Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Jó lett a fordítás Hykao! Egy kérdés a moziknak nincs felirata? Kerestem, de nem találtam...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Melyiket vetted meg?

Ma én is megvettem a Collector's Editiont. Ez három új pályát tartalmaz az eredetihez képest.
Még nem próbáltam ki, mert most értem haza, de elméletileg azon pályákat szúrták be, amik a Konzolos verziókkal ellentétben a PC-s verzóból kimaradtak.
Hmuda
Próbáld levenni az effektek részletességét és próbálj új videodrivereket felrakni, esetleg egy DirectX frissítést, ha már régen ejtettél meg hasonlót.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Elképzelhetõ, hogy ez egy kurtított verzió. Csodálkoztam is, miért adnának bármihez is (fõleg üres cd-khez) teljes Splinter Cell játékot, hiszen ez egy - még ma is - jól fogyó sikerjáték (volt).
reaper4
nincs mit. ha tudok segítek.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
ha jól emlékszem akkor be kell menni az 1-ik szobába asszem ha a liftbõl kijösz balra. ott bevárod a palit, kinyírod és felmászol az íróasztalra onnan pedig az íróasztal feletti "lyuk"-ba és hajrá.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hykao
Az bizony, de milyen lehet a 3 új pálya?

Lehet, hogy azok amelyek a konzolos változatokban is benne voltak?
hykao
Tud valaki valamit a Collector's Edition-ról?
Most jelent meg nálunk is, a MediaMarkt újságban láttam.

Állítólag +cd, és 3 új pálya.
hykao
Kicsit bõvebben, ha lehet, mi is a probléma?

a #3102 neked is szól!
hykao
Olvasgatom én is néha...

Egyébként dobd rá a magyarítást!

Innen letöltheted: GameHunter
Pupcika

Pupcika
Remélem sgítettem 😄 és olvassa még vki ezt a topicot 😄

Pupcika
ma megvettem
é télleg igaz a hír
érdemes utánna járni amig még van a bótokban 😄
good luck

Pupcika
Metro-ban 10db sony 700 Mb-s cs-r + ajándék Splinter Cell gáma 1890 HUF

hykao
Nem, de nemsokára jön egy kiegészítõ Pandora Tomorrow címmel.
hykao
ITT a teljes magyarosítás.

Regisztrálnod kell magad a letöltéshez (teljesen ingyenes), aztán go!

Jó szórakozást!
"3.) Grafikából 1edül a víz nem tetszett.
"
Milyen videókártyád van? Mert a Gef3-al sztem nagyon szép volt a víz (pl a fúrótornyos pályánál).

KranaZoli
Ha egy oldallal visszább lapoztál volna a topicban megleled ezt az URL-t:

Splinter Cell végigjátszás

Nálam az oldal hibásan jön be, a szürke háttéren nem látszódnak a linkek, pedig ott vannak, ha mozogsz az egérrel. Látni lehet a hibatkozásokat az állapotsorban, ha nálad is így jelenne meg.

Nekem sok szívásomba került, de sikerült végignyomnom a game-t.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Pl. Itt

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Az egyik sarokban egy bokor mögött van egy lyuk, ahova be lehet menni. Bent megtalálod a továbbjutás kulcsát :-)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

fm
mit kell tenni a játék elsõ küldijében? egy téren vagyok,szökõkút stb. find dead drop...ilyesmi,
a térrõl nem tudok tovamenni.

misi9
Kössz, kipróbálom a patchet.

hykao
lézeres lehallgató egyébként...

az elejétõl kell lehallgatni, különben küldetés sikertelen, de ha jól emlékszem volt ilyen bug is a játékban, amit megoldott egy patch.
misi9
Nekem van egy olyan gondom, hogy elakadtam annál a résznél, amikor szénmikrofonnal kell lehalagatni a liftet. Addig nincs gond, amíg fel nem érnek a lifttel az emeletre, ám amikor kinyílik a liftajtó, abbamarad a lehallgatás és azt írja ki, hogy küldetés sikertelen.
Mi lehet a gond???

hykao
Tedd fel a magyarítást, hátha könnyebb lesz!!! (gamehunter.hu)
KranaZoli
Nekem a következõk nem nyerték el a tetszésemet a game-ben:
(minden más tekintetben ász)

1.) Jó lett volna, ha fegyverrel a kézben is tud futni, nem csak lopakodni.

2.) Egy amerikai kommandóstól elvárnám, hogy egy emberrel a hátán azért fusson már pár métert (oszt pihenjen, ha kifárdt, ...) ne csak araszoljon.

3.) Grafikából 1edül a víz nem tetszett.

4.) Mint lopakodás elemet, esetleg a hason kúszást is berakhatták volna. (bár nem igazán volt olyan pálya, ahol ki lehetett volna használni, de ha van készíthettek volna ilyen pályát is.

5.) Jó lett volna, ha a game kiírja, hogy most hol is vagyok a térkép szerint, vagy a térképen berajzolja, hogy hol vagyok.

Asszem ennyi. Örülnék, ha ebbõl v.mi a 2. részben megvalósulna.

Aki még játszik vele, azoknak sok türelmet, kitartást és kellemes órákat kívánok!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Örömmel jelenthetem be, hogy 7vgén sikerült végig nyomnon a játékot.
(Kezdeti bénaságaimat sikerült leküzdve)

A végére kibaszottul megtetszett a game, nagyon jó kis játék az biztos. Bár nekem vannak dolgok, amik nem tetszettek benne és ezeknek hangot is adtam. Bízok benne, hogy a 2. részben talán korrigálják õket.

Mindenkinek köszönöm a segítséget!

KranaZoli
Hi!

Most vittem végig a game-et, szal elég friss a memóriám, a CIA-s pályán ráadásul szívtam is eleget, de ez most nem ugrik be.
A lift ajtó zárva van és úgy nem mûködik?
(mik azok a flare-ek?)

Szóval nem az van, hogy v.milyen hiba miatt küldetés over, hanem nem tudsz tovább menni?!

KranaZoli
A tréning pályán nagyon figyelni kell az utasításokat.
Az alap lépésektõl (nézelõdés) fog megtanítani a lopakodás legmélyebb zugáig. Ha nehezen megy az angol, akkor feltétlen tölts le a magyarítást!!!
Kibaszott jó, minden le van magyarítva és nagyon jól.

E nélkül kevés angol tudással nehéz lesz a game és gondolom nem is lesz annyira élvezhetõ.

Elõször nagyon nehezen ment a game nekem, sokan segítettek itt.
Ne szabad csak úgy vaktában lövöldözni, futkározni.
Lopakodni kell, figyelni a részletekre, ...

De most már nagyon megtetszett a game nekem is!

Szal érdemes kinlódni vele, meg fogja hálálni a game az erõfeszítéseket.

KranaZoli
Mert nem is kell!
Elõször csak nézni kell balra, jobbra, majd középen fel elõre a piros lámpákra.
Készülj fel egy nehéz egy kibaszott jó game-re!

KranaZoli
Hát ezzel megszenvedtem rendesen.
Már a küldetés elején szívtam az aláaknázott részen, majd a hûtõházban is küszködtem. Természetesen végig rajtam volt a hõérzékelõs szemüveg, kész öröm volt amikor végre le tudtam venni és újra a megszokott grafikát nézhettem. A küldetés végének 2x kellett nekiugranom, de az brutálisan jól meg volt csinálva (túszmentés), amikor jönnek a katonák és volt is elég cuccosom felrobbantani õket, ill. lõni. 1re jobban tetszik a game.

KranaZoli
No, ez a küldetés is sikeresen befejezve.
Most érkeztem oda, hogy amerikai katonák kivégzését kell megakadályoznom.
Viszont úgy látom itt már végre újra lehet lõni

KranaZoli
Okay, Okay!

Viszont tegnap nagyot szívtam. Gondoltam este Spliti-zek egy jót, de a rádiós egeremben felmondták az elemek a szolgálatot, pót meg ticcsen.
Így kénytelen voltam filmet nézni ahelyett, hogy tovább jutottam vola. Így tényleg sikerült visszavennem a tempón.

hykao
Burmai (Mianmár) az a küldetés, nem kínai (Burma Kínai Nagykövetsége egész pontosan)...
KranaZoli
Hi Hykao!

Nem hanyagol a játékot. Sõt!, már a Kínai küldetés elején vagyok. Mivel egész 7vgén nem voltam gép közelben így csak tegnap este tudtam odaülni elé. Így addig sikerült jutnom, hogy találkoztam a háztetõn a CIA összekötõvel, majd leereszkedni a háztetõröl. A többit majd a héten...

Hali! Valaki esetleg meg tudna dobni egy no cd crackel?? Amit ráadásul úgy tudok felrakni hogy ne kelljen miatta törölnöm ugyanis pont azért kell mert elhagytam az elsõ cd-t viszont fent figyel a game a gépemen, és most már nagyon lenne vele kedvem játszani.

hykao
Ne variáld ennyire túl, még az is csoda, hogy egyáltalán elindul!!!

Elõször is uninstallálj le mindent (ezzel kapcs.), majd manuálisan is töröld ki az összes megmaradt fájlt, mappát, valamint a regcleaner n. programmal töröld ki a registry fájl(oka)t.
Ezután pedig:

-Maga a játék

-1.2-es patch

-1.2-es crack

-magyarosítás (a megfelelõ helyre)

Ha így csinálod, és továbbra sem jó, akkor máshol kell keresned a hibát (pl.videokártya driver, directx stb.)
hykao
Egyébként mindenképp érdemes feltenni a patch-et (a legújabbat, asszem 1.2), mert gyorsabb, szebb, és stabilabb lesz (az egyik lehallgatós jelenetnél patch nélkül hiba lehet!!!)

Viszont elõfordulhat, hogy a patch után nem mûködnek az elõzõ kimentések, de nem biztos, el kell olvasni a patch specifikációit!!!
hykao
A csík funkciója: láthatóságjelzõ, tehát ennek segítségével láthatod, hogy hol érdemes elrejteni a testeket, illetve, ahol éppen állsz mennyire van világos-sötét (leguggolva némiképp sötétebb).

A patch-et azért nem tudod felrakni, mert már le-crackelted a játékot és/vagy nem mindegy, hogy us. v. eu. verziód van, és erre melyik (us. v. eu.) patch-et akarod feltenni.

Tehát: ne crack-eld le, majd a megfelelõ (us. v. eu.) patch (csak a megfelelõ kúszik fel, tehát itt hibázni nem lehet), ezután crack, és máris mehet a game!

Én egyébként az 1.2 patch felrakása után nyomtam a játékot (a magyarosítás patch-elés után is ok.)
KranaZoli

Szar ügy!
Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám.

Ezt viszont orvosolni kellene, mert így nem igazán fogsz vele hosszó távon játszani.

Az én tanácsaim:

1.) Uninstall, majd újra felrakni
(ezt esetleg párszor eljátszani, mondjuk max. 3x)
Ha marad tovább a probléma, akkor

2.) Létezik a game-hez PATCH.
(én még nem raktam fel, mert nálam hibaüzivel elszáll, de ez nem jelenti azt, hogy nálad is problémát okozna)
Vagyis töltsd le és próbáld meg felnyomni a PATCH.
Innen tudod letölteni:

Splinter Cell PATCH

3.) Ha ezek után is gáz van, akkor fingom sincs. Remélem másnak is lesznek 5letei, javaslatai.

Bízok benne, hogy megoldódik a problémád!

KranaZoli
Kúrva nagy mákom volt!
Igazad volt abban, hogy el kell rejteni a testeket.
Visszagaloppoztam és a 2 technikust elrejtettem a szomszédos sötét helyiségben. Galopp vissza oda ahol GAME OVER volt, s lám tovább engedett. Utána mivel baromira megörültem,hogy nem kell újra kezdenem (nics BUG) vehemens tetem rejtésekbe kezdtem.
Mindenkit elcipeltem v.mi sötét helyre, majd folytattam tovább a game-et. Így még tegnap este sikerült végigvinnem a CIA-s pályát.
Köszönöm a 5letet, tanácsot!
Az egészben egy bosszantó van csak, amit már korábban is írtam:
Miért nem tud egy ilyen pasi szaladni egy emberrel a nyakában? (legalább pár métereket)
Azt észrevettem, hogy a kiválasztott eszköz fölött van egy sáv(csík) amiben van egy függõleges vonal, ami vízszintesen csúszkál balra-jobbra.
Ezt cipekedés közben vettem észre. Ha próbáltam gyorsítani a tempómon tán mintha néha egy kicsit jobban szedte volna a lábait, de lehetséges, hogy csak érzéki csalódás volt.

Mi a funkciója ennek a csíknak?

hykao
Velem is elõfordult, hogy újra kellett kezdenem a pályát.
Másodszorra már minden könnyebb lesz!
Amikor a magyarosítást teszteltem, mégegyszer végignyomtam a játékot, másodjára már könnyebb volt!
KranaZoli
Hát a tréningben elhangzott figyelmeztetésre már biztos nem emléxem.
Nem is ölök meg senkit!

Hidd el figyelek a szövegekre, leveleket elolvasom, ... azért is mondtam, hogy már tetszik a game.

Igen mondja, hogy még 1 baki és vége, csak ebben az a furcsa, hogy itt szerintem ticcsen kamera, ui. látöszögemben nincs és a túl zajos a lopakodás figyelmeztetõ üzenetig nem is találnak új testet.

Ezért kérdeztem, hogy remélem ez a sz.gép nem ezen az iroda részen van?
(mert nekem olyan BUG-nak tûnik ez a dolog)

Megfogadom a tanácsod!
Csak azért vagyok bosszus, mert most úgy látszik kezdhetem elõlrõl a pályát

hykao
A játék tájékoztat a leütött ellenfelek elrejtésérõl - mégpedig AZ ELEJÉN A TRÉNINGNÉL!!!, illetve majdnem minden pályán lényeges, hogy elrejted-e. Ahol nem kell elrejteni, ott az elején ezt is elmondják a füledre (és persze a játék kiírja), a CIA pályán az elején szintén a füledre szólnak, hogy nem ölhetsz meg senkit, és, hogy mivel hazai pályán mozogsz, még óvatosabbnak kell lenned!!!
Sõt, az utolsó elõtti riasztásnál azt mondja: "még egy riasztás, és a küldetésnek vége!" v. valami ilyesmi!

Kicsit figyelj jobban!!! (a szövegekre is!!!)

A szervergép megcsapolása után (ahol a két technikus van) derül ki, hogy Dougherty számítógépérõl szivárogtatják ki az adatokat a grúzoknak, így el kell jutnod D. számítógépéig (de mindez kiderül tök egyértelmûen, ha kicsit jobban odafigyelsz).

Még mindíg nem vetted fel a játék ritmusát, kicsit kapkodósnak tûnsz!
Ha nem tudsz elolvasni egy szöveget, inkább töltsd vissza, mert könnyû elsiklani a lényeg felett.
Ha így teszel, hidd el sokkal inkáb "összeáll" a történet.

Ne kapkodj! Lassíts!

(remélem jól emlékeztem mindenre, mert már pár hónapja letöröltem a játékot, s már a Pandora Tomorrow kiegészítõt várom!!!)
KranaZoli
Végérõl haladok fölfelé:

Nálam már OK a magyarosítás!A töltõ képernyõl is!Nem is mondtam, hogy rossz?!Az elején volt vele gáz, azóta korrekt!

Hát nem tom: Biztos igazad van, tulajdonképpen már teljesen megszoktam ezt a szót

Mi a francért nem tájékoztat errõl a játék?
Ha ez a hiba, igazán figyelmeztethetné a játékost, hogy ezen a pályán minden test-et el kell cipelni és vigyázz mert csak ennyiszer hibázhatsz, ...

De akkor nyugtass meg, hogy a szgép nem itt van, hanem odébb, amit meg kell keresni!

Most akkor kezdhetem elölrõl az egész küldetést?, vagy mi van?

hykao
A CIA-s pályán amellett, hogy nem ölhetsz meg senkit, meghatározott - nehézségi szinttõl függõen - számú riasztás után GAME OVER!!!
Minden leütött, elkábított egyént EL KELL REJTENI egy sötét helyre, különben - ha kiiktattál mindenkit akkor is - amikor eltávozol a helyszínrõl, megtalálják = újabb RIASZTÁS!!!
A szerverszobában elkábított két technikus is el kell rejtened a szomszédos helyiségben!!!(sötét helyre lerakod)

A magyarításnál azért maradtam az INTERAKTUS (kb. kölcsönhatás) szónál, mert ezt írja ki mindenre pl. kapcsolókra, ajtókilincsre, de még azt hiszem a vallatásnál is, ezért nehéz lett volna megoldani teljesen magyar (nem jövevény-) szóval, hogy minden helyzetre passzoljon pl. hogy nézett volna ki, hogy ajtónyitásnál a kilincsre azt írta volna, hogy "használni"!!!

Ha a magyarosítást teljesen jól raktad fel, akkor a töltõképeknek is magyarul kell megjelenniük!!!!!!!!!!
KranaZoli
Hát annyira azért mégsem haverjaim, ha egyszer a besúgó után nyomozok
Ill. nem megöltem õket,csak kábító lövedék, áramsokkoló (vagy mi a franc). Ha megöltem v.na v.kit, szerintem már abban a pillanatban kidobott volna a game.
A magyarítást a www.gamehunter.hu címrõl szedtem (de lehetséges, hogy .com) már nem emléxem, de gamehunter az 7szetség
Elsõ nekifutásra semmi nem lett magyar, majd kiokosítottak és azóta mine magyar, még a sz.gépekbõl nyert levelek, adatok is, full magyar.

Ha már itt tartunk egy észrevételem lenne a magyarosítással kapcsolatban annak aki készítette:

Az INTERAKTUS szót jó lett volna pl. használni, egyéb magyar szinonímára cserélni. Én eddig nem is ismertem ezen szót, hogy INTERAKTUS. A Splinter Cell lopta be az életembe

A cia-s pályán szerintem nem szabad senkit megölni.(hiszen a haverjaid csak most éppen nem)
Más: mennyire lett magyar a game és honnan szedted?
KranaZoli
Tököm tele van már megint. Újra elakadtam. Vagy naggyon béna vagyok, vagy óriási BUG van a játékban!
Mind2 lehetséges, de mind2 nagyon idegesítõ!!!
CIA küldetésben vagyok.Teljesen pontosan nem tudom leírni azt, hogy hol vagyok, de megpróbálom.
Van egy olyan pályaszakasz, ahol van egy nagy iroda részleg, több irodai dolgozóval és biztonsági emberkékkel.Van itt több PC is az asztalon, de adatokat nem igazán lehet belõlük kicsalni.Egyikben van egy olyan levél, ha anyuci várja haza a gyerekét.Namost én itt mindenkit kinyírtam, elkábítottam, stb. Fegyver már nálam van.Mentem tovább egyenesen.Elérkezik az ember egy olyan hall-ba, ahol van egy lépcsõ felfelé mind2 oldalán 2 EXIT ajtó, ami nem nyílik.Ill. van még itt asszem 4db lift is, amik nem mûködnek, tehát egyenes lehet tovább menni a hall-on.Innen lefelé visz egy lépcsõ, ami elér egy fordulóhoz, ahol van egy számszáras ajtó, aminek ilyenkor még nem tudom a kódját, tehát galopp vissza. Visszamegyek egészen a nagy iroda helyiségig, ahol bemegyek a vele szemben található 2 db WC egyikébe, ahol van egy egészségcsomag is.Kijövök, akkor veszem észre, hogy a WC oldalon van egy ajtó, ami kékesen világít, ezt elõször észre sem vettem. Közelítek felé és magától kinyílik.Ez egy kettõs ajtó, középen ilyen kékes színnel. Átjutva rajta egy-egy ajtó balról, jobbról. Jobbra még nem tudok bemenni (mind2 számzáras), balra pedig ögen és bejutok a szerver szobába. (gondolom én) Van itt kettõ tag (munkások) ezeket ártalmatlanná teszem és a géprõl kapok egy infót, hogy keressem meg Dauthery(?) sz.gépét.Innen van egy ajtó amin ki lehet menni, át egy másik terembe, onnan felvisz egy lépcsõ és újra kiérek a balra-jobbra nyíló ajtók elõterébe.Szal csak egy út van elõttem, újra át a nagy kékségen. Gondolnám én , de nem ez törpénik. A kettõ ajtó minden gond nélkül nyílik, de ahogy kilépeknék a folyósóra GAME OVER, túl hangos vagyok. Bármennyire is próbálok lopakodni,sehol nem látok egy kamerát, ... ez nem is csoda, ui. itt már 1x jártam és akkor semmi probléma nem volt. Én azt gyanítom, hogy amit meg kellene találni sz.gépet az pont a velem szemben lévõ irodák egyik gépe lenne, ahol én már jártam és mér senki sem él.Ezért alhidal a game. Ha ez így van, akkor ez brutál BUG Ha viszont nem így van és v.ki tudja esetleg a megoldást a problémára (érti a fenti sorokat) az plíííz írja már meg, hogy mit kellene csinálni ???

Lényeg, hogy csak a két kékes részt tartalmazó ajtó a kijáratom, sehol máshol nem tudok kijönni.
Mentésem meg ticcsen, csak talán a küldetés legelejérõl, utána csak gyorsmentéseket alkalmaztam.

KranaZoli
Nekem nem is annyira a történet kidolgozása tetszik,hanem már pont az ami elõtte nem tetszett benne .
A lopakodás,hogy nem lehet csak úgy rohangálni agyba-fûbe szal idõigényesebb egy küldetés mint más FPS játékban.Most viszont nagyon tetszik ez a szemlélet.Lentebb írtam pár szösszenetet,amik szerintem másképp is lehetnének,de ez van.