat dobnak a játék hangulatán, illetve egyes esetekben plusz információkat tudhatunk meg a párbeszédek kihallgatásával.
  • Kandurex
    Jó lett a fordítás Hykao! Egy kérdés a moziknak nincs felirata? Kerestem, de nem találtam...:(
  • hykao #3117
    Melyiket vetted meg?

Ma én is megvettem a Collector's Editiont. Ez három új pályát tartalmaz az eredetihez képest.
    Még nem próbáltam ki, mert most értem haza, de elméletileg azon pályákat szúrták be, amik a Konzolos verziókkal ellentétben a PC-s verzóból kimaradtak.
  • Hmuda
    Próbáld levenni az effektek részletességét és próbálj új videodrivereket felrakni, esetleg egy DirectX frissítést, ha már régen ejtettél meg hasonlót.
  • hykao #3113
    Elképzelhető, hogy ez egy kurtított verzió. Csodálkoztam is, miért adnának bármihez is (főleg üres cd-khez) teljes Splinter Cell játékot, hiszen ez egy - még ma is - jól fogyó sikerjáték (volt).
  • reaper4
    nincs mit. ha tudok segítek.
  • reaper4
    ha jól emlékszem akkor be kell menni az 1-ik szobába asszem ha a liftből kijösz balra. ott bevárod a palit, kinyírod és felmászol az íróasztalra onnan pedig az íróasztal feletti "lyuk"-ba és hajrá.
  • hykao #3107
    Az bizony, de milyen lehet a 3 új pálya?

Lehet, hogy azok amelyek a konzolos változatokban is benne voltak?
  • hykao #3105
    Tud valaki valamit a Collector's Edition-ról?
    Most jelent meg nálunk is, a MediaMarkt újságban láttam.

Állítólag +cd, és 3 új pálya.
  • hykao #3104
    Kicsit bővebben, ha lehet, mi is a probléma?

a #3102 neked is szól!
  • hykao #3102
    Olvasgatom én is néha...

Egyébként dobd rá a magyarítást!

Innen letöltheted: GameHunter
  • Pupcika
  • Pupcika
    Remélem sgítettem :D és olvassa még vki ezt a topicot :D
  • Pupcika
    ma megvettem
    é télleg igaz a hír
    érdemes utánna járni amig még van a bótokban :D
    good luck
  • Pupcika
    Metro-ban 10db sony 700 Mb-s cs-r + ajándék Splinter Cell gáma 1890 HUF
  • hykao #3097
    Nem, de nemsokára jön egy kiegészítő Pandora Tomorrow címmel.
  • hykao #3095
    ITT a teljes magyarosítás.

Regisztrálnod kell magad a letöltéshez (teljesen ingyenes), aztán go!

Jó szórakozást!
  • moNTo
    "3.) Grafikából 1edül a víz nem tetszett.
    "
    Milyen videókártyád van? Mert a Gef3-al sztem nagyon szép volt a víz (pl a fúrótornyos pályánál).
  • KranaZoli #3091
    Ha egy oldallal visszább lapoztál volna a topicban megleled ezt az URL-t:

Splinter Cell végigjátszás

Nálam az oldal hibásan jön be, a szürke háttéren nem látszódnak a linkek, pedig ott vannak, ha mozogsz az egérrel. Látni lehet a hibatkozásokat az állapotsorban, ha nálad is így jelenne meg.

Nekem sok szívásomba került, de sikerült végignyomnom a game-t.
  • Mr. Perfect
    Pl. Itt
  • Mr. Perfect
    Az egyik sarokban egy bokor mögött van egy lyuk, ahova be lehet menni. Bent megtalálod a továbbjutás kulcsát :-)))))