Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ti találtatok olyan helyet ahol érdemes a spárga felugrás/rejtõzködést használni.
Mert én még nagyon helyet sem találtam, ahol alkalmazhatnám.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
masz fel a alaguttal szemben levo kukara nekifutasbol ugorrj a jobb falra, majd egybol duplla shift es mar meg is kapaszkodtal a parkanyon
May the force serve you well!
És én is várom a választ kérdésemre.
De már gondolom hogyan kell, majd hétvégén. Thx midenkinek.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Nos én is elgabalyodtam: Abattoir pálya eleje, tetõn kell antennát rombolni, keresõlámpákat és taposóaknákat kerülgetve eljutottam a sarokba ahol 2 szemetes van, fent meg egy beugró rész ahova felugrani nem tudok. A romos falrészre felmászva átugorva a kis féltetõre sikerült, de innen...
Merre tova?
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Amikor másodszor vagyok a nagykövetségen,és bejutok az épületbe mit kell csinálni,mer nem tudok semmere menni?
...úgy hogy...no comment!
Felbaszták az agyam pedig ez ritka.Mi is végig küldjük ajátékot hidd el

...úgy hogy...no comment!
Arra keresd...
az egerem,és dupla shiftel felugrottam.
Na ez mondjuk eszembe se jutott.
köszi!!!!!
az alagut falarol kell az jobb olda falra ugra aztan meg vissza ? Mert az nekem nem megy :(
Nem tudtam 2 falrol ugrani 1x sem altalaba a kuka tetejen kotot ki. A gyakorlasnal 2 fal van parhuzamosan es ott a masodik ugrasnal atmegy spargaba es fent marad, de nem sikerult 2x ugranom derekszogu falakrol :(
az alagut falarol kell az jobb olda falra ugra aztan meg vissza ? Mert az nekem nem megy :(
Nem tudtam 2 falrol ugrani 1x sem altalaba a kuka tetejen
A morevei teret merre talalom elso palya ott vagyok ahol a kep mogott megtalaltam a szamitogepet!THX Ott bennt a hazban van egy ajto de kod kellene hozza ott kellene kimenni?

Elakadtam persze :D
Az utolsó elötti pályán,amikor felrobantom a két kamiont,akkor utána egy nagyon kicsivel,lesz olyan,hogy egy hapsit kell követni,hogy kinyisson két ajtót.
De ha beszálok vele a liftbe,akkor észrevesz(else férek igazás,csak max elõtte),ha megvárom a következõ liftet,akkor nem érek oda.
Sajna nem tudom mit probáljak,mert max sebességel futok,de sajna nem sikerûl.
Pls Help me aki tud!!!
Bye!!