3838
-
#3139 Húú, nagyon kira! Jól látom, hogy van FPS mod is? Vagy ez csak a plusz 3 pályához van? -
#3138 Nincs mit. -
#3137 Thx! -
Mindjárt átütöm a fején a tányérsapkát, a karimáját meg megetetem vele...:
...hahaha
Tangózzunk kicsit Filip:
-
#3135 -
#3134 Szerintem a 3 új pálya csak a Collectors Edition-höz jár.
Amúgy megtaláltam a képlopó gombot: "F9", úgyhogy mindjárt beszúrok pár saját képet is, mert már végigvittem az első - Kolacell - pályát. -
#3133 Ajánlom figyelmedbe a #3112-t és a #3113-at -
#3132 Abban csak 3 pálya van...úgy hallottam... -
#3131 Vett már valaki olyan Splinter Cell-t amit 10 üres sony cd-hez adnak?Mert csak 2500.- és lehet hogy megveszem.De nem tudom hogy full-e?Abban is van 3 új pálya? -
#3130 Mindjárt adunk egyet a vaslapáttal...
-
#3129 Egy hárompontos:
-
#3128 Csak nem Masse akadt a kezünkre?
...ó Filip, zsötem... -
#3127 Na kicsit elszórakoztam a CE-vel.
A három új pályát, egy csak erre a célra készített a bónusz cd-n lévő 1.3-as patch után tudjuk feltelepíteni.
Ezután a level listában már ott díszeleg a három új pálya is, az elnöki palota után, azonban bármikor választhatóak.
Ha jól láttam, mindhárom pálya oroszországi helyszínen játszódik, ha minden igaz a Kola félszigeten:
Kolacell, Kikötő, Tengeralattjáró.
Képeket nekem nem sikerült lopnom a játékból, de az Xbox-os verzió szinte ugyanolyan, ezért beillesztek mindjárt pár - ebből a verzióból származó - Kolacell-es képet. -
#3126 És, hogy hogy is néz ki:
-
#3125 First Person mód a Splinter Cell-hez:
"You go thus into the SplinterCellSettings.ini (in the system file) to to the place, where it [ ECM_FirstPerson ] read.
Under it somewhat distance =. stands directly somewhere of
Behind it see its n=50.0 s=50.0 t=50.0.
Around the opinion from the left upper screen to received please n=100 s=100 t=100 writes,
around the opinion from the middle to gets n=0 s=0 t=0
around the opinion from the right picture to to get must their following do:
In sew the Distance line is the offset line, changes this following,
offset = ny=0 nz=0.0 sy=0 sz=0.0 ty=0 tz=0"
Forrás: Splinter Cell HQ -
#3124 Ha kicsit bővebben kifejtenéd... -
#3122 ok -
#3121 Nagy köszi, de egyenlőre nem kell, örülök, ha az alap ver-t végigtolom. Aztán ott van még a Kotor, Spell Force, Baldur's Gate II, Max Payne 2 (tudod, így karácsony előtt van komolyabb szünetem és most mindennek neki esek :)). El vagyok látva játékokkal bőven :). Azért még1szer thx. -
#3120 Kandurex!
Amúgy ha kell a három plusz pálya, amit a most megvásárolt CE verzió tartalmaz, szívesen kölcsönadom!
De másnak is, ha van rá igény!!!
Megnéztem ezt egy plusz bónusz CD installálása után dobja rá.
Holnap kiprószálom.
Ha túlleszek a T3 és az EF2 magyarosításokon, megcsinálom a Splinti három plusz pályáját is. -
#3119 Sajnos nincs!!!
Mármint a szövegfájlokban megvannak az ezekhez tartozó szövegek, de a játék fejlesztői nem vették a fáradtságot, hogy ki is rakja ezeket a progi.
A mellékszereplők párbeszédeivel ugyanez a helyzet.
Nagy kár, mert ezek néha igen poénosak, sokat dobnak a játék hangulatán, illetve egyes esetekben plusz információkat tudhatunk meg a párbeszédek kihallgatásával. -
#3118 Jó lett a fordítás Hykao! Egy kérdés a moziknak nincs felirata? Kerestem, de nem találtam...:( -
#3117 Melyiket vetted meg?
Ma én is megvettem a Collector's Editiont. Ez három új pályát tartalmaz az eredetihez képest.
Még nem próbáltam ki, mert most értem haza, de elméletileg azon pályákat szúrták be, amik a Konzolos verziókkal ellentétben a PC-s verzóból kimaradtak. -
#3115 Próbáld levenni az effektek részletességét és próbálj új videodrivereket felrakni, esetleg egy DirectX frissítést, ha már régen ejtettél meg hasonlót. -
#3113 Elképzelhető, hogy ez egy kurtított verzió. Csodálkoztam is, miért adnának bármihez is (főleg üres cd-khez) teljes Splinter Cell játékot, hiszen ez egy - még ma is - jól fogyó sikerjáték (volt). -
#3111 nincs mit. ha tudok segítek. -
#3109 ha jól emlékszem akkor be kell menni az 1-ik szobába asszem ha a liftből kijösz balra. ott bevárod a palit, kinyírod és felmászol az íróasztalra onnan pedig az íróasztal feletti "lyuk"-ba és hajrá. -
#3107 Az bizony, de milyen lehet a 3 új pálya?
Lehet, hogy azok amelyek a konzolos változatokban is benne voltak? -
#3105 Tud valaki valamit a Collector's Edition-ról?
Most jelent meg nálunk is, a MediaMarkt újságban láttam.
Állítólag +cd, és 3 új pálya. -
#3104 Kicsit bővebben, ha lehet, mi is a probléma?
a #3102 neked is szól! -
#3102 Olvasgatom én is néha...
Egyébként dobd rá a magyarítást!
Innen letöltheted: GameHunter -
#3101 -
#3100 Remélem sgítettem :D és olvassa még vki ezt a topicot :D -
#3099 ma megvettem
é télleg igaz a hír
érdemes utánna járni amig még van a bótokban :D
good luck -
#3098 Metro-ban 10db sony 700 Mb-s cs-r + ajándék Splinter Cell gáma 1890 HUF -
#3097 Nem, de nemsokára jön egy kiegészítő Pandora Tomorrow címmel. -
#3095 ITT a teljes magyarosítás.
Regisztrálnod kell magad a letöltéshez (teljesen ingyenes), aztán go!
Jó szórakozást! -
moNTo #3092 "3.) Grafikából 1edül a víz nem tetszett.
"
Milyen videókártyád van? Mert a Gef3-al sztem nagyon szép volt a víz (pl a fúrótornyos pályánál). -
#3091 Ha egy oldallal visszább lapoztál volna a topicban megleled ezt az URL-t:
Splinter Cell végigjátszás
Nálam az oldal hibásan jön be, a szürke háttéren nem látszódnak a linkek, pedig ott vannak, ha mozogsz az egérrel. Látni lehet a hibatkozásokat az állapotsorban, ha nálad is így jelenne meg.
Nekem sok szívásomba került, de sikerült végignyomnom a game-t. -
Mr. Perfect #3089 Pl. Itt -
Mr. Perfect #3088 Az egyik sarokban egy bokor mögött van egy lyuk, ahova be lehet menni. Bent megtalálod a továbbjutás kulcsát :-)))))